PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توصیه مصرف فست‌فودها در ماه‌رمضان ممنوع



آسد مرتضي
25th July 2012, 04:27 PM
یک فوق تخصص گوارش گفت: مصرف غذاهای فست فود مانند سوسیس و کالباس و پنیر موجود در پیتزا به همراه سس گوجه فرنگی و نوشابه ترش کردن را در افراد روزه دار تشدید می‌کند. ناصر ابراهیمی دریانی در گفت‌وگو با فارس در مورد دلایل شایع ترش‌کردن هنگام افطار اظهار داشت: یکی از علل شایع ترش کردن، رفلاکس معده است چرا که دریچه‌ایی بین مری و معده به نام «کاردیاک» وجود دارد که با بسته شدن این دریچه از برگشت اسید معده به مری جلوگیری می‌شود.

وی ادامه داد: بد‌خوری و پرخوری در ماه رمضان یکی از دلایل ترش کردن است و از طرفی روزه‌داران به ویژه جوانان افطار خود را با نوشیدنی‌های نامناسب مانند نوشابه خنک گازدار باز می‌کنند و در عین حال مواد چرب را به مقدار فراوان مصرف می‌کنند.

عضو مرکز تحقیقات گوارش و کبد اذعان داشت: دیده می‌شود که روزه‌دار هنگام افطار حلیم می‌خورد به دنبالش زولبیا و بامیه فراوان که مقدار زیادی شکر و روغن دارد و بعد از آن آش رشته شامل کشک و حبوبات که همه اینها سبب باز شدن بیشتر دریچه کاردیاک می‌شود.

وی گفت: اگر چه ما یک وعده غذایی را در ماه رمضان حذف می‌کنیم ولی گاهی اوقات به دلیل پرخوری در بدخوری رفلاکس معده تشدید می‌شود.

ابراهیمی دریانی به روزداران توصیه کرد: هنگام افطار روزه خود را با یک عدد خرما و چای نه چندان داغ باز کنند و در پی آن می‌توانند از نان و پنیر و سبزی و یک سوپ سبک میل کنند.

این فوق تخصص گوارش افزود: نباید وسط غذا از نوشابه گازدار استفاده کرد چون این مسئله ترش کردن را تشدید می‌کند.

وی استفاده از غذاهای فست‌فود مانند سوسیس و کالباس به عنوان یک وعده غذایی در ماه رمضان را نامناسب خواند و گفت: در داخل پیتزا علاوه بر سوسیس و کالباس مقدار زیادی پنیر چرب وجود دارد و از آن طرف سس گوجه فرنگی به همراه نوشابه می‌تواند ترش کردن را در شخص روزه‌دار افزایش دهد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد