داداشی
2nd August 2012, 10:50 PM
سلامت نیوز :
یك فوق تخصص غدد با بیان اینکه روزهداری موجب میشود زمان لازم برای انعقاد خون كمی افزایش مییابد و این افزایش در محدوده طبیعی رخ میدهد به همین علت لخته شدن خون و انسداد عروقی را كاهش میدهد، گفت: كاهش ویتامین k ناشی از گرسنگی طولانی مدت در افرادی كه از داروهای ضد انعقاد استفاده میكنند منجر به افزایش اثرات این داروها و افزایش انعقاد پذیری خون میشود.
دكتر سید محسن خوش نیت نیكو در گفت وگو با ایسنا ، با اشاره به اینكه افزایش توانایی لخته شدن خون با افزایش خطر انسداد عروقی و سكتههای قلبی و مغزی ارتباط دارد، گفت: در ماه رمضان، تغییر در كالری دریافتی امكان ایحاد انعقاد و لخته شدن خون را كاهش میدهد.وی با بیان اینكه گرسنگی و كاهش وزن اثرات ضد انعقادی دارد، گنت: هنگام روزهداری تغییر میزان دریافتی ریزمغذیها در اثر گرسنگی خاصیت ضدانعقادی خون را ایحاد میكند.عضو هیات علمی مركز تحقیقات غدد دانشگاه علوم پزشكی تهران یادآور شد: كاهش ویتامین k ناشی از گرسنگی طولانی مدت در افرادی كه از داروهای ضد انعقاد استفاده میكنند منجر به افزایش اثرات این داروها و افزایش انعقاد پذیری خون میشود.
این فوق تخصص غدد یادآور شد: روزه داری به دلیل كاهش مواد مغذی مورد نیاز برای ساخت پلاكتها، سبب تغییر در میزان پلاكتهای خون شده و از این طریق خطر بیماریهای انسدادی عروقی را كاهش می دهد.وی با تاكید بر اینكه مقدار و نوع چربی برنامه غذایی در واكنشهای انعقادی بدن تاثیرگذار است، گفت: برنامه غذایی پرچرب توانایی انعقاد را افزایش و برنامه غذایی كم چرب این توانایی را كاهش می دهد.دكتر خوش نیت نیكو خاطرنشان كرد: برنامه غذایی غنی از چربیهای غیراشباع مانند روغنهای گیاهی مایع، توانایی انعقاد را كاهش میدهد.
وی با بیان اینکه تغییر در مصرف چربی در ماه رمضان تا حدودی توانایی لخته شدن خون را تحت تاثیر قرار میدهد، یادآور شد: روزه داری ماه رمضان موجب میشود زمان لازم برای انعقاد خون كمی افزایش یابد و این افزایش در محدوده طبیعی رخ می دهد و به همین علت میتواند لخته شدن خون و انسداد عروقی را كاهش دهد.دكتر خوش نیت نیكو در پایان گفت: افرادی كه به علت بیماریهای قلبی عروقی داروی ضد انعقاد وارفارین استفاده میكنند باید در روزه داری با انجام آزمایش pt از وضعیت انعقاد پذیری خون خود بیشتر مراقبت كنند.
یك فوق تخصص غدد با بیان اینکه روزهداری موجب میشود زمان لازم برای انعقاد خون كمی افزایش مییابد و این افزایش در محدوده طبیعی رخ میدهد به همین علت لخته شدن خون و انسداد عروقی را كاهش میدهد، گفت: كاهش ویتامین k ناشی از گرسنگی طولانی مدت در افرادی كه از داروهای ضد انعقاد استفاده میكنند منجر به افزایش اثرات این داروها و افزایش انعقاد پذیری خون میشود.
دكتر سید محسن خوش نیت نیكو در گفت وگو با ایسنا ، با اشاره به اینكه افزایش توانایی لخته شدن خون با افزایش خطر انسداد عروقی و سكتههای قلبی و مغزی ارتباط دارد، گفت: در ماه رمضان، تغییر در كالری دریافتی امكان ایحاد انعقاد و لخته شدن خون را كاهش میدهد.وی با بیان اینكه گرسنگی و كاهش وزن اثرات ضد انعقادی دارد، گنت: هنگام روزهداری تغییر میزان دریافتی ریزمغذیها در اثر گرسنگی خاصیت ضدانعقادی خون را ایحاد میكند.عضو هیات علمی مركز تحقیقات غدد دانشگاه علوم پزشكی تهران یادآور شد: كاهش ویتامین k ناشی از گرسنگی طولانی مدت در افرادی كه از داروهای ضد انعقاد استفاده میكنند منجر به افزایش اثرات این داروها و افزایش انعقاد پذیری خون میشود.
این فوق تخصص غدد یادآور شد: روزه داری به دلیل كاهش مواد مغذی مورد نیاز برای ساخت پلاكتها، سبب تغییر در میزان پلاكتهای خون شده و از این طریق خطر بیماریهای انسدادی عروقی را كاهش می دهد.وی با تاكید بر اینكه مقدار و نوع چربی برنامه غذایی در واكنشهای انعقادی بدن تاثیرگذار است، گفت: برنامه غذایی پرچرب توانایی انعقاد را افزایش و برنامه غذایی كم چرب این توانایی را كاهش می دهد.دكتر خوش نیت نیكو خاطرنشان كرد: برنامه غذایی غنی از چربیهای غیراشباع مانند روغنهای گیاهی مایع، توانایی انعقاد را كاهش میدهد.
وی با بیان اینکه تغییر در مصرف چربی در ماه رمضان تا حدودی توانایی لخته شدن خون را تحت تاثیر قرار میدهد، یادآور شد: روزه داری ماه رمضان موجب میشود زمان لازم برای انعقاد خون كمی افزایش یابد و این افزایش در محدوده طبیعی رخ می دهد و به همین علت میتواند لخته شدن خون و انسداد عروقی را كاهش دهد.دكتر خوش نیت نیكو در پایان گفت: افرادی كه به علت بیماریهای قلبی عروقی داروی ضد انعقاد وارفارین استفاده میكنند باید در روزه داری با انجام آزمایش pt از وضعیت انعقاد پذیری خون خود بیشتر مراقبت كنند.