PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصویر وقتی رئیس های مملکت اینها باشن قیمت 8 هزاری مرغ چیزی نیست

NameEly
29th July 2012, 03:49 PM
مثل اینکه دیگه بلای طبیعی نخواهیم داشت

بقول یک جمله توی فیس بوک ( ببین با کیا شدیم 70 میلیون )

وقتی رئیس های مملکت اینها باشن قیمت 8 هزار تومان مرغ الکی نیست

وقتی هم سر دبیر روزنامه ی فرهیخنگان این مطلب رو چاب کنه دیگه سر در اون روزنامه رو هم باید خاک گرفت ( حیف خاک )

اگر خواستید میتونید اون 2 تا خبر بالای روزنامه رو هم بخوانید ببینید چه شود

http://uc-njavan.ir/images/bcq6m4vcb8kjh10hfzgp.jpg

آسد مرتضي
29th July 2012, 04:00 PM
عزیز جان سلام
رئیس های مملکتی که میگی رو من وشما انتخاب کردیم...مگه غیر اینه؟؟؟
اگه دارن بد کار میکنن تقصیر من و شماست....
بعدشم تو این قضیه مرغ خود مردم هم مقصر هستن...نمیگن مسئولین مقصر نیستن ها!!!اونا که رسوا هستن تو این قضایا با این گند کاری هاشون
ولی اگه مردم مرغ 8 تومنی نخورن مجبور میشن قیمت رو درست کنن!!!!حالا یه هفته مرغ نخوریم چی میشه مگه؟؟؟
خود بنده الان چند وقته اصن لب به مرغ 8 تومنی نزدم!!!

NameEly
29th July 2012, 04:05 PM
عزیز جان سلام
رئیس های مملکتی که میگی رو من وشما انتخاب کردیم...مگه غیر اینه؟؟؟
اگه دارن بد کار میکنن تقصیر من و شماست....
بعدشم تو این قضیه مرغ خود مردم هم مقصر هستن...نمیگن مسئولین مقصر نیستن ها!!!اونا که رسوا هستن تو این قضایا با این گند کاری هاشون
ولی اگه مردم مرغ 8 تومنی نخورن مجبور میشن قیمت رو درست کنن!!!!حالا یه هفته مرغ نخوریم چی میشه مگه؟؟؟
خود بنده الان چند وقته اصن لب به مرغ 8 تومنی نزدم!!!

کی گفته من و شما این ها رو انتخاب کردیم ؟؟؟؟

بقیه حرف هاتونو قبول دارم

آسد مرتضي
29th July 2012, 04:08 PM
کی گفته من و شما این ها رو انتخاب کردیم ؟؟؟؟

عزیز جان ما خوب حق رای داریم....همچنین پدر و مادرهامون وهمه دوستان و نزدیکانمون...همه و همه
ما اگه راس کارها رو از قبیل رئیس جمهور و رئیس مجلس و نمایندگانشون رو درست انتخاب کنیم دیگه این مشکلات پیش نمیاد یا خیلی کمتر میشه

داداشی
29th July 2012, 04:10 PM
دوستان عزیز
هیچ وارد بحث نمیشم
ولی
چه بد چه خوب اولا که قوانین سایت اجازه نمیده دیگه بیش از این پست سیاسی زده بشه (جای پاسخ سیاسی در سایت های سیاسی)
دوم اینکه اگر نقدی هست میشه بدون توهین انجام داد
اگر درست هستیم کسی که بهمون ناسزا میگه ما دیگه با ناسزا جواب نمیدیم.

(این پست کلی بود و با شخص خاصی نیست و برای تمام پست های سیاسی است.)

NameEly
29th July 2012, 04:13 PM
من هم میدونم حق رای دارم ولی این رو هم میدونم حق انتخاب ندارم

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد