PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : داستـان خلقـت زن

zolfa
17th July 2012, 12:52 AM
http://adlet.ir/imgc/uploads/13424110241.jpg (http://iransun.net/)

از هنگامی که خداوند مشغول خلق زن بود، شش روز می‌گذشت.

فرشته‌ای ظاهر شد و گفت: "چرا این همه وقت صرف این یکی می‌فرمایید؟"

خداوند پاسخ داد:

"دستور کار او را دیده‌ای‌؟

باید دویست قطعه متحرک داشته باشد، که همگی قابل جایگزینی باشند.

باید بتواند با خوردن قهوه تلخ بدون شکر و غذای شب مانده کار کند.

دامنی داشته باشد که همزمان دو بچه را در خودش جا دهد و وقتی از جایش بلند شد ناپدید شود.

بوسه‌ای داشته باشد که بتواند همه دردها را، از زانوی خراشیده گرفته تا قلب شکسته، درمان کند."

فرشته سعی کرد جلوی خدا را بگیرد.

"این همه کار برای یک روز خیلی زیاد است. باشد فردا تمامش بفرمایید."

خداوند گفت :

"نمی شود!!

چیزی نمانده تا کار خلق این مخلوقی را که این همه به من نزدیک است، تمام کنم.

از این پس می تواند هنگام بیماری، خودش را درمان کند،

یک خانواده را با یک قرص نان سیر کند و یک بچه پنج سال را وادار کند دوش بگیرد."

فرشته نزدیک شد و به زن دست زد.

http://adlet.ir/imgc/uploads/13424108342.jpg (http://iransun.net/)

"اما ای خداوند، او را خیلی نرم آفریدی."

"بله نرم است، اما او را سخت هم آفریده‌ام.

تصورش را هم نمی‌توانی بکنی که تا چه حد می‌تواند تحمل کند و زحمت بکشد."

فرشته پرسید :

"فکر هم می‌تواند بکند؟"

خداوند پاسخ داد :

"نه تنها فکر می‌کند، بلکه قوه استدلال و مذاکره هم دارد."

آن گاه فرشته متوجه چیزی شد و به گونه زن دست زد.

فرشته پرسید :

"اشک دیگر برای چیست؟"

خداوند گفت:

"اشک وسیله‌ای است برای ابراز شادی، اندوه، درد، نا‌امیدی، تنهایی، سوگ و غرورش."

فرشته متاثر شد:

"شما فکر همه چیز را کرده‌اید، چون زن‌ها واقعا حیرت انگیزند."

زن‌ها قدرتی دارند که مردان را متحیر می‌کنند.

همواره بچه‌ها را به دندان می‌کشند.

سختی‌ها را بهتر تحمل می‌کنند.

بار زندگی را به دوش می‌کشند،

ولی شادی، عشق و لذت به فضای خانه می‌پراکنند.

وقتی خوشحالند گریه می‌کنند.

برای آنچه باور دارند می‌جنگند.

در مقابل بی‌عدالتی می‌ایستند.

وقتی مطمئن‌اند راه حل دیگری وجود دارد، نه را نمی‌پذیرند.

بدون قید و شرط دوست می‌دارند.

وقتی بچه‌هایشان به موفقیتی دست پیدا می‌کنند گریه می‌کنند.

وقتی می‌بینند همه از پا افتاده‌اند، قوی و پابرجا می‌مانند.

آنها می‌رانند، می‌پرند، راه می‌روند، می‌دوند که نشانتان بدهند چه قدر برایشان مهم هستید.

قلب زن است که جهان را به چرخش در می‌آورد

زن‌ها در هر اندازه و رنگ و شکلی موجودند و می‌دانند که بغل کردن و بوسیدن می‌تواند هر دل شکسته‌ای را التیام بخشد.

کار زن‌ها بیش از بچه به دنیا آوردن است،

آنها شادی و امید به ارمغان می‌آورند. آنها شفقت و فکر نو می‌بخشند

زن‌ها چیزهای زیادی برای گفتن و برای بخشیدن دارند.

خداوند گفت: "این مخلوق عظیم فقط یک عیب دارد!"

http://adlet.ir/imgc/uploads/13424108331.jpg (http://iransun.net/)
فرشته پرسید: "چه عیبی؟"

خداوند گفت:

"قدر خودش را نمی داند . . ."

kamanabroo
17th July 2012, 11:35 PM
مسلما نقش زن در زندگی خانواده گی و اجتماعی خیلی برجسته و تاثیر گذار هست

و حتی روایات اسلامی هم جایگاه زن رو جایگاهی متعالی و پر ارزش ذکر می کنند. "المراة ریحانه و لیست بقهرمانه"

این متن هم از نظر هدفی که داشته خوبه (معرفی شخصیت زنان)
اما اگر تناقضاتش با واقعیت حذف بشه خیلی قشنگ تر و دلچسب تر میشه

از جناب zolfa هم عذر خواهی می کنم که این مطالب رو در این پست می گذارم، علتش فقط اینه که اگر تناقضی در متن هست با این مطالب برای خواننده بر طرف بشه.

یکی اینکه : خداوند اگر بخواد کاری انجام بده طول نمی کشه. آیه 82 سوره یس رو بخونید:

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيئًا أَنْ يقُولَ لَهُ كُنْ فَيكُونُ(يس/82)
فرمان او چنين است که هرگاه چيزي را اراده کند، تنها به آن مي‌گويد: «موجود باش!»، آن نيز بي‌درنگ موجود مي‌شود!

دوم : اینکه فرشته ها مطیع محض خداوند هستند و هیچ وقت جلوی خداوند رو نمی گیرند. البته سوال می پرسند و تعجب می کنند و بخاطر محدودیت دانسته هاشون متحیر می شوند اما مطیع محض هستند.

وَإِذْ قَالَ رَبُّكَ لِلْمَلَائِكَةِ إِنِّي جَاعِلٌ فِي الْأَرْضِ خَلِيفَةً قَالُوا أَتَجْعَلُ فِيهَا مَنْ يفْسِدُ فِيهَا وَيسْفِكُ الدِّمَاءَ وَنَحْنُ نُسَبِّحُ بِحَمْدِكَ وَنُقَدِّسُ لَكَ قَالَ إِنِّي أَعْلَمُ مَا لَا تَعْلَمُونَ(البقرة/30)
(به خاطر بياور) هنگامي را که پروردگارت به فرشتگان گفت: «من در روي زمين، جانشيني [= نماينده‌اي‌] قرار خواهم داد.» فرشتگان گفتند: «پروردگارا! »آيا کسي را در آن قرار مي‌دهي که فساد و خونريزي کند؟! (زيرا موجودات زميني ديگر، که قبل از اين آدم وجود داشتند نيز، به فساد و خونريزي آلوده شدند. اگر هدف از آفرينش اين انسان، عبادت است،) ما تسبيح و حمد تو را بجا مي‌آوريم، و تو را تقديس مي‌کنيم.» پروردگار فرمود: «من حقايقي را مي‌دانم که شما نمي‌دانيد.»

و در آخر اینکه خیلی خوب میشد برای این شخصیت خلقت که نامش "زن" می باشد عکسهای در خور شان او می گذاشتید. مسلما این تصاویر بیانگر محتوای این مطلب نیست. و شان و جایگاه زن رو اصلا بیان نمی کنند.

zolfa
18th July 2012, 12:27 AM

و حتی روایات اسلامی هم جایگاه زن رو جایگاهی متعالی و پر ارزش ذکر می کنند. "المراة ریحانه و لیست بقهرمانه"

از جناب zolfa هم عذر خواهی می کنم که این مطالب رو در این پست می گذارم، علتش فقط اینه که اگر تناقضی در متن هست با این مطالب برای خواننده بر طرف بشه.

یکی اینکه : خداوند اگر بخواد کاری انجام بده طول نمی کشه. آیه 82 سوره یس رو بخونید:

فرمان او چنين است که هرگاه چيزي را اراده کند، تنها به آن مي‌گويد: «موجود باش!»، آن نيز بي‌درنگ موجود مي‌شود!

دوم : اینکه فرشته ها مطیع محض خداوند هستند و هیچ وقت جلوی خداوند رو نمی گیرند. البته سوال می پرسند و تعجب می کنند و بخاطر محدودیت دانسته هاشون متحیر می شوند اما مطیع محض هستند.

وَإِذْ قَالَ رَبُّكَ لِلْمَلَائِكَةِ إِنِّي جَاعِلٌ فِي الْأَرْضِ خَلِيفَةً قَالُوا أَتَجْعَلُ فِيهَا مَنْ يفْسِدُ فِيهَا وَيسْفِكُ الدِّمَاءَ وَنَحْنُ نُسَبِّحُ بِحَمْدِكَ وَنُقَدِّسُ لَكَ قَالَ إِنِّي أَعْلَمُ مَا لَا تَعْلَمُونَ(البقرة/30)
(به خاطر بياور) هنگامي را که پروردگارت به فرشتگان گفت: «من در روي زمين، جانشيني [= نماينده‌اي‌] قرار خواهم داد.» فرشتگان گفتند: «پروردگارا! »آيا کسي را در آن قرار مي‌دهي که فساد و خونريزي کند؟! (زيرا موجودات زميني ديگر، که قبل از اين آدم وجود داشتند نيز، به فساد و خونريزي آلوده شدند. اگر هدف از آفرينش اين انسان، عبادت است،) ما تسبيح و حمد تو را بجا مي‌آوريم، و تو را تقديس مي‌کنيم.» پروردگار فرمود: «من حقايقي را مي‌دانم که شما نمي‌دانيد.»

و در آخر اینکه خیلی خوب میشد برای این شخصیت خلقت که نامش "زن" می باشد عکسهای در خور شان او می گذاشتید. مسلما این تصاویر بیانگر محتوای این مطلب نیست. و شان و جایگاه زن رو اصلا بیان نمی کنند.

با تشکر از توضیحات کامل جناب کمان ابرو

من بیشتر به جنبه داستانی موضوع توجه کرده بودم

اگه صلاح میدونید حذفش کنید

بهاران آبیدر
18th July 2012, 12:37 AM

سلام،اگر قرار بود از ادبیات تمثیل وتخیل رو گرفت دیگه چی میموند؟

بهتر بعضی وقتها خوند ولذت برد فقط همین.......................................... ..............................[golrooz]

kamanabroo
18th July 2012, 12:50 AM
با تشکر از توضیحات کامل جناب کمان ابرو

من بیشتر به جنبه داستانی موضوع توجه کرده بودم

اگه صلاح میدونید حذفش کنید

نه اصلا منظورم این نبود که متن اشکال داره
از نظر ادبیات خیلی هم زیبا مسئله رو بیان کرده و مشکلی هم نیست.
اون توضیحات رو دادم جهت اینکه هر دو طرف قضیه کنار هم باشه.
ممنونم از متن زیبا

سلام،اگر قرار بود از ادبیات تمثیل وتخیل رو گرفت دیگه چی میموند؟

بهتر بعضی وقتها خوند ولذت برد فقط همین.......................................... ..............................[golrooz]

سلام.
درسته دوست عزیز
بنده هم فقط می خواستم نقطه مبهمی در ذهن مخاطب ایجاد نشه
و متن رو هم از نطر ادبیاتی تایید کردم خیلی خوبه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد