PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارشاد با طعم کتک !!

Sookoot
23rd June 2012, 10:57 PM
http://up.vatandownload.com/images/ip864aswg1sinv533xic.jpg

گفتم حالا که خواهرا و برادرا سخت مشغول ارشاد هستند !! یه خسته نباشی جانانه بهشون گفته باشم

عزیز دل برادر ارشاد میکنی بکن !! ولی آخه چرا اینجوری ؟؟ همه جور ارشاد دیده بودیم الا : ارشاد با طعم کتک !!

NameEly
23rd June 2012, 11:32 PM
من هم بهشون خسته نباشید جانانه میگم

ولی حالا یک سوال دارم , تا جایی که من یادم میاد دزد رو اگه بزنی و شکایت کنه دیه داره
حالا دوست عزیزم سکوت گل بیشتر می تونه راهنمایی کنه

این خانومه از دزد که دیگه بیشتر نیست که الان پخش زمین شده
حرفی برای گفتن میتونه داشته باشه ؟؟؟

Sa.n
23rd June 2012, 11:43 PM
مطمینید کسی این خانوم رو حل داده شاید ایشون به خاطر پاشنه های بلند کفشاشون پاشون پیچ خورده و افتادن آخه خانومی کنارشون ن ایستاده که بخوایم بگیم اون حلش داده
؟؟؟؟؟؟

Sookoot
23rd June 2012, 11:45 PM
من هم بهشون خسته نباشید جانانه میگم
ولی حالا یک سوال دارم , تا جایی که من یادم میاد دزد رو اگه بزنی و شکایت کنه دیه داره
حالا دوست عزیزم سکوت گل بیشتر می تونه راهنمایی کنه
این خانومه از دزد که دیگه بیشتر نیست که الان پخش زمین شده
حرفی برای گفتن میتونه داشته باشه ؟؟؟

دوست گلم درست میگی قانونا مامورین حق مضروب کردن متهم رو هم ندارند چه برسه به یه دختر خانم که روسریش فلان رنگه

اما این خانومه تا ازجاش پاشه و ثابت کنه که وسط خیابون درحال تکنو زدن نبوده !!! اون خواهرای قلچماق ! اون دوتا خانومو بردن تو ماشین ارشاد و یه بای بای هم براش کردن [sar dard]

Sa.n
23rd June 2012, 11:49 PM
گشت ارشاد این قدر هم بد نیست
اگر اینا نبودن الان خیابون ها پر لات و کسایی که واقعا آدما رو اذیت می کنن
چرا ما فقط باید جنبه های بد یک موضوع رو نگاه کنیم؟

NameEly
23rd June 2012, 11:49 PM
دستت درد نکنه سکوت جان

ولی دمشون گرم چه قدرتی دارن
نگاه کن تک نفری 2 تا از این خانوم هارو داره میبره که ارشاد کنه [nishkhand]

- - - به روز رسانی شده - - -

دستت درد نکنه سکوت جان

ولی دمشون گرم چه قدرتی دارن
نگاه کن تک نفری 2 تا از این خانوم هارو داره میبره که ارشاد کنه [nishkhand]

Sookoot
23rd June 2012, 11:50 PM
مطمینید کسی این خانوم رو حل داده شاید ایشون به خاطر پاشنه های بلند کفشاشون پاشون پیچ خورده و افتادن آخه خانومی کنارشون ن ایستاده که بخوایم بگیم اون حلش داده
؟؟؟؟؟؟

کفش راحتیه به سایه اش توجه کنین اصلا پاشنه بلند نیست

http://up.vatandownload.com/images/64h2vfk5yybakcc13l01.jpg

ایشون از رفتن بداخل ماشین خودداری کرده و باقی ماجرا !!

NameEly
23rd June 2012, 11:59 PM
یک جمله ای توی جایی خواندم خیلی قشنگ بود که می گفت :»

شما توی خونتون چه برنامه ای میبینید به ما مربوط است , اینکه در خیابان چه می پوشید به ما مربوط است , انچه می نوشید و انچه می گویید به ما مربوط است ,
با چه کسی بیرون می روید به ما مربوط است , چه دینی دارید و چگونه ارایش می کنید به ما مربوط است ,
اما
امنیت , وضع معیشت , قدرت خرید , کیفیت تحصیل , اینده فرزندانتان , امنیت راه ها , مشکل مسکن و بقیه موارد به ما مربوط نیست ,
مشکل خودتان است

Sookoot
24th June 2012, 12:02 AM
شما توی خونتون چه برنامه ای میبینید به ما مربوط است , اینکه در خیابان چه می پوشید به ما مربوط است , انچه می نوشید و انچه می گویید به ما مربوط است ,
با چه کسی بیرون می روید به ما مربوط است , چه دینی دارید و چگونه ارایش می کنید به ما مربوط است ,
اما
امنیت , وضع معیشت , قدرت خرید , کیفیت تحصیل , اینده فرزندانتان , امنیت راه ها , مشکل مسکن و بقیه موارد به ما مربوط نیست ,
مشکل خودتان است

[golrooz][golrooz]
NameEly (http://www.njavan.com/forum/member.php?158268-NameEly) جان
تنکس کافی نبود / حیفم اومد ازین پست منحصر بفرد و پرمعنیت نقل قول نگیرم [golrooz]

NameEly
24th June 2012, 12:03 AM
میدونستید توی شهری که من زندگی می کنم
مشهد مقدس
ساعت 12 شب به بعد هیچ مغازه ای حق باز بودن نداره و جریمه میشه ؟؟؟

من یک شب ساعت 12:30 دقیقه رفتم یک شهرک مشهد که بهش میگن شهرک غرب رو گشتم ولی مغازه ای باز پیدا نکردم

اونوقت گشت ارشاد مهمتره ؟؟؟
یا ایجاد امنیت در شب ؟؟؟

NameEly
24th June 2012, 12:06 AM
[golrooz][golrooz]
NameEly (http://www.njavan.com/forum/member.php?158268-NameEly) جان
تنکس کافی نبود / حیفم اومد ازین پست منحصر بفرد و پرمعنیت نقل قول نگیرم [golrooz]

شما لطف داری ولی
راستش رو بخوای سکوت جان من وقتی این جمله رو داشتم می خواندم اشک توی چشمام جمع شده بود
حرف منطقی واسه گفتن زیاده ولی گوش واسه شنیدن حرف های منطقی کم [golrooz]

atnhe27
24th June 2012, 12:09 AM
آقایون خوش غیرت چه قشنگ وایسادن دارن نگاه میکنن دم شما واقعا گرم...............
عجب داره

حسین متقی
24th June 2012, 12:36 AM
منم اولین چیزی که به ذهنم رسید اینه که یکی باید این خانومو هولش داده باشه یا بالاخره زوری در کار باشه که بیفته!!!
ولی همه اونجادارن رد میشن فقط!!
هیچ کس نیست بگیم ماموره!!!
دقت کنین همه دارن بی توجه به دوربین و اتفاقات صحنه از اونجا رد میشن!!!
یعنی چی؟؟؟

سمانه بیات
24th June 2012, 01:05 AM
میدونستید توی شهری که من زندگی می کنم
مشهد مقدس
ساعت 12 شب به بعد هیچ مغازه ای حق باز بودن نداره و جریمه میشه ؟؟؟

من یک شب ساعت 12:30 دقیقه رفتم یک شهرک مشهد که بهش میگن شهرک غرب رو گشتم ولی مغازه ای باز پیدا نکردم

اونوقت گشت ارشاد مهمتره ؟؟؟
یا ایجاد امنیت در شب ؟؟؟

منم 2روز پیش به این مشکلبرخوردم.میدونید گفتن علتش چیه؟؟؟میگن پلیس از12 به بعد هیچ مسیولیتی در قبال مغازهای باز و حفاظت از انها نداره.(قبلش مسئولیت دارهdddd:)
میشه اسمشو گذاشت حکومت نظامی نرم -2روز دیگه ارگانهای دیگه مثل بیمارستان و ...نیز بعد 12 تعطیل میشن.

SaSaMc2
24th June 2012, 04:44 AM
سلام...[golrooz]

امروز دربه در يه كاري بودم توي چهار راه فردوس و ستاري...

يهو صدار داد و بيداد اومد و برگشتم ديدم دوتا مامور گشت ارشاد و يه الگانس روسري يه دختر 20 ساله رو كندن و مانتوي اون رو پاره كردن...

اون ميني بوس گشت هم بعد پل هوايي واستاده بود...

يه آقاي كت شلواري هم داشت پادرميوني ميكرد...

كه زدن گوشه لبش رو خوني كردن...

به دختره هم دسبند زدن انگار كه قاچاقچي گرفتن...

يهو آقاهه داد زد كه آي مردم همتون بي غيرتين...

كه همهمه شد و دور مامورا شلوغ شد مردم دستبند رو باز كردن بعد كمي كتك كاري يكي يه چي محكم زد سر افسره رو شيكست...

مادر دختره دختره رو فراري داد و مردم اون جوون با غيرت رو...

حيف كه تا نزديك شدم تموم شد...

وگرنه الان كهريزك بودم...[cheshmak]

بازم ميگم ما مرده و از ما بهترون زنده...

باشيد و ببينيد عاقبت چنين حماقت هايي رو...

312
24th June 2012, 06:31 AM
خيرسرمون مياييم نخبگان كه شارژ بشيم
ميبينيم بازم روغن ترمزو درست نريختند
سرمون كه ميخوره به سنگ هيچي
بايدبديم يك سيگار پشت دستمون داغ بكنند كه ديگه برنگرديم نخبگان.
خدايا شكرت كه فقط بايد باخودت رفيق باشيم ولا غير
از طلا بودن پشيمون گشته ايم.مرحمت فرموده مارا ....

NameEly
24th June 2012, 02:10 PM

دوست گلم اگر روغن ترمز درست نریخته بودن که الان وضعیت ما این نبود که خودمون رو به مردن بزنیم
که یکی از راسای بزرگ مملکتمون بگه " دلم به حال گرانی برای مردم غرب میسوزد "
ای بنده خدا بیا ببین خانواده داریم بخاطر گرونی نون , شب سر گشنه میزارن
بعد دلت بحال مردم غرب میسوزه ؟؟؟؟

شمایی که به روغن ترمز دوستان گیر میدی فقط یک سوال من رو جواب بده ؟؟
ایا گشت ارشاد مهمتره یا ایجاد امنیت شب ؟؟؟
ایا گشت ارشاد مهمتره یا گرونی که داره بیداد می کنه

من دارم تنهایی زندگی می کنم , خرج خورد و خوراک معمولی من روزانه 5 هزار تومان حداقل هست
من دانشجو هستم هااااااااااااااااااا
بعضی وقت ها دلم به حال پدر مادر ها میسوزه

اکر اینقدر وقتی که برای برنامه ریزی گشت ارشاد میزارن برای خدمت مردم گذاشته بشه ایران میشه سرزمین پاک اریایی سرزمین کورش کبیر
سرزمین اسلامی فقط به گیر دادن به موی سر دختران نیست دوست گلم
سرزمینی اسلامی هست که توش 1 دونه فقیر نتونی پیدا کنی
1 دونه که هیچ اگر شما کمتر از 1 میلیون فقیر پیدا کردی بیا بگو این سرزمین اسلام خالص است
نه با اسم اسلام زندگی کنیم

این 5 هزار تومان بغییر از خرج وسیله نقلیه من پوشاک من هست
ادمی رو که خوابیده باشه میشه بیدار کرد ولی امان از ادمی که خودش رو به خواب زده باشه [shaad]

Joseph Goebbels
24th June 2012, 04:18 PM
با سلام .

جمله ای از اسدابادی رو میگم که گفته بود : " به غرب رفتم اسلام ندیدم ولی مسلمونی دیدم ، اومدم اینجا اسلام دیدم ولی مسلمونی ندیدم .

محسن آزماینده
24th June 2012, 06:01 PM
اول اینکه از جناب سکوت به دلیل اطلاع رسانی ارزشمندشون تشکر میکنم

دوم اینکه:این مردم بی غیرت نیستند.بی قدرتند.قدرت هرگونه حرکتی از مردم گرفته شده است.عده ای به دلیل شغل و منافع مستقیم مجبور به سکوت هستن و عده نیز از ترس از دست دادن موقعیتی که با خون دل به دست آورده اند.

خیلی ساده :اگر کسی به جای اینکه سر شغل آزادش باشد،در بازداشتگاه این آقایون که نه،پی اثبات بی گناهی خود باشد،مطمئنا روز سوم را بدون غذا خواهد ماند(اگر پس انداز 2 روز معیشت خود را داشته باشد)

من یا هیچ کس دیگری در این سایت ادعای نخبه بودن ندارد.

فقط همین یک جمله:

هر که او هشیار تر،پر دردتر

من از شما نمیخواهم که به مخالفت از این دولت و نظام شهار دهی و تظاهرات کنی که این کار را بدون تاثیر میبینم

خواهش من از شما و از بقیه دوستان واقع بین بودن هست.نه چیز دیگر

حسین متقی
24th June 2012, 06:06 PM
میشه اسمشو گذاشت حکومت نظامی نرم -2روز دیگه ارگانهای دیگه مثل بیمارستان و ...نیز بعد 12 تعطیل میشن.

اونوقت از کجا به این نتیجه ی گوهر بار رسیدین؟؟؟

SaSaMc2
24th June 2012, 06:26 PM

سلام رفيق...[golrooz]

عقلهاي سپرده شده...

پشيزي ازرش ندارن...

چه نخبه باشي چه رئيