داداشی
2nd August 2012, 03:18 PM
سلامت نیوز :
یک فوق تخصص تغذیه از دست دادن آب بدن بیش از دو درصد در روزهداران را غیرطبیعی عنوان كرد و گفت: روزه داران میتوانند با پرهیز از مصرف غذاهای سرخ کردنی و ادویه جات زیاد و مصرف غذاهای فیبردار به همراه میوه و سبزیجات از بروز تشنگی و مشکلات ناشی از آن جلوگیری کنند.
دکتر کوروش جعفریان در گفت وگو با ایسنا ، در خصوص مصرف غذاهای سرخ کردنی در ماه رمضان گفت: غذاهای سرخ کردنی علاوه بر ایجاد مشکلات گوارشی به دلیل چربی زیاد، تاثیری بسیار زیادی در افزایش وزن و چاقی دارد بنابراین مصرف این نوع غذاها در ایام ماه رمضان توصیه نمیشود.وی در ادامه با بیان اینکه مصرف غذاهای با ادویه بسیار، آب بدن را زودتر از سایر غذاها دفع میکند، تصریح کرد: با توجه به طولانی بودن روزه داری در ایام تابستان، نیاز بدن به آب چند برابر سایر فصول است بنایراین توصیه میشود از مصرف غذاهای با ادویه جات زیاد در ایام ماه رمضان خودداری شود.
دکتر جعفریان همچنین با تاکید بر اینکه مصرف 5 تا 9 واحد میوه و سبزیجات برای روزه داران لازم است، اظهار کرد: مصرف این مواد علاوه بر کاهش میزان تشنگی به حفظ تعادل وزن افراد هم کمک میکند.این فوق تخصص تغذیه در ادامه در خصوص مصرف غذاهای حاوی فیبر در ایام ماه رمضان گفت: مصرف غذاهای حاوی فیبر نظیر نان سبوسدار، سنگگ، بربری و یا نانهای صنعتی به دلیل اینکه باعث نگهداری آب بیشتر در بدن میشود ضروریست.
وی همچنین با تاکید بر اینکه مصرف مواد غنی از کافئین نظیر قهوه و نوشابه برای روزه داران توصیه نمیشود، گفت: مصرف این مواد علاوه بر ایجاد مشکلات گوارشی باعث دفع مقدار زیادی از آب بدن و موجب تشنگی روزه داران میشود.دکتر جعفریان از دست دادن آب بدن به مقدار دو درصد در روزه داران را طبیعی و بیخطرعنوان کرد و افزود: در صورتی که میزان از دست دادن آب بدن روزه دار بیشتر از 2 درصد باشد توان روحی، شناختی و جسمانی فرد مختل میشود بنابراین توصیه میشود روزه داران با رعایت موارد ذکر شده از بروز این مشکل جلوگیری کنند.
یک فوق تخصص تغذیه از دست دادن آب بدن بیش از دو درصد در روزهداران را غیرطبیعی عنوان كرد و گفت: روزه داران میتوانند با پرهیز از مصرف غذاهای سرخ کردنی و ادویه جات زیاد و مصرف غذاهای فیبردار به همراه میوه و سبزیجات از بروز تشنگی و مشکلات ناشی از آن جلوگیری کنند.
دکتر کوروش جعفریان در گفت وگو با ایسنا ، در خصوص مصرف غذاهای سرخ کردنی در ماه رمضان گفت: غذاهای سرخ کردنی علاوه بر ایجاد مشکلات گوارشی به دلیل چربی زیاد، تاثیری بسیار زیادی در افزایش وزن و چاقی دارد بنابراین مصرف این نوع غذاها در ایام ماه رمضان توصیه نمیشود.وی در ادامه با بیان اینکه مصرف غذاهای با ادویه بسیار، آب بدن را زودتر از سایر غذاها دفع میکند، تصریح کرد: با توجه به طولانی بودن روزه داری در ایام تابستان، نیاز بدن به آب چند برابر سایر فصول است بنایراین توصیه میشود از مصرف غذاهای با ادویه جات زیاد در ایام ماه رمضان خودداری شود.
دکتر جعفریان همچنین با تاکید بر اینکه مصرف 5 تا 9 واحد میوه و سبزیجات برای روزه داران لازم است، اظهار کرد: مصرف این مواد علاوه بر کاهش میزان تشنگی به حفظ تعادل وزن افراد هم کمک میکند.این فوق تخصص تغذیه در ادامه در خصوص مصرف غذاهای حاوی فیبر در ایام ماه رمضان گفت: مصرف غذاهای حاوی فیبر نظیر نان سبوسدار، سنگگ، بربری و یا نانهای صنعتی به دلیل اینکه باعث نگهداری آب بیشتر در بدن میشود ضروریست.
وی همچنین با تاکید بر اینکه مصرف مواد غنی از کافئین نظیر قهوه و نوشابه برای روزه داران توصیه نمیشود، گفت: مصرف این مواد علاوه بر ایجاد مشکلات گوارشی باعث دفع مقدار زیادی از آب بدن و موجب تشنگی روزه داران میشود.دکتر جعفریان از دست دادن آب بدن به مقدار دو درصد در روزه داران را طبیعی و بیخطرعنوان کرد و افزود: در صورتی که میزان از دست دادن آب بدن روزه دار بیشتر از 2 درصد باشد توان روحی، شناختی و جسمانی فرد مختل میشود بنابراین توصیه میشود روزه داران با رعایت موارد ذکر شده از بروز این مشکل جلوگیری کنند.