PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سید احمد خاتمی: در برابر گرانی‌ها «آخ» هم نگویید

Joseph Goebbels
30th June 2012, 10:53 PM
به جز مسائل اقتصادی که مهمان هر روز صفحات روزنامه‌های صبح است، گمانه‌زنی انتخاباتی هم امروز در صفحات بسیاری از روزنامه‌ها به چشم می‌خورد؛ از واکنش روزنامه ایران به تحرکات انتخاباتی اصولگرایان تا سخنان لاریجانی در دهمین کنگره جامعه اسلامی مهندسین و بیانیه دفتر عبدالله نوری.

روزنامه ایران، سخنان آیت الله مهدوی کنی در مراسم یادبود شهدای هفت تیر را دربردارنده پیام‌هایی برای اصولگرایان دانست. این روزنامه در گزارشی از تحرکات اصولگرایان برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم نوشت که: «هر چند ممکن است عده‌ای ورود به بحث انتخابات ریاست جمهوری یازدهم را زودهنگام تلقی کنند، اما صحبت‌های آیت‌الله مهدوی کنی را باید زنگ آغازی دانست بر شکل‌گیری رقابت‌های اصولگرایان»؛ این گزارش با تیتر «ائتلاف‌های نشدنی!» در صفحه سوم این روزنامه منتشر شده و در آن از قول آیت‌الله مهدوی کنی ـ که این روزنامه، ایشان را پدر معنوی اصولگرایان شاخه جبهه متحد می‌داند ـ نوشته است: «بنــده همیــشه توصیه‌ام به ائتلاف است، نه به اتحاد و می‌گویم ائتلاف داشته باشید و دعوت به ائتلاف می‌کنم، چون اتحاد امر شدنی نیست».

ایران در ادامه نوشت: این سخنان آیت‌الله مهدوی کنی در توصیه به نیروهای اصولگرا برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم بوده است. رئیس مجلس خبرگان رهبری که در حاشیه مراسم افتتاح یادمان شهدای هفت تیر با خبرنگاران سخن می‌گفت، به گروه‌ها و جریان‌های سیاسی اصولگرا توصیه کرده که با پایان انتخابات مجل،س دعواهای سیاسی را پایان داده و به اتحاد و همدلی فکر کنند، چرا که خداوند دوست ندارد ما پس از انتخابات، دعواهای خود را ادامه دهیم.

اما افزون بر پرداختن ایران به این موضوع انتخاباتی، سخنان علی لاریجانی و سفرهای اخیرش از نظر روزنامه آرمان انتخاباتی به نظر می‌رسد. این روزنامه در صفحه خبر خود، سفرهای اخیر لاریجانی را چند منظوره خوانده و این پرسش را مطرح می‌کند که آیا لاریجانی به ریاست جمهوری می‌اندیشد؟

افزون بر این روزنامه که مجموع سفرهای اخیر لاریجانی را در قالب یک احتمال انتخاباتی می‌بیند، بسیاری از روزنامه‌ها نیز به سخنان رئیس مجلس در دهمین کنگره جامعه اسلامی مهندسین پرداختند.

در این باره، رسالت تیتر یک صفحه نخست خود را به این موضوع اختصاص داد و نوشت: «بدون کار حزبی، نمی‌توان کشور را اداره کرد».

از سوی دیگر، عبدالله نوری هم بیانیه‌ای منتشر کرد و در آن نسبت به تحرکات یکی دو هفته برخی رسانه‌ها واکنش نشان داد. در متن این بیانیه که روزنامه اعتماد آن را منتشر کرده، اشاره شده است: «آقای عبدالله نوری تاکنون در ارتباط با موضوع انتخابات آتی ریاست‌جمهوری یا افرادی که در خصوص کاندیداتوری آنها گمانه‌زنی می‌شود، اعلام نظری نداشته‌اند».

این روزنامه افزون بر این بیانیه، در گزارش یک خود به این موضوع پرداخت که چرا این روز‌ها همواره از اصلاح‌طلبان برای شرکت در انتخابات دعوت می‌شود؟
این گزارش با نام «راز کارت‌های دعوت‌ اصولگرایانه» در صفحه نخست روزنامه اعتماد منتشر شده و به بررسی تحرکات انتخاباتی اصولگرایان و خط کشی‌هایی که در میان اصلاح طلبان انجام می‌دهند پرداخته است.

در این گزارش آمده است: «شکی نیست در روزگاری که دیگر اصولگرایی هوس تشکیل شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی را ندارد، آیت‌الله مهدوی‌کنی، وحدت را نشدنی می‌داند، جبهه پایداری‌چی‌ها، انتخابات آینده را فرصتی برای یک تسویه‌حساب تمام‌عیار می‌دانند، حامیان محمود احمدی‌نژاد می‌خواهند ثابت کنند مردم برای انتقادهای اصولگرایان تره خرد نمی‌کنند، بازیگران، مستقل و تازه قد کشیده‌اند و... رقیب‌تراشی یکی از دستورکارهای مهم انتخاباتی می‌تواند باشد».

اما از گمانه‌زنی‌های انتخاباتی که بگذریم، همچنان مسائل اقتصادی نقش نخست روزنامه‌های صبح امروز کشور است؛ تجربه دلار دو هزار تومانی، کاهش قیمت لبنیات، عرضه مرغ دولتی و دیدار رئیس‌جمهور با مردان اقتصادی‌اش ـ که از آن به عنوان جلسه تصمیم‌گیری درباره مدیریت تحریم‌ها یاد می‌شود ـ مهمترین موضوعات اقتصادی روزنامه‌های صبح امروز بود.

در این میان سخنان احمد خاتمی درباره گرانی‌ها جالب توجه بود. خاتمی در مراسم سی‌ویکمین سالگرد فاجعه تروریستی هفتم تیر ـ که در محل یادمان مشهد شهیدان هفتم‌ تیر برگزار شد ـ گفت: «گرانی‌های زاینده، مایه درد و رنج ماست؛ اما دنیای استکبار اگر شما آخ بگویید خواهد گفت، به اهداف خود رسیده.‌ از این روی، شما آرزوی یک آخ را بر دل دشمن بگذارید و صبوری کنید».

افزون بر سخنان خاتمی، سرمقاله امروز روزنامه رسالت نیز به موضوع گرانی و ارتباط آن با دسیسه‌های دشمن درباره تحریم‌ها پرداخته است. در این سرمقاله که با نام «از اتاق جنگ اقتصادی بیرون نروید» در این روزنامه چاپ شده، نویسنده، مسائل اقتصادی و فشارهای اخیر را حربه دشمن برای نشان دادن اثر تحریم‌ها بر اقتصاد ایران دانسته و نوشته: «اخیرا در ثبت سفارش اقلام وارداتی مربوط به دامداری‌ها و مرغداری‌ها، اخلال در ترخیص کالا‌ها در گمرکات، دستکاری در توزیع مواد خوراکی، پخش شایعه در مورد کمبود برخی کالا‌ها، حرص و طمع و زیاده خواهی برخی بنگاه‌های تولیدی و توزیعی و نفوذی‌های دشمن در برخی نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری، دست به دست هم می‌دهد که ریخت درستی در بازار را شاهد نباشیم. همه این تلاش‌ها برای این صورت می‌گیرد که یک پیام غیر واقعی و تصنعی را بسازد و آن این که: «تحریم‌ها اثر کرده است؛ پس نظام در برابر خواسته‌های دشمن ـ بخوانید ۱+۵ ـ کوتاه بیاید».

نویسنده سرمقاله در ادامه نوشته است: «یک گزارش از بنگاه‌های اقتصادی کشور، نشان می‌دهد که کمتر از 2 درصد بنگاه‌ها مشکل دارند. دشمن با تمرکز روی همین 2 درصد، فضایی ایجاد کرده است که گویی همه بنگاه‌های اقتصادی مشکل دارند. همچنین 2 درصد کارگران شریف کشور در این بنگاه‌ها با مشکلات بیکاری، عدم پرداخت حقوق و... مواجه هستند. حل این مشکلات و تنظیم بازار خارج از حوصله مدیریتی دولت نیست».

http://www.tabnak.ir/fa/news/254592/%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF-%D8%AE%D8%A7%D8%AA%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A 7-%D8%A2%D8%AE-%D9%87%D9%85-%D9%86%DA%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C%D8%AF (http://www.tabnak.ir/fa/news/254592/%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF-%D8%AE%D8%A7%D8%AA%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A 7-%D8%A2%D8%AE-%D9%87%D9%85-%D9%86%DA%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C%D8%AF)

Joseph Goebbels
30th June 2012, 10:55 PM
این هم از وضع مملکت !

خداوند فرمود : من سرنوشت هیچ شخصی رو تغییر نمی دهم مگر اینکه خود ان شخص بخواد .

حالا این وسط استکبار چه نقشی رو داره خدا می دونه .

که اگه این طوری بود خداوند می فرمود : من سرنوشت هیچ شخصی رو تغییر نمی دهم مگر اینکه استکبار بخواهد .

ایده تا پدیده
30th June 2012, 11:04 PM
خدا این اساکبار را از دست ما بگیره ما باز تقصیرات گردن کیا میندازیم؟

Joseph Goebbels
30th June 2012, 11:17 PM
خدا این اساکبار را از دست ما بگیره ما باز تقصیرات گردن کیا میندازیم؟

ما نه ، بگو اخوند !

خسته شدم به خدا . یه روز به بهانه گسترش اسلام دختر مردم رو روی اسفالت می کشند تا ارشاد شند ، یه روز به بهانه گرانی میگن خفه شین تا استکبار خوشحال نشه . یه روز به بهانه اسلام می زنن اثار تاریخی رو خراب می کنند .

تا جایی که من از زیادی خشم گفتم : به نام هیتلر بخشنده مهربان !

دیگه ادم چی بگه ؟ تموم زندگیمون شده عرب و شورش های عربی . یکی نیست بگه درد و مشکل ملت چیه ؟ یکی نیست بگه حرف مردم چیه ؟

دادمون رو باید کجا ببریم ؟

ای خدا تف به این زندگی ننگین .

آسد مرتضي
30th June 2012, 11:26 PM
ما نه ، بگو اخوند !

خسته شدم به خدا . یه روز به بهانه گسترش اسلام دختر مردم رو روی اسفالت می کشند تا ارشاد شند ، یه روز به بهانه گرانی میگن خفه شین تا استکبار خوشحال نشه . یه روز به بهانه اسلام می زنن اثار تاریخی رو خراب می کنند .

دیگه ادم چی بگه ؟ تموم زندگیمون شده عرب و شورش های عربی . یکی نیست بگه درد و مشکل ملت چیه ؟ یکی نیست بگه حرف مردم چیه ؟

سلام به شما بزرگوار...
عزیز خوب نیست و منصفانه هم نیست که به همه جامعه روحانیت یا همون آخوند ها این مشکلات رو نسبت داد!!!!مگه تو هر جمع و گروهی آدم خراب نداریم؟؟؟داریم دیگه...پس خوب نیست به خاطر اشتباه یک یا چند نفر اون اشتباه رو به اون جمع بچسبونیم....

ایده تا پدیده
1st July 2012, 12:08 AM
سید نکنه آخوندی ؟ بدجور داری سنگشون به سینه میکشی آآآآآآآآآآآآآآآ ای کلک راستشو بگو؟

آسد مرتضي
1st July 2012, 12:31 AM
سید نکنه آخوندی ؟ بدجور داری سنگشون به سینه میکشی آآآآآآآآآآآآآآآ ای کلک راستشو بگو؟

- - - به روز رسانی شده - - -

سلام....خوبید؟
نه عزیز ما کجا و روحانیت کجا!!!!من سنگ کسی رو به سینه نمیزنم من فقط دارم حق رو میگم!!!مگه حرف من غیر حق بود؟؟؟؟

SaSaMc2
1st July 2012, 03:24 AM
سلام دوستان...[golrooz]

به هيچ قشري توهين نكنيد...

اين سايت در اصل مطلب يه مكان علمي هست...

ممنون...[golrooz]

elinaaa
1st July 2012, 11:41 AM
این حرفارو میزنن چون درد کشیده نیستن...کسی که درد کشیده باشه انقدر راحت حرف نمیزنه...بله ملت هم خیلی وقته دارن تحمل میکنن لازم به یادآوری نبود...

kamanabroo
1st July 2012, 11:58 AM
سلام به همه دوستان

اولا این عنوانی که گذاشتید غلط انداز هست شما اگر تمام حرف آقای سید احمد خاتمی رو بخونید می بینید اصل موضوع چیزی دیگری است!

از کل این متنی که استارتر گذاشتند فقط سه پاراگراف آخر مربوط به این عنوان هست غیر از اینکه اصل موضوع این نیست بلکه این است:

در این میان سخنان احمد خاتمی درباره گرانی‌ها جالب توجه بود. خاتمی در مراسم سی‌ویکمین سالگرد فاجعه تروریستی هفتم تیر ـ که در محل یادمان مشهد شهیدان هفتم‌ تیر برگزار شد ـ گفت: «گرانی‌های زاینده، مایه درد و رنج ماست؛ اما دنیای استکبار اگر شما آخ بگویید خواهد گفت، به اهداف خود رسیده.‌ از این روی، شما آرزوی یک آخ را بر دل دشمن بگذارید و صبوری کنید».

این حرف با اون چیزی که عنوان مطلب داره نشون میده زمین تا آسمان فرقش هست!

kamanabroo
1st July 2012, 12:03 PM
این هم از وضع مملکت !

خداوند فرمود : من سرنوشت هیچ شخصی رو تغییر نمی دهم مگر اینکه خود ان شخص بخواد .

حالا این وسط استکبار چه نقشی رو داره خدا می دونه .

که اگه این طوری بود خداوند می فرمود : من سرنوشت هیچ شخصی رو تغییر نمی دهم مگر اینکه استکبار بخواهد .

ما نه ، بگو اخوند !

جناب فیلدمارشال رومل (http://www.njavan.com/forum/member.php?117062-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D 8%A7%D9%84-%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%84)

جدای از مطلبی که درباره عنوان مطلب و توضیحش گفتم در پست قبلی
اینکه شما بی گدار از این فرصت (سوء) استفاده می کنید تا نظر شخصی تون رو بگید خیلی واضح و آشکاره.

همچنان که دوستان هم گفتند توهین وجسارت کردن از ادب به دور است.
و این هم منطقی نیست که اگر شخصی یا افرادی از یک صنف و گروه خاص اشتباهی می کنند به صورت عام به همه نسبت داده بشه.

ضمن اینکه در این خبری که گذاشتید واضحه که نظر آقای سید احمد خاتمی اون چیزی که از عنوان این مطلب بر میاد نیست!

بر دیگران هم خورده نمی گیرم چون شاید متن رو نخونده باشند یا فقط بر طبق عنوان نظر داده باشند.

تووت فرنگی
1st July 2012, 12:41 PM
این مملکت ما داریم !!! :)))

mamadshumakher
1st July 2012, 01:20 PM
سلام
من با نظر دوستان موافقم که اینجا نباید به کسی توهین کرد.
اما کافیه یکم دقت کنید؟ایا تمام مشکل ملت از قشر به قول شما اخوندهاست؟به چه مناسبت؟اینکه مدیرهای ادارات درست کار نمیکنند به روحانیون مربوطه؟این که مردم کاغذ بازیاشون فقط با بند پ تموم میشه تقصیر روحانیونه؟اینکه مردم جونشون تو جاده ها کف دستشونه مربوط به روحانیونه؟اینکه جوونا اسیر اعتیاد میشن تقصیر روحانیونه؟اینکه ......
نمیشه سه نقطه گذاشت.اینکه وزیر ها برنامه ی درست ندارن.اینکه دانشگاهامون امکانات نداره.اینکه استادها وجدان کاری ندارن؟اینکه شرکت های شخصی خون کارگرهارو تو شیشه میکنن.
اینا همه مربوط میشه به انسانیت.مشکلات ملت از اینجاست.نه از روحانیون.
هر کسی اگه از در خونش بیاد بیرون با ماشینش تو یه جاده خوب بدون ترافیک بره به کاراش برسه میگه خدایا شکرت.دست مسئولان درد نکنه.
اگه واحد های دانشگاهیتو جوری بدن که بعد از درس بتونی از اموخته هات استفاده کنی میگی دستشون درد نکنه.اگه ببینی تو یه پارک صبح ها پر از جوونه که ورزش میکنن میگی خدایا شکرت.این تقصیر اخونداست که اینجوری نمیشه؟
امیدوارم به کسی توهین نکرده باشم.

محسن آزماینده
1st July 2012, 01:21 PM
با سلام دوستان

متاسفانه همیشه در کشور ما این موضوع مطرح بوده که مسایل داخلی کشور را به دشمنان خارجی نسبت داده اند.تورم جهانی که وجود دارد در کل جهان و کشورهای اروپایی شکر خدا تاثیر زیادی روی اقتصاد داخلی ایران ندارد.چرا که قیمت همه اجناس در گمرک تغییر می یابد.

البته تورم جهانی باید به نفع کشور ما نیز باشد.چون کشور ما به عنوان یکی از بزرگترین صادر کنندگان نفت باید بتواند از افزایش قیمت بیشترین استفاده را بکند

در این میان افزایش بودجه های نظامی نظامی (به دلیل سیاست نادرست داخلی و خارجی) همزمان با کاهش درآمدهای دولت از بخش صادرات نفتی و غیر نفتی(به دلیل تحریم که علت آن سیایت نادرست خارجی است)،و هزینه های غیر ضروری کشورمان برای صرفا کمک کردن به کشورهای لبنان و فلسطین و نیز بازسازی عتبات در کشورهای عراق و سوریه،باعث کاهش بودجه داخلی کشور شده است.

دولت این کاهش بودجه را با برداشتن یارانه ها،تصویب 3 درصد مالیاتن بر ارزش افزوده و افزایش آن به 4 درصد،افزایش 15 درصدی مالیات اصناف،کاهش پرسنل ارگانهای دولتی(غیر از ارگانهای نظامی)،افزایش قیمت محصولاتی که در انحصار دولت است(مثل اتومبیل و ...) جبران میکند که باعث افزایش فشار بر همه اقشار جامعه است.

افزایش قیمتها مانند طلوع آفتاب است.فقیر و غنی نمی شناسد.

من به عنوان یک شهروند در این جامعه از مسئولان کشورم انتظار ندارم به فکر اقتصاد اروپا باشند یا عدالت جهانی را برپا کنند.به دنبال عدالت در کشور خودمان نیز نیستم.فقط تنها خواسته من از مسئولین نظام صداقت است.چرا به مردمی که در همه حال در همه صحنه ها حاضرند دروغ گفته شود؟؟؟

آیا این انتظار زیادی است؟؟؟

وقتی میگویند که ما 33 سال است در تحریم هستیم،این تحریم چرا باید در 3 سال اخیر کمر مردم را خم کند؟؟؟

بهتر نیست کمی صادقانه و عاقلانه صحبت کرد و گفت:

سیاست های نادرست مسئولین نظام و دولت در سالهای اخیر موجب نارضایتی مردم شده است و استکباری که در 33 سال گذشته بوده،سیاستش را با توجه به سیاست خارجی ایران تغییر میدهد؟؟؟؟

دوستان متاسفانه مثل کبک سر در برف فرو برده ایم و همه مشکلات داخلی را گردن استکبار جهانی می اندازیم

استکبار جهانی با چه قدرتی در دولت،مسئولی تعیین میکند که اختلاص کند؟؟؟

این حرف به نظر شما توهین به شعور این مردم نیست؟؟؟؟

Joseph Goebbels
1st July 2012, 02:16 PM
جناب

جدای از مطلبی که درباره عنوان مطلب و توضیحش گفتم در پست قبلی
اینکه شما بی گدار از این فرصت (سوء) استفاده می کنید تا نظر شخصی تون رو بگید خیلی واضح و آشکاره.

من اگه می خواستم توهین کنم از همون ورود اولم به سایت توهین می کردم نه اینکه منتظر باشم حضرت همایونی چه دستور فرموده ، اجرایش کنم . حالا برام قاضی هم شدین و دستور هم می فرمایین که بنده کجا دنبال چه فرصتی بودم و دنبال چه کاری !

شما که رشته احترام به دیگران رو در دانشگاه خوندین ، بفرمایین صاحب این شعر کیست ؟ ( به نظر من ، این شعر هم اوباما روی اینترنت گذاشته ![nishkhand] )

http://www.bultannews.com/fa/news/44437/%D8%B4%D8%B9%D8%B1-%D8%A2%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D8%B5%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D8%B1 (http://www.bultannews.com/fa/news/44437/%D8%B4%D8%B9%D8%B1-%D8%A2%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D8%B5%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D8%B1)

نظر اعلی حضرت را خیلی خواستارم .

بر دیگران هم خورده نمی گیرم چون شاید متن رو نخونده باشند یا فقط بر طبق عنوان نظر داده باشند.

به احتمال زیاد این وسط من خیلی خیلی زیادی بودم که نوشتار من رو پاسخ گفتید .
از این بابت خیلی متشکرم که برام اشکار شد که در این بین فقط بنده زیادی ام .

Joseph Goebbels
1st July 2012, 03:14 PM
سلام دوستان [golrooz]

من یه معذرت به دوست خوبم kamanabroo (http://www.njavan.com/forum/member.php?1610-kamanabroo) بدهکارم . چند وقتی هستش که یه ناراحتی روحی گرفتم که ذهنم رو دیوانه وار به سمت چیزهای منفی مثل همین موضوع تاپیک روانه می کنه . امروز تازه تونستم همین چند دقیقه قبل تا حدی خودم رو اروم کنم . از این گونه نوشتاری و صحبت کردنم نیز از همه دوستان معذرت می خوام ولی خوب همین الان هم سردرد شدیدی دارم و به سختی هم باید به این مشکل پیروز شم .

اگه دوستان از نوع حرف زدنم ناراحت شدند از همگیشون عذر می خوام .

آسد مرتضي
1st July 2012, 03:24 PM
سلام دوستان [golrooz]

من یه معذرت به دوست خوبم kamanabroo (http://www.njavan.com/forum/member.php?1610-kamanabroo) بدهکارم . چند وقتی هستش که یه ناراحتی روحی گرفتم که ذهنم رو دیوانه وار به سمت چیزهای منفی مثل همین موضوع تاپیک روانه می کنه . امروز تازه تونستم همین چند دقیقه قبل تا حدی خودم رو اروم کنم . از این گونه نوشتاری و صحبت کردنم نیز از همه دوستان معذرت می خوام ولی خوب همین الان هم سردرد شدیدی دارم و به سختی هم باید به این مشکل پیروز شم .

سلام داداش....[golrooz]
راستش رو بخوای من یه لحظه از نوع برخوردتون شکه شدم!!!![taajob][taajob]
ولی احسنت به شما که انقدر مرد بودی که عذر خواهی کردی ...[tashvigh]
آقایی...[esteghbal]
ایشالا مشکلتون هم خیلی زود برطرف میشه[dooa][dooa]

Sookoot
1st July 2012, 04:32 PM
..... در مراسم سی‌ویکمین سالگرد فاجعه تروریستی هفتم تیر گفت: «گرانی‌های زاینده، مایه درد و رنج ماست؛ اما دنیای استکبار اگر شما آخ بگویید خواهد گفت، به اهداف خود رسیده.‌ از این روی، شما آرزوی یک آخ را بر دل دشمن بگذارید و صبوری کنید».

ای به چشم حاج اقا
مردم صبور ایران در این سی و چندسال درعمل هم داغ یک آخ گفتن رو به دل استکبار گذاشتن

اما همونطور که از مردم انتظار ندارین یه آخ بگن ! لطفا به مسئولین هم توصیه کنین که انقدر گند نزنن ، انتظار زیادی نیست !

Sookoot
1st July 2012, 04:49 PM
سلام دوستان [golrooz]

صرفنظر از مباحثی که بین دو دوست رد و بدل شد درج چنین پوزش کریمانه ای از سوی رومل ، فقط از صاحبان روح بزرگ بر می اید و بس ! آنهم از اقا مهدی (کمان ابرو)که مطالب و اخلاق دلنشینشان نمونه است

رومل عزیز همه چیز منفی نیست ولی اگرهم قرار است توجه ما به صرفا منفی ها جلب شود که بنظرم طبیعی است ، باز هم منفی ترین منفی ها قطع به یقین در دل خود حکمت و اثار مثبتی دارد اصلا تا منفی نباشد مثبت اعتبار وجودی و معنایی نخواهد داشت !

اینم بخاطر اینکه سردردت روش کم بشه [labkhand]

kamanabroo
1st July 2012, 05:01 PM
سلام دوستان [golrooz]

سلام دوست خوبم [golrooz]
این چه حرفیه شما بزرگواری[golrooz]
من مخلص شما و همه نخبگانی های عزیز هم هستم
همچنین امیدوارم که ناراحتی تون هر چه سریعتر برطرف بشه
کاری که از دستم بر میاد دعا کردنه ..دریغ نمی کنم..

این رو هم بگم که امیدوارم دولت یه فکری به حال وضعیت موجود بکنه تا دیر نشده

بنده هم اگر موجب ناراحتی عزیزی شدم عذرخواهم.

kamanabroo
1st July 2012, 05:14 PM
ای به چشم حاج اقا
مردم صبور ایران در این سی و چندسال درعمل هم داغ یک آخ گفتن رو به دل استکبار گذاشتن

اما همونطور که از مردم انتظار ندارین یه آخ بگن ! لطفا به مسئولین هم توصیه کنین که انقدر گند نزنن ، انتظار زیادی نیست !

مسلما انتظار زیادی نیست.
واقعا مردم گل کاشتن با صبرشون و حمایتهاشون
انشاالله زودتر سامان بگیره..

صرفنظر از مباحثی که بین دو دوست رد و بدل شد درج چنین پوزش کریمانه ای از سوی رومل ، فقط از صاحبان روح بزرگ بر می اید و بس ! آنهم از اقا مهدی (کمان ابرو)که مطالب و اخلاق دلنشینشان نمونه است

رومل عزیز همه چیز منفی نیست ولی اگرهم قرار است توجه ما به صرفا منفی ها جلب شود که بنظرم طبیعی است ، باز هم منفی ترین منفی ها قطع به یقین در دل خود حکمت و اثار مثبتی دارد اصلا تا منفی نباشد مثبت اعتبار وجودی و معنایی نخواهد داشت !

اینم بخاطر اینکه سردردت روش کم بشه [labkhand]

فیلد رومل عزیز همیشه متین و بزرگوار بوده اند
با همون ماشین های زرهی میریم حال ناراحتی ها رو هم می گیریم تا دوست خوبمون هم فکر راحتی داشته باشن [cheshmak]

از عنایت و لطف جناب سکوت عزیز هم سپاسگذارم[golrooz]

SaSaMc2
1st July 2012, 05:49 PM
آفرين دوستان...[tashvigh]

[golrooz][golrooz][golrooz]

از نظر من سخنان آقاي احمد خاتمي به علت خيلي خيلي زياتر از حد معمول وارد سياست شدن جنبه روحاني نداره...

براي سياسي نشدن بحث در اين سايت كافيست به منبع (http://www.tabnak.ir/fa/news/254592/%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF-%D8%AE%D8%A7%D8%AA%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A 7-%D8%A2%D8%AE-%D9%87%D9%85-%D9%86%DA%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C%D8%AF) مراجعه كنيد و نظرات مردم رو بخونيد و تعداد لايك و ديس لايك ها رو نيگاه كنيد...

سر كه هيچ قلب آدمم درد ميگيره...

اميدوار مشكات مردم كشورم هرچه سريعتر حل بشه و خنده بياد رو لبشون...[golrooz]

باستان شناس
1st July 2012, 06:39 PM
میدونید دوستان من مطمنم همگی شما تحت فشارهای مختلف هستید
و این مثال ( که شکم گرسنه دین و ایمان ندارد) مصداق پیدا میکند ....

ولی یادتون باشه
حضرت محمد گاهی از فرط گرسنگی سنگ به شکم خود می بستند تا مبادا تحت فشار مسایلی رو در قبال مردم بیان کنند...

و این مثال رو گفتم بدونید با توهین و تحقیر اگر موضوعی حل میشد خیلی عالی بود
ولی اینکه توهین کنیم به این قشر و به ان قشر موضوع حل نمیشه !فقط شکاف دوستی ها بیشتر میشه ...!

مطمنا مسایل اقتصادی جامعه اخیرا خیلی خیلی زیاد شده و مردم تحت فشار هستن و این مسله ای هست که ندید نمیشه گرفت

و اینکه حالا بی تدبیری های برخی مسولین سبب این مسایل شده هم نمیتوان ندید گرفت

ولی میشه شکاف دوستی ها رو نباید بزاریم به خاطر این مسایل زیاد بشه ...

در سایت همه نوع افرادی با هزاران فکر وجود دارند و اینکه بهتر هست اگر مسایلی رو بیان میکنیم هر چند هم باب میل ما نیست با کلام متین و ارام بیان کنیم و اینکه با با منطق حرفمون رو بگیم ...

اظهارات فعلی مسولین نظام در شرایط حاکم مطمنا هر برداشتی رو در مردم به وجود میاورد و اینکه این نکته نیاز هست بگم که مسولین هم باید با انتخاب کلمات درست و سنجیده باعث تنش نشن و اینکه مطمنا همه این موارد علتی برای توهین نیست ....

اگر مسایل با توهین و تحقیر حتی کتک حل میشد ..شاید گشت ارشاد بهتر نتیجه گرفته ...
خب می بنید که گشت ارشاد از تحقیر و توهین نتیجه عکس گرفته پس ما هم مطمن باشیم با توهین به هم به قومیت همدیگر نتیجه ای نمیگیرم .

پس دوست هم باشیم تا در جبهه مقابل هم ....[golrooz]

NameEly
1st July 2012, 06:48 PM
فقط میتونم بگم در جواب اقا که

بله

این دوست عزیز SaSaMc2 (http://www.njavan.com/forum/member.php?23907-SaSaMc2) یک منبع گذاشته که نیازی به حرف زدن ما نیست

همه ی حرف ها توش هست و لایک ها هم مشخص میکنه کدوم وزنه سنگینتره

فقط یک ارزو دارم اینکه

کاش مسولین کشور ( برای رئیس جمهور و و و ) فرق نمیکنه
کاش با حقوق 500 هزار تومان یکم زندگی میکردن و میرفتن خرید

وقتی بچه شون گرسته میبود و پول نداشتن اون موقع می خواستم ...........

ارزو دارم از خدا

م.محسن
1st July 2012, 08:18 PM
نویسنده سرمقاله در ادامه نوشته است: «یک گزارش از بنگاه‌های اقتصادی کشور، نشان می‌دهد که کمتر از 2 درصد بنگاه‌ها مشکل دارند. دشمن با تمرکز روی همین 2 درصد، فضایی ایجاد کرده است که گویی همه بنگاه‌های اقتصادی مشکل دارند. همچنین 2 درصد کارگران شریف کشور در این بنگاه‌ها با مشکلات بیکاری، عدم پرداخت حقوق و... مواجه هستند. حل این مشکلات و تنظیم بازار خارج از حوصله مدیریتی دولت نیست».

نمیدنم قضیه چیه به هر کی می رسم جزء اون 2 درصده
شاید چشم من دو تا( ببخشید 2 درصد) می بینه!!!

محسن آزماینده
1st July 2012, 08:36 PM
نمیدنم قضیه چیه به هر کی می رسم جزء اون 2 درصده
شاید چشم من دو تا( ببخشید 2 درصد) می بینه!!!

جواب مسئله پیش من است

تنها 2 درصد از بنگاههایی که قرار بود مشکل نداشته باشد،مشکل دارد

بقیه بنگاهها که وضعیتشان به دولت ربطی ندارد،تعریفی غیر از بنگاه برایش در نظر میگیرند[cheshmak]

fsohrabi
1st July 2012, 08:56 PM
خب راست میگه...هیچ کاری نمیتونیم بکنیم مجبوریم در برابرشون آخ نگیم....

elinaaa
1st July 2012, 08:58 PM
دوستان عزیز گاهی وقتا آدم نمیتونه همه چیزو تو نوشته ها بگه،من خودم آدم احساساتی هستم و خیلی سریع دچار احساسات میشم...من کاری به این که کی این حرفو زده ندارم و تو نوشته قبلیم هم اصلا لحن توهینی نداشتم من فقط دلم واسه ملتم میسوزه،درسته که نباید دشمن رو شاد کرد ولی وقتی ملتی مثل ملت ما که حسن نیتشونو به جمهوری اسلامی نشون دادن به نظرتون به حقشون رسیدن؟من فقط میگم باید با مردم همدردی کرد نه اینکه همیشه ازشون توقع داشت...اگه بازم وضع اقتصادی مردم از اینم که هست بدتر بشه بازم تحمل میکنن و خم به ابرو نمیارن...با این حال اگه بازم کسی از لحن نوشته من ناراحت شده یا برداشت منفی کرده بازم من عذر خواهی میکنم که نتونستم منظورمو درست برسونم....

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد