توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اولین عکس ها از اولین توفان های نمک دریاچه ارومیه
Joseph Goebbels
6th July 2012, 10:35 PM
به دلیل انباشت نمک در گودترین قسمتهای دریاچه که هنوز مقداری آب دارند و این رطوبت فعلاً مانع حرکت نمک می شود ، توفان های بزرگ هنوز شکل نگرفته اند ولی با خشک شدن کامل دریاچه ، از آذربایجان تا تهران در معرض ریزگردهای نمکی خواهند بود.
عصرایران - با خشک شدن تدریجی دریاچه ارومیه ، توفان های مرگبار نمکی پدیده آینده بخش های بزرگی از کشور خواهد شد.پدیده ای که اولین نشانه های آن اخیراً بروز کرده است.
در همین باره یکی از سایت های محلی استان آذربایجان غربی ، تصاویری را منتشر کرده است که نشان می دهد اولین توفان های نمکی دریاچه ارومیه در حال شکل گیری هستند. البته توفان های تازه تولد یافته ، در حوزه جغرافیایی محدودی عمل می کنند اما آن طور که آینا نیوز نوشته با توجه به اینکه نمک محلول در آب دریاچه نه به تدریج که با خشک شدن کامل آن به صورت ناگهانی و سونامی وار سربرخواهد آورد (به دلیل انباشت نمک در گودترین قسمتهای دریاچه که هنوز مقداری آب دارند و این رطوبت فعلاً مانع حرکت نمک می شود)، هیچ تمهید ضرب الاجلی نخواهد توانست جلوی حرکت چند صد کیلومتری آن را بگیرد و به دلیل جهت وزش باد از غرب به شرق، استان آذربایجان غربی کمترین آسیب را از این بلای طبیعی خواهد دید و به ترتیب استانهای آذربایجان شرقی، زنجان،قزوین،کردستان و حتی تهران نیز تا حدودی در معرض این توفانها هستند.حادثه ای شبیه و البته بسیار ویرانگرتر از ریزگردهای عربی که همه ساله در فصل گرما از کشورهای عربی و صحرای عربستان به سمت ایران روان می شوند.
تصاویر زیر ، اولین هشدارها نسبت به فاجعه ای است که با خشک شدن کامل دریاچه ارومیه ، از سواحل این دریاچه تا خود تهران را در خواهد نوردید. آخرین فرصت ها برای نجات دریاچه ارومیه و به تبع آن نجات دهها میلیون انسان از مصیبت قریب الوقوع ریزگردهای نمکی ، به سرعت در حال سپری شدن هستند.
http://www.asriran.com/files/fa/news/1391/4/16/230584_768.jpg
http://www.asriran.com/files/fa/news/1391/4/16/230583_253.jpg
http://www.asriran.com/files/fa/news/1391/4/16/230587_692.jpg
میانه های دریاچه ارومیه هوز آب دارد و این ،فعلاً مانع از شکل گیری توفان های بزرگ تر نمکی است.
http://www.asriran.com/files/fa/news/1391/4/16/230586_779.jpg
http://www.asriran.com/fa/news/221992/%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%87%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D9%88%D9%81%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%85%DA%A9-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%DA%86%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%87 (http://www.asriran.com/fa/news/221992/%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%87%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D9%88%D9%81%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%85%DA%A9-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%DA%86%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%87)
زهرا قربانی
7th July 2012, 10:20 AM
من یک سوال داشتم واقعا چرا در یاچه ارومیه زاینده رود خشک شدند؟؟؟[tafakor]
8infinity8
7th July 2012, 11:54 AM
من یک سوال داشتم واقعا چرا در یاچه ارومیه زاینده رود خشک شدند؟؟؟[tafakor]
اسم زاینده رود رو که میارین آدم دلش میگیره.
خشک نشده...آبشو بستن... واسه ی رفع بحران بی آبی و تولید برق... اینهمه تو فکر غنی سازی اورانیومیم و داریم خودمونو میکشیم. چرا ازش برق تولید نمیکنیم؟
محسن آزماینده
7th July 2012, 04:38 PM
دوستان عزيز سلام
اشتراكات فرهنگي كشور ايران و ارمنستان موجب شده تا تامين قسمتي از برق مصرفي اين كشور+كتبهاي تحصسلي دانش آموزان و ... را ايران تامين كند.
به همبن گفته بسنده ميكنم كه برق توليد شده از حدود 14 سدي كه روي رودخانه هايي كه به اين درياچه مي ريزد،مازاد بر نياز كشور است و به صورت يارانه اي به كشور ارمنستان داده مي شود.
والسلام و عليكم و رحمه الله و بركات
Joseph Goebbels
7th July 2012, 06:22 PM
دوستان عزيز سلام
اشتراكات فرهنگي كشور ايران و ارمنستان موجب شده تا تامين قسمتي از برق مصرفي اين كشور+كتبهاي تحصسلي دانش آموزان و ... را ايران تامين كند.
به همبن گفته بسنده ميكنم كه برق توليد شده از حدود 14 سدي كه روي رودخانه هايي كه به اين درياچه مي ريزد،مازاد بر نياز كشور است و به صورت يارانه اي به كشور ارمنستان داده مي شود.
والسلام و عليكم و رحمه الله و بركات
چه قشنگ چه زیبا [golrooz]
سنگ و مرجان میدیم به امارات ، منابع هیدروکربنی رایگان میدیم به قطر ، خسارت جنگ 8 ساله مون از عراق روی هواست ، به افغانستان کمک میشه و ... .
یکی میشه بگه جرم ما ایرانیا چیه ؟ نکنه چون از نسل کوروشیم ، مجبور به فنا هستیم ؟
داداشی
7th July 2012, 11:31 PM
با سلام
از تمامی کاربران عزیز درخواست میکنم فقط در ارتباط با موضوع پست بدهند.
اینهمه تو فکر غنی سازی اورانیومیم و داریم خودمونو میکشیم. چرا ازش برق تولید نمیکنیم؟
سلام
دوست عزیز زمانی میگذره که داریم برق تولید میکنیم.
ایده تا پدیده
8th July 2012, 09:53 AM
من اهل ارومیه هستم دیروز 1 پستی نوشتم ولی ناظم جامن پاک کردن .
آقا دریاچا ارومیه پیر از اب هست چه کسی میگه خشک شده ؟
ما اهل ارومیه چشمامون آب نمیبینیه ولی مسعولان میگن آب داره خب پس دار ه دیگه ( آقا داداشی قبول آب داره اصلا ما تویه بهشت برین زندگی میکنیم)
دریاچه ارومیه رو عکس بالای آب داره ولی 7 کیلومتر عقب نشینی کرده ار سطح ساحل ارتفاع آب قبل به 7 متر بود قبلا که شده 40 سانتی متر
ای کسانی که میکن آب داره رنگ دریاچه سرخ و کبود شده
ایده تا پدیده
8th July 2012, 09:57 AM
تویه ارومیه اعتراض شد ارومیه حکومت نظامی شد مردم مسلمان با باتون زدن کفتن اجنوی هستن
آخه مرگ من از خواب بیدار بشن آخه میشه همه دوروغگو باشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه به امام زمان . دست از پاک کردن پست های من دست بردارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
روز مادر همین سال 91 بود که اعتراضات سرکوب شد
البته سالهای گذشته قلم عف زدم
ایده تا پدیده
8th July 2012, 09:59 AM
نظر من به نظر سنجی نه هست
زهرا قربانی
8th July 2012, 10:50 AM
چه قدر غم انگیز آدم واقعا ناراحت میشه از اینکه میبینه ایران داره میسوزه به خاطر یک مشت آدم بیسواد که معلوم نیست از کدو ده کوره ای پاشدن اومدن و شدن وزیر [negaran][negaran]
داداشی
8th July 2012, 03:30 PM
من اهل ارومیه هستم دیروز 1 پستی نوشتم ولی ناظم جامن پاک کردن .
آقا دریاچا ارومیه پیر از اب هست چه کسی میگه خشک شده ؟
ما اهل ارومیه چشمامون آب نمیبینیه ولی مسعولان میگن آب داره خب پس دار ه دیگه ( آقا داداشی قبول آب داره اصلا ما تویه بهشت برین زندگی میکنیم)
دریاچه ارومیه رو عکس بالای آب داره ولی 7 کیلومتر عقب نشینی کرده ار سطح ساحل ارتفاع آب قبل به 7 متر بود قبلا که شده 40 سانتی متر
ای کسانی که میکن آب داره رنگ دریاچه سرخ و کبود شده
با سلام
وقت همگی بخیر باشه.
جناب ایده تا پدیده،
پست شما به دلیل:
رعایت نکردن بند 8 اساسنامه و قوانین سایت علمی نخبگان جوان و عدم ارتباط با موضوع اصلی تاپیک حذف شد.
در پیامی که بطور خودکار برای شما فرستاده شده، دلیل ذکر شده بود.
دلیل حذف پست های دیگه شما هم همین رعایت نکردن مستقیم اساسنامه و قوانین سایت علمی نخبگان جوان است، که در پیام خصوصی به اطلاع شما خواهد رسید.
اما در ارتباط با موضوع خشک شدن دریاچه ارومیه، اگر بحثی جدای موضوع تاپیک دارید میتوانید یک موضوع/بحث جدید آغاز کنید البته با رعایت کامل قوانین سایت!
طبیعی است اگر کسی برای قوانین هر مکانی احترام قائل نباشد با او برخورد خواهد شد و مختص این سایت نیست.
یا حق.
Joseph Goebbels
8th July 2012, 08:56 PM
نظر من به نظر سنجی نه هست
درود و سپاس بر شما ای اریایی پاک نژاد . رای من هم نه بود .
درود که هنوز خون پاک اریایی در رگ های شماست .
Joseph Goebbels
8th July 2012, 09:05 PM
من هم به همین دلیل بی لیاقتی مجلس در پی ندادن رای به زنده کردن دریاچه ارومیه در سال پیش ، به نشانه اعتراض انتخابات مجلس را تحریم کردم و اصلا به هیچ کدام از نمایندگان رای ندادم ، چه دور اول و چه دور دوم . و باز هم به همین دلیل انتخابات ریاست جمهوری سال بعد را هم تحریم می کنم و به هیچ شخصی رای نمی دهم . وقتی برای دولت به جای مردم ایران ، فلسطین و لبنان و سوریه و افغانستان و پاکستان و ... مهم باشند به چه دلیل باید به اونها رای بدهم .
8infinity8
8th July 2012, 10:12 PM
با سلام
از تمامی کاربران عزیز درخواست میکنم فقط در ارتباط با موضوع پست بدهند.
سلام
دوست عزیز زمانی میگذره که داریم برق تولید میکنیم.
سلام. حرف شما متین... پس مشکل برق باید رفع شده باشه... پس آب زاینده رود باید باز شده باشه... پس برق رفتنای گاه و بیگاه و اعلام ساعات خاموشی بصورت روز زوج و فرد میبایست حذف شده باشه...
مهم نیست برام کی چی گفته...
از نظر کسی هم حمایت نمیکنم
فقط برداشتی که میکنم اینه: اگر کسیم توهینی میکنه... خارج از قوانین عمل میکنه...چی شده که به اینجا رسیده؟
البته حرفهای شما موردقبوله. بهرحال قانون قانونه و اگر میخوایم تفاوتی تو وضعمون ایجاد بشه باید از همین احترام به قوانین و ارزشها شروع کنیم... ما ایرانسلو سر اینترنتو شارژ و این حرفا نپیچونیم یکی دیگم نمیاد تو یه مقیاس بزرگتر اختلاس کنه! حقمونو میخورن چون خودمونم به خودمون حق میدیم حق خوری کنیم.منتها ما تو یه مقیاس کوچیکیم کارمون به چشم نمیاد. کارای بزرگو میبینیم که حقمونو میدن از ما بهترون.
باید از خودمون شروع کنیم...
تحولی لازمست... ظهور شر مصادف ظهور غایب نیست... چه بسا غایب ما هم منتظر است... منتظر ظهور تحول ها... یک قدم کوچک...به وسعت رویا!
Joseph Goebbels
8th July 2012, 11:01 PM
سلام. حرف شما متین... پس مشکل برق باید رفع شده باشه... پس آب زاینده رود باید باز شده باشه... پس برق رفتنای گاه و بیگاه و اعلام ساعات خاموشی بصورت روز زوج و فرد میبایست حذف شده باشه...
فقط برداشتی که میکنم اینه: اگر کسیم توهینی میکنه... خارج از قوانین عمل میکنه...چی شده که به اینجا رسیده؟
البته حرفهای شما موردقبوله. بهرحال قانون قانونه و اگر میخوایم تفاوتی تو وضعمون ایجاد بشه باید از همین احترام به قوانین و ارزشها شروع کنیم... ما ایرانسلو سر اینترنتو شارژ و این حرفا نپیچونیم یکی دیگم نمیاد تو یه مقیاس بزرگتر اختلاس کنه! حقمونو میخورن چون خودمونم به خودمون حق میدیم حق خوری کنیم.منتها ما تو یه مقیاس کوچیکیم کارمون به چشم نمیاد. کارای بزرگو میبینیم که حقمونو میدن از ما بهترون.
تحولی لازمست... ظهور شر مصادف ظهور غایب نیست... چه بسا غایب ما هم منتظر است... منتظر ظهور تحول ها... یک قدم کوچک...به وسعت رویا!
با نظر شما کاملا موافقم .
از ماست که بر ماست .
داداشی
8th July 2012, 11:48 PM
سلام
خسته نباشین.
حرف های شما درست هست.
در مورد برق خبری که عمومی اعلام کردند رو من گفتم (تولید برق از این نیروگاه ها ...)
اما چه سیاستی پیش رو هست، چه هدفی هست و ... معلوم نیست و ...
امیدوارم زمانی به فکر نیوفتیم که ببینیم خیلی دیر شده.
آینده آنقدر مبهم، تیره و گیج کننده هست که در همین لحظه فقط میتونم
انشاا... آخر عاقبتمون بخیر بشه
صحبت بسیار است اما مکان نیز باید درست باشد.
موفق باشید.
پیمان هادی فرکوش
9th July 2012, 12:15 AM
سلام
هر جایی که دراینگونه موارد پاسخی دادم معمولا بعد از اون تنشها زیاد شده یا کلا موضوع بسته شده فقط یک جمله:
امیدوارم مسولان شمالغرب و کشور از این خواب غفلت بیدار شوند چون هرجه زمان میگذرد جبران زیان های این فاجعه غیرممکن می شود.
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.