PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میخوای بدونی به اینترنت معتادی یا نه؟؟

*tara*
11th July 2012, 03:43 PM
باید با صداقت پاسخ دهید تا نتیجه درستی بگیرید.
گزینه ها و نمره های مربوط به هر گزینه:
به ندرت = ۱
گهگاهی = ۲
غالبا = ۳
به کرات = ۴
همیشه = ۵
سوال ها
۱-چقدر بیشتر از آنچه می خواهید, در اینترنت می مانید؟
۲-تا چه حد به خاطر آنلاین ماندن, اعضای خانواده خود را نادیده گرفته اید؟
۳-چقدر دیگران از دست شما به خاطر میزان آنلاین بودنتان شاکی هستند؟
۴-آیا به خاطر اینترنت نمره ها و کارهایتان در مدرسه یا دانشگاه افت کرده است؟
۵-آیا ایمیل هایتان را پیش از کارهای ضروری دیگرتان چک می کنید؟
۶-چقدر عملکرد شغلی شما به خاطر اینترنت آسیب دیده است؟
۷-آیا وقتی کسی هنگام آنلاین بودن مزاحم شما می شود, غر می زنید, فریاد می زنید یا عصبانی می شوید؟
۸-آیا فکر می کنید که در حالت آفلاین حواس پرتی دارید ولی در حالت آنلاین بهتر هستید؟
۹-چقدر وقتی آنلاین هستید این جمله را به کار می برید: «فقط چند دقیقه مونده؛ الان میام؟»
10-آیا تا به حال سعی کرده اید از میزان آنلاین بودن خود بکاهید و موفق نشده اید؟
تفسیر نمره ها
نمره ای را که گرفته اید در طبقه بندی زیر پیدا کنید و تفسیرش را بخوانید:
نمره ۱۰ تا ۲۰: شما مشکلی ندارید؛ یعنی لااقل در مورد اعتیاد به اینترنت مشکلی ندارید.
نمره ۲۰ تا ۳۰: شما کمی به اینترنت وابسته هستید اما این وابستگی جدی نیست و مشکلی در شغل, تحصیل یا زندگی خانوادگی شما ایجاد نمی کند.
نمره ۳۰ تا ۴۰: شما کمی تا قسمتی به اینترنت وابسته اید. اگر نمره شما به ۴۰ نزدیک باشد, باید نگران باشید و تا دیر نشده فکری برای وابستگی خود به اینترنت بکنید. به هرحال شما در مرز اعتیاد به اینترنت قرار دارید.
نمره ۴۰ تا ۵۰: شما یک معتاد تمام عیار به اینترنت هستید. این اعتیاد می تواند به زندگی خانوادگی, تحصیلی یا شغلی شما آسیب برساند. برای همین حتما باید برای اعتیاد به اینترنت خودتان فکری کنید. بهترین راه مراجعه به یک روان شناس یا روانپزشک خبره است که خودش با فضای مجازی آشنایی داشته باشد. در درجه بعد می توانید از کتاب ها یا مقاله هایی که در این زمینه نوشته شده اند استفاده کنید

سمانه بیات
11th July 2012, 03:56 PM
نمره من25 شد.[labkhand]

elinaaa
11th July 2012, 04:07 PM
20

reyhane.R
11th July 2012, 04:38 PM
من11 شدم. خدا رو شکر فعلا وابسته نیستم[nishkhand]

م.محسن
11th July 2012, 08:27 PM
وقتی در دسترس باشه زیاد وقتم رو می گیره ولی وقتی در دسترس نباشه انگار نه انگار که پیرامون اینترنتی هم هست.

رضوس
11th July 2012, 08:57 PM
خدا رو شکر هنوز معتاد نشده درحال ترکم[nishkhand]
13 شدم ولی خودم دارم کمش میکنم

نازخاتون
11th July 2012, 09:08 PM
زیر 10 شدم...

ماری مریم
11th July 2012, 09:17 PM
من 14شدم...

8infinity8
11th July 2012, 09:28 PM
من 22...............فک میکردم معتادم.

زهرا قربانی
12th July 2012, 12:32 PM
من18 شدم

وحید 0319
15th July 2012, 09:38 PM
19 شدم[nishkhand]

حسین متقی
15th July 2012, 10:37 PM
من که نیاز به ازمون و سنجش ندارم!!!
من معتاد به اینترنتم-بسیار شدید و حاد

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد