PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فواید باورنکردنی آدامس!

golden3
4th July 2012, 11:32 AM
تحقيقات جدید پزشکى نشان می دهد آدامس علاوه بر کاهش بوی بد دهان و پاک کردن ذرات باقى مانده غذا در دندانها، فوايد بهداشتى مهم ترى نیز دارد.

http://www.1pars.com/images/2012/Food/adams.jpg

آدامس هايى که در ترکيبات آنها قند وجود ندارد نه تنها ضررى براى تندرستى ندارند، بلکه حتى مى توانند به کم کردن وزن افراد کمک کنند، چون اشتهاى آنان را کاهش مى دهد.

نکته مهمتری که پزشکان در این تحقیقات خود دریافتند، تاثیرگذاری آدامس بر مغز انسان است که سیستم آن را فعال تر کند و موجب تقویت حافظه می شود.

پزشکان مى گويند که جويدن آدامس موجب مى شود گردش خون بخصوص در ناحیه سر و گردن بیشتر شود و خون بيشتر و تميزترى به مغز برسد. جويدن آدامس همچنين کمک مى کند استرس انسان و فشارهاى روحى و عصبى شخص کمتر شود.

منبع: برترین ها

yas-90
4th July 2012, 11:34 AM
دور از جونتون اما مواظب سرطان زبان هم باشید(مصرف خیلی زیاد آدامس هم همیشه نمیتونه مفید باشه)[cheshmak]

homeyra
4th July 2012, 03:19 PM
من خودم همیشه عادت شدیدی به جویدن آدامس داشتم،اما در مورد مضراتش توی تلویزیون صحبت میکرد و اینکه جویدن آدامس بسیار برای سلامت دندان مضر است درحدیکه حداکثر میتوان سالی یکبار از آدامس استفاده کرد...

@KOSAR@
4th July 2012, 05:40 PM
وای خدای من ، اگه 5 دقیقه ادامس نجوم احساس خفگی میکنم ![negaran][nishkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد