PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر واحدي نيكبخت: وظيفه من گل ساختن است نه گل زدن

ØÑтRдŁ§
13th February 2009, 05:07 PM
عليرضا واحدي نيكبخت پس از ديدار تيم هاي پرسپوليس و استقلال د پيرامون اين مسابقه اظهار كرد: بازي خوبي بود و هر دو تيم تلاش زيادي براي موفقيت داشتند همانطور كه استقلالي‌ها چندين موقعيت خطرناكي را روي دروازه‌ي ما ايجاد كردند ما هم از ابتداي مسابقه موقعيت‌هاي خطرناك بسياري داشتيم.
به هر حال فوتبال همين است و يك تيم مي برد و يك تيم مي بازد و روزي هم مثل امروز بازي مساوي مي شود.
وي درباره‌ي كمتر شدن گل زني هايش براي تيم پرسپوليس نيز گفت: معتقدم وظيفه‌ي اصلي من در پرسپوليس گل زدن نبوده؛ بلكه گل ساختن است. حتي زمان مربيگري افشين قطبي در اين تيم هم من مهاجم نبودم و بيشتر گل مي‌ساختم اما؛ پس از چند بازي كه توانستم گل هاي زيادي براي تيمم بزنم گذشته از اينكه خوشحالم تبديل به دومين گل زن تيم شدم و انتظارات از نيكبخت واحدي به شدت بالا رفت و شايد گل نزدن در اين چند مسابقه باعث پرسش شما باشد.
نيكبخت همچنين درباره‌ي رفتار و توهين هاي هواداران استقلال بر عليه‌ي خود در اين مسابقه نيز گفت: واقعا براي‌شان متاسفم، آنها آدم‌هاي بي‌معرفتي هستند و البته آن دسته از هوادران استقلال مي‌گويم كه به استاديوم مي‌آيند. هواداراني كه در خانه مي‌مانند و استقلال را دوست دارند انسان‌هاي با احترامي هستند، فكر مي‌كنم اين مساله از زمان ورود چند ليدر جديد به اين تيم است كه باعث شده به تمامي تماشاچيان استقلال خط بدهند. اينها يك حركت برنامه ريزي شده است كه در چند سال گذشته و بهتر است بگويم در سه بازي اخير بازي‌هاي پرسپوليس مقابل استقلال وجود دارد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد