PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جمله های طنز کوتاه و جالب...

elinaaa
29th July 2012, 02:50 PM
-کرایه تاکسیا داره به سمتی میره که دیگه صرف نمیکنه بریم سر کار![nishkhand]
-رانندگان ماشینهای حمل مرغ به جلیقه ضد گلوله و اسلحه تجهیز شدند![nishkhand]
-روایت داریم تو جهنم 20 دقیقه مونده به افطار ساعتا وایمیسته![nishkhand]
-از مزایای دانشگاه های ایران این است که دخترا اگه بعد از 4 سال هیچی نشدن،حداقل یک آرایشگر خوب میشن![nishkhand]
-قدیما هرکی روزه نبود باید میرفت یه گوشه ای چیزی میخورد بقیه نبیننش،الان هر کی روزه است باید بره یه گوشه مزاحم خوردن بقیه نشه![nishkhand]
-یک خروس آگاه در گفتگو با خبرنگار : آقا ما زمان قدیم با هزارتومن زن گرفتیم! الان با هزارتومن نوکم نمیدن![nishkhand]
-اگه این معلمهای دبستان میدونستن یه روزی قراره فقط تایپ کنیم،اینقدر سعی نمیکردن خطمون خوب شه...[nishkhand]
-بیاین چند دقیقه برای اونایی که با ماشینشون ساعتها ترافیک رو تحمل میکنن تا برسن باشگاه بدنسازی و سوار دوچرخه بشن سکوت کنیم![nishkhand]
-وقتی ناراحتین از 1 تا 10 بشمرین،اگه آروم نشدین تا 20 ادامه بدین،نشد تا 30 و همینجور ادامه بدین تا بشین،من الان به 21666500096871120012 رسیدم![nishkhand]
-تیمای لیگ برترو میبینی،شک میکنی جدول لیگ برتره یا جدول مندلیفه...آلومینیم-فولاد-مس-ذوب آهن--نفت [nishkhand]
-بعضیا هستن آی کیو در حد پت و مت،شانس در حد کاراگاه گجت...قبول دارین؟[nishkhand]
-یعنی اگه ما توی یه خونه با 10 تا اتاق هم باشیم،این 4 تا اعضای خونواده ی ما یه طوری خودشونو توی خونه پخش میکنن که توی هیچ نقطه ای از خونه نمیشه تنها باشی!!یعنی بارسلونا هم این طوری از فضاهای خالی زمین استفاده نمیکنه![nishkhand]
-دقت کردین اگه اسمت میرزا پشمک الدین گل کلمیان هم باشه وقتی میخوای ایمیل درست کنی میگه قبلا با این اسم ساخته شده![nishkhand]
-طرف نوشته بود که من یه گوگل واسه مغزم لازم دارم،یه آنتی ویروس هم واسه دلم...یکی کامنت گذاشته بود:
پس یه فتو شاپ هم واسه قیافت بذار![nishkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد