PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر اوباما برای حامی اش ترانه تولدت مبارک خواند + فیلم

آسد مرتضي
18th July 2012, 02:54 PM
رئیس جمهوری آمریکا در اقدامی که بر اساس انتقاد رقیب جمهوریخواهش یک باج سیاسی به قشر متوسط تلقی شده است، شروع به خواندن ترانه “تولدت مبارک” برای یکی از حامیان ۱۸ ساله اش در ایالت اوهایوی آمریکا کرد.به نقل از فارس ؛ ”باراک اوباما” رئیس جمهوری آمریکا روز گذشته با حضور انتخاباتی خود در سالن موسیقی “سینسیناتی”، جمعیت حاضر در این سالن را به خواندن سرود “تولدت مبارک” برای یکی از حامیان ۱۸ ساله اش در این مراسم تشویق کرد.رئیس جمهور آمریکا در ابتدای سخنرانی شب گذشته خود در این جمع انتخاباتی گفت: من باید به شما بگویم که هیچ کنسرتی امشب قرار نیست برگزار شود؛ میشل (همسر اوباما) به من گفته است که من نباید مدام در ملاء عام آواز بخوانم.اوباما در ادامه خطاب به یکی از حامیان ۱۸ ساله اش که در میان حضار بود، به نام “آدام” کرد و گفت: این یک “تولدت مبارک” است؛ رئیس جمهور آمریکا بعد از آن مخاطبانش را برای خواندن ترانه “تولدت مبارک” خطاب به این نوجوان ۱۸ ساله ترغیب کرد.رئیس جمهور آمریکا بعد از این اعلام کرد: با این همه این یک کنسرت بود.در ادامه این خبر آمده است که آواز خوانی اوباما درست همان روزی صورت گرفت که کمپین انتخاباتی “میت رامنی” رقیب جمهوریخواه اوباما در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر آمریکا اقدام به انتشار ویدوئی در وب سایت خود کرده که آخرین باری که اوباما در ژانویه سال جاری در ترانه “بیائید با هم بمانیم” را در “آپولو” خواند؛ کمپین رامنی اوباما را به دادن باج سیاسی به بهای قشر متوسط مردم آمریکا متهم کرد.این ویدئوی انتقادی کمپین رامنی از تبلیغات انتخاباتی اوباما بعد از انتشار تبلیغات تلویزیونی اوباما علیه رامنی صورت گرفته است؛ کمپین انتخاباتی اوباما در این تبلیغ تلویزیونی از تفسیر “آمریکای زیبا” ی رامنی به عنوان پس زمینه ای جهت انتقاد از دارایی های برون مرزی رامنی و ارتباط او با شرکت “بین” که فرصت های شغلی را به خارج از آمریکا منتقل کرده، پرداخته است.

فیلم (http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2012/07/46605ad98226dd04b99a844e0a745fe5261505.flv)

منبع: ((اینجا (http://www.zohur12.ir/اوباما-برای-حامی-اش-ترانه-تولدت-مبارک-خ/)))

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد