PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : >>قنادی و شیرینی پز خونه خاله سارا >>



باستان شناس
1st August 2012, 04:18 PM
سلام به همه دوستان عزیز عاشق شیرینی و کیک و ...

اول ی تعریف بگم از شیرینی پز خونه و قنادی من ...

من راستش عاشق پخت انواع غذا و بخصوص شیرینی و کیک و مربا و ترشی و.. هستم ..[cheshmak][golrooz]

از سن 19 سالگی به بعد به این هنر علاقمند شدم

و تا الان که هنوز همون 19 سال دارم [sootzadan]
عاشق پخت شیرینی و البته خوردن کیک و ...هستم ...[labkhand]

تو شهر من ..حتمن میدونید

حلوا و انواع ترحلوا و شیرینی های شکری خیلی معروفه
و البته شیرینی های نشاسته ای مثل کلوچه و مسقطی
از بچگی همیشه کلوچه مسقطی رو دوست داشتم
و البته انواع شیرینی و کیک خامه ای ....
و البته با شکلات تلخ فراوان درصد 90!

هنوزم اولین شیرینی که پختم یادمه
![dooa]
sh_omomi119sh_omomi119


و اینکه بعد از ازدواج همسری گرام بنده یک سکوی و البته دیگ آزمایش شیرینی های پخته شده توسط من شد

sh_omomi44

من بر روی ایشون انواع شیرینی ها و غذاها رو امتحان کردم والا جواب داد!![sootzadan]

بدون تعارف و تعریف میگم اشپز و شیرینی پز خوبی هستم [khejalat]
و مدیون صبوری همسرم برای ماهر شدن من در پخت غذا و شیرینی هستم ..[labkhand]
sh_dokhtar10
حالا هم هر وقت کلوچه و مسقطی تو خونه درست میکنم یادم میات ...
که اولین بار برای همسرم پختم
sh_omomi76
sh_dokhtar10

و ایشون هم فوری ی مسقطی برداشت خورد و لبخندی زد هنوزم یادمه
[alaghemand]

و این شد پایه ای برای ماهر شدن بنده در شیرینی پزی و صد البته آشپزی !

خیلی دیگه گفتم
تو پست بعدی ی نوع حلوا خرمایی هست و بسیار خوشمزه و مقوی برای ماه رمضون
به نام رنگینگ شیرازی ...
طرفدار زیاد داره تو شیراز !

امیدوارم شما هم امتحان کنید و هر سوالی داشتید ازم در مورد ش بپرسید ...
همه شیرینی های شیرازی رو به تدریج براتون میزارم ...[golrooz][cheshmak]

باستان شناس
1st August 2012, 04:24 PM
خب راستی رستوران بغلی هم منتظر مشتری هست
در اینجا دسر و شیرینی و انواع غذاهای مخصوص جنوب ایران طبخ میشود

و رستوران داداشیهم برید بعدش بیان قنادی من دسر میل کنید !

اینم ادرس رستوران داداشی ...

***خوشمزه، به پیشنهاد داداشی *** (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?124698-***خوشمزه،-به-پیشنهاد-داداشی-***)

پست بعدی رنگینگ شیرازی
ان شا بپزم براتون حضوری در خدمت باشم
[golrooz]

باستان شناس
1st August 2012, 04:27 PM
رنگینك یكی دیگر از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های رمضانی نه فقط رمضان من همیشه تو خونه درست میکنم همه فصول سال !

در میان ساكنان شهرهای جنوبی كشور – به‌خصوص استان‌های فارس، خوزستان و كرمان – علاقه‌مندان زیادی داره.
در ضمن این شیرینی برای مهمانی‌های رسمی، افطاری بسیار مناسبی است.و خیلی مقویه !

ولی راستش برای کسانی که مثل مادرهمسر بنده قند دارند توصیه نمکینم
ولی مگه حالا گوش میکنه
[taajob2]

راستش من خودم چشمی درست میکنم و اندازه همچی دستم هست ولی اینطوری براتون میگم شما بهتر متوجه میشید
ولی خودم چشم بسته هم میدونم دیگه [cheshmak]


مواد لازم برای 5 نفر:

- آرد گندم 500گرم
- روغن 300گرم
- خاك قند 130 گرم
- رطب یا خرمای سیاه 500 گرم
- پسته چرخ‌كرده، یك قاشق سوپ‌خوری
- هل كوبیده، نصف قاشق مرباخوری
- پودر دارچین، یك قاشق سوپ‌خوری سرپر
- مغز گردو 130 گرم

در واقع ی حلوا که نمیشه بگم ی دسر ادویه ای خیلی خاصه و حتمن گردو بریزن که خیلی عالی میشه !

طرز تهیه:

1 – تابه نچسبی آماده كنید و روغن را داخل آن بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. آرد را پس از الك كردن داخل روغن بریزید و سپس حرارت اجاق گاز را كم كنید و مرتب آن را هم بزنید تا آرد كاملا سرخ شود و تغییر رنگ پیدا كند.

2 – وقتی كه آرد طلایی رنگ شد، تابه را از روی شعله اجاق گاز بردارید و كناری بگذارید تا كمی سرد شود.

نكته: شما می‌توانید مقدار روغن ذكر شده در مواد لازم را با تركیب نصف كره و نصف روغن مایع فراهم كنید؛
به این ترتیب با افزودن كره به شیرینی، عطر خوشایندی در آن ایجاد می‌شود.
3 – پس از سرد شدن آرد سرخ شده در روغن، خاك قند و دارچین و هل كوبیده را به آرد سرخ شده اضافه كرده و خوب با هم مخلوط كنید.

4 – خرماها را بشویید و به وسیله چاقو در هر كدام شكافی ایجاد كرده و هسته آنها را خارج كنید، سپس در سبدی بگذارید تا آب حاصل از شست‌وشوی آنها خشك شود. یادتان نرود كه داخل هر یك از خرماها، یك تكه مغز گردو بگذارید.

نكته: در صورت نداشتن وقت كافی می‌توانید از خرماهایی استفاده كنید كه به صورت آماده (با مغز گردو در داخل آنها) عرضه می‌شوند.
5 – نصف مقدار آرد سرخ شده را در ظرف مسطحی بریزید و با پشت قاشق سطح روی آن را صاف كنید، سپس خرماها را روی آن بچینید و كمی دارچین روی آن بپاشید.

6 – حالا با بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را به طور كامل بپوشانید و باز با فشار پشت قاشق، سطح آن را صاف كنید تا لایه‌ها به هم بچسبند.
سپس كمی خاك قند و دارچین روی آن بپاشید.

پسته چرخ كرده را نیز روی آن بریزید و در پایان با یك چاقوی شیرینی آن را به صورت لوزی یا چهارگوش‌های مساوی ببرید
و در ظرف مورد نظر برای سرو بچینید.

SaSaMc2
2nd August 2012, 04:45 AM
تق تق تق . . .

يالله . . .

يـــالله . . .

سلام خــالـــه ســــارا...[golrooz]

بـــه بـــه چه بوي مياد... [tashvigh]



سلام آقا ساسان عزيز... [golrooz]

ساسان نه خاله ساسا... [taane]

خب حالا ساسا... [labkhand]

ساسا نه خاله ساسا ي عزيز... [nishkhand]



بي سرصدا اومدي؟ [tafakor]

پَر زدم خاله... [khoobboodan]

فكر كردم روزگار كُرك و پَرت ُ ريخته... [khanderiz]

داري چيكار ميكني خاله؟

[B]مگه نميبيني دارم حلوا ميپزم...[khastegi]

خدا رفتگان همه رو بيامرزه... [dooa]

اگه گفتي بوي چي مياد خاله؟ [shademan]

بوي الرحمان من حتما... [sargije]

خدا نكنه خاله... [negaran]

خاله ولي خودمونيم اين كار چه شباهت زياديم به باستان شناسي داره... [nadanestan]

از معماري به طراحي نيروگاه شبيه ترِ ولي خودمونيم خاله... [entezar]

حالا كي حاضر ميشه... [atash]

2 ساعت ديگه... [etlafevaght]

يهو بگو واسه سحر ميپزم ديگه... [entezar2]

سحر كيه خاله؟

راستي چه خبر؟ [sootzadan]

[B]بحث رو عوض نكن...

ميخواي مقسطي ها رو ببري واسه استادت نمره بگيري؟ [radedarkhast]

[B]من خودم استادم... [fardemohem]

استاد شيريني پزي؟ [cheshmak]

تو كارو زندگي نداري خاله؟

كار كه چرا، ولي زندگي نه خاله... [bitavajohi]

[B]اين ليست رو بگير، واسه حلواي امروزه: {happy}

- آرد گندم 500گرم
- روغن 300گرم
- خاك قند 130 گرم
- رطب یا خرمای سیاه 500 گرم
- پسته چرخ‌كرده، یك قاشق سوپ‌خوری
- هل كوبیده، نصف قاشق مرباخوری
- پودر دارچین، یك قاشق سوپ‌خوری سرپر
- مغز گردو 130 گرم

از آخر به اول ميپزي خاله؟ {nerd}

يه دِقه بپر سر كوچه اينا رو بخر بيا... <):)

روزگار كُرك و پَرمُ ريخته خاله... {tongue}

... [golrooz] ...

Sabo3eur
29th September 2013, 06:32 PM
ای کاش بودی خاله جان
و من امروز بهت میگفتم طرز تهیه یه کیک رو میگفتی

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد