توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اعتیاد بلای جان بازیگر زن ایرانی + عکس
آسد مرتضي
10th July 2012, 01:25 PM
http://www.uc-njavan.ir/images/z2veblcwebmk4p0d7gy8.jpg
شهره آغداشلو، بازیگر ایرانی کمپانی هالیوود به دلیل اعتیاد زیاد به مواد مخدر از سوی تهیه کنندگان فیلمهای هالیوود دعوت به همکاری نشده استبه نقل از جوان ایرانی، شهره آغداشلو با نام اصلی پری وزیریتبار بازیگر ایرانی ساکن امریکا است که سالهاست به فعالیت های غیر اخلاقی و ضد دینی با رویکرد مقابله با انقلاب اسلامی می پردازد.وی که پیش از انقلاب اسلامی در ایران به ایفای نقش در فیلم های فارسی می پرداخت پس از پیروزی انقلاب اسلامی به خارج از کشور فرار کرد و در آمریکا مقیم شد. شهره آغداشلو که علاقه بسیاری به روابط نامشروع دارد در رزومه بازیگری خود در فیلم های ضد ارزشی و غیر اخلاقی بسیاری ایفای نقش کرده است و در حال حاضر در کسوت یک فعال حقوق بشر مطامع تفکر غربی در اشاعه فرهنگ برهنگی فعالیت می کند. گفتنی است، پری وزیری تبار یا همان شهره آغداشلو پس از بازی در فیلم سنگسار ثریا به علت اعتیاد به مواد مخدر مدتی است دیگر از سوی کارگردانان و تهیه کنندگان برای ایفای نقش انتخاب نشده است.همچنین نزدیکان شهره آغداشلو اذعان کرده اند که اعتیاد به مواد مخدر باعث شده است که وی پیشنهادی از سوی برخی از تهیهکنندگان فیلم های هالیوودی نداشته باشد و نتواند به عنوان یک چهره هنری به فعالیت حقوق بشری بپردازد.
منبع: ((اینجا (http://www.zohur12.ir/%D8%A7%D8%B9%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D8%B2%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B9%DA%A9%D8%B3/)))
باستان شناس
10th July 2012, 01:51 PM
چقدر ساده به همه اتهام میزنیم ...چقدر ما خودمون رو مبرا میکنیم و بقیه رو متهم میکنیم .( خدا ببخشه همه ما رو )
به گفته متن بالا این خانم علاقه زیادی به روابط نا مشروع داره .!!..
بهتره مقالات ارایه شده از خود سینمای ایران ارایه بشه در مورد بازیگران داخلی که در همین ایران تحت لوای سینمای اسلامی فعالیت میکنن هم گزارشی تهیه بشه ...
می خواستم بدونم مثلا فیلم ( کلاغ پر) که مهناز افشار و اقای گلزار بازیگران اصلی بودند چه پیامی رو به تماشاگران میداد ؟؟ و شما چه نتیجه ای گرفتید...
لطفا فیلم رو ببنید
آسد مرتضي
10th July 2012, 01:56 PM
سلام[golrooz]
این که در سینمای مملکت خودمون گند کاری زیاده در اون هیچ شکی نیست...
چند وقت پیش هم خانه سینما رو به دلایل مختلف از جمله همین دلیل بستند!!!
حالا من متوجه نشدم که منظور شما چی بود؟منظورتون این بود که این خبر ایراد داره یا چیز دیگه ای؟
ممنون میشم بگید
عرفان سلیم زاده
10th July 2012, 04:15 PM
سلام[golrooz]
این که در سینمای مملکت خودمون گند کاری زیاده در اون هیچ شکی نیست...
چند وقت پیش هم خانه سینما رو به دلایل مختلف از جمله همین دلیل بستند!!!
حالا من متوجه نشدم که منظور شما چی بود؟منظورتون این بود که این خبر ایراد داره یا چیز دیگه ای؟
ممنون میشم بگید
شما هم که با سلحشور هم صدا شدید؟
واقعا فکر کردین سینما مال قشر خاصی از مردمه و باید با عقاید اونها سازگان بشه؟
شده قضیه شکلات برای ثروتمندان
بس کنین تو رو خدا!
در خانه سینما رو بابت چی بستند؟ همین دلیل بالا؟؟؟
مگه غیر از اینه که قضاوت کار خداست و مجازات هم دست خودشه
مسلمانی ما هم شده عین مسیحیت دوره قرون وسطی که افراد رو با قضاوت خودمون بهشتی و جهنمی می کنیم.
واقعا که!
آسد مرتضي
10th July 2012, 04:48 PM
شما هم که با سلحشور هم صدا شدید؟
واقعا فکر کردین سینما مال قشر خاصی از مردمه و باید با عقاید اونها سازگان بشه؟
شده قضیه شکلات برای ثروتمندان
بس کنین تو رو خدا!
در خانه سینما رو بابت چی بستند؟ همین دلیل بالا؟؟؟
مگه غیر از اینه که قضاوت کار خداست و مجازات هم دست خودشه
مسلمانی ما هم شده عین مسیحیت دوره قرون وسطی که افراد رو با قضاوت خودمون بهشتی و جهنمی می کنیم.
واقعا که!
سلام به شما
بنده با آقای سلحشور هم صدا نشدم!!!فقط چیرایی که خوندم و فهمیدم رو گفتم...
کی گفته سینما برای قشر خاصیه؟؟؟اصن تاحالا سینما برا قشر خاصی بوده!!!تو رو خدا بس کنید دیگه!!!شما هر جای مملکت رو بگید برا یه قشر خاص بوده من قبول میکنم ولی سینما اصلا!!!!
یعنی طبق گفته شما هیچکس در مورد کسی دیگه نمیتونه قضاوت کنه اگه حتی کارهای اون رو علنی ببینه!!!!اگر هم دید بگه بیخیال خدا خودش قضاوت میکنه؟؟؟؟منطق شما اینه؟؟؟
نخیر بنده هیچوقت با قضاوت خودم کسی رو بهشتی و جهنمی نکردم!!!ولی هر چیزی یه اصولی داره و طبق اون اصول میشه نتیجه گیری کرد
عرفان سلیم زاده
10th July 2012, 05:43 PM
سلام به شما
بنده با آقای سلحشور هم صدا نشدم!!!فقط چیرایی که خوندم و فهمیدم رو گفتم...
کی گفته سینما برای قشر خاصیه؟؟؟اصن تاحالا سینما برا قشر خاصی بوده!!!تو رو خدا بس کنید دیگه!!!شما هر جای مملکت رو بگید برا یه قشر خاص بوده من قبول میکنم ولی سینما اصلا!!!!
یعنی طبق گفته شما هیچکس در مورد کسی دیگه نمیتونه قضاوت کنه اگه حتی کارهای اون رو علنی ببینه!!!!اگر هم دید بگه بیخیال خدا خودش قضاوت میکنه؟؟؟؟منطق شما اینه؟؟؟
نخیر بنده هیچوقت با قضاوت خودم کسی رو بهشتی و جهنمی نکردم!!!ولی هر چیزی یه اصولی داره و طبق اون اصول میشه نتیجه گیری کرد
سلام[golrooz]
شما درست می فرمایید من یکم تند رفتم ببخشید.[khejalat]
سینمای ایران از زمان انقلاب ملی شده و دیگه برای کل مردم ایران ساخته میشه
منتها اشکال اینجاست که سینمای ایران هیچ وقت متعادل و بی طرف نبوده حالا چه قبل از انقلاب و چه بعد از اون.
مردم ما سینما رو یک قاضی می دونند چون پایان هر فیلم کاراکتر ها نتیجه اعمال خودشون رو می بینند.
حالا اگر کاراکتر بده فیلم نماینده یک عقیده یا یک دین یا سیاست یا حتی کشور باشه که دیگه واویلاست!
در این صورت افرادی که نشستن توی سینما و شبیه به ادم بده می شوند باید سرزنش بشوند.
در اخر بازم عذر خواهی می کنم من به شما اتهام نزدم. معمولا عادت دارم که برای هر کاری مثلی بزنم تا افراد از زاویه دیگری به موضوع نگاه کنند.
بازم ببخشید.[golrooz][golrooz][golrooz]
SaSaMc2
11th July 2012, 03:35 AM
سلام...[taajob]
و در حال حاضر در کسوت یک فعال حقوق بشر.....
كاملا مشخصه مورد سبز رنگ ، اتهام سرخ رنگ رو توهم سازي كرده...[nadanestan]
که علاقه بسیاری به روابط نامشروع دارد...
واقعا آلودگي هاي سياسي ما رو تا اونجا جلو برده كه به يك زني كه 200 كشور دنيا اون رو هم وطن ما ميدونن...
اينقدر راحت چنين اتهامي ميزنيم؟[nadidan]
اجرمون با خدا...[golrooz]
elinaaa
11th July 2012, 11:09 AM
دوستان این فقط یه خبره و به نظرم اصلا ربطی به قضاوت کردن نداره...در مورد خیلی ها اخباری منتشر میشه اما این به این معنی نیست که درموردشون قضاوت شده این ما هستیم که داریم قضاوت میکنیم...حالا اگه این اخبار همش درست باشه که فقط جای تاسف داره که این خانوم یه ایرانیه و اگرم فرض کنیم که بخشی از این خبر صحت نداره که چه بهتر...البته یه چیز دیگه هم بگم ماها خیلی وقتا یه سری خبرهارو خیلی زود باور میکنیم ولی یه سری دیگرو اما و اگر میاریم مثل همین خبر...پس همه چیزو به خدا بسپاریم تا اون قضاوت کنه....
Akhsham
12th July 2012, 01:35 AM
با سلام
با احترام به حرفای همه من شخصا ورای اینکه سینمای ایران چی شده و چی هستش و شهره آغداشلو چه بلایی سرش اومده دو تا نکته بگم... تا آخر بخون خداییش بعد داغ کن!
1.عزیزم یا شما نمیدونی منبع یعنی چی یا فکر کردی ما نمیفهمیم!!این نمیشه که من برم یه سایت بزنم یا وبلاگ بعد توش هر چی عشقم کشید بنویسم بعد همین سایتو منبع بدم!! اینجا مثلا ارواح سر رفتگانمون سایت نخبگانه!! یا منبع نذار یا میذاری یه چیزی بذار که آدم خندش نگیره! مثلا "آتیلا پسیانی مرد!" منبع: عکس روی جلد مجله خانواده سبز!![khande]
2.من شخصا از این آدم یعنی شهره آغداشلو عجیب متنفرم! خیلییییی ...... هستش! چرا؟ چون وقتی فارسی حرف میزنه جلو ایرانیا میگه وطنم! ایرانیان عزیز! افتخار من ایرانی بودنمه! اما وقتی انگلیسی حرف میزنه ...هزار رحمت به بدترین حرفایی که میتونیم بشنویم! نمونه بارزشم رلش بود توی سریال 24 که به پسرش که اسمش ایرانی اصیل بود نه عربی(فک کنم فریبرز) میگه که باید دوست دخترتو بکشی!!! در ضمن همین زن ....(بیییییب!).... توی راک کافه پیش دوست بنده نشسته بوده و هر چی چرند بوده بسته بوده به ایرانیا که وحشین و بی فرهنگ و یه مشت دهاتی و یه سری حرفایی که نمیشه اینجا زد! این دوستمون که پشتش به اینا بوده این حرفا رو که میشنوه بر میگرده ببینه این کیه اینجوری زر میزنه میبینه بله! شهره خانم!! بر میگرده البته چند تا حرف آب کشیده و نکشیده حوالش میکنه!
من در مورد بقیه کسانی که اونور آبن هیچی نمیتونم بگم... یعنی درست نیست اما این یدونه بدجور تو مخیه...کهیر میزنم میبینمش... نون به نرخ روز خور شارلاتان!
Akhsham
12th July 2012, 01:58 AM
دوستان این فقط یه خبره و به نظرم ...
[taajob]خبر؟!!! به جان خودم انقدر خبر درست درمون ندیدیم دیگه حتی خبر چی هستش هم یادمون رفته!! روزی شونصدتا ای میل میاد که این عکس اولین فلان ایرانیه! این عکس یه کودک که در فلان شهر مورد آزار قرار گرفته!!! بییییی خیال مرگ من!
اصلا هیچ میدونی اکبر عبدی 2 دونگ پارس جنوبی رو خریده؟!! اینم خبره دیگه!!!
SaSaMc2
12th July 2012, 02:35 AM
با سلام
با احترام به حرفای همه من شخصا ورای اینکه سینمای ایران چی شده و چی هستش و شهره آغداشلو چه بلایی سرش اومده دو تا نکته بگم... تا آخر بخون خداییش بعد داغ کن!
1.عزیزم یا شما نمیدونی منبع یعنی چی یا فکر کردی ما نمیفهمیم!!این نمیشه که من برم یه سایت بزنم یا وبلاگ بعد توش هر چی عشقم کشید بنویسم بعد همین سایتو منبع بدم!! اینجا مثلا ارواح سر رفتگانمون سایت نخبگانه!! یا منبع نذار یا میذاری یه چیزی بذار که آدم خندش نگیره! مثلا "آتیلا پسیانی مرد!" منبع: عکس روی جلد مجله خانواده سبز!![khande]
2.من شخصا از این آدم یعنی شهره آغداشلو عجیب متنفرم! خیلییییی ...... هستش! چرا؟ چون وقتی فارسی حرف میزنه جلو ایرانیا میگه وطنم! ایرانیان عزیز! افتخار من ایرانی بودنمه! اما وقتی انگلیسی حرف میزنه ...هزار رحمت به بدترین حرفایی که میتونیم بشنویم! نمونه بارزشم رلش بود توی سریال 24 که به پسرش که اسمش ایرانی اصیل بود نه عربی(فک کنم فریبرز) میگه که باید دوست دخترتو بکشی!!! در ضمن همین زن ....(بیییییب!).... توی راک کافه پیش دوست بنده نشسته بوده و هر چی چرند بوده بسته بوده به ایرانیا که وحشین و بی فرهنگ و یه مشت دهاتی و یه سری حرفایی که نمیشه اینجا زد! این دوستمون که پشتش به اینا بوده این حرفا رو که میشنوه بر میگرده ببینه این کیه اینجوری زر میزنه میبینه بله! شهره خانم!! بر میگرده البته چند تا حرف آب کشیده و نکشیده حوالش میکنه!
من در مورد بقیه کسانی که اونور آبن هیچی نمیتونم بگم... یعنی درست نیست اما این یدونه بدجور تو مخیه...کهیر میزنم میبینمش... نون به نرخ روز خور شارلاتان!
سلام...[golrooz]
در مورد منبع شما درست ميفرماييد...
هيچ منبعي به پاي منبع كافه اي و شنيده هاي دوستان و در و همسايه نميرسه...
حالا اون فريبرز كشت دوست دخترش رو يا نه؟
اگر به حرف مادرش گوش نكرده معلوم ميشه اين خانم تربيت بچه هم بلد نيست...
زنيكه ي به تربيت فرزندان خود اهميت نده...[nadanestan]
elinaaa
12th July 2012, 11:00 AM
[taajob]خبر؟!!! به جان خودم انقدر خبر درست درمون ندیدیم دیگه حتی خبر چی هستش هم یادمون رفته!! روزی شونصدتا ای میل میاد که این عکس اولین فلان ایرانیه! این عکس یه کودک که در فلان شهر مورد آزار قرار گرفته!!! بییییی خیال مرگ من!
اصلا هیچ میدونی اکبر عبدی 2 دونگ پارس جنوبی رو خریده؟!! اینم خبره دیگه!!!
دوست عزیز در این که خبر درست درمون ندیدیم منم موافقم ولی من نظر خاصی در مورد این موضوع ندادم حالا چه اسمش خبر باشه چه نباشه...
در ضمن منم میدونم که یه خبر درست باید یه منبع درست و محکم داشته باشه اما به هر حال هر کسی یه برداشتی داره بعضی ها زودباور هستن و راحت همه چیزو میپذیرن و بعضی ها نه دنبال دروغ و راست موضوع میگردن که از نظر من این افراد خیلی کمترن...حالا من نمیدونم شما مشکلتون سر همین کلمه خبره تو حرفای من یا چیز دیگه؟!!!بهتر بود راجع به کل نوشته من نقل قول می زدید تا من بهتر متوجه بشم...
باستان شناس
12th July 2012, 12:30 PM
سلام...[taajob]
و در حال حاضر در کسوت یک فعال حقوق بشر.....
كاملا مشخصه مورد سبز رنگ ، اتهام سرخ رنگ رو توهم سازي كرده...[nadanestan]
که علاقه بسیاری به روابط نامشروع دارد...
واقعا آلودگي هاي سياسي ما رو تا اونجا جلو برده كه به يك زني كه 200 كشور دنيا اون رو هم وطن ما ميدونن...
اينقدر راحت چنين اتهامي ميزنيم؟[nadidan]
اجرمون با خدا...[golrooz]
دقیقا ایشون لپ کلام رو گفتن ...
منظوری که باید از این خبر و یا هر چیزی دریافت میشد که ایشون مدافع حقوق بشر هستن پس هر چیزی ولو دروغ و غیر واقعی در مورد ایشون صدق میکند !!
باستان شناس
12th July 2012, 12:39 PM
http://www.uc-njavan.ir/images/z2veblcwebmk4p0d7gy8.jpg
شهره آغداشلو، بازیگر ایرانی کمپانی هالیوود به دلیل اعتیاد زیاد به مواد مخدر از سوی تهیه کنندگان فیلمهای هالیوود دعوت به همکاری نشده است
به نقل از جوان ایرانی،
جوان ایرانی منبع این خبر یا هر چیزی دیگر هست و یک خبرگزاری نیست !
و اینکه خانم اغداشلو به تازگی جایزه امی و همچنین جایزه دریافت بهترین نقش زن رو در فلیم خانه صدام دریافت کردند
چطور این منبع گفته هیچ پشنهادی در زمینه سینما ندارند !
(روز روشن کذب گویی !!)
به ادرس زیر مراجعه بفرمایید تصاویر روی سن رفتن ایشون رو ببنید که در حال دریافت جایزه هستن
http://nagahaariai.blogsky.com/1389/10/20/post-3/
شهره آغداشلو با نام اصلی پری وزیریتبار بازیگر ایرانی ساکن امریکا است که سالهاست به فعالیت های غیر اخلاقی و ضد دینی با رویکرد مقابله با انقلاب اسلامی می پردازد.
اتهام تا کجا ست حد و مرزش !
وی که پیش از انقلاب اسلامی در ایران به ایفای نقش در فیلم های فارسی می پرداخت پس از پیروزی انقلاب اسلامی به خارج از کشور فرار کرد و در آمریکا مقیم شد.
افرادی پرونده اختلاس 3000هزار میلیادردی اخیر ماه های گذشته به کجا رفتند و به کدوم کشور مقیم شدند !
شهره آغداشلو که علاقه بسیاری به روابط نامشروع دارد در رزومه بازیگری خود در فیلم های ضد ارزشی و غیر اخلاقی بسیاری ایفای نقش کرده است و در حال حاضر در کسوت یک فعال حقوق بشر مطامع تفکر غربی در اشاعه فرهنگ برهنگی فعالیت می کند.
در زمینه فعالیت های غیر اخلاقی ایشون نیاز هست فیلم خانه صدام ببنید و خود تماشگر قضاوت کند !
گفتنی است، پری وزیری تبار یا همان شهره آغداشلو پس از بازی در فیلم سنگسار ثریا به علت اعتیاد به مواد مخدر مدتی است دیگر از سوی کارگردانان و تهیه کنندگان برای ایفای نقش انتخاب نشده است.
چون معتاد هست و اینقدر هالیوود بهش جایزه اسکار و جایزه امی و نقش اول مکمل زن رو در فلیم خانه صدام داده!
به ادم معتاد اونم زن ..جایزه نقش اول میدن ...
والا قیافه ایشون هم نمیدونم علامت اعتیاد داره یا نه !
http://nagahaariai.blogsky.com/1389/10/20/post-3/ (http://nagahaariai.blogsky.com/1389/10/20/post-3/)
همچنین نزدیکان شهره آغداشلو اذعان کرده اند که اعتیاد به مواد مخدر باعث شده است که وی پیشنهادی از سوی برخی از تهیهکنندگان فیلم های هالیوودی نداشته باشد و نتواند به عنوان یک چهره هنری به فعالیت حقوق بشری بپردازد.
بازم به این لینک مراجعه کنید !
http://nagahaariai.blogsky.com/1389/10/20/post-3/ (http://nagahaariai.blogsky.com/1389/10/20/post-3/)
منبع: ((اینجا (http://www.zohur12.ir/%D8%A7%D8%B9%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D8%B2%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B9%DA%A9%D8%B3/)))
لینک زیر رو توصیه میکنم به دیدن
http://nagahaariai.blogsky.com/1389/10/20/post-3/
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.