PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر نكونام: بازي سختي در سئول خواهيم داشت

ØÑтRдŁ§
11th February 2009, 11:30 PM
جواد نكونام پس از تساوي يك بر يك تيم ملي ايران برابر كره جنوبي اظهار داشت: مي توانستيم در اين بازي به پيروزي برسيم. ما كنترل ميدان را در اختيار گرفته بوده ايم و براي رسيدن به گل برتري خيلي زحمت كشيده بوديم.
نكونام در مورد گلي كه به ثمر رساند؛ تصريح كرد: روي ضربات ايستگاهي خيلي تمرين كرده بودم. اين گل هرگز تصادفي به دست نيامد. كره جنوبي هم روي يك ضربه ايستگاهي به گل رسيد. از ديد من ايران مستحق پيروزي بود اما نبايد كنترل ميانه ميدان را بعد از گلي كه به ثمر رسانديم به حريف واگذار مي كرديم.
نكونام در مورد شانس صعود تيم ملي ايران به جام 2010 گفت: نمي شود از هم اكنون در اين مورد اظهار نظر كرد. كار ما در بازي برگشت خيلي سخت است و در سئول بازي دشواري را پيش رو خواهيم داشت. ما بايد در بازي بعدي برابر عربستان به پيروزي برسيم.
بازيكن اساسونا افزود: تيم ايران با برنامه بازي كرد و تك تك دستورات تاكتيكي مربي را توانستيم به خوبي اجرا كنيم. از ديد من ايران قدرت برتر اين گروه است و نبايد با اين تساوي دلسرد يا خسته شويم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد