توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین کتابی که خوندین چیه؟؟؟
زهرا قربانی
25th July 2012, 12:16 AM
بهترین کنابایی که خوندین چی هستش؟
اگه دوست دارین اسمش رو بگین و یک توضیح خیلی مختصر هم در موردش بدین که بقیه هم اگه تونستن برن بخونن
.
.
.
.
این تاپیک در جهت ارتقاء فرهنگ کتاب خوندن هستش![bamazegi][bamazegi]
reza-1369
25th July 2012, 12:24 AM
موفقیت در بیست روز .نویسنده یادم نیست.ولی کتاب عالی عالی در زمینه نگاه به زندگی است.من اینو از استادم هدیه گرفته بودم میتونم بگم که زندگی منو متحول کرد.
زهرا قربانی
25th July 2012, 12:25 AM
بهترین کتابایی که خودم خوندم:
1)ناتور دشت: در مورد پسریه که از مدرسش اخراج شده اما نمیخوا خانوادش تا روز چهارشنبه از مضوع اخراج شدنش چیزی بدونن به خاطر همین تو خیابون ها سر گردون میشه به نظر من نقطه عطف این کتاب دید و طرز فکر پسره هست
2)کیمیا گر :در مورد مرد جوانیه که به سمت مصر رهسپار میشه تا خوابی رو که دیده بوده تعبیر کنه و در راه با اشخاص جالبی از جمله یک گیمیا کر آشنه میشه
3)سمفونی مردگان:در زمان جنگ جهانی دوم رخ میدهو در مورد یک خانوده است که اتفاقاتی براشون میافته که خیلی جالبه و در واقع یک برهه زمانی از دیدگاه سه نفر تعریف میشه مهمترین چیز در این کتاب فضای وهم آلودشه!که میخوای سرع کتاب رو بگذاری کنار!اما همینطور هی میخونی و میخونی!
زهرا قربانی
25th July 2012, 12:27 AM
آها اینم یادم رفت
کتاب رو ماه خداوند را ببوس:در مورد مردیه که به خدا اعتقاد نداره اما در سر راه زندگیش با اتفاقاتی رو به رو میشه که بیانگر وجود خدا هستند
چامه
25th July 2012, 08:21 PM
من سینوهه رو پیشنهاد میکنم با ترجمه ذبیح اله منصوری خیلی دوستش داشتم.
برده رقصان نویسنده یادم نیست در مورد پسری که به طور اتفاقی با یه کشتی حمل برده همراه میشه تا برای برده ها ساز بزنه و انها رو برقصونه.
سمیه نجفی
3rd March 2013, 08:58 PM
سينوهه
زندگي جاودانه نيست
طاهره جووون
8th March 2013, 05:13 PM
لعبت : به معنایی زیبای من . خیلی جذاب بود نویسنده یادم نیست .
Sa.n
8th March 2013, 06:06 PM
کاش حقیقت داشت
نویسنده یادم نیست
تلاش واندیشه
9th March 2013, 12:29 AM
کتاب پایی که جا ماند /خاطرات یک نوجوان 16ساله از اسارت در زندان های مخفی عراق
تلاش واندیشه
9th March 2013, 12:30 AM
یادم رفت بگم
اسم نویسنده اش سید ناصر حسینی پور
Helena.M
9th March 2013, 12:56 AM
روی ماه خدارا ببوس و استخوان خوک ودستهای جذامی از مصطفی مستور که به تازگی خوندمشون کتاب های خوبی اند حتما بخونیدشون.....
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.