PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزه های پروفسور دادستان

نارون1
6th July 2012, 10:14 PM
زندگی صحنه يكتای هنرمندی ماست
هر كسی نغمه خود خواند
و از صحنه رودصحنه پيوسته بجاست
ای خوش آن صحنه كه مردم بسپارند به ياد.

من بين سالهای 1362 تا 1368 بطور پيوسته و رسمی در دانشگاه تهران دانشجوی پروفسور دادستان بودم. من و عده زيادی از همكلاسي‌هايم و ديگر هم‌رشته‌ای هايم در ديگر دانشگاه‌های كشور برای سالهای متوالی بر خوان پر نعمت استاد نشسته‌ و تغذيه كرده‌ايم. برای من نوشتن در قلمروهای گوناگون كار، زندگي، تعاملات، پژوهش، تأليف و تعليم اين استاد، برای شناساندن او به نسل جوان به منظور فراهم‌سازی يك الگوی روشن و كارآمد، ضروری و لازم بنظر مي‌رسد.

در مقاله زیر قصد دارم آنچه از پروفسور دادستان در قلمرو درس زندگی آموخته ام را بازگو كنم. درسهايی كه فراسوی درس و مشق مدرسی و خارج از كلاس رسمی درس به من و همكلاسي‌هايم آموخت. چيزهايی كه هنوز راهگشای مؤثری است و من پس از آنكه به جرگه همكاران استاد درآمدم، سعی كرده‌ام كه اين آموزه‌ها را چون گُهری گرانبها پاس بدارم و به دانشجويانم منتقل نمايم.

دکتر علی صاحبی

دانلود مقاله :

نارون1
6th July 2012, 10:31 PM
من مقاله رو خوندم خوب و مفید بود....

امیدوارم شما هم بهره ببرید .....[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد