PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر قلعه‌نويي: استقلال برنده‌ي واقعي داربي بود من بچه نازي‌آبادم

ØÑтRдŁ§
13th February 2009, 05:05 PM
امير قلعه‌نويي پس از تساوي تيم استقلال مقابل پرسپوليس در نشست مطبوعاتي پس از بازي گفت: تيم ما واقعا بسيار خوب كار كرد. ما هر كاري كه مي‌خواستيم در اين بازي انجام داديم و به تك تك بازيكنان تبريك مي‌گويم. ما در اين مسابقه در انواع مختلف تله‌گذاري كرديم و نتيجه هم گرفتيم. آرش برهاني در ماموريتي كه به او داده بودم، به خوبي عمل كرد و فرارهاي خوبي از پشت عليرضا محمد انجام داد. حتي زماني كه فهميديم پرسپوليس با سيستم سه، چهار، دو، يك قرار است بازي كند، فورا متوجه اين مساله شده و دست‌شان را خوانديم و براي آن نيز برنامه‌هاي ويژه‌اي در نظر گرفتيم.
وي افزود: اين برنامه‌ها باعث شد تا ما در نيمه‌ي دوم بسيار بهتر بازي كنيم و بازي را در دست بگيريم. شايد مالكيت توپ دست پرسپوليس بود اما، تيم ما بهتر عمل كرد و حتي دو موقعيت يكي صد درصد و ديگري 80 درصد هم داشتيم كه از دست رفت و مي‌توانستيم با گل‌هاي بيشتري پرسپوليس را شكست دهيم.
قلعه‌نويي گفت: درباره‌ي گل تساوي پرسپوليس هم بايد بگويم كه عليزاده تنها يك اشتباه بچگانه كه هيچ مربي نمي‌تواند آن را پيش‌بيني كند، انجام داد و باعث تساوي اين مسابقه شد. البته من به عنوان يك مربي از خراب كردن موقعيت‌هاي سياوش اكبرپور بيشتر گله دارم تا اشتباه بچگانه عليزاده. ما پيش از اين مسابقه دو هدف مهم براي آن در نظر گرفتيم كه يكي حفظ 9 امتياز اختلاف با تيم پرسپوليس بود و ديگري برد اين تيم و فكر مي‌كنم در پايان بازي به نوعي هر دو هدفمان هم رسيديم. اول اينكه در مدت زيادي پيروز بازي بوديم و از نظر فني بهتر از پرسپوليس و ديگر اينكه 9 امتياز اختلاف با اين تيم هم حفظ شد.
قلعه‌نويي درباره‌ي مصاحبه‌هايي كه پيش از اين مسابقه درباره‌ي تاثير عوامل مختلفي در به تساوي كشاندن بازي داشته بود، نيز گفت: من بچه نازي‌آباد هستم و حرف‌هايم را تكذيب نمي‌كنم. من گفته بودم كه نكند عواملي خارج از ميدان بازي را تحت تاثير قرار داده و باعث شوند كار به تساوي كشيده شود. اين هم به اين دليل بود كه خبرهايي در اين زمينه مكررا به ما مي‌رسيد و باعث شده بود بار رواني خاصي بر تيم ما حاكم شود. من آن مصاحبه را انجام دادم و گفتم اميدوارم مسايل فني در نتيجه‌ي مسابقه تاثيرگذار باشد كه همين طور هم بود و من مساله خاصي نديدم. بازي دست خودمان بود و آن را نبرديم.
قلعه‌نويي درباره‌ي داوري اين مسابقه نيز گفت: به تيم داوري و همچنين كميته‌ي داوران براي قضاوت اين مسابقه تبريك مي‌گويم و محسن تركي با نزديكي كامل به صحنه‌ها قضاوت بسيار خوبي داشت. البته دو صحنه‌ي مشكوك به نظرم مي‌آيد كه يكي برخورد عليرضا حقيقي با آرش برهاني بود كه قانون مي‌گويد دروازه‌بان بايد در آنجا اخراج مي‌شد و يكي هم كه خيلي از آن مطمئن نيستم صحبت‌هاي عليزاده بود كه مي‌گويد پيش از برخورد توپ با دستش از پشت شارژ شده است. اما، در مجموع به داوري تبريك مي‌گويم و آنها سربلند از اين مسابقه بيرون آمدند و نشان دادند داوران ايراني مي‌توانند قضاوت‌هاي خوب و درستي را در داربي‌هاي آينده‌ي اين دو تيم داشته باشند.
قلعه‌نويي درباره‌ي استفاده از علي عليزاده نيز گفت: عليزاده را به اين دليل به ميدان آورديم كه هم با توجه به آنكه مي‌دانستيم پرسپوليس با توپ‌هاي بلند به دروازه‌ي ما فشار مي‌آورد در دفع توپ‌ها به دفاع كمك كند و همين طور اگر صاحب پرتاب اوت شديم، از پرتاب‌هاي بلند عليزاده استفاده كنيم. اما، در نهايت در لحظات پاياني بازي براساس فشار بازي عليزاده دچار اشتباه شد كه البته اين اشتباهات در ميان بزرگترين بازيكنان جهان نيز رخ مي‌دهد.
وي افزود: در هر صورت ليگ برتر هر چقدر جلوتر مي‌رود حساس‌تر مي‌شود. معتقدم فوتبال اكنون حكم يك بازي شطرنج را پيدا كرده است كه مربيان بايد حركات خودشان را انجام دهند. ما نيز در قبال هدفي كه داشتيم، برنامه‌ريزي انجام داديم كه در يك مورد به هدف خود رسيديم.
قلعه‌نويي تصريح كرد: برنده‌ي واقعي بازي امروز استقلال بود. چرا كه ما با يك بازي هجومي بازي را در اختيار داشتيم و در هر صورت تاكنون استقلال 61 گل به ثمر رسانده است و هشت بازي ديگر تا پايان ليگ برتر فرصت داريم تا براي قهرماني تلاش كنيم.
سرمربي استقلال خاطرنشان كرد: ديگر به داربي فكر نمي‌كنيم و خود را براي بازي با مقاومت سپاسي آماده مي‌كنيم و با همان انگيزه‌اي كه تاكنون بازي كرده‌ايم ليگ را ادامه مي‌دهيم. از ابتدا هم گفتم كه داربي شرايط مخصوص به خود را دارد و آمار و ارقام جدول تاثيري در نتيجه‌ي آن ندارد. ما در ضربات آخر كمي بي‌دقت بوديم و به همين دليل بر اثر يك اشتباه بچگانه گل مساوي را دريافت كرديم.
قلعه‌نويي زماني كه از وي درباره‌ي بازي روز چهارشنبه‌ي ايران و كره جنوبي سوال شد، گفت: زماني كه من سرمربي تيم ملي بودم و در ضربات پنالتي مغلوب كره شديم، همه بر سر من ريختند و مانند يك جنايتكار با من برخورد كردند. اما،‌ اكنون از من درباره‌ي بازي خوب تيم ملي سوال مي‌كنيد. بهتر است شرايط بازي را يك بار ديگر بررسي كنيد تا متوجه شويد ما مقابل كره خوب بوديم يا بد بوديم. در هر صورت اين نظر شماست كه ما خوب بوديم. زماني كه تيم ما در مالزي با كره جنوبي بازي كرد، 57 درصد مالكيت بازي در اختيار تيم ايران بود و ما به مراتب موقعيت‌هاي بيشتري مقابل كره جنوبي داشتيم. در بازي‌اي كه در كشور مالزي انجام شد تيم ايران به طور كامل از هر نظر بر تيم كره جنوبي برتري داشت، البته من با آمار و ارقام بازي روز چهارشنبه كاري نداشتم چرا كه اكنون ديگر اين موضوع به كادرفني فعلي تيم ملي بستگي دارد. اما، بايد بگويم در زماني كه تيم ملي در مالزي نتيجه نگرفت، با من مانند يك جنايتكار برخورد شد و حتي زماني كه ورزش ما در المپيك نتيجه نگرفت، چنين برخوردهايي را شاهد نبوديم.
قلعه‌نويي ادامه داد: من در شرايط مديريتي آن زمان كه فدراسيون فوتبال مسوول نداشت و دو گروه سياسي به جان يكديگر افتاده بودند، مسووليت تيم ملي را قبول كردم. اين در حالي بود كه در فاصله‌ي يك ماه مانده به آغاز مسابقات جام ملت‌هاي آسيا قراردادم با فدراسيون فوتبال تمام شده بود.
وي افزود: در حالي كه با تيم ملي به مالزي رفتيم، ايران تيم اول آسيا بود. با اين حال من حتي برخلاف توصيه‌ي دوستانم درباره‌ي تمديد قراردادم به فدراسيون فشار نياوردم و تصور مي‌كنم در تاريخ فوتبال ايران هيچ كس اين كار را نكرده است. من به دوستانم گفتم كه به خاطر خدا و مردم بدون تمديد قراردادم با تيم ملي به مالزي مي‌روم اما، هيچ كس به اين موضوع توجه نكرد. زماني كه از مالزي برگشتيم بدترين برخوردها با من شد.
قلعه‌نويي خطاب به خبرنگار برنامه‌ي ورزش و مردم گفت: در برنامه‌ي شما "شفيع" بارها كارشناسان را دعوت كرد و من را محاكمه كرد، زماني كه ايتاليا از جام جهاني حذف شد، بيشتر از دو هفته بررسي وضعيت اين تيم ادامه پيدا نكرد اما، در برنامه‌ي شما تا يك ماه بعد از آن هم كارشناسان مي‌آمدند و به گونه‌اي برخورد مي‌كردند كه گويا من جنايت كرده‌ام.
قلعه‌نويي در پايان درباره‌ي فحاشي تماشاگران به بازيكناني كه از تيم خود به تيم رقيب رفته‌اند نيز گفت: ما فرهنگ و تمدن 2000 ساله داريم و به ورزش پهلواني معتقديم. باور من اين است كه تماشاگران بايد اين مسايل را رعايت كنند. زماني هم كه ديدم تماشاگران استقلال احساساتي شده‌اند، به طرف آنها رفتم و تذكر دادم كه به بازيكني توهين نكنند كه خوشبختانه آنها نيز به توصيه‌ي من گوش كردند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد