PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟

*SHEYDA*
25th July 2012, 10:27 PM
سلام دوستان
واسه خونه جدیدم نمی دونم واسه کف پوشش از سرامیک استفاده کنم یا پارکت .[tafakor]
آخه می خوام رنگای جیغ واسه دکوراسیونم انتخاب کنم به نظر خودم پارکت خوبه امانمی تونم از تنوع رنگ واسه چیدمانم استفاده کنم ورنگ های خاصی رو باید استفاده کنم اما سرامیک تنوع چیدمان دکوراسیونم رو بالا میبره ،[nadanestan]در ضمن واسه دکوراسیون منزلم از سبک مدرن می خوام استفاده کنم.
خوشحال میشم نظرتون رو با دلیل بدونم [entezar]
نظر شما خیلی به من کمک می کنه.[entezar]

[shaad][shaad][shaad][shaad]

وحید 0319
25th July 2012, 10:43 PM
سلام
كلاً هركدوم از اينا مزايا و معايب خودشونو دارن. سراميك همونطور كه میدونی سرده ولي تميز كردنش راحت تره. پاركت رو من زياد تاييد نمي كنم . به علت تمیز کردن وخیلی چیزهای دیگه پس اگه بتونيد يه جوري با سرماي سراميك كنار بياييد، سراميك رنگ تيره مناسب خواهد بود. رنگش هم با توجه به خونه و پشم ريزون و عدم تميز كاري تا مدت هاي مديد تيره پيشنهاد دادم. ومیدونیکه سقف باید روشنتر از دیوار باشه ودیوار روشنتر از کف

*SHEYDA*
26th July 2012, 02:26 PM
سلام
كلاً هركدوم از اينا مزايا و معايب خودشونو دارن. سراميك همونطور كه میدونی سرده ولي تميز كردنش راحت تره. پاركت رو من زياد تاييد نمي كنم . به علت تمیز کردن وخیلی چیزهای دیگه پس اگه بتونيد يه جوري با سرماي سراميك كنار بياييد، سراميك رنگ تيره مناسب خواهد بود. رنگش هم با توجه به خونه و پشم ريزون و عدم تميز كاري تا مدت هاي مديد تيره پيشنهاد دادم. ومیدونیکه سقف باید روشنتر از دیوار باشه ودیوار روشنتر از کف

متشکرم از نظردهی شما [golrooz]
تمیز کردن اون زیاد مهم نیست[bamazegi]بیشتر زیبایی کار واسم مهمه و سبک کار(سبک مدرن)[tafakor]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد