توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی و کمک جهت طراحی یک اختراع
yasaman hedayati
1st July 2012, 06:21 PM
با سلام به همه نخبه ها و امید های این بوم کهن[shaad][golrooz]
من با توجه به اینکه ماشین ظرفشویی که در حال حاضر داره تولید و استفاده میشه تقریبا با اولین مدلش تفاوتی نداره قصد دارم ماشین ظرفشویی بسازم که اون رو از نمونه حالش متمایز و برتر کنه
اولین سوال من اینجاست :1.قیمت بالای این ماشین به چه خاطره؟؟
مکانیزم زمانبندی و ...این ماشین شبیه ماشین لباسشویی است ولی قیمت اوون تقریبا 2 برابره(البته با توجه به طرز کار ماشین ظرفشویی)
2.من قصد دارم به یه مکانیزم پاک کنندگی بدون مصرف آب برسم
ایده اولی خودم لیزر است.ولی مشکلات زیاده
اگر میشه شمام راهنماییم کنید
[golrooz]
SaSaMc2
2nd July 2012, 12:48 AM
سلام...[golrooz]
به نظر من بخارِ يك ماده شيميايي...
* Robo milad *
2nd July 2012, 02:06 AM
بهتره خیلی ریز تر زوم کنید
نتیجه بهتری می گیرید
حسین متقی
2nd July 2012, 09:51 PM
راستش سال قبل 1 طرحی داشتم ولی ......
براتون خصوصی میفرستم
البته جای کار زیاد داره
راستی همینجا اعلام میکنم هر کسی در هر رشته فنی مهندسی احتیاج به ایده داشت من در خدمتم!![nishkhand]
عرفان سلیم زاده
3rd July 2012, 01:25 PM
به نظرم ترکیب روش بخار شیمیایی و لیزر بتونه جواب بده.
در این روش یک بخار شیمیایی با استفاده از لیزر به عناصر سازنده اش تبدیل میشه که بسیار فعال هم هستند.
این عناصر با زائده های غدا ترکیب می شوند و محصول اخر به صورت گاز ازاد می شوند.
یه مثال می زنم.
اب رو به هیدروژن و اکسیژن تبدیل می کنیم و هیدروژن رو به جنگ اکسید اهن ها می فرستیم و اکسیژن رو به جنگ کربن ها.
مواد حاصله اب و دی اکسید کربن خواهند بود که هر دو می توانند به صورت گاز در خروجی تخلیه بشن.
yasaman hedayati
3rd July 2012, 02:55 PM
به نظرم ترکیب روش بخار شیمیایی و لیزر بتونه جواب بده.
در این روش یک بخار شیمیایی با استفاده از لیزر به عناصر سازنده اش تبدیل میشه که بسیار فعال هم هستند.
این عناصر با زائده های غدا ترکیب می شوند و محصول اخر به صورت گاز ازاد می شوند.
یه مثال می زنم.
اب رو به هیدروژن و اکسیژن تبدیل می کنیم و هیدروژن رو به جنگ اکسید اهن ها می فرستیم و اکسیژن رو به جنگ کربن ها.
مواد حاصله اب و دی اکسید کربن خواهند بود که هر دو می توانند به صورت گاز در خروجی تخلیه بشن.
روش شاید جواب بده ولی این روش نسبت به حالت شتشو با آب چه مزیت هایی داره؟؟؟ این بخار ماده شیمیایی به راحتی حاصل نمیشه...مصرف برق چی؟؟
عرفان سلیم زاده
3rd July 2012, 06:04 PM
روش شاید جواب بده ولی این روش نسبت به حالت شتشو با آب چه مزیت هایی داره؟؟؟ این بخار ماده شیمیایی به راحتی حاصل نمیشه...مصرف برق چی؟؟
سلام
سه تا مزیت داره:
1- برای خروج مواد زائد به یک دودکش نیاز خواهد بود و حجم کاهش پیدا می کند.
2- پمپ حذف میشه
3- نیازی به خشک کردن ظرفا نیست
باید روی انزیم ها و مواد شیمیایی خاص کار کنیم
شاید از الکترولیز هم کمک بگیریم.
hossien
3rd July 2012, 06:53 PM
سلام
اگر می خواهین ارتقا چیزی بدین و عملی بشه راه های زیادی وجود داره.
در این مورد شما باید از تکنیک vatd استفاده کنید بهتر هست یعنی یک نمونه چیزی که دارین را از اون الگو برداری و سپس ارتقا بدین .
تگنولوژی لیزر بالا هست اگر بخواهید کار کنید دستگاهی که بشه مثال زد مثل دستگاه نمونه سازی سریع sal هست که با نور لیزر رزین را جامد می کند اما هنوز هیچ شرکتی و دانشگاهی نتونست مدار الکترونیک اون را بسازه و تولید کنه. پس کار سختی هست. با توجه به مطالبی که گفتین نور لیزر باید در تمام جهات حرکت داشته باشه و یک مورد مهم شما چطور با استفاده از تکنولوژی لیزر می خواهین قیمت را کاهش بدین؟؟؟
در این زمینه تحقیقات گسترده ای شده و مدل های مختلفی تولید شده می تونید با سرچ از gizmag مشاهیده کنید.
یا یک چیز هست که من نمی دونم باید توضیح بیشتر بدین تا مجهولات حل بشه.
SaSaMc2
9th July 2012, 04:21 AM
gizmag
اينو توضيح بده رئيس جون...[golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.