PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصویر نمونه ای از اسراف شهرداری کرج نسبت به برق .

Joseph Goebbels
16th July 2012, 02:56 PM
این تصاویر رو خودم گرفتم حالا نظرات دوستان رو می خوام جویا شم .

http://uc-njavan.ir/images/c5j3q6qdg0vfonbqsrh7.jpg

http://uc-njavan.ir/images/n7m4n7x3fp20ywpruv.jpg

http://uc-njavan.ir/images/9y7x25tmim8wegvm3itu.jpg

وحید 0319
16th July 2012, 03:05 PM
http://karajeu.persiangig.com/karaj.biz-farvardin91/shardari-markaz.JPG

نارون1
16th July 2012, 04:11 PM

[tafakor]

م.محسن
16th July 2012, 04:32 PM
مگه برای خونتون پایان کار نمی خواهید پس اینقدر به این شهرداری بیچاره گیر ندید!
فردا می فهمن اون وقت به جای "امروز برو فردا بیا" میگن : "امسال برو سال بعد بیا"!
حالا از ما گفتن...

نارون1
16th July 2012, 04:36 PM
به نظر من تو اکثر شهرها ، شهرداریا برا خودشون مثل این شهرداری ، مایه میذارن.......[cheshmak]

elinaaa
16th July 2012, 11:11 PM
کجا اسراف نیست،اونجارو بگید...تو این شهرهای کوچیک چه خرجهای بیخودی که نمیکنن حالا کرج که جای خود داره...بیچاره ما که باید این چیزارو ببینیم حرص بخوریم...آخرشم میگیم بیخیال دیگه چه کنیم......................................

حسین متقی
17th July 2012, 02:33 AM

اقایووووووووووووووووووووو وووووووووون
خانوووووووووووووووووووممم مممممااااااااا
(اصلا ربطی به بحثهای قبلی بنده با جناب ژنرال رومل نداره )
این چراغها ال ای دی هستند
و برقی مصرف نمیکنند به اون صورت
تازه باید بین کاهش مصرف برق و کاهش رفاه مرزی قائل شد
کسانی که در این ساختمان کار میکنند که نفعی از دیدن این چراغها نمیبرند!!! شب روشن میشه که کسی نیست!!! تازه خودشون داخل هستند!!

اینا بیشتر جنبه زیبایی و ..... داره
تازه فرهنگسازی هم هست که داره از ال ای دی استفاده میکنه که گران قیمته ولی بازدهی بالاتری داره و مصرف پایینی داره
شهرداریهای همه ی ایران باید زیبا و باشند و بهترین نورپردازیو داشته باشند
مثلا اسمش شهرداریه
باید شکیل باشه
کل این مجموعه که عکس انداختین کمتر از2500وات هستند
تازه اگر وات بالا باشند
ولی اگه بخوان با پروژکتورهای معمولی یا هالوژن اینکارو بکنند که مصرف برق چندین برابر میشه

elinaaa
17th July 2012, 10:45 AM
اقایووووووووووووووووووووو وووووووووون
خانوووووووووووووووووووممم مممممااااااااا
(اصلا ربطی به بحثهای قبلی بنده با جناب ژنرال رومل نداره )
این چراغها ال ای دی هستند
و برقی مصرف نمیکنند به اون صورت
تازه باید بین کاهش مصرف برق و کاهش رفاه مرزی قائل شد
کسانی که در این ساختمان کار میکنند که نفعی از دیدن این چراغها نمیبرند!!! شب روشن میشه که کسی نیست!!! تازه خودشون داخل هستند!!

اینا بیشتر جنبه زیبایی و ..... داره
تازه فرهنگسازی هم هست که داره از ال ای دی استفاده میکنه که گران قیمته ولی بازدهی بالاتری داره و مصرف پایینی داره
شهرداریهای همه ی ایران باید زیبا و باشند و بهترین نورپردازیو داشته باشند
مثلا اسمش شهرداریه
باید شکیل باشه
کل این مجموعه که عکس انداختین کمتر از2500وات هستند
تازه اگر وات بالا باشند
ولی اگه بخوان با پروژکتورهای معمولی یا هالوژن اینکارو بکنند که مصرف برق چندین برابر میشه

دوست عزیز حرفهایی که میزنید درست ولی من فکر میکنم نیازی نباشه که ساختمونای شهرداری خیلی شکیل و بزرگ باشه...اصلا کی اهمیت میده به زیباییشون...کار مردم باید راه بیافته که در اکثر موارد این اتفاق رخ نمیده...نمیخوام مسائلو باهم قاطی کنم ولی زیبایی ظاهری ساختمونای شهرداری یا هر سازمان دیگه ای دردی از کسی دوا نمیکنه...درسته به قول شما این چراغها ال ای دی هستن و مصرف برقو کاهش میدن ولی عوضش این کاهشو یه جای دیگه جبران میکنن اونم با خرجای الکی....

حسین متقی
17th July 2012, 04:14 PM
دوست عزیز حرفهایی که میزنید درست ولی من فکر میکنم نیازی نباشه که ساختمونای شهرداری خیلی شکیل و بزرگ باشه...اصلا کی اهمیت میده به زیباییشون...کار مردم باید راه بیافته که در اکثر موارد این اتفاق رخ نمیده...نمیخوام مسائلو باهم قاطی کنم ولی زیبایی ظاهری ساختمونای شهرداری یا هر سازمان دیگه ای دردی از کسی دوا نمیکنه...درسته به قول شما این چراغها ال ای دی هستن و مصرف برقو کاهش میدن ولی عوضش این کاهشو یه جای دیگه جبران میکنن اونم با خرجای الکی....

چرا - ساختمان شهرداری اگه مناسب و شکیل نباشه چطوری میخواد بقیه ی شهر رو درست کنه؟؟؟
کار شهرداری زیبایی و تمیزی و .... شهره دیگه برای همین ساختمان خودش باید نماد این قضیه باشه

نورپردازی زیباییه رفاهه
اگه قرار باشه اینطوری فکر کنیم که کلا زیبایی دردی از کسی دوا نمیکنه؟؟؟!!!!
چرا هر چیزیو زیبا تر طراحی کنیم؟؟؟ دردی که از کسی دوا نمیکنه

راجع به راه افتادن کار مردم از کجا میدونین کار مردم راه نمیافته
البته من از کرج خبر ندارم
و اصلا به قول خودتون موضوع مرتبطی نیست
ولی تهران کار راه بنداز هست ولی این کار راه انداز بودن کافی نیست براش-باید سریع و راحت باشه که نیست و باید بشه

elinaaa
17th July 2012, 07:34 PM
چرا - ساختمان شهرداری اگه مناسب و شکیل نباشه چطوری میخواد بقیه ی شهر رو درست کنه؟؟؟
کار شهرداری زیبایی و تمیزی و .... شهره دیگه برای همین ساختمان خودش باید نماد این قضیه باشه

نورپردازی زیباییه رفاهه
اگه قرار باشه اینطوری فکر کنیم که کلا زیبایی دردی از کسی دوا نمیکنه؟؟؟!!!!
چرا هر چیزیو زیبا تر طراحی کنیم؟؟؟ دردی که از کسی دوا نمیکنه

راجع به راه افتادن کار مردم از کجا میدونین کار مردم راه نمیافته
البته من از کرج خبر ندارم
و اصلا به قول خودتون موضوع مرتبطی نیست
ولی تهران کار راه بنداز هست ولی این کار راه انداز بودن کافی نیست براش-باید سریع و راحت باشه که نیست و باید بشه

یعنی شما فکر میکنید که اگه ساختمون شهرداری خوب و زیبا باشه بقیه شهرم درست میشه...اما من فکر میکنم وقتی شهرهای ما نیاز به رسیدگی زیادی داره وجود یه همچین ساختمونایی بی معنیه چون اول از همه رسیدگی به شهر مهمه....
واینکه گفتم زیبایی دردی دوا نمیکنه...زیبایی مهمه چرا که نه ولی در درجه اول نیست البته از نظر من...
در ضمن من نگفتم هیچ وقت کار مردم راه نمیافته گفتم در اکثر موارد اصلا بلا نسبت اونایی که دارن درست کار میکنن...
ببینید شما نگاه مثبتی دارید و این خوبه شاید من زیادی دارم سخت میگیرم ولی به هر حال نظرتون محترمه....

حسین متقی
18th July 2012, 02:40 AM
یعنی شما فکر میکنید که اگه ساختمون شهرداری خوب و زیبا باشه بقیه شهرم درست میشه...اما من فکر میکنم وقتی شهرهای ما نیاز به رسیدگی زیادی داره وجود یه همچین ساختمونایی بی معنیه چون اول از همه رسیدگی به شهر مهمه....
واینکه گفتم زیبایی دردی دوا نمیکنه...زیبایی مهمه چرا که نه ولی در درجه اول نیست البته از نظر من...
در ضمن من نگفتم هیچ وقت کار مردم راه نمیافته گفتم در اکثر موارد اصلا بلا نسبت اونایی که دارن درست کار میکنن...
ببینید شما نگاه مثبتی دارید و این خوبه شاید من زیادی دارم سخت میگیرم ولی به هر حال نظرتون محترمه....

نه -من اینو نگفتم -لطفا 2 خط اول نقل قولی که توی این پست از من داشتین رو بخونین
اصلا این هزینه هیچ چی نیست از هزینه هایی که میکنن

مثل خلال دندون میمونه توی انبار مرکزی چوب شهر گیلان!!!!!!
میدونین کوچه های باریکی که 4متر عرض دارن و 100 متر طول-قیمت اسفالتشون 20 میلیون تومن میشه؟؟
میدونین این اسفالت هر 3تا6سال 1بار عوض میشه
میدونین چند تا از این کوچه ها داریم؟؟؟
میدونین گاردریلهایی که کنار خیابونه متری 100هزار تومن قیمت خودشه(بدون نصبش)
میدونین قیمت قیر در سال گذشته 50 درصد افزایش داشته
میدونین قیمت برقی که توی پارکا الکی روشنه چقدره؟؟؟(100ها برابر قیمت 1بار خرید این نورپردازی)
میدونین پیمانکاران شهرداری با 100میلیون شروع میکنند و با 20 میلیارد راه میفتن؟؟؟ و چند تا از این پیمانکاران داریم که اگه نباشن کار عمرانی شهر تعطیله؟؟؟ میدونی سودشون 20 درصده؟
میدونین شهرداری فقط نیمی از بودجش دولتیه و اصلا شهرداری زیر نظر دولت نیست؟؟؟ شهرداری 1 نهاد اجتماعیه و توسط مردم کنترل میشه؟؟(با دخالت مستقیم شورای شهر؟؟؟
میدونین قیمت پل عابر پیاده 40 میلیون تومنه
میدونین مترو چقدر هزینه داره؟؟؟
و 100ها میدونین های دیگه؟؟؟؟؟؟
مطمئن باشید این نورپردازی خیلی هم میارزه!!!
انفدر حیف و میلهای غیر قابل کنترل یا حتی قابل کنترل ولی به سختی توی شهرداری وجود داره(و در سالهای اخیر خبر دارم که خیلی بهبود پیدا کرده کارا و کمتر اسراف میشه) که این ال ای دیها اصلا ارزش 1ثانیه هم ندارند
به عنوان مثال ارزش بودجه عمرانی(و نه خدمات شهری )در منطقه 1 شهرداری تهران امسال 400میلیارد تومنه؟؟ و همینقدر هم در ترافیک و خدمات شهریست جمعا- یعنی با خرجهای کلی و تصویبات و ... حدود 1000میلیارد تومن در 1 سال؟؟؟؟؟
که اگه بیشتر از 20 درصدش برگشت بخوره مدیرانشو توبیخ میکنن؟؟
میدونی اینکار یعنی مدیران وظیفه دارن این پولو 1طوری خرج کنن؟؟
البته میدونین روی قرون به قرونش کنترل میشه در همه ی موارد؟؟؟
میدونین با اینجال خیلی از کارحا به صورت قانونی اصلا پیش نمیره و قانون چون کامل نیست مجبور میشن قانونو دور بزنن توی خود شهرداری؟؟؟
میدونین بیشتر ............................................
بیشتر از این بگم که بیخیال این ال ایدیها بشین؟؟؟
راستی اعداد رو دقیق یادم نیومد شاید 20 درصد توی اعداد اشتباه کرده باشم!!

و راستی چون شهرداری اصلا جزئی از دولت نیست و زیر نظر مردمه این حرفهارو لطفا سیاسی به حساب نیارین
فرد خاصی هم در این قضایا مقصر نیست بلکه شرایط اینطوریست و البته همیشه در حال بهبود بوده تا اونجا که من میدونم

elinaaa
18th July 2012, 10:45 AM
نه -من اینو نگفتم -لطفا 2 خط اول نقل قولی که توی این پست از من داشتین رو بخونین
اصلا این هزینه هیچ چی نیست از هزینه هایی که میکنن

مثل خلال دندون میمونه توی انبار مرکزی چوب شهر گیلان!!!!!!
میدونین کوچه های باریکی که 4متر عرض دارن و 100 متر طول-قیمت اسفالتشون 20 میلیون تومن میشه؟؟
میدونین این اسفالت هر 3تا6سال 1بار عوض میشه
میدونین چند تا از این کوچه ها داریم؟؟؟
میدونین گاردریلهایی که کنار خیابونه متری 100هزار تومن قیمت خودشه(بدون نصبش)
میدونین قیمت قیر در سال گذشته 50 درصد افزایش داشته
میدونین قیمت برقی که توی پارکا الکی روشنه چقدره؟؟؟(100ها برابر قیمت 1بار خرید این نورپردازی)
میدونین پیمانکاران شهرداری با 100میلیون شروع میکنند و با 20 میلیارد راه میفتن؟؟؟ و چند تا از این پیمانکاران داریم که اگه نباشن کار عمرانی شهر تعطیله؟؟؟ میدونی سودشون 20 درصده؟
میدونین شهرداری فقط نیمی از بودجش دولتیه و اصلا شهرداری زیر نظر دولت نیست؟؟؟ شهرداری 1 نهاد اجتماعیه و توسط مردم کنترل میشه؟؟(با دخالت مستقیم شورای شهر؟؟؟
میدونین قیمت پل عابر پیاده 40 میلیون تومنه
میدونین مترو چقدر هزینه داره؟؟؟
و 100ها میدونین های دیگه؟؟؟؟؟؟
مطمئن باشید این نورپردازی خیلی هم میارزه!!!
انفدر حیف و میلهای غیر قابل کنترل یا حتی قابل کنترل ولی به سختی توی شهرداری وجود داره(و در سالهای اخیر خبر دارم که خیلی بهبود پیدا کرده کارا و کمتر اسراف میشه) که این ال ای دیها اصلا ارزش 1ثانیه هم ندارند
به عنوان مثال ارزش بودجه عمرانی(و نه خدمات شهری )در منطقه 1 شهرداری تهران امسال 400میلیارد تومنه؟؟ و همینقدر هم در ترافیک و خدمات شهریست جمعا- یعنی با خرجهای کلی و تصویبات و ... حدود 1000میلیارد تومن در 1 سال؟؟؟؟؟
که اگه بیشتر از 20 درصدش برگشت بخوره مدیرانشو توبیخ میکنن؟؟
میدونی اینکار یعنی مدیران وظیفه دارن این پولو 1طوری خرج کنن؟؟
البته میدونین روی قرون به قرونش کنترل میشه در همه ی موارد؟؟؟
میدونین با اینجال خیلی از کارحا به صورت قانونی اصلا پیش نمیره و قانون چون کامل نیست مجبور میشن قانونو دور بزنن توی خود شهرداری؟؟؟
میدونین بیشتر ............................................
بیشتر از این بگم که بیخیال این ال ایدیها بشین؟؟؟
راستی اعداد رو دقیق یادم نیومد شاید 20 درصد توی اعداد اشتباه کرده باشم!!

و راستی چون شهرداری اصلا جزئی از دولت نیست و زیر نظر مردمه این حرفهارو لطفا سیاسی به حساب نیارین
فرد خاصی هم در این قضایا مقصر نیست بلکه شرایط اینطوریست و البته همیشه در حال بهبود بوده تا اونجا که من میدونم

از اینکه این مواردو گفتید ممنون...اما من مشکلم سر این اعدادو ارقام نیست و همین طور در مورد ال ای دی...مشکل اینجاست که این بودجه ای که ازش حرف میزنید چه جوری خرج میشه چون من در این که قرون به قرونش کنترل میشه شک دارم...چون اگه این طور بود وضع شهرها این طوری نبود و رسیدگی بیشتری میشد یعنی حداقل تا جایی که داریم میبینیم...پس شما هم قبول دارید که خیلی از کارها قانونی نیست،حالا یا قانون مشکل داره یا نمیخوان بهش عمل کنن...در ضمن شاید به قول شما فرد خاصی مقصر نباشه ولی بالاخره یکی باید این شرایطو درست کنه
و در اینکه در حال بهبوده درسته اما بهبود این شرایط انقدر کند پیش میره که خیلی به چشم نمیاد لااقل تو جایی که من دارم زندگی میکنم...
مثلا همین آسفالت کوچه خیابونا یه معضلی که تو اکثر شهرها هست ومن نمیدونم چرا هیچ وقت درست شدنی نیست،حالا یا بودجه زیادی بهش اختصاص نمیدن یا اینکه اصلا اهمیتی نمیدن...ببینید من نظرم اینه که درست کردن ظاهری شهر هیچ فایده ای نداره اگه قراره پولی خرج بشه باید صرف موارد مهمتر بشه و الا من مخالف زیبایی شهر نیستم....

m.g.s.t.r
18th July 2012, 08:10 PM

زيبايي بصري يكي از مهمترين موضوعات معماري شهري هست كه تو كشور ما كم كم داره بهش توجه ميشه

elinaaa
18th July 2012, 10:27 PM
زيبايي بصري يكي از مهمترين موضوعات معماري شهري هست كه تو كشور ما كم كم داره بهش توجه ميشه

بله به قول خودتون کم کم،ما هم امیدواریم...

Joseph Goebbels
18th July 2012, 11:03 PM
من با زیباسازی شهر مشکلی ندارم ولی یه سوال ، اگه شب این چراغ های led روشن باشند چه نفعی برای مردم داره ؟

مردم ساعت 12 شب که بیرون نمیاند که بخواند به زیبا سازی شهر یا شهرداری توجه کنند . مثلا فرض کنین ساعت 2 نیمه شب هست و هیچ رهگذر و ماشینی هم عبور نمی کنه . ( ماشین به تعداد خیلی خیلی کم ) به نظر یه اقتصاددان این زیبا سازی led گونانه در اون نیمه شب که هیچ کس هم سراغش رو نمی گیره اصلا مفید هست یا نه ؟

البته من بانک ها رو نمی گم . بانکها باید چراغهاش شب حتما روشن باشند . ولی به نظر شما این روشنایی بی مورد در نیمه شب به چه کاری میاد ؟ مردم که نیستند تا اون رو ببیند ( با اینکه احتیاجی ندارند چون صبح که میشه همه می دونند چنین ساختمانی در این مکان قرار داره و اسمش شهرداری کرج هست ) . هیچ مسافر سوار بر ماشینی هم پیدا نمیشه که توی اون نیمه شب بخواد بره شهرداری تا کارش راه بیفته .

روشنایی بی مورد موجب اسراف هست حتی اگه 20 وات باشه . اسراف اسراف هست ، چه 20 وات چه 1000 وات .

در مورد اسفالت ، اسفالتی که مرغوب باشد و دارای کیفیت عالی در طی 3 تا 6 سال نیز عوض نمی شوند جز در ایران . وگرنه برین امریکا ببینین اسفالتش چند سال به چند سال عوض میشه .

من خودم ساکن کرج هستم ، محل ایستگاه تاکسی رو داشتند اسفالت کاری می کردند . همین که کارشون تمام شد فردا دیدیم که به جای سنگ های ریز توی اسفالت، سنگ های درشت و سنگین وزن که هر ادمی رو به یاد شهاب سنگ می ندازه رو کار گذاشتند . بله با چنین شرایطی اسفالت در عرض 3 سال باید عوض شه ولی اگه اسفالت کاری رو از روی انسانیت انجام بدهند تا 10 سال هم عمر می کنه و بس بیشتر .

به نقل از بزرگان دین : گناه های کوچک کوچک باعث گناه بزرگتر میشه .

پس اسراف به ریز و درشتی بستگی نداره . یه تیکه سیب رو گاز زدند و پرت کردند توی سطل اشغال هم نوعی اسراف هست ، این بی دقتی در مصرف برق در نیمه شب که به درد هیچ کس نمی خوره .

حسین متقی
19th July 2012, 03:22 AM
از اینکه این مواردو گفتید ممنون...اما من مشکلم سر این اعدادو ارقام نیست و همین طور در مورد ال ای دی...مشکل اینجاست که این بودجه ای که ازش حرف میزنید چه جوری خرج میشه چون من در این که قرون به قرونش کنترل میشه شک دارم...چون اگه این طور بود وضع شهرها این طوری نبود و رسیدگی بیشتری میشد یعنی حداقل تا جایی که داریم میبینیم...پس شما هم قبول دارید که خیلی از کارها قانونی نیست،حالا یا قانون مشکل داره یا نمیخوان بهش عمل کنن...در ضمن شاید به قول شما فرد خاصی مقصر نباشه ولی بالاخره یکی باید این شرایطو درست کنه
و در اینکه در حال بهبوده درسته اما بهبود این شرایط انقدر کند پیش میره که خیلی به چشم نمیاد لااقل تو جایی که من دارم زندگی میکنم...
مثلا همین آسفالت کوچه خیابونا یه معضلی که تو اکثر شهرها هست ومن نمیدونم چرا هیچ وقت درست شدنی نیست،حالا یا بودجه زیادی بهش اختصاص نمیدن یا اینکه اصلا اهمیتی نمیدن...ببینید من نظرم اینه که درست کردن ظاهری شهر هیچ فایده ای نداره اگه قراره پولی خرج بشه باید صرف موارد مهمتر بشه و الا من مخالف زیبایی شهر نیستم....

عمر متوسط اسفالت در همه جای جهان بین 3تا 6ساله -تکنولوژی جدید که در ایران هم اومده و از مواد بازیافتیست این عددو قراره به 12 سال برسونه
فقط اسفالتهای روی پلهای فلزیست که از نوعی خاصه و عمر بیشتری داره(بیشتر اسفالتها در امریکا جایی خوندم که از این نوعه)
ولی قیمت بسیار بالایی داره و فعلا به صرفه نیست
دونه ریز و درشت بودن بستگی به محل اسفالت ریزی و کاربری داره
مثلا اتوبانهارو با دونه ریز کار نمیکنند که!!!
کوچه هارو ولی بیشتر با دونه های ریزتر کار میکنند ولی باز هم بستگی داره..........
من تا اونجا که خبر دارم کسانی باعث این مشکلات مالی میشند (بیشتر) که خودشون دنبال سختگیریهای بیمورد هستند
البته نظارت هم کافی نیست ولی این دلیل نمیشه این اشتباه عمدی باشه و نظارت همیشه تمایل به کمال داشته
مشکلات مالی هم (قسمت بیشتری از اون مشکلات که سر تلف شدن منابع هستند و نه کمکاری و عمد) از روی نادانی و گاهی از روی ضعف قانونی و تصویبات و بعضی هم روی بیتوجهی یا کشدار شدن مراحل قانونی هستند
دیدی که شمادارین با توجه به واقعیت کمی سیاهه
ولی خب عادیه و حق دارین
راستی کار شهرداری فقط و فقط زیباسازی شهره
کارهای دیگه مقدمات این زیباسازی هستند
چند بخش داریم عمران-که زیرسازی زیباسازی شهر محصوب میشه و بیشترین بودجه رو داره
ترافیک-که کمترین بودجه رو داره چون بیشتر نرم افزاریه تا سخت افزاری
خدمات شهری که بحث جمع اوری اشغال و بازیافت و تمیزکاری و شستشو و رنگ امیزی و بعضی از این کارهای ال ای دی و زیباییست
و بخش زیباسازی که بیشتر در بخش شهرداری مرکزی فعاله و کار زیباسازی شهری از معابر و پیاده رو ها تا نورپردازی و پار ک و .... رو بر عهده داره
الان بخض عمرانی قویتره توی ایران چون همه ی نیروی انسانی قوی اونجا میرن(جو غلط جامعه-شاید هم چون کارهای سختتری داره!!)
بعد بخش ترافیک و بعد بخش زیبا سازی
به خاطر همین شهرداری ساختمانها و مراکز عمومی یا متعلق به شهرداری عالی داره(مثل ساختمانهای محلات و شوراها و....) ولی معابر و تمیزی و اینطور کارها کمتره چون افراد ضعیفتری توش هستند(اینهال در کل روش نظر شخصیمو با توجه به دیده هام میگم و نمیشه نتیجه گیری روی شخص به شخص کرد و ممکنه صحیح نباشه)
و بودجه ای هم که گرفته میشه دست خود افراده که چقدر کار کنند -میتونند خیلی قوی ظاهر بشن یا خیلی ضضعیف!!

حسین متقی
19th July 2012, 03:25 AM
من با زیباسازی شهر مشکلی ندارم ولی یه سوال ، اگه شب این چراغ های led روشن باشند چه نفعی برای مردم داره ؟

مردم ساعت 12 شب که بیرون نمیاند که بخواند به زیبا سازی شهر یا شهرداری توجه کنند . مثلا فرض کنین ساعت 2 نیمه شب هست و هیچ رهگذر و ماشینی هم عبور نمی کنه . ( ماشین به تعداد خیلی خیلی کم ) به نظر یه اقتصاددان این زیبا سازی led گونانه در اون نیمه شب که هیچ کس هم سراغش رو نمی گیره اصلا مفید هست یا نه ؟

البته من بانک ها رو نمی گم . بانکها باید چراغهاش شب حتما روشن باشند . ولی به نظر شما این روشنایی بی مورد در نیمه شب به چه کاری میاد ؟ مردم که نیستند تا اون رو ببیند ( با اینکه احتیاجی ندارند چون صبح که میشه همه می دونند چنین ساختمانی در این مکان قرار داره و اسمش شهرداری کرج هست ) . هیچ مسافر سوار بر ماشینی هم پیدا نمیشه که توی اون نیمه شب بخواد بره شهرداری تا کارش راه بیفته .

روشنایی بی مورد موجب اسراف هست حتی اگه 20 وات باشه . اسراف اسراف هست ، چه 20 وات چه 1000 وات .

در مورد اسفالت ، اسفالتی که مرغوب باشد و دارای کیفیت عالی در طی 3 تا 6 سال نیز عوض نمی شوند جز در ایران . وگرنه برین امریکا ببینین اسفالتش چند سال به چند سال عوض میشه .

من خودم ساکن کرج هستم ، محل ایستگاه تاکسی رو داشتند اسفالت کاری می کردند . همین که کارشون تمام شد فردا دیدیم که به جای سنگ های ریز توی اسفالت، سنگ های درشت و سنگین وزن که هر ادمی رو به یاد شهاب سنگ می ندازه رو کار گذاشتند . بله با چنین شرایطی اسفالت در عرض 3 سال باید عوض شه ولی اگه اسفالت کاری رو از روی انسانیت انجام بدهند تا 10 سال هم عمر می کنه و بس بیشتر .

به نقل از بزرگان دین : گناه های کوچک کوچک باعث گناه بزرگتر میشه .

پس اسراف به ریز و درشتی بستگی نداره . یه تیکه سیب رو گاز زدند و پرت کردند توی سطل اشغال هم نوعی اسراف هست ، این بی دقتی در مصرف برق در نیمه شب که به درد هیچ کس نمی خوره .

