PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لذت بخشترین کاری که انجام دادین چیه؟

زهرا قربانی
30th July 2012, 07:05 PM
سلام دوستان لذت بخش ترین کاری که انجام دادین چیه
لذت بخشترین کار خودم اینه که برم زیر بارون وایستم و دهانم رو بتز کنم و رئ به آسمون بگیرم تا قطرات بارون بریزن تو دهانم

چامه
31st July 2012, 12:49 AM
کتاب خوندن روی ننو کنار ساحل

زهرا قربانی
31st July 2012, 02:04 PM
کتاب خوندن روی ننو کنار ساحل
شما واقعا همچین کاری رو انجام دادین؟؟؟؟؟؟؟؟[tafakor]

sahar19
31st July 2012, 02:13 PM
1هفته دروغ نگفتم.[nishkhand]

spinas2
31st July 2012, 02:13 PM
یه اب بازی حسابی با بچه های مدرسه
البته اخرشم مدیرمون چند نفرو برد دفتر ولی ما جیم شدیم
خیلی مزه داد سرتا پا خیس خالی بودیم[nishkhand]

ıɥsnɯɐɯ
31st July 2012, 02:31 PM
یه روز بچه ها انقدر در کلاسو بازو بسته کردن که در خراب شد[negaran] و از توی کلاس باز نمیشد.ما هم زنگ آخر دینی داشتبم .و معلممون هم تو باغ نبود.[sootzadan] زنگ که خورد همه بچه ها زود از کلاس اومدیم.در رو هم بستیم.[khejalat] بد بخت معلم موند تو کلاس.[nishkhand] آخر انقدر به در کوبیده بود که ناظممون در رو روش باز کرده بود.[khande]

نبوی
31st July 2012, 03:10 PM
کار خلاف
البته بعدش پشیمونی داره ها توصیه نمیکنم

زهرا قربانی
31st July 2012, 03:43 PM
کار خلاف
البته بعدش پشیمونی داره ها توصیه نمیکنم

کی گفته که همه کارهای لذت بخش یا خنده دار خلاف هستند؟

z.v
31st July 2012, 04:27 PM
من هروقت دل یه آدمیو شادمیکنم،یا حداقل سعیمو میکنم تا توی سختی کسی کنارش باشم تا بفهمه میفهممش،احساس رضایت میکنم و واقعا برام بی نهایت لذت بخشه+قدم زدن زیر بارون وتفریح با دوستام[cheshmak][cheshmak]

نبوی
31st July 2012, 04:31 PM
لابد من؟
نه تو رو خدا نگید!
صرفا محض خنده گفتم
پشیمونی بعدشم که قید کردم این جزئش لا یتغیره
کلا امروز شنگولم بی دلیل
کار لذت بخش واقعی مم میگم که کلا سوتفاهما مرتفع بشه
یکیش که همیشه تو تخیلم موند و هیچ وقت جرئت انجامشو نداشتم (بچگیا) این بود که میخو بزنم تو پیریز برق ببینم وقتی مردم چی میشه یعنی آرزوم بود (کی میگه کم جرئت بودن بده؟)
این یکی که تا حدودی عملی شد این بود که وقتی که خوابی یه کم قدرت اختیار و هوشیاریتو حفظ کنی یعنی بدونی که خوابی (حتما برای همه اتفاق افتاده) بعد سعی کنی تو اون پس زمینه ای که تو خواب برات به وجود میاد عکس العملایی که دوس داری نشون بدی واقعا فوقالعادس اختیار ولی حد اکثر کارایی که من تونستم انجام بدم این بود که دویدم تو یه شالیزار خوبیش این بود که میدونستم به محصول آسیبی نمیرسه و این که رو هوا دویدم کلا با دویدن رابطه ی خوبی دارم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد