توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استقلال پرطرفدار ترين تيم ليگ شد
داداشی
2nd August 2012, 01:12 AM
باشگاه استقلال با توجه به استقبال هوادارانش پرتماشاگرترين تيم سه هفته ابتدايي ليگ دوازدهم لقب گرفت.
به گزارش اوج، باشگاه استقلال که سه هفته ابتدايي ليگ دوازدهم در ورزشگاه آزادي به مصاف حريفان خود رفت از نظر تعداد حضور تماشاگر تا به اين جاي بازي ها در جايگاه نخست پرطرفدارترين تيم ليگ دوازدهم قرار گرفت. در بازي استقلال مقابل ذوب آهن چهل هزار نفر با حضور در ورزشگاه آزادي اين بازي را تماشا کردند. در هفته سوم تيم تراکتورسازي تبريز با يازده هزار تماشاگر در جايگاه دوم قرار گرفت.
روزنامه نود
NameEly
2nd August 2012, 02:10 AM
چه خبری گذاشتی دادشی عزیز ::::::::::::::::::::::»»»»»»»»»»
بازی پرسپولیس که 75 هزار تا داشت بعد استقلال ذوب اهن اول ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![khande][tafakor]
این خبر گزاری اوج فکر کنم .....................
NameEly
2nd August 2012, 02:20 AM
بازی پرسپولیس که 75 هزار تا داشت بعد استقلال ذوب اهن اول ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![khande][tafakor]
آسد مرتضي
2nd August 2012, 02:23 AM
آقا شما اصن پرطرفدار...دیگه لازم نیست دوبار دوبار بگی!!![khande][khande]
NameEly
2nd August 2012, 02:37 AM
لازم به گفتن هم نبود چون خودمون میدونستیم , کل ایران هم میدونه از مسابقات پیامکی گرفته تا تعداد تماشاگرا
کل اسیا هم فهمیده
حالا استقلالی ها نفهمیدن که مهم نیست [khande]
راستی شده توی تمرینتون 6000 نفر بیان ؟؟؟
اره میدونم این مثل رویایه برای شما ولی عیب نداره تلاش کنید پیدا می کنید اونقدر طرفدار [khande]
yasaman hedayati
2nd August 2012, 03:40 AM
لازم به گفتن هم نبود چون خودمون میدونستیم , کل ایران هم میدونه از مسابقات پیامکی گرفته تا تعداد تماشاگرا
کل اسیا هم فهمیده
حالا استقلالی ها نفهمیدن که مهم نیست [khande]
راستی شده توی تمرینتون 6000 نفر بیان ؟؟؟
اره میدونم این مثل رویایه برای شما ولی عیب نداره تلاش کنید پیدا می کنید اونقدر طرفدار [khande]
دوست خوبم
من با شما موافقم چون تعداد آدم های خاص و نوابغ تو جامعه ما از عامه همیشه کمتره[nishkhand]
آسد مرتضي
2nd August 2012, 03:43 AM
دوست خوبم
من با شما موافقم چون تعداد آدم های خاص و نوابغ تو جامعه ما از عامه همیشه کمتره[nishkhand]
احسنت به شما....خوشم میاد اینکاره اید!!!![tashvigh][nishkhand]
elinaaa
2nd August 2012, 10:54 AM
دوست خوبم
مهم همون مردم عامه هستن دیگه...چون نوابغ و آدمهای خاص که فوتبالی نیستن پس در نتیجه دیگه کسی باقی نمیمونه....[nishkhand]
elinaaa
2nd August 2012, 11:02 AM
دیگه الان همه میدونن کدوم تیم پر طرفدارتره...باز شما استقلالیا دوتا تماشاگر دیدین جوگیر شدین؟برا ما این چیزا طبیعیه...
Rez@ee
2nd August 2012, 11:30 AM
بچه ها بیخودی کل کل میکنید واسه چی؟واسه کی؟
اونایی که تو زمین توپ میزنن فقط فکر جیب خودشونن .
کاش یه ذره نگران هوادارهاشون بودن.
دیگه گذشت اون روزایی که فوتبالیست ها با غیرت و جوانمردی بازی می کردن و دلشون می خواست هوادار راضی باشه.
.
.
شما حیفتون نمیاد دوستی هاتون رو بخاطر اینا خراب میکنین......
yasaman hedayati
3rd August 2012, 02:24 AM
بچه ها بیخودی کل کل میکنید واسه چی؟واسه کی؟
اونایی که تو زمین توپ میزنن فقط فکر جیب خودشونن .
کاش یه ذره نگران هوادارهاشون بودن.
دیگه گذشت اون روزایی که فوتبالیست ها با غیرت و جوانمردی بازی می کردن و دلشون می خواست هوادار راضی باشه.
.
.
شما حیفتون نمیاد دوستی هاتون رو بخاطر اینا خراب میکنین......
اول از همه با کلام استاد بسیاااااااااااااااااااار موافقم که اون زمان دیگه تموم شده
بعدش یه سوال:
واقعا کسی از حرف من ناراحت شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا این گفته ها روی رابطه دوستیم تاثیر داشته[negaran][negaran][negaran][negaran]
از همین جا معذرت میخوام از دوستانی که شوخی شوخی باعث ناراحتیشون شدم[golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.