باشه
پیشنهاد میدم برین همونجایی که این عکسو گرفتین و 1 تایمر 1000تومنی هدیه بدین که در ساعات خاصی از شبانه روز روشن بشه اون نورپردازیا!!!
هم ثواب داره و هم جای انتقادات و جوسازی عمومی کار مردم بیشتر راه میفته و اسراف کمتری هم میشه
اگه اشتباه میگم بگو اشتباه میگی؟!!!

spinas2
19th July 2012, 01:01 PM
ببخشید وارد بحثتون میشم ولی یه سوال دارم بنظرتون چندتا چراغ تزیینی چقدر مصرف برق داره که انقد شمارو نگرانو عصبی کرده؟!؟ تازه به گفته ی حسین مت این چراغا ال ای دی هستن ک مصرف برق زیادی ندارن!درضمن مگه خود شما یا عامه ی مردم برق مصرف نمیکنید؟؟؟یه جشن یا مهمونیامون میدونید چقدر مصرف برق داره؟پس انقدر حرص شهرداریارو نخورید خوبه تو کشورای امریکایی یا اروپایی زندگی نمیکنید وگرنه از حرص یه بلایی خدایی نکرده سرتون میومد!

elinaaa
19th July 2012, 02:34 PM
ببخشید وارد بحثتون میشم ولی یه سوال دارم بنظرتون چندتا چراغ تزیینی چقدر مصرف برق داره که انقد شمارو نگرانو عصبی کرده؟!؟ تازه به گفته ی اقای متقی این چراغا ال ای دی هستن ک مصرف برق زیادی ندارن!درضمن مگه خود شما یا عامه ی مردم برق مصرف نمیکنید؟؟؟یه جشن یا مهمونیامون میدونید چقدر مصرف برق داره؟پس انقدر حرص شهرداریارو نخورید خوبه تو کشورای امریکایی یا اروپایی زندگی نمیکنید وگرنه از حرص یه بلایی خدایی نکرده سرتون میومد!

دوست عزیز بحث فقط در مورد چندتا چراغ نبود...در ضمن درسته حرص خوردن فایده ای نداره ولی بالاخره همیشه هم نمیشه بیخیالی طی کرد...

spinas2
19th July 2012, 02:54 PM
نه عزیزم اینجوری فک نکن درسته هممون تو فشار هستیم بخاطره تورم وشما نگران ایندتی این حرفتون کاملا متین ولی اوضاع کم کم داره درس میشه درسته روندش خیلی کنده ولی درحال دگرگونیه نگرانیتون به جاست ولی نه در این حد زیاد بده بهتره یکم نظرتونو تغیر بدین راجع این مسائل بازم هرطور راحتین!

elinaaa
19th July 2012, 10:02 PM
نه عزیزم اینجوری فک نکن درسته هممون تو فشار هستیم بخاطره تورم وشما نگران ایندتی این حرفتون کاملا متین ولی اوضاع کم کم داره درس میشه درسته روندش خیلی کنده ولی درحال دگرگونیه نگرانیتون به جاست ولی نه در این حد زیاد بده بهتره یکم نظرتونو تغیر بدین راجع این مسائل بازم هرطور راحتین!

دوست عزیز معذرت...من لحنم یه کم تند بود واسه همین پستو ویرایش کردم...ولی با این حال اینقدرها هم که شما فکر میکنی من دیدم منفی نیست...منم به این بهبود اوضاع امیدوارم...

m.g.s.t.r
19th July 2012, 11:59 PM
عمر متوسط اسفالت در همه جای جهان بین 3تا 6ساله -تکنولوژی جدید که در ایران هم اومده و از مواد بازیافتیست این عددو قراره به 12 سال برسونه

البته اگه با كلاهبرداري شركتهاي پيمانكار و همكاري آزمايشگاههاي خاك و بازرسهاي شهرداري آسفالت با ضخامت مناسب اجرا بشه
حالا بگذريم از اينكه گاهي اوقات در زير باد و باران آسفالت ميريزن كه 6 ماه بعدش كنده ميشه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد