PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آقاي خاص از رازهاي مربيگري اش مي گويد

داداشی
2nd August 2012, 01:18 AM
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد از ترفندهاي روحي - رواني که منجر به موفقيت وي در عرصه مربيگري شده پرده برداشت.
"خوزه مورينيو" دوشنبه شب در دانشگاه يو سي ال اي در حضور 150 مربي اتحاديه ملي مربيان آمريکا به سخنراني پرداخت و از برخي از رموز و ترفندهاي کاري خود پرده برداشت.
مورينيو در بخشي از سخنراني خود گفت: بايد بدانيد وقتي آنگونه رفتار مي‌کنيد که ديگران رفتار نمي‌کنند، شما حسي منفي در نزد مردم ايجاد مي‌کنيد اما در عين حال مردمي که طرفدار شما هستند نسبت به اين رفتار شما حس مثبتي پيدا مي‌کنند. وقتي شما رهبري تيمي را برعهده داريد نبايد به آنچه ديگران درباره شما فکر مي‌کنند اهميتي دهيد و فقط بايد کاري که بايد را انجام دهيد. سرمربي رئال مادريد گفت اين مهم است که به بازيکنان تيمش کمک کند تا با فشار بازي در تيم‌هاي بزرگ کنار بيايند و اين کار با ارتباط نزديک با آنها صورت مي‌گيرد. وي گفت: در اين باشگاه‌ها همواره روي بازيکنان فشار وجود دارد و من به آنها ياد مي‌دهم که چگونه بر اين فشارها غلبه کنند و از آن درس بگيرند. اين فشارها داخل و خارج زمين وجود دارد. مورينيو افزود: من اصلا دوست ندارم کنترل يک گروه را برعهده داشته باشم. همانطور که هميشه هم گفته‌ام، من خانه‌ام را هم کنترل نمي‌کنم و اين کار برعهده همسرم است و هيچ علاقه‌اي هم ندارم که کنترل يک باشگاه را برعهده داشته باشم. سرمربي رئال گفت: من نمي‌گويم که هميشه حق با من است اما با مردمي که مي‌گويند اشتباه مي‌کنم با گشاده رويي برخورد مي‎کنم. من اين را دوست دارم. آنها مرا به فکر وامي دارند. وقتي عقايد شما بر باشگاه تاثير مي‌گذارند اوضاع آسان‌تر مي‌شود.

نود

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد