PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دخل‌ و خرج یک خانواده 4 نفره در یک روز

باستان شناس
4th July 2012, 11:03 AM
کد خبر: ۲۵۵۱۳۱
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۰
تابناک

حسابی سرانگشتی نشان می‌دهد که اگر در خوشبینانه‌ترین حالت، دو نفر در یک خانواده کار کنند و درآمد خالص آن‌ها 400 هزار تومان باشد؛ آنگاه سهم سبد خرج هر خانوار در هر روز تنها 13 هزار تومان است، یعنی سهم هر نفر، تنها 4 هزار تومان؛آیا این رقم برای گذران زندگی کافی است؟

به گزارش خبرنگار مهر،
این روزها خرج و برج اکثر خانواده‌ها به گونه ای نیست که بتواند مغلوب درآمد آنها شود و یا حتی ریالی در ماه پس‌انداز داشته باشند.
این روزها سبد هزینه‌ای خانوارها آنقدر دارای وزن شده است که به اصطلاح قدیمی‌ها، دخلشان به خرجشان نمی‌خورد.

حتی اگر دو نفر در هر خانواده کار کنند که به دور از پرداخت اقساط و البته اندکی خوشبینانه، ممکن است درآمدی حدود 400 هزار تومان داشته باشند؛ مگر اینکه یکی از آنها، دو شیفت کاری را مشغول باشد تا درآمدی بالاتر از این نصیب خانواده خود کند و اگر به طور متوسط این خانواده را 4 نفره حساب کنیم، سهم هر نفر در ماه 100 هزار تومان می‌شود.

فارغ از کرایه رفت و آمد، هر روز یک خانواده 4 نفره باید روز خود را با 12 هزار تومان بگذراند.

یک حساب سرانگشتی نشان می‌دهد که اگر هر خانوار در ماه به طور متوسط دو کیلوگرم گوشت قرمز، 5 کیلوگرم گوشت مرغ، ده کیلوگرم برنج، 10 بطری شیر، 5 بسته پنیر 400 گرمی، 60 قرص نان سنگک، 10 کیلوگرم سبزی خوردن، 60 کیلوگرم میوه از قرار متوسط هر کیلوگرم 2 هزار تومان خریداری کند، به فرض اینکه حبوبات و سایر ملزومات پخت و پز را در اختیار داشته باشد، حتما باید رقمی را پرداخت کند که قطعا بیش از آن چیزی است که در سبد درآمدی او قرار دارد.

حذف برخی کالاها از سبد خانوارها

گفتگو با مردم نشانگر این است که گرانی‌های اخیر سبب شده است که برخی کالاها از سبد خانوارها حذف شود، البته نکته مهمتر این است که آنها کالاهایی را از سبد خود حذف می‌کنند که از جمله نیازهای ضروری یک فرد در روز به شمار می‌رود و معمولا شیر و لبنیات را نشانه می‌رود یا برخی از کالاهایی که برای سلامتی افراد مهم هستند، ولی کمتر به آنها توجه می‌شود.

یکی از مصرف‌کنندگانی که در انتظار خرید شیر است، به خبرنگار مهر می‌گوید:
شیر گران شده است و اگر تا هفته‌های گذشته، هر یک روز در میان یک بطری شیر خریداری می‌کردم، اما حالا به دلیل گرانی لبنیات، هر سه روز یا حداکثر هفته ای دو روز شیر می‌خرم.

او می‎‌افزاید: البته درآمد ما به گونه‌ای است که باز هم می‌‎توانیم همین سه بطری در هفته را خریداری کنیم، برخی‌ها را می‌شناسم که شیر و لبنیات را از سبد مصرفی خانوار خود حذف کرده‌اند؛ چراکه گران شده است.

این مصرف‌کننده می‌گوید:

در ماههای گذشته، قیمت بسیاری از اقلام لبنیات افزایش یافته است، حتی این افزایش مشمول کالاهایی می‌شود که در گروه لبنیات، از اهمیت غذایی بالایی برخوردارند در حالی که حتی آن دسته از کالاهایی که شاید مصرف آنها زیاد فرقی برای سلامت نمی‌کند؛ نیز افزایش قیمت را تجربه می‌کنند، البته نه به اندازه شیر و ماست و پنیر که نیازهای روزانه افراد را تشکیل می‌دهند.

قصابان از وضعیت این روزهای بازار می‌گویند...

از یکی از قصابان در میادین میوه و تره‌بار در مورد واکنش مردم نسبت به گرانی گوشت می‌پرسم. می‌گوید:

تعداد مراجعان در هفته‌های گذشته به شدت کاهش یافته است و با توجه به اینکه اقبال مردم به مرغ به دلیل افزایش قیمت کاهش یافته است، اما گوشت نیز چندان مورد استقبال قرار نمی‌گیرد، چراکه قیمت بالا است و خانوارها توانایی خرید ندارند.

او می‎‌گوید:

در گذشته، وقتی قیمت گوشت اندکی تغییر می‌کرد، مردم برای خرید گوشت‌هایی که با چربی و استخوان بیشتری همراه بود، مراجعه می‌کردند، اما هم اکنون زنگ هشدار به صدا درآمده است و به نظر می‌رسد دولت باید برای این فرآیند، فکری کند.

این فعال در حوزه فروش گوشت قرمز می‌گوید:

قیمت گوشت قرمز باید متعادل تر شود، یا حداقل اینکه دولت قیمت مرغ را در بازار متعادل نگاه دارد تا اقلام پروتئینی از سبد مصرفی خانوارها حذف نشود.

هشدار نسبت به کاهش مصرف اقلام پروتئیئی

این روزها حتی بانک مرکزی نیز در آمار خود نمی‌تواند گرانی گوشت و مرغ را پنهان کند، بر اساس گزارش این مرجع اعلام وضعیت قیمتی در بازار و تورم، بهای گوشت گوسفند کاهش یافته است، ولی قیمت گوشت تازه گاو و گوساله و گوشت مرغ افزایش را تجربه کرده است.

این آمار بانک مرکزی در حالی اعلام می‌شود که بر اساس گزارش‌های مرکز آمار ایران که در سالنامه سال 87 منتشر شده بود، خبر از این داشت که سرانه مصرف گوشت قرمز 7 کیلوگرم کاهش یافته، این در شرایطی است که امسال به اعتقاد بسیاری از کارشناسان اقتصادی، کشور تورم بی‌سابقه را تجربه کرده اما هم اکنون قیمت گوشت قرمز نیز به اندازه بی‌سابقه‌ای افزایش یافته است و بیم این می‌رود که گوشت از سبد خانوارها حذف شود.

مرغ نیز وضعیت مناسبی ندارد.
آنچه که این روزهای بازار نشان می‌دهد، چندان مطلوب نیست و وضعیت مناسبی را پیش روی خریداران رقم نمی زند.
بنابراین شاید مرغ نیز از این سبد مصرفی پر کشد و مردم کمتر بتوانند مرغ را بر سر سفره‌های خود بگذارند.

این در شرایطی است که البته ماه مبارک رمضان نیز نزدیک است و دولت قول داده است تا بازار را کنترل کند به نحوی که مردم بتوانند مایحتاج خود را به میزان مناسبی تامین کنند، اما باید تا قبل از آن هم، برای بازار فکری کرد، برای خانوارها نیز این موضوع باید به نوعی جبران شود.

اما اگر دولت به هر دلیلی نتواند بازار ماه مبارک رمضان را کنترل کند، به طور قطع مردم به دلیل افزایش قیمت مواد پروتئینی، قادر به خرید آن نیستند.

سبد هزینه یک خانوار

اگر قیمت هر کیلوگرم گوشت قرمز را 25 هزار تومان، قیمت هر کیلوگرم مرغ 5 هزار تومان، قیمت هر کیلوگرم برنج را 2500 تومان، قیمت هر بطری روغن را 3500 تومان، قیمت هر کیلوگرم میوه را به طور متوسط 2500 تومان، قیمت هر قرص نان سنگک را 600 تومان و قیمت هر کیلوگرم سبزی خوردن را 1000 تومان در نظر گرفت، و به آن قیمت هر بطری شیر 1500 تومانی، پنیر 2400 تومانی و ماست 2000 تومانی را نیز به آن اضافه کرد، آنگاه قیمت هر سبد خرید خانوار در یک ماه رقم بالایی می‌شود؛ بنابراین هشدار در رابطه با بالا رفتن قیمت کالا، زنگ خطری برای کاهش مصرف اقلامی را به صدا در می آورد که نبود آنها در سبد غذایی خانوارها مشکلات تغذیه‌ای را رقم می‌زند و فقر ویتامین را سبب می شود.

هم اکنون قیمت هر کیلوگرم گوشت راسته با استخوان 16 هزار و 300 تومان، راسته بی‌استخوان 24 هزار و 700 تومان، ران پاک‌کرده 20 هزار و 900 تومان، ران کامل 21 هزار و 700 تومان، سردست 18 هزار و 900 تومان، سردست مرغوب 20 هزار و 850 تومان، قلوه‌گاه با استخوان 10 هزار تومان، قلوه‌گاه با استخوان 11 هزار و 350 تومان، و قیمت هر کیلوگرم گردن 14 هزار و 200 تومان است.

همچنین قیمت هر کیلوگرم ماهیچه 22 هزار و 650 تومان، چرخکرده مخلوط 13 هزار تومان، خورشتی 15 هزار و 500 تومان، راسته پاک کرده 16 هزار و 800 تومان، گردن گوساله 12 هزار و 500 تومان و قلوه‌گاه گوساله 9 هزار و 900 تومان است. قیمت هر کیلوگرم مرغ منجمد 3600 تومان و هر کیلوگرم مرغ کامل 5 هزار و 200 تومان است.

قیمت هر بطری روغن مایع 3200 تومان، روغن نباتی جامد 4.5 کیلویی 11 هزار و 200 تومان، رب گوجه فرنگی 2300 تومان، برنج هاشمی 2800 تومان، برنج طارم محلی 3200 تومان، شکر 800 گرمی 1200 تومان، قند شکسته 900 گرمی 1500 تومان و ماکارونی 800 تومان است.

yas-90
4th July 2012, 11:25 AM
اونموقع صبح تا شب میگن در هفته دو بار ماهی بخورید..........
دوبار گوشت قرمز و دو بار گوشت مرغ...........
روزی سه لیوان از این شیرهای آبکی یارانه ای بخورید که فردا پوکی استخوان نگیرید........
روزی اینقدر سبزی بخورید.......
روزی اینقدر میوه بخورید.........
تو تابستون اینو بپوشید تو زمشتون اینو بپوشید.........
برا پوستتون فلان کنید برا موهاتون بیسان برا کلیه و ریه و فشار خون و ... بهمان

مگه اینکه مردم دزدی کنن والا مگه..........
خدا آخر و عاقبتمونو بخیر بگذرونه.........الهی آمین

وحید 0319
4th July 2012, 11:34 AM
مرگ به از این زندگی

تاری
4th July 2012, 12:32 PM
سکوت.
بلاخره باید خدا رو شکر کرد در سایه ی اسلام داریم نفس می کشیم حالا زندگیش پیش کش!

NameEly
4th July 2012, 02:09 PM
سکوت.
بلاخره باید خدا رو شکر کرد در سایه ی اسلام داریم نفس می کشیم حالا زندگیش پیش کش!

در سایه ی اسلام [taajob] !!!

در سایه ی اسلام زندگی نمی کنیم دوست من
در سایه ی اسلام داره دزدی میشه
در سایه ی اسلام کلی کار دیگه میشه ولی زندگی نه

تازه خدا رو شکر کنید که از چند وقت دیگه قراره هوا هم کارتی بشه و هر متر مربع هوا که شما مصرف کنی باید مالیات بدی
مثلا در روز شما 100 متر مربع هوا مصرف می کنی باید مالیات 1000 تومان در روز بدی

آسد مرتضي
4th July 2012, 02:22 PM
در سایه ی اسلام [taajob] !!!

در سایه ی اسلام زندگی نمی کنیم دوست من
در سایه ی اسلام داره دزدی میشه
در سایه ی اسلام کلی کار دیگه میشه ولی زندگی نه

تازه خدا رو شکر کنید که از چند وقت دیگه قراره هوا هم کارتی بشه و هر متر مربع هوا که شما مصرف کنی باید مالیات بدی
مثلا در روز شما 100 متر مربع هوا مصرف می کنی باید مالیات 1000 تومان در روز بدی
سلام
قبول دارم که در سایه اسلام و به نام دین و اسلام داره دزدی یا خیلی کارهای دیگه میشه...ولی خیلی ها دارن در سایه اسلام زندگی میکنن
در سایه اسلام داره زندگی میشه عزیز

وحید 0319
4th July 2012, 02:30 PM
سکوت.

خداروشکر که اسلام داریم [golrooz]ولی اگه تو مملکتمون اسلامی دیدی به منم معرفی کن[golrooz]

آسد مرتضي
4th July 2012, 02:33 PM
خداروشکر که اسلام داریم [golrooz]ولی اگه تو مملکتمون اسلامی دیدی به منم معرفی کن[golrooz]
بد بختی ما هم همینه که خیال میکنیم اونایی که بعضی جاها راس کارن نماد اسلام هستن...و چون اونا خرابن پس اسلام هم نیست
نه اسلام هست ولی زیاد جلوی چشم من و شما نیست...ما هم که دنبالش درست حسابی نمیریم دیگه بدتر

وحید 0319
4th July 2012, 02:40 PM
بد بختی ما هم همینه که خیال میکنیم اونایی که بعضی جاها راس کارن نماد اسلام هستن...و چون اونا خرابن پس اسلام هم نیست
نه اسلام هست ولی زیاد جلوی چشم من و شما نیست...ما هم که دنبالش درست حسابی نمیریم دیگه بدتر

نه من خیال نمیکنم اتفاقا اسلام رو بیشتر از هرکی فکر کنی قبول دارم وضع مملکت ما نباید این باشه ؟!؟!؟!؟!؟!؟!هرکسی روهم نمیشه نماد اسلام قرار داد؟!؟!؟!؟!؟!؟ نماد اسلام پیامبر -امامانند من به شخصه همیشه دنبال اسلام بودم [golrooz]

آسد مرتضي
4th July 2012, 02:46 PM
نه من خیال نمیکنم اتفاقا اسلام رو بیشتر از هرکی فکر کنی قبول دارم وضع مملکت ما نباید این باشه ؟!؟!؟!؟!؟!؟!هرکسی روهم نمیشه نماد اسلام قرار داد؟!؟!؟!؟!؟!؟ نماد اسلام پیامبر -امامانند من به شخصه همیشه دنبال اسلام بودم [golrooz]
آقا وحید عزیز من اصن منظور بدی نداشتم!!!منظور من این نبود که شما دنبال اسلام نیستید..[taajob]
احسنت به شما که الگوتون درسته....پس اگه بگردید اسلام هست....خوبش هم هست[khoobboodan]
در کل اگه ناراحت شدید شرمنده[golrooz]

وحید 0319
4th July 2012, 02:50 PM
آقا وحید عزیز من اصن منظور بدی نداشتم!!!منظور من این نبود که شما دنبال اسلام نیستید..[taajob]
احسنت به شما که الگوتون درسته....پس اگه بگردید اسلام هست....خوبش هم هست[khoobboodan]
در کل اگه ناراحت شدید شرمنده[golrooz]

نه آقا ناراحتی برای چی مگه شما مقصری؟ ماهممون مقصریم؟! آمریکایی ها دارن مسلمون میشن اونوقت ماداریم مسیحی میشیم ؟!؟!؟! چون درک درستی از اسلام نداریم وخیلی سطحی بهش نگاه میکنیم[golrooz]

sahar19
4th July 2012, 03:10 PM
خیلی خیلی جالبه هیچ کس از این وضعیت راضی نیست،
مردم دارن روز به روز داغون تر میشن،کمرشون خم تر میشه ولی هیچ کس هیچی نمیگه!!![negaran]
یاد حرف یکی از شاهان مستکبر و طاغوتیمون میوفتم که به پسرش نصیحت کرده بود "مردمو گشنه نگه دار یه عمر حکومت کن"!!!![cheshmak]

NameEly
4th July 2012, 04:37 PM
گرسنگی که از یک در بیاد ایمان و دین همه از در که هیچی از پنجره میره بیرون , گذشت اون زمان قدیم

من هر جا نگاه کردم اسلام ندیدم دین ندیدم , اگر دیدین به من هم بگید خیلی ممنون میشم فقط یک جا دیدم اون هم حرم اقا علی ابن موسی بن الرضا ( ع ) بود , اون هم توی مردم ندیدم توی در دیوار دیدم
من اسلام رو نمی خوام توی افراد پیدا کنم دوست گلم من افراد رو می خوام توی دین پیدا کنم که انگار نیست

تازه این موضوع ربطی به اسلام نداره که پای اسلام کشیده میشه وسط سر هر بحث
مطمئن باشید همینجوری پیش بریم تا چند سال دیگه چیزی به عنوان اسلام نخواهیم داشت توی ایران البته جز یک خاطره
این رو می تونید توی قشر جوان ببینید

من فقط تشکر دوباره می کنم از خانم دکتر عزیز که این مطلب رو گذاشت که فوق العاده بود
خانم دکتر بنده اتفاقا همین هفته ی پیش بود داشتم خرج کاملا معمولی خودم رو حساب می کردم به جز پوشال و تفریح که یک چیزی حول همین در امد

و از دوستان می خوام که بحث سر گرونی و مشکلات مملکت هست سر اسلام و اسلامی بودن نیست
البته در اخر هم یادم رفت بگم اره خیلی ها دارن در سایه اسلام زندگی می کنن , روحانیون و مسولین و و و

با تشکر

ایده تا پدیده
4th July 2012, 05:15 PM
حضرت فاطمه زهرا ( عليها السلام ) فرمود: خدای تعالی ايمان را براي پاكيزگی از شرك قرار داد ، و نماز را برای دوری از تكبر و خودخواهی

ولی ما داریم از اسلام ابزار سیاستی استفاده میکمینم

آسد مرتضي
4th July 2012, 05:34 PM
گرسنگی که از یک در بیاد ایمان و دین همه از در که هیچی از پنجره میره بیرون , گذشت اون زمان قدیم

من هر جا نگاه کردم اسلام ندیدم دین ندیدم , اگر دیدین به من هم بگید خیلی ممنون میشم فقط یک جا دیدم اون هم حرم اقا علی ابن موسی بن الرضا ( ع ) بود , اون هم توی مردم ندیدم توی در دیوار دیدم
من اسلام رو نمی خوام توی افراد پیدا کنم دوست گلم من افراد رو می خوام توی دین پیدا کنم که انگار نیست

تازه این موضوع ربطی به اسلام نداره که پای اسلام کشیده میشه وسط سر هر بحث
مطمئن باشید همینجوری پیش بریم تا چند سال دیگه چیزی به عنوان اسلام نخواهیم داشت توی ایران البته جز یک خاطره
این رو می تونید توی قشر جوان ببینید

من فقط تشکر دوباره می کنم از خانم دکتر عزیز که این مطلب رو گذاشت که فوق العاده بود
خانم دکتر بنده اتفاقا همین هفته ی پیش بود داشتم خرج کاملا معمولی خودم رو حساب می کردم به جز پوشال و تفریح که یک چیزی حول همین در امد

و از دوستان می خوام که بحث سر گرونی و مشکلات مملکت هست سر اسلام و اسلامی بودن نیست
البته در اخر هم یادم رفت بگم اره خیلی ها دارن در سایه اسلام زندگی می کنن , روحانیون و مسولین و و و

با تشکر
اولا من حرف اسلام رو پیش نکشیدم بزرگوار خوب دقت کن...بعدشم من دوست ندارم سر هر بحث با شما سر اسلام بحث کنم...نه شما عوض میشی نه من!!!پس بیکار نیستم بخوام با شما سر اسلام بحث کنم
دوما اگه شما جوانی من هم جوانم و مطمئن باش همینجوری که مونده بعد از این هم میمونه عزیز...قشر جوان ما مگه چشه؟؟؟
من نه مسئولم نه روحانی نه هرچیزی که تو فکر شماست...من هم یه جوونم مثل بقیه و دارم تو جنوب شهر در سایه اسلام زندگیمو میکنم!!!

آسد مرتضي
4th July 2012, 05:37 PM
سید منو از لیست دوستان ت حذف کن . لطفا
چشم من شما رو حذف میکنم....مثل اینکه تحمل نظر مخالف رو ندارید
ولی من تو بحث هام به کسی توهین نکردم ها که توهین بشنوم....در ضمن بنده بیدار بیدارم
شرمندتونم که اذیت شدید....حلال کنید
یا علی

NameEly
4th July 2012, 05:51 PM
دوستان گلم اینجا یک بحث اقتصادی هست که در کشور حکم فرما هست , فکر نمی کنم با چیزی که خانم دکتر نوشتن کسی مخالف باشه حتی با فقر مردم و اینکه :»
اول که میدان جنگ نیست
دوم اینکه بحث به حاشیه نباید بره
و سوم هم اینکه اینجا کسی حق توهین نداره حالا چه قشر موافق یا قشر مخالف

و در اخر هم اینکه دوست گلم سید عزیز اینجا هیچ کس بیکار نیست از مدیر ارشد سایت گرفته و به بقیه مدیر ها و همکار ها و حتی اعضاء

آسد مرتضي
4th July 2012, 05:59 PM
دوستان گلم اینجا یک بحث اقتصادی هست که در کشور حکم فرما هست , فکر نمی کنم با چیزی که خانم دکتر نوشتن کسی مخالف باشه حتی با فقر مردم و اینکه :»
اول که میدان جنگ نیست
دوم اینکه بحث به حاشیه نباید بره
و سوم هم اینکه اینجا کسی حق توهین نداره حالا چه قشر موافق یا قشر مخالف

و در اخر هم اینکه دوست گلم سید عزیز اینجا هیچ کس بیکار نیست از مدیر ارشد
سایت گرفته و به بقیه مدیر ها و همکار ها و حتی اعضاء

من نگقتم فقر نیست...اگه تو پست اولم هم نگاه کنید گفتم فقر هست..اینکه واضحه...حتی تو پیشرفته ترین کشورهای دنیا هم فقر هست!!!
من هم حرفی از جنگ نزدم!!!!من فقط دارم یه بحث ساده میکنم
بنده هم بحث رو به حاشیه نبردم فقط دوستی حرفی زد خواستم جواب اون حرف رو بدم همین و بس مثل پست شما...

باستان شناس
4th July 2012, 06:31 PM
سلام به همه دوستان

همه همکاران و مدیران عنوان تاپیک نگاه کنید

و در مورد اخبار و اقتصاد مملکت تاپیک ایجاد شده در مورد سیر و نقش دین مبین اسلام و عملکردش در جامعه نیست ...

مطمنا همه دوستان تحت فشارهای ناشی از جامعه این مسایل رو بیان میکنند

که متاسفانه به عملکرد هیت دولت و مجلس و بقیه ارگان های دولتی مربوط میشود نه ادیان .

در پست بعدی به گزارش اقتصادی ایران توجه بفرمایید...

و در این رابطه به بحث بپردازید...

باستان شناس
4th July 2012, 06:33 PM
كدخبر: ۶۴۹۹۹
تاريخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۳

انتشار دومین گزارش بین‌المللی اقتصاد ایران (http://www.njavan.com/fa/pages/?cid=64999)

به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی سازمان سرمایه‌گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران،
بهروز علیشیری معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی از انتشار گزارش بین‌المللی اقتصادی ایران با همکاری موسسه انتشارات بین المللی( The Business Year( TBYخبر داد.

علیشیری در ادامه افزود:

این گزارش با معرفی دستاوردها و نتایج اقتصادی کشور در حوزه‌های تخصصی به ویژه در دو سال گذشته و سیاستهای اقتصادی برای سالهای آینده ، معرفی مزیتها ،مشوقها و فرصتهای موجود بخشی برای فعالیتهای بخش خصوصی داخلی و خارجی و همچنین معرفی زمینه همکاری مشترک برای جلب و جذب سرمایه گذاری مستقیم خارجی در بخشهای مختلف کشور از جمله اهداف انتشار این گزارش اقتصادی به شمار می‌رود.

وی هدف دیگر از تهیه و انتشار کتاب بین المللی اقتصاد ایران را جذب منابع مالی بین المللی برای رسیدن به اهداف کمی برنامه پنجساله پنجم توسعه کشور، حضور در بازارهای رقابتی تبلیغاتی بین المللی، مقابله با پروژه ایران هراسی در رسانه های غربی و تصویرسازی صحیح از ایران در رسانه‌های بین‌المللی اعلام کرد.

علیشیری با بیان این که اکثر کشورهای دنیا گزارش اقتصاد سالانه خود را با همکاری موسسات بین المللی رتبه بندی و سنجش اعتبار منتشر می‌کنند، افزود: گزارش بین المللی اقتصاد ایران با همکاری موسسه انتشاراتی TBY که برای کشورهایی نظیر انگلستان، قزاقستان، جمهوری آذربایجان، مکزیک، لبنان ،موزامبیک ،جمهوری دومینیک ،امارات متحده عربی ، و ترکیه گزارش هایی را تهیه کرده است.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد :

قرار است در گزارش اقتصادی ایران 2013 ،دیدگاهها و نقطه نظرات مقامات ارشد کشور شامل ریاست جمهوری ،وزرای اقتصادی کشور ،رییس کل بانک مرکزی ،مقامات ارشد افتخاری خارجی ،مدیران ارشد بازارهای مالی و پولی کشور و شرکتهای بزرگ و متوسط بخش خصوصی و عمومی کشور ،سرمایه گذاران خارجی موفق در اقتصاد ایران به همراه آخرین دستاوردهای اقتصادی جمهوری اسلامی جمهوری اسلامی ایران به مخاطبان بین المللی عرضه شود.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و کمک های فنی و اقتصادی ایران در عین حال خاطر نشان کرد:

کتاب بین المللی اقتصاد ایران در 87 هزار نسخه منتشر و در 120 کشور جهان به طور همزمان توزیع خواهد شد.

علیشیری تصریح کرد:

31 درصد نسخه های این کتاب در اروپا، 26 درصد در آمریکای شمالی، 21 درصد در خاورمیانه و کشورهای حوزه خلیج فارس، 12 درصد در آسیا، 6 درصد در آفریقا و 4 درصد هم در سایر نقاط جهان توزیع خواهد شد.

موسسات بین المللی دولتی و خصوصی از جمله :
بانک جهانی ،صندوق بین المللی پول ،آژانس های تشویق سرمایه گذاری ،شرکتهای تری ام ،لافراج،تویوتا ،تاتا،استات اویل ،وولو و غیره از مشترکان گزارش اقتصادی ایران هستند.

وحید 0319
4th July 2012, 06:57 PM
سلام باستان شناس عزیز
خیلی معذرت میخوام که بحث اینجا کشیده شد من دوستانی دارم که در این رابطه خیلی فعالند
وبعضی هاشون در بورس فعالیت میکنند وچند تاشون فعال اجتماعی هستند نظر اونا این هست که ادامه ی تحریم ها برای ایران خیلی مشکل ساز هست الان هم که فروش نفت ایران چقدر کاهش پیدا کرده وفشارهای غرب برای اینکه فعالیت های هسته ای ایران متوقف بشه زیاد شده از طرف دیگه ما در ایران دچار کمبود نقدینگی بودیم این حرف من نیست
همین طور که میبینید یارانه هاهم کفاف خرج زندگیها رو نمیده
وبه همین دلیل قدرت خرید مردم پایین میاد ونارضایتی ها بالا میگیره
بازهم ببخشید من میخواستم اینارو درپست قراربدم[golrooz]

kamanabroo
4th July 2012, 07:11 PM
[golrooz]نیمه شعبان ولادت امام زمان عج رو به همه دوستان گل تبریک میگم[golrooz]

دوستان ما همه مسلمانیم
ما همه جوانیم
ما همه داریم توی همین ایران زندگی میکنیم
مثل هم داریم با همین قیمت ها از همین کالاها می خریم و می خوریم
ما که دیگه نباید تو سر هم بزنیم

همه مون هم می دونیم گرانی هست فشار هست فقر هست (اینطور هم نبودکه الان فقر اومده باشه همیشه بوده) وقتی اینها هست نارضایتی هم پیش میاد اینکه دیگه دعوا نداره ولی (همانطور که جناب باستان شناس هم گفتن) ربطی به اسلام هم نداره.

داریم به قول سیدمرتضی تو همین مسلمونی زندگی می کنیم
توی همین وضعیت خیلی ها اونقدر مسلمونن که رد فلک هم به پاشون نمی رسه

بازم میگم اختلاف نظر و برداشت دلیل نمیشه ما با هم کل کل کنیم

[golrooz]ما همه انتظار داریم که این مشکلات به زودی تموم بشه که انشاالله به حق علی ع بشه[golrooz]

حسین متقی
5th July 2012, 12:55 AM
اگه به مسلمونی و یا علی گفتن باشه که حضرت علی انقدر گوشت و مرغ و برنج نمیخورده که ما میخوریم!!
تمام دنیا فیلمارو نگاه کنین چقدر غذا میخورن؟
ما چقدر میخوریم؟
ما ایرانیا از پر خور ترین ادمای دنیا هستیم
تازه با اینهال تهران 8تمین پایتخت ارزان جهانه!!!!!
خودمون هم که به ادمای درسخون میگیم خرخون
به ادمای درستکار و قانونمدار میگیم پاستوریزه
به..........
خوب همینجوری میشه دیگه!!!
ربطی هم به دین نداره!!!
اگه میگین دین تایین کنندس پس همه ی طلبه ها ادمای خیلی بدی میشدن یا برعکس همشون معصوم میشدن!!
و همینطور در مورد بقیه ی مردم
ربطی به دین نداره فرهنگمونو توی 100سال اخیر تغییر دادن یا دادیم!!
حالا توی 10 سال اخیر رو به بهبودی گذاشته ولی بازم در بعضی زمینه ها داریم بدتر میشیم

SaSaMc2
5th July 2012, 07:14 AM
سلام...[golrooz]

آقا چرا به دين و عتقادات هم گير ميدين؟!!!

يه روز نياد كه افسوس كدورتي رو بخوريم...

فاصله مرگ و زندگي به يه ويروس كوچولو، به يه ترمز نابجا، به يه لخته خون و خيلي چيزايي كه به نظر مهم نمياد وابستگي داره...

لااقل دل سير نداريم دل خوشي يه بند انگشت داشته باشم...
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـ

در مورد گراني:

من والله از سال 76 جدا از خونه واده زندگي ميكنم...

هرگز مثل امسال بهم سخت نگذشته گذران زندگي...

40 روزه دنبال خونه ميگرم و به 800 تومن اجاره هم راضي شدم ولي بعد 8 ساعت گشتن دست از پا درازتر برميگردم...

5 روز ديگه هم بايد اينجا رو تخليه كنم...

خرج روزانه زندگي مجرديم به يك ميليون در ماه رسيده...

امكان نداره بري سوپر ماركت يا ميوه فروشي يا گوشت فروشي زير 20 تومن برات آب بخوره...

هزينه نيازهاي خدماتي هم روزانه 10 تومني ميشه...

اگه يه دندونت درد بگيره اگه لباست پاره بشه اگه يه تولد دعوت بشي اگه يخچالت بسوزه واويلا ميشه روزگارت...

صبحانه، نهار، شام ،ميوه، تلفن، آب، برق، گاز، شارژ، درمان، اجاره، تاكسي، اينترنت، كتاب، پوشاك، شهريه، قسط، لوازم خانگي و بهداشتي خيلي چيزاي ديگه...

يه نفر كه باشي يك و پونصد پياده اي...

حالا من موندم مردم با درامد هاي 400 هزاري وزارت كار و بازنشسته هاي 500 هزار بگير با زن و بچه چه جوري زندگي ميكنن؟

كشوري كه هزار ميليارد دلار نفت فروخته توي يه دهه...

بايد با دلار فرش شده باشه كل خاكش...

ديگه اين اسمش عدم مديريت نيست...

اگه گوشت رو زدي سر سيخ و رو آتيش گرفتي يا كباب ميخوري يا يا كباب سوخته يا نپخته...

كيميا گري ميخاد از اون سيخ املت دربياري...

akbarkeyvan
7th July 2012, 06:02 PM
با سلام
بلاخره این جورهم نمی مونه و یه روزی درست میشه
ایشاءالله سلامتی باشه الباقی جور مشیه فکر شو نکنیم. هر چه بیشتر به این مسائل فکر کنیم بیشتر اعصاب خودمان را خورد می کنیم[golrooz][golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد