داداشی
2nd August 2012, 01:00 AM
90: فونيکهسي مهاجم فصل گذشته نفتآبادان با 20 گل زده دومين گلزن ليگ شده پشت سر کريم انصاريفرد ايستاد. اگر چه او در پايان ليگ اعلام کرد خيليها دوست نداشتند من آقاي گل ليگ شوم و داور بازي با سايپا کمک کرد تا کريم با پنالتي که به ثمر رساند 21 گله شود، اما فونيکه در ادامه کار با آلبرتو کاستا به مشکل برخورد تا با قراردادي يک ميليون و دويست هزار دلاري راهي عجمان امارات شود. قرار است اين فصل او و جاسم کرار براي اماراتيها بازي کنند. جالب اين که چند روز پيش خيليها نوشتند مهاجم نفت مشکل خروجي دارد و نميتواند از ايران خارج شود در حالي که او در امارات به سر ميبرد. گفت و گوي مفصل 90 را با فونيکه بخوانيد؛
علي مسعودي
90: فونيکه چه خبر؟ چکار ميکني؟
خبر خاصي نيست. چند روزي است که به امارات آمدهام و خودم را براي تمرينات عجمان آماده ميکنم.
90: مدتي بود که شايعه شده بود ممنوعالخروج هستي و نميتواني از ايران خارج شوي؟
اگر يادت باشد نزديک به 20 روز پيش بود که من از امارات تماس گرفتم و شمارهام را به شما دادم. بعد از آن هم رفتم مالي و کنار خانوادهام بودم الان هم برگشتهام امارات و در خدمت عجمان هستم.
90: پس چرا اين همه شايعه درست کردند؟
هم شما ميدانيد و هم من که چه کساني شايعه برايم درست کردهاند، پس زياد به اين حرفها توجه نکنيد. من هم همه شايعهسازان را به خدا واگذار ميکنم.
90: خيلي دوست داشتي فوتبالت را در نفت ادامه دهي، ولي شرايطي پيش آمد که اين تيم را ترک کردي؟
يکي از مشکلاتم اختلاف نظر با کاستا بود. نميتوانستيم با هم کار کنيم. مشکل ديگرم نيز بحث مالي بود. رقمي ميخواستم که نفتآبادان توان پرداخت آن را نداشت.
90: از دست کاستا که ناراحت نيستي؟
بابت اختلاف نظرم ناراحت نيستم چون مربيگري سليقهاي است و هر کسي عقيده خودش را دارد، ولي از اين بابت ناراحتم که کمک نکرد آقاي گل شوم؛ وگرنه به راحتي اين افتخار را هم براي باشگاه نفت و هم براي خودم کسب ميکردم.
90: خبر داري بازي اول نفت برابر پرسپوليس تو را تشويق کردهاند و حتي مسئولان باشگاه هم گفته بودند جاي خالي فونيکه احساس شد؟
اتفاقا به من خبر دادند که تشويق شدم. من هواداران نفت را فراموش نميکنم و هميشه به يادشان هستم. آنها آنقدر به من لطف داشتند که فراموش نشدني هستند، ولي از طرفداران ميخواهم تيمشان را تشويق کنند و بگذارند نفت نتيجه بگيرد. مطمئن باشند مهاجمان فعلي جاي من را پر ميکنند. بخصوص روحاله عرب که اگر آماده شود خوب گل ميزند.
90: امکان دارد دوباره به نفت برگردي؟
من در گذشته هم گفتهام يک روزي به اين تيم برميگردم. الان شرايط خانوادهام و خودم طوري است که بايد ابتدا به فکر پول جمع کردن باشم. انشاا... روزي برميگردم و آبادانيها را خوشحال ميکنم.
90: نفتيها سراغت را ميگيرند؟
آنهايي که شمارهام را دارند، جوياي احوالم هستند حتي هواداران.
90: بازيهاي نفت را دنبال ميکني؟
تازه وارد امارات شدهام. دو روز پيش اينترنتنم را وصل کردند؛ از طريق اينترنت پيگير هستم. قرار است ظرف يک دو روز آينده تلويزيوني نيز برايم فراهم کنند تا ليگ را کاملا پيگيري کنم.
90: از اينکه تيم سابقت در آبادان به پرسپوليس باخت ناراحت نشدي؟
خيلي ناراحت شدم. هر چند شنيدم پرسپوليس شانسي نفت را برده و مستحق برد نبوده است.
90: حتما ميداني اگر از نفت جدا نميشدي بازي اول مقابل پرسپوليس محروم بودي؟ چون بازي آخر ليگ اخراج شدي؟
اصلا يادم نبود! پس بهتر که جدا شدم (ميخندد)
90: پرسپوليسيها هم به نوعي خوشحال بودند که غايب بودي؟
احتمالا به خاطر بازي برگشت فصل قبل بوده. البته من شنيدم بازيکنان بزرگ زيادي جذب کردهاند و تيم خوبي دارند.
90: بازيکنان بزرگ زيادي جذب کردهاند و گفته ميشود به خيليها هم خودروهاي گرانقيمت دادهاند.
همينطوري يا جزو قراردادشان است؟ حالا چه خودرويي دادهاند؟
90: جزو قراردادشان است. بامو و x6 و پورشه. به تو ماشين ندادهاند؟
اتفاقا به من هم بيامو و x6 دادهاند ولي جزو قراردادم نيست و وسيله زير پايم است. البته به باشگاه گفتهام ميخواهم جزو قراردادم باشد چون ميخواهم با خودم به مالي ببرم. به جز اين يک خانه شيک هم دادهاند که محل زندگيام است.
90: راستي نپرسيدي چرا اماراتيها بازيکن ايراني جذب نميکنند؟
من از کسي نپرسيدم ولي شنيدم آنها ميگويند بازيکنان ايراني وقتي به امارات ميآيند به فکر بيزنس و تجارت هستند و زياد به فوتبال فکر نميکنند. حال اينکه درست ميگويند يا خير من بيخبر هستم.
90: تيم عجمان بازيکنان بزرگي دارد؟
هنوز تمرين نکردهايم ولي مهاجم عراقي فصل گذشته استقلال را هم گرفتهاند.
90: جاسم کرار را؟!
بله کرار را گرفتهاند.
90: آنجا که درگيري و بينظمي نميکند؟
خبري ازش ندارم.
90: فکر ميکني در امارات چند تا گل بزني؟
پيشبينياش سخت است ولي تلاش ميکنم باشگاه را راضي کنم و بهترين گلزن تيم شوم.
90: دلت براي ايران تنگ نشده؟
تازه از ايران رفتهام با اين حال دلم تنگ شده و هر موقع که تعطيلات داشته باشم به ايران ميآيم.
90: آخرين سئوالي هم که ميخواهيم بپرسيم اين است که براي آبادانيها چه پيغامي داري؟
همه آنها را دوست دارم و ميگويم آبادان برزيلته.
روزنامه نود
علي مسعودي
90: فونيکه چه خبر؟ چکار ميکني؟
خبر خاصي نيست. چند روزي است که به امارات آمدهام و خودم را براي تمرينات عجمان آماده ميکنم.
90: مدتي بود که شايعه شده بود ممنوعالخروج هستي و نميتواني از ايران خارج شوي؟
اگر يادت باشد نزديک به 20 روز پيش بود که من از امارات تماس گرفتم و شمارهام را به شما دادم. بعد از آن هم رفتم مالي و کنار خانوادهام بودم الان هم برگشتهام امارات و در خدمت عجمان هستم.
90: پس چرا اين همه شايعه درست کردند؟
هم شما ميدانيد و هم من که چه کساني شايعه برايم درست کردهاند، پس زياد به اين حرفها توجه نکنيد. من هم همه شايعهسازان را به خدا واگذار ميکنم.
90: خيلي دوست داشتي فوتبالت را در نفت ادامه دهي، ولي شرايطي پيش آمد که اين تيم را ترک کردي؟
يکي از مشکلاتم اختلاف نظر با کاستا بود. نميتوانستيم با هم کار کنيم. مشکل ديگرم نيز بحث مالي بود. رقمي ميخواستم که نفتآبادان توان پرداخت آن را نداشت.
90: از دست کاستا که ناراحت نيستي؟
بابت اختلاف نظرم ناراحت نيستم چون مربيگري سليقهاي است و هر کسي عقيده خودش را دارد، ولي از اين بابت ناراحتم که کمک نکرد آقاي گل شوم؛ وگرنه به راحتي اين افتخار را هم براي باشگاه نفت و هم براي خودم کسب ميکردم.
90: خبر داري بازي اول نفت برابر پرسپوليس تو را تشويق کردهاند و حتي مسئولان باشگاه هم گفته بودند جاي خالي فونيکه احساس شد؟
اتفاقا به من خبر دادند که تشويق شدم. من هواداران نفت را فراموش نميکنم و هميشه به يادشان هستم. آنها آنقدر به من لطف داشتند که فراموش نشدني هستند، ولي از طرفداران ميخواهم تيمشان را تشويق کنند و بگذارند نفت نتيجه بگيرد. مطمئن باشند مهاجمان فعلي جاي من را پر ميکنند. بخصوص روحاله عرب که اگر آماده شود خوب گل ميزند.
90: امکان دارد دوباره به نفت برگردي؟
من در گذشته هم گفتهام يک روزي به اين تيم برميگردم. الان شرايط خانوادهام و خودم طوري است که بايد ابتدا به فکر پول جمع کردن باشم. انشاا... روزي برميگردم و آبادانيها را خوشحال ميکنم.
90: نفتيها سراغت را ميگيرند؟
آنهايي که شمارهام را دارند، جوياي احوالم هستند حتي هواداران.
90: بازيهاي نفت را دنبال ميکني؟
تازه وارد امارات شدهام. دو روز پيش اينترنتنم را وصل کردند؛ از طريق اينترنت پيگير هستم. قرار است ظرف يک دو روز آينده تلويزيوني نيز برايم فراهم کنند تا ليگ را کاملا پيگيري کنم.
90: از اينکه تيم سابقت در آبادان به پرسپوليس باخت ناراحت نشدي؟
خيلي ناراحت شدم. هر چند شنيدم پرسپوليس شانسي نفت را برده و مستحق برد نبوده است.
90: حتما ميداني اگر از نفت جدا نميشدي بازي اول مقابل پرسپوليس محروم بودي؟ چون بازي آخر ليگ اخراج شدي؟
اصلا يادم نبود! پس بهتر که جدا شدم (ميخندد)
90: پرسپوليسيها هم به نوعي خوشحال بودند که غايب بودي؟
احتمالا به خاطر بازي برگشت فصل قبل بوده. البته من شنيدم بازيکنان بزرگ زيادي جذب کردهاند و تيم خوبي دارند.
90: بازيکنان بزرگ زيادي جذب کردهاند و گفته ميشود به خيليها هم خودروهاي گرانقيمت دادهاند.
همينطوري يا جزو قراردادشان است؟ حالا چه خودرويي دادهاند؟
90: جزو قراردادشان است. بامو و x6 و پورشه. به تو ماشين ندادهاند؟
اتفاقا به من هم بيامو و x6 دادهاند ولي جزو قراردادم نيست و وسيله زير پايم است. البته به باشگاه گفتهام ميخواهم جزو قراردادم باشد چون ميخواهم با خودم به مالي ببرم. به جز اين يک خانه شيک هم دادهاند که محل زندگيام است.
90: راستي نپرسيدي چرا اماراتيها بازيکن ايراني جذب نميکنند؟
من از کسي نپرسيدم ولي شنيدم آنها ميگويند بازيکنان ايراني وقتي به امارات ميآيند به فکر بيزنس و تجارت هستند و زياد به فوتبال فکر نميکنند. حال اينکه درست ميگويند يا خير من بيخبر هستم.
90: تيم عجمان بازيکنان بزرگي دارد؟
هنوز تمرين نکردهايم ولي مهاجم عراقي فصل گذشته استقلال را هم گرفتهاند.
90: جاسم کرار را؟!
بله کرار را گرفتهاند.
90: آنجا که درگيري و بينظمي نميکند؟
خبري ازش ندارم.
90: فکر ميکني در امارات چند تا گل بزني؟
پيشبينياش سخت است ولي تلاش ميکنم باشگاه را راضي کنم و بهترين گلزن تيم شوم.
90: دلت براي ايران تنگ نشده؟
تازه از ايران رفتهام با اين حال دلم تنگ شده و هر موقع که تعطيلات داشته باشم به ايران ميآيم.
90: آخرين سئوالي هم که ميخواهيم بپرسيم اين است که براي آبادانيها چه پيغامي داري؟
همه آنها را دوست دارم و ميگويم آبادان برزيلته.
روزنامه نود