sheri khoshgele
14th July 2012, 04:20 PM
http://www.up.pjiran.ir/images/44204844834027258115.jpg (http://www.up.pjiran.ir/)
شکلات تلخ دارای ترکیبات فلاونوئیدی است، این ترکیب می تواند از بروز تصلب شرایین و بیماری های قلبی_عروقی جلوگیری کند.
به گزارش وب دا، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: فلاونوئید به دلیل دارا بودن خاصیت آنتی اکسیدانی، موجب حذف رادیکال های آزاد در خون شده و می تواند کمک موثری به حفظ سلامت عروق بدن نماید.
سمانه عزیزی خوردن روزانه یک تکه شکلات تلخ را به همه افراد توصیه کرد و افزود: این شکلات حاوی ماده ای به نام "اپی کاتچین" است که در کاهش فشار خون نقش بسزایی دارد.
وی با اشاره به اینکه شکلات تلخ دارای کافئین است، اظهار کرد: این شکلات در افراد مضطرب و کسانی که به آلرژی های غذایی، زخم معده و رفلاکس مبتلا هستند، باید با احتیاط مصرف شود./
شکلات تلخ دارای ترکیبات فلاونوئیدی است، این ترکیب می تواند از بروز تصلب شرایین و بیماری های قلبی_عروقی جلوگیری کند.
به گزارش وب دا، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: فلاونوئید به دلیل دارا بودن خاصیت آنتی اکسیدانی، موجب حذف رادیکال های آزاد در خون شده و می تواند کمک موثری به حفظ سلامت عروق بدن نماید.
سمانه عزیزی خوردن روزانه یک تکه شکلات تلخ را به همه افراد توصیه کرد و افزود: این شکلات حاوی ماده ای به نام "اپی کاتچین" است که در کاهش فشار خون نقش بسزایی دارد.
وی با اشاره به اینکه شکلات تلخ دارای کافئین است، اظهار کرد: این شکلات در افراد مضطرب و کسانی که به آلرژی های غذایی، زخم معده و رفلاکس مبتلا هستند، باید با احتیاط مصرف شود./