PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش فرانسه شروع شد.

ostadi
12th February 2009, 10:01 AM
زبان فرانسه يكي از زيباترين زبانهايي است كه در دنيا در بين قريب به ۱۲۸ ميليون نفر صحبت ميشود . بسياري از آثار بزرگ ادبيات دنيا به زبان فرانسه است و شاعران ،نمايشنامه نويسان ، فيلسوفان و هنرمندان بزرگي آثار جاودانه اي به اين زبان از خود به يادگار گذاشته اند . زبان فرانسه يك زبان بسيار رومانتيك و شاعرانه است و بر خلاف اكثر زبانهاي ديگر داراي لحني خوش و آهنگين در هنگام شنيدن و صحبت كردن مي باشد .

اما روش آموزشی مهمترین فاکتور را در جهت یادگیری زبان های مختلف را تشکیل می دهد. اگر توجه کرده باشید
تمامی آموزش گاههای زبان های خارجه برای آموزش زبان از متد های خاصی استفاده می کنند. مثلا در انگلیسی متد new intel chenge یا در فرانسه متد های reflets یا cafe cream .
ما سعی میکنیم که روش آموزشی مان یک چیز کلی و چکیده ای از تمامی متد ها باشه. یعنی یک چیز مشترک با تمامی متد ها.
اگر توجه کرده باشید اکثریت قریب به اتفاق متد ها اولین درس آموزشی خود را به سلام و احوال پرسی و معرفی اختصاص می دهند. ولی قبل از ان من یک گذری بر حروفات الفبای فرانسه خواهیم داشت.

باید توجه داشته باشید که تلفظ حروفات و در نتیجه کلمات فرانسه کاملا با انگلیسی فرق میکنه.

B C D G K V P T

ت پ و ک ژ د س ب

(به همه حروفات بالا کسره بگذارید)

M N R S

اس اغ ان ام

(الف ها کسره دارند )

X O F

(همان تلفظ انگلیسی)

A H

اش ا

(الف ها فتحه دارند )

E Q

کو او

( واو ها ضمه دارند )

U

او

(الف ضمه دارد )

W Y

ایقغق دوبل و

( غین کسره دارد ) ( واو کسره دارد )

امید عباسی
12th February 2009, 10:02 PM
ممنون....من خیلی دوست دارم که فرانسه یاد بگیرم اما وقتشو ندارم...همین آموزشی که شما میدین کافیه یا باید کلاس هم برم؟؟؟

ostadi
13th February 2009, 10:01 AM
این آموزش ها بخاطر اینه که اطلاعات شما از زبان فرانسه بالا بره. والا اگر میخواهید که به این زبان صحبت کنید باید کلاس برید.
چون در ایران کتاب های خود آموز برای فرانسه به آن صورت وجود ندارد. (مثل انگلیسی)
پس تنها مرجع یا اینترنت می باشد یا کلاسهای حضوری که اولی برای بالا بردن اطلاعات و دومی برای یادگیری کامل در چهارجهت . خواندن . نوشتن . صحبت کردن . شنیدن می باشد.

امید عباسی
13th February 2009, 06:38 PM
سلام...پس من یک جزوه درست میکنم و جهت آشنایی گام به گام با شما پیش میام...ممنون

nafise sadeghi
1st March 2009, 02:26 AM
سلام...پس من یک جزوه درست میکنم و جهت آشنایی گام به گام با شما پیش میام...ممنون

این جوری خیلی خوبه !
منم همین کارو می کنم .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد