توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طوفان شن عراق و نمک شور دریاچه ارومیه
ایده تا پدیده
10th July 2012, 12:30 AM
امروز مورخه 19/4/91 آب و هوای ارومیه طی 2 ساعت دگرگون شد که نمک و شن باعث بوجود امدن غبار شور شد در شهر ارومیه شد طوری که نفس کشیدن سخت و سوزش چشمان آدم میشد
عکس آ گویایی وخامت اوضاع امروز ارومیه هست
http://www.arm-rfid.com/uploads/1341862095_imag0037.jpg
http://www.arm-rfid.com/uploads/1341862107_imag0036.jpg
http://www.arm-rfid.com/uploads/1341862125_imag0038.jpg
Joseph Goebbels
10th July 2012, 05:27 PM
این افتضاحیه که لاریجانی توی مجلس هشتم زد . خدا ازشون نگذره ، من که روی پل صراط اصلا ازشون نمی گذرم .
موقعی که اسم کوروش میاد اسلامشون حاضره ، اما موقعی که نوبت مردم میشه .... من توی اون دنیا از واحسرتای اون همه نماینده که رای منفی به این طرح دادم می ترسم . خدا کارشون رو به خیر کنه .
این همه اه و ناله و نفرین مردم از این کارشون یه جایی سرشون میاد .
من كه به يك ريال پولي كه از بيت المال به اين مفت خور ها ميدن راضي نيستم الهي خرج دوا و درمون شون بشه آخرم از درد بميرن ایشالله به حق حضرت زهرا .
این عکس هم یادگاری بچسبونید دیوار :
http://www.asriran.com/files/fa/news/1390/4/22/181026_458.jpg
داداشی
10th July 2012, 06:15 PM
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
وقتتون بخیر
خیلی درد آور هست. انشاا... هرچه زودتر بیدار شیم .
چند روز پیش خبری خوندم البته دنبال منبع نگشتم ببینم درست هست یا نه.
خبر میگفت (فکر کنم توی سایت خودمون بود) میخوان از آب ارس کمک بگیرن.
درسته که ارس بزرگ هست ولی چقدر میتونه این طرح رو موفق کنه؟ شاید فقط این مشکل پررنگ رو کمرنگ بکنه، اما از یاد مردم نمیتونه کمرنگ بکنه.
زیاد از حد هم نمیتونن از ارس کمک بگیرن تا این اوضاع بد رو بتونه پوشش بده.
گذشته ها گذشته ، امیدوارم در مسئولین محترم کسانی باشند که راه نجاتی پیدا کنند.
به نظر شما راه حل میتونه چی باشه و چه راه حلی رو مفید میدونید؟
آیا کمک گرفتن از ارس میتونه نتیجه کامل داشته باشه؟
آیا کمک گرفتن از ارس میتونه در سیستم آب و هوایی منطقه (مانند کلیبر و ...) تاثیر بگذاره؟
م.محسن
10th July 2012, 09:27 PM
اعتبارات مربوط به مقابله با ریزگرد که معلوم نشد کجا رفت؛
سر دریاچه که این بلا اومد؛
کشور چین میاد برای جذب گردشگر یه روستای اتریش رو کامل کپی می کنه اونوقت سر دریاچه این بلا میاد و مسئولان ما همچنان در خواب نازند...
reyhane.R
10th July 2012, 09:59 PM
من نمیدونم شما دریاچه رو تازگیا دیدید یا نه ولی باید بهتون بگم که فقط وسط دریاچه یه کم آب مونده!!!!!!!!!!!!!!
اگه بتونم چند تا عکس از وضعیت کنونیش میگیرم میذارم اینجا اونوقت شما بگید ارس مشکل دریاچه رو حل میکنه یا نه!
تازه مسئولین یادشون افتاده دریاچه ای هم هست!؟
داداشی
10th July 2012, 10:27 PM
بله دیدم، اتفاقا وقتی داشتم برمیگشتم تهران با دوستان از دریاچه ارومیه گذشتیم و انصافا هرچقدر آدم بیرحم باشه باز بغض گلوش رو میگیره.
مشکل یکی دوتا نیست که ، در راه تهران از ارومیه گذشتیم با این وضع ، بعد به سمت شمال رفتیم تا به تهران برگردیم، آدم وقتی ساحل رو نگاه میکنه انگار داره سطل زباله سر کوچه رو نگاه میکنه.
آب دریا تیره، آدم مریض میشه بره داخل آب.
به عقیده بنده ارس فقط میتونه کمرنگ کنه.
راه کاری که ما میتونیم بدیم در این سایت چی هست؟
حسین متقی
11th July 2012, 01:08 AM
بله دیدم، اتفاقا وقتی داشتم برمیگشتم تهران با دوستان از دریاچه ارومیه گذشتیم و انصافا هرچقدر آدم بیرحم باشه باز بغض گلوش رو میگیره.
مشکل یکی دوتا نیست که ، در راه تهران از ارومیه گذشتیم با این وضع ، بعد به سمت شمال رفتیم تا به تهران برگردیم، آدم وقتی ساحل رو نگاه میکنه انگار داره سطل زباله سر کوچه رو نگاه میکنه.
آب دریا تیره، آدم مریض میشه بره داخل آب.
به عقیده بنده ارس فقط میتونه کمرنگ کنه.
راه کاری که ما میتونیم بدیم در این سایت چی هست؟
اینکه سدهایی که زدن رو باز کنن-
به جای افزایش سطح کشت با ابیاری قدیمی و اب انداختن کل زمین از روشهای ابیاری جدید قطره ای و بارانی استفاده بکنن-
به جای هزینه گزاف ایجاد سد و تجهیزات نیروگاهی-
1کارخانه ساخت سلول خورشیدی با تکنولوژی در توان ایران بسازن 20درصد بازده کافیه!! و برق رو با نور خورشید اارتفاعات شهر های مرتفع اون ناحیه تولید کنند
حساب کنین 3000میلیارد تومنی که میشه غیر قانونی وام گرفت قانونی بگیرند بلاعوض!!!
3000میلیارد تقسیم بر سلول خورشیدی 20 درصد بازده که واتی 4000تومن قیمتش میفته انبوه
چند وات میشه برق تولید کرد؟؟؟
750 میلیون وات یعنی 750 مگاوات!!!
خب این راکتور اتمی 1000مگاوات بود دیگه؟؟؟ ماده مصرفی داره و زباله و گرمایی که اب رودخونه رو گرم میکنه که به محیط زیست ضرر جدی وارد میکنه هردوش به علاوه کلی هزینه تحقیقات و مسائل سیاسی
ولی سلول خورشیدی هیچ ضرری نداره!!
خب چرا اینکارو نمیکنن؟؟
دیگه سیاسی میشه و به من ربطی نداره!!!
حالا اینا اطلاعهاتیه که من دارم اگه دقیق حساب نکردم ببخشید!!
در هر صورت اگه من میدونم پس بزرگان و مسئولان هم میدونند و اینکه چرا اینکار انجام نمیشه دلایل علمی و اقتصادی و..... دیگه ممکنه پشتش باشه که من ازش بیخبرم
انشالا که در اینده مشکلات رو بتونن از سر راه بردارن تا به این انرژیهای پاک و سبز هم دسترسی بیشتری داشته باشیم
البته ناگفته نمونه که جدیدا بزرگترین نیروگاه سلولخورشیدی خاورمیانه هم در ایران ساخته شده و خبرش توی همین سایت هم موجوده پس دارن 1 تلاشهایی میکنند و بیکار هم ننشستند
ایده تا پدیده
11th July 2012, 01:36 AM
من نمیدونم شما دریاچه رو تازگیا دیدید یا نه ولی باید بهتون بگم که فقط وسط دریاچه یه کم آب مونده!!!!!!!!!!!!!!
اگه بتونم چند تا عکس از وضعیت کنونیش میگیرم میذارم اینجا اونوقت شما بگید ارس مشکل دریاچه رو حل میکنه یا نه!
تازه مسئولین یادشون افتاده دریاچه ای هم هست!؟
دوستان چشم عکس میگیرم براتون رو سایت قرار میدم[negaran]
Joseph Goebbels
11th July 2012, 01:49 PM
کلا مردم ایران برای دولت و مجلس هیچ اهمیتی ندارند و همیشه به عنوان یه بیگانه به مردم نگاه می کردند . پس زیاد بهتره دلمون رو خوش نکنیم .
reyhane.R
11th July 2012, 01:58 PM
منم با شما موافقم من که فک نمیکنم کسی برای نجات دریاچه اقدامی بکنه!
یادش به خیر یه موقع هایی با شناور از روی دریاچه رد میشدیم حالا یه کمم صبر کنیم میتونیم با ماشین از روی دریاچه رد بشیم!sh_omomi37
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.