AvAstiN
16th February 2009, 12:48 PM
به گزارش بي.بي.سي، نظرسنجي از 2000 نفر نشان داد 41 درصد از آنان از ارتباط بين رژيم غذايي خود و سرطان خبر ندارند و فقط يك نفر از هر سه نفر ميداند سوسيس و كالباس و گوشت فرآوري شده خطر ابتلا به اين بيماري را بيشتر ميكند و 44 درصد نيز نميدانستند ، اضافهوزن عامل خطر ديگر است.
صندوق جهاني تحقيقات سرطان، كه اين بررسي را انجام داده، اعلام كرد لازم است به مردم درباره سرطان بيشتر آموزش داده شود. اين بررسي همچنين نشان داد و فقط 44درصد ميدانستند كه ورزش و زندگي فعالانه نيز از خطر سرطان كم مي كند.
ليزا كاني رييس آموزش موسسه فوق گفت: شواهد علمي نشان ميدهد مردم ميتوانند با تغذيه سالم و كاهش مصرف موادي مانند الكل و گوشت هاي فرآوري شده خطر ابتلا به سرطان را كم كنند. اما اين نتايج نشان ميدهد هنوز ميليونها نفر در انگليس نميدانند ميتوانند با اقدامات ساده خطر ابتلا به سرطان را در خود كاهش دهند يعني آنان در موقعيتي نيستند كه انتخابهاي آگاهانه درباره شيوه زندگي خود به عمل آورند.
صندوق جهاني تحقيقات سرطان، كه اين بررسي را انجام داده، اعلام كرد لازم است به مردم درباره سرطان بيشتر آموزش داده شود. اين بررسي همچنين نشان داد و فقط 44درصد ميدانستند كه ورزش و زندگي فعالانه نيز از خطر سرطان كم مي كند.
ليزا كاني رييس آموزش موسسه فوق گفت: شواهد علمي نشان ميدهد مردم ميتوانند با تغذيه سالم و كاهش مصرف موادي مانند الكل و گوشت هاي فرآوري شده خطر ابتلا به سرطان را كم كنند. اما اين نتايج نشان ميدهد هنوز ميليونها نفر در انگليس نميدانند ميتوانند با اقدامات ساده خطر ابتلا به سرطان را در خود كاهش دهند يعني آنان در موقعيتي نيستند كه انتخابهاي آگاهانه درباره شيوه زندگي خود به عمل آورند.