PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرعتگیر هوشمندی که برق تولید می‌کند

yasaman hedayati
23rd July 2012, 08:10 PM
جعفر رام بجندی امروز در گفتگو با ایمنا با اشاره به ساخت و طراحی سرعت گیر هوشمند، گفت: این دستگاه هم اکنون به صورت آزمایشی در دانشگاه آزاد خمینی‌شهر نصب شده و تاکنون نتایج مثبتی را به دنبال داشته است.

http://imna.ir/images/docs/000068/n00068830-b.jpg

وی با بیان اینکه در گذشته این نوع از سرعتگیرها به دلیل عدم هوشمند بودن موجب وارد آمدن صدمات جبران ناپذیر به خودرو می‌شدند، اظهار داشت: به علاوه وقتی اتومبیلی با سرعت زیاد به این سرعتگیرها برخورد می‌کرد علی رغم ترمز موجب ایجاد تاثیرات مخرب عصبی در بدن راننده می‌شود.

این طراح بیان داشت: مهمترین مزیت سرعتگیرهای هوشمند حرکت آنان با خودرو به سمت پایین است به عبارتی وقتی خودرو بر روی این سرعتگیرها قرار می‌گیرد آنها به سمت پایین حرکت کرده و مانع از ایجاد صدمات جدی به خودرو می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه سرعتگیر هوشمند بر اساس درجات و سرعتهای مختلف قابل برنامه ریزی است، تصریح کرد: این دست‌انداز از نوعی سطح مقطع نگاه دارنده تشکیل یافته که درجات آن با با یک شیب لیزری قابل تنظیم و برنامه ریزی است.

رام بجندی با بیان اینکه رعایت سرعت مجاز رانندگان از ویژگی‌های این سرعتگیر است، خاطرنشان کرد: نمونه خارجی آن به صورت برقی بوده که دارای سنسورهای ویژه است، در حالیکه در این نوع سرعتگیر از خواص مکانیکی سیالات استفاده شده است به علاوه حرکت اتومبیل بر روی این دستگاه موجب تولید جریان برق خواهد شد.

hossien
24th July 2012, 02:04 AM
این سرعت گیر را در سال 2009 در کشورهای خارجی ثبت کرده بودن البته هنوز جای تبریک داره دانشجویان یکم سرچ می کنن سعس می کنم لینک ان را برایتان بزارم

حسین متقی
24th July 2012, 02:14 AM
من خودم چندین بار در رادیو و تلویزیون و روزنامه در مقاطع زمانی مختلف خبر اختراعشو شنیدم
و هر دفه هم یکی اختراعش میکنه باز!!!
مخترعان عزیز کشور برن نیازهای اصلی رو دریابند لطفا
تکراری انقدر اختراع نکنن
ماشالا سازمان ثبت هم که همینجوری الکی ثبت میکنه هر چی بیادو

yasaman hedayati
24th July 2012, 02:53 AM
من خودم چندین بار در رادیو و تلویزیون و روزنامه در مقاطع زمانی مختلف خبر اختراعشو شنیدم
و هر دفه هم یکی اختراعش میکنه باز!!!
مخترعان عزیز کشور برن نیازهای اصلی رو دریابند لطفا
تکراری انقدر اختراع نکنن
ماشالا سازمان ثبت هم که همینجوری الکی ثبت میکنه هر چی بیادو

دوستان عزیز منم شبیه شما این خبر رو چند بار شنیدم ولی:
1.این خبر دیروز روی سایت ایمنا اومده بود.
2.اگر متن خبر رو مطالعه کرده باشید به یک وجه تمایز اشاره میکنه با مدل های قبلی که فکر میکنم همین مسئله اونو از بقیه اختراعات شبه بهش مبرا میکنه

با سپاس[golrooz]

عرفان سلیم زاده
24th July 2012, 08:34 AM
به نظرم اونقدر هوشمند ساخته اش که یه سر و گردن از محصولات خارجی بالاتره.
تکراری بودن مهم نیست چون لامپ هم 20 بار ثبت شد ولی چون ادیسون یه محصول با کیفیت تر ساخت نام اون به لامپ گره خورد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد