PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر نلو وينگادا:جادوگر نيستم كه در كمترين زمان معجزه كنم

ØÑтRдŁ§
13th February 2009, 04:47 PM
نلو وينگادا، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از تساوي اين تيم در داربي 66 و در نشست مطبوعاتي پس از بازي گفت: ما براي برد در اين مسابقه به زمين آمده بوديم اما، پس از اين بازي مي‌توانم بگويم نتيجه‌ي تساوي، عادلانه بود. معتقدم پرسپوليس هم در كنترل توپ، هم در خلق موقعيت‌هاي گل بهتر از استقلال عمل كرد اما، نتيجه‌ي بازي را گل‌هاي اين مسابقه مشخص مي‌كنند.
وي گفت: پرسپوليس همه كار براي برد انجام داد اما، اين بازي پرهيجان با تساوي تمام شد. حتي در دقايق پاياني مسابقه ما با يك تعويض ثمربخش كه آخرين تعويض‌مان هم بود، ريسك كرديم و بسيار روي دروازه‌ي حريف حمله برديم و در نهايت بازي را مساوي كرديم. اين كار ما باعث شد تا استقلالي‌ها نيز در چند ضد حمله روي دروازه‌ي ما خطرناك ظاهر شوند.
وينگادا افزود: فكر مي‌كنم اين بازي ديگر تمام شده و ما بايد نگاهي روبه جلو داشته باشيم و در آينده موفقيت‌هاي خوبي بدست آوريم.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه آيا اين نتيجه را ثمره‌ي تاثيرات خود در تيم پرسپوليس مي‌دانيد يا افشين پيرواني؟ گفت: من در اين مدت تمام سعي‌ام را انجام داده‌ام تا شرايط تيم را بهتر كنم. صحبت‌هاي زيادي با پيرواني انجام دادم و در نهايت اين پيرواني بود كه تيم را ارنج كرد. حضور من در پرسپوليس به معناي تاثير روي اين تيم است و اگر من مي‌خواستم تاثيري در داربي نداشته باشم پس از اين مسابقه روي نيمكت مي‌نشستم. من يك مربي‌ هستم و تمام تلاشم را براي پرسپوليس انجام مي‌دهم اما، جادوگر نيستم كه بخواهم در كمترين زمان معجزه كنم.
وينگادا گفت: از عملكرد بازيكنان پرسپوليس راضي ام و به آنها افتخار مي‌كنم. بازي كه در اين تيم ديدم چيزي از استقلال كم نداشت و مطمئنا در ادامه‌ي ليگ مي‌توانيم شرايط بهتري را براي تيم‌ رقم بزنيم.
وي ادامه داد: قول مي‌دهم هميشه با جديت و تمام وجود كار كنم و از همه‌ي نيروهاي ممكن براي موفقيت‌هاي بعدي پرسپوليس استفاده كنم. سبك كار من به گونه‌اي است كه مي‌توانم با مربيان گذشته‌ي اين تيم چون افشين پيرواني، عابدزاده و سعداوي ادامه‌ي همكاري داشته باشم و از آنها كمك بگيرم.
سرمربي پرسپوليس درخصوص داوري اين مسابقه نيز گفت: داور هم مثل مربيان و بازيكنان ممكن است اشتباهاتي داشته باشد و اين از فوتبال جدا نيست. در مجموع داوري را در اين مسابقه بسيار خوب ديدم و كاملا متناسب با آن بود.
وي در پايان گفت: به بهتر شدن پرسپوليس اميد بسياري دارم و سعي مي‌كنم چه در خط دفاعي و چه حمله‌ي اين تيم شرايط بهتري را به وجود آورده و مشكلات را برطرف كنم. امروز استقلال نشان داد كه چرا پيشتاز رقابت‌هاي ليگ برتر بوده اما،‌بازيكنان ما هم به من نشان دادند چيزي كم ندارند و ما مي‌توانيم وضعيت بالاتري در جدول ليگ برتر تا پايان مسابقات داشته باشيم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد