PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمي‌دانم چرا در ليست 18نفره نيستم

داداشی
2nd August 2012, 12:55 AM
مهاجم پرسپوليس گفت: در بازي‌هاي تدارکاتي يکي از بازيکنان اصلي بودم اما نمي‌دانم چرا اکنون در ليست 18 نفره جايي ندارم.
هادي نوروزي در گفت و گو با فارس، در پاسخ به اين سؤال که چرا در سه بازي گذشته جايي در ليست 18 نفره پرسپوليس نداشته گفت: نمي‌دانم بايد چه بگويم. باتوجه به اينکه در بازي‌هاي تدارکاتي پرسپوليس جزو نفرات اصلي بودم نمي‌دانم چرا در بازي‌هاي ليگ جزء 18 نفر نيستم.
وي ادامه داد: حتما دليلي دارد که ژوزه اين تصميم را گرفته اما من در تمرينات سعي مي‌کنم بهترين عملکردم را هميشه به نمايش بگذارم و بعيد مي‌دانم کم کار باشم. بايد تمام تلاشم را انجام دهم که ابتدا در ليست 18 نفره پرسپوليس قرار بگيرم و بعد براي حضور در ترکيب اصلي بجنگم.
مهاجم پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال که اگر همين روند طي شود تکليف چه خواهد شد گفت: اگر همين باشد فوتبال من پسرفت خواهد کرد اما فعلا صبر و تحمل مي‌کنم و تابع نظر ژوزه و باشگاه هستم.
نوروزي درباره سه بازي گذشته پرسپوليس تصريح کرد: زود است درباره پرسپوليس قضاوت کنيد. تيم ما تازه از مرحله بدنسازي بيرون آمده و بدن‌ها کمي سنگين است و به همين دليل شادابي لازم را ندارد. بايد در هفته‌هاي آينده بهتر شويم.

روزنامه ورزشی نود

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد