sfuefuh
30th June 2012, 08:20 PM
سلام خدمت شما کاربران عزیز
در اینجا قصد دارم به شما سایتی را معرفی کنم که توسط آن می توانید جایز هایی شبیه : تلویزیون،گوشی موبایل،MP3 player و...... رایگان دریافت کنید .
کافیست در سایت زیر ثبت نام کرده که به صورت کاملا رایگان است و طبق آموزش های زیر عمل کنید
سایت موردنظر
(http://www.xpango.com/register)First Name نام خود را بنویسید
Last Name نام خانوادگی خود را بنویسید
Email ادرس ایمیل خود را وارد کنید
Password برای خود پسوردی انتخاب کنید
Confirm Password تکرار پسورد انتخابی را بنویسید
Select Gift
جایزه خود را انتخاب کنید.
Address 1 ادرس منزل را کامل انگلیسی و دقیق به وارد کنید(آموزش در آخر توضیحات)
به Address2و address3 کاری نداشته باشید
Town/City نام شهر خود را بنویسید
Country/state نام استان خود را بنویسید
Country نام کشور خود را انتخاب کنید
در قسمت Referral ID کد مقابل را نوشته : 92744556
و در قسمت Postcode/Zip کدپستی خود را بنویسید کد پستی 10 رقمی
و تیک Terms & condition رابزنید
حالا روی Register کلیک کنید
این سایت برای فعال سازی اکانت شما یک ایمیل به شما می زند و روی لینک خواسته شده کلیک کنید و همین تمام شد
لازم بذکر است که این شرکت تحت پوشش بیمه اس اس ال بوده و نیز تمام محصولات ان تا 12 ماه گرانتی خواهند داشت .
در انگلیسی آدرس کاملا برعکس فارسی نوشته میشود . یعنی ازجزء به کل مینویسند .
No : پلاک / Alley:کوچه / St:خیابان کوچک(فرعی) / AV(ای وی):خیابان بزرگ(اصلی) /Blv:بلوار / Sq:میدان/ Town:شهرک / High way:بزرگراه /cross:چهار راه
حال میتوانید با توجه به مثال زیر آدرستان را بنویسید
(این آدرس کاملا مجازی است )
یه مثال :
آدرس فارسی :
تهران . بزرگراه همت .خیابان انقلاب(اصلی) . میدان آزادی . خیابان کارگرجنوبی(اصلی) .خیابان مرتضی نژاد (فرعی). بلوارنوری.کوچه یاس15.پلاک۸1
آدرس به انگلیسی:
No 81,Yas15 Alley,Noori Blv,Mortezanejad St,South Kargar Av,Azadi Sq,Enghelab Av, Hemmat Highway,Tehran City
در آخر به شما یک لینک می دهد و شما می توانید این لینک را به دوستان داده و از طریق آن ثبت نام کنند و زیر مجموعه شما خواهند شد و با توجه به تعداد زیر مجموعه ها،کالای مورد نظر را دریافت کنید
در صورت بروز هرگونه مشکلی با این ایمیل با من تماس بگیرید
shahriyar7474@yahoo.com
در اینجا قصد دارم به شما سایتی را معرفی کنم که توسط آن می توانید جایز هایی شبیه : تلویزیون،گوشی موبایل،MP3 player و...... رایگان دریافت کنید .
کافیست در سایت زیر ثبت نام کرده که به صورت کاملا رایگان است و طبق آموزش های زیر عمل کنید
سایت موردنظر
(http://www.xpango.com/register)First Name نام خود را بنویسید
Last Name نام خانوادگی خود را بنویسید
Email ادرس ایمیل خود را وارد کنید
Password برای خود پسوردی انتخاب کنید
Confirm Password تکرار پسورد انتخابی را بنویسید
Select Gift
جایزه خود را انتخاب کنید.
Address 1 ادرس منزل را کامل انگلیسی و دقیق به وارد کنید(آموزش در آخر توضیحات)
به Address2و address3 کاری نداشته باشید
Town/City نام شهر خود را بنویسید
Country/state نام استان خود را بنویسید
Country نام کشور خود را انتخاب کنید
در قسمت Referral ID کد مقابل را نوشته : 92744556
و در قسمت Postcode/Zip کدپستی خود را بنویسید کد پستی 10 رقمی
و تیک Terms & condition رابزنید
حالا روی Register کلیک کنید
این سایت برای فعال سازی اکانت شما یک ایمیل به شما می زند و روی لینک خواسته شده کلیک کنید و همین تمام شد
لازم بذکر است که این شرکت تحت پوشش بیمه اس اس ال بوده و نیز تمام محصولات ان تا 12 ماه گرانتی خواهند داشت .
در انگلیسی آدرس کاملا برعکس فارسی نوشته میشود . یعنی ازجزء به کل مینویسند .
No : پلاک / Alley:کوچه / St:خیابان کوچک(فرعی) / AV(ای وی):خیابان بزرگ(اصلی) /Blv:بلوار / Sq:میدان/ Town:شهرک / High way:بزرگراه /cross:چهار راه
حال میتوانید با توجه به مثال زیر آدرستان را بنویسید
(این آدرس کاملا مجازی است )
یه مثال :
آدرس فارسی :
تهران . بزرگراه همت .خیابان انقلاب(اصلی) . میدان آزادی . خیابان کارگرجنوبی(اصلی) .خیابان مرتضی نژاد (فرعی). بلوارنوری.کوچه یاس15.پلاک۸1
آدرس به انگلیسی:
No 81,Yas15 Alley,Noori Blv,Mortezanejad St,South Kargar Av,Azadi Sq,Enghelab Av, Hemmat Highway,Tehran City
در آخر به شما یک لینک می دهد و شما می توانید این لینک را به دوستان داده و از طریق آن ثبت نام کنند و زیر مجموعه شما خواهند شد و با توجه به تعداد زیر مجموعه ها،کالای مورد نظر را دریافت کنید
در صورت بروز هرگونه مشکلی با این ایمیل با من تماس بگیرید
shahriyar7474@yahoo.com