PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر دستگیری مردی که در خانه راکتور هسته ای می ساخت.

عرفان سلیم زاده
29th July 2012, 08:45 PM
این خبر قدیمیه ولی به نظرم جالب اومد: دستگیری مردی که در خانه راکتور هسته ای می ساخت.مردی که در کشور سوئد و در آشپزخانه خود ، اتم ها را دستکاری می کرد تا به راکتور هسته ای دست پیدا کند دستگیر شد . این مرد تک تک جزییات کار خود را در وبلاگ شخصی اش درج می کرد و در آپارتمان خود عناصر هسته ای مثل رادیوم ، امریکیم و اورانیوم را نگه داری می کرد . اما زمانی که به یک مرجع معتبر در زمینه انرژی هسته ای پیغام داد که آیا کار من قانونی است یا نه دستگیر شد . سوال این مرد که ریچارد هندل نام دارد این بود که ” آیا قانونی است که من اتم ها را در خانه تجزیه کنم ؟ ” که بعد از این سوال دستگیر و احتمالا دو سال زندان در انتظار اوست . شاید این کار امکان پذیر باشد اما در قوانین کشور سوئد این کار منع شده است . جزییات کار را می توانید در وبلاگ ریچارد ببینید . او موفق به شکافت هسته ای هم شده بود . از جزییات دستگیری خود نیز در وبلاگش نوشته که : ماموران از او خواسته اند حین اینکه دستهای خود را روی سر خود می گذارد از آپارتمان بیرون بیاید . سپس او را تفتیش بدنی کرده اند و مرجع قضایی با تدابیر شدید امنیتی وارد منزل او شده اند .

roziye
29th July 2012, 09:53 PM
خیلی آدم باحالی بوده ولی هر کاری یه جایی داره

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد