توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث مملکته ما داریم
Sabo3eur
3rd July 2012, 01:18 PM
دیروز داشتم رانندگی میکردم و رادیو هم باسه خودش صحبت میکرد که بحث اومد دوست دارین جای چه کسی باشین اگه می دونستم امروز همچنین انفاقی میفته می گفتم رئیس دانشگاه ازاد دیروز زنگ زدن بیا دانشگاه ازاد سما واحد پسران شیراز ما هم امروز رفتیم بعد از اینکه سلام کردیم گفتن شما ما هم گفتیم فلانی که گفت برو بیرون منتظر باش یه 1 دقیقه کمتر اومدن گفتن بیا تو این اتاق ما هم رفتیم و مثل مجرم ها به ما یه صندلی دادن و ما هم نشستیم رئیس دانشگاه از سیاه بودن گفت و موهاش رو تو اسیاب سفید نکرده و مثل پدر و ما رو دوست داره و من رو که بدم و بعد از این معرفی دو تن دیگه که خلاصه ... رفت سر اصل مطلب گفت 1 ماه پیش تقلبی کردن 70 نفر و ما به تو مشکوکیم که تعجب از من ... مات و مبهوت گفت دوستت تقلب کرده بعد سوالات رو داشته و ما به تو مشکوکیم که من گفتم چه ربطی به من داره من که تقلبی نکردم چه ربطی به من گفت ما کانال های داریم که میگه کاره توووووووووووووووووووو ما هم موندبم چی بگیم دراخر بعد 2 ساعت کلو کل کردن گفتن برو فردا بیا و اعتراف کن و گرنه اخراجت می کنیم مثل اینکه ما مجرم هستیم و قتل کردیم وقتی من حرف میزدم می گفتن دروغه و با خنده من رو مسخره چون زور دارن قدرت دارن و من چی هیچ من هم کوتاه نمیام دوستان عزیز هر کسی که راهنمایی داره بزاره
"مهدی"
3rd July 2012, 01:33 PM
رفیق تا بوده همین بوده!
البته بعیده که تا این حد به حرفهای شما بی اعتماد باشن ولی معمولا برخی آدمهای کثیف که آنتن هستند معمولا آدم فروشی می کنند حتی به دروغ !
از نظر من بهتر بود یه مدت خرخونی میکردی تا دانشگاه ملی قبول بشی چون آزاد مفت نمی ارزه!
NameEly
3rd July 2012, 01:45 PM
کاری از دستت بر نمیاد جز اعتراف [nishkhand]
خوب اعتراف کن دیگه [nishkhand]
اخ اینقدر من از این بازی ها خوشم میاد که یک دانشگاه رو بهم بریزم که نگو
تجربه ی این کارهارو توی دانشگاه دارم
فقط انکار کن
فقط انکار کن
یک ذره هم شل نگیری که بقول ما بندو به اب دادی
نگاه کن بگی اره کار من بوده مطمئنا تعلیق یا اخراجت میکنن
چرا ؟؟
چون وقتی اینجوری میشه از بالا بخاطر این کار بهشون فشار میارن و اینها هم باید یکی رو به عنوان قربانی بفرستن جلو و براشون هم فرقی نمیکنه که کی باشه
کمتر من دیدم بخاطر این کار تعهد بگیرن
پس چاره ای جز انکار نداری , فقط سفت باش که اگر این کارو هم کردی خودت باورت بشه که نکردی
چیزی که توی دانشگاه ها زیاده همین انتن ها هستند
ولی تا مدرک نداشته باشن هیچ کاری نمی تونن بکنن
چرا فکر می کنی ازت دارن اعتراف می گیرن ؟؟؟
خوب اگر عزیز من مدرک داشتن که به اعتراف تو نیاز نداشتن درستت میکردن
یکم 2 *2 تا 4 تا کن کامل مشخص میشه قضیه
elinaaa
3rd July 2012, 02:44 PM
دوست عزیز تا میتونی جلوشون وایسا...کم نیاری یه وقت...دانشگاه آزاد اوووووف...میفهمم...بذار هر کاری میخوان بکنن عمرا بتونن ثابت کنن...
وحید 0319
3rd July 2012, 03:00 PM
سلام خندم گرفته بهشون بگو سوال هارو دست دوستم دیدین بعد به من مشکوکین ؟؟؟؟؟؟؟خوب ازش بپرسین اون از کجا تونسته بدست بیاره
مشکوکم مشکوکم به تو ؟؟؟
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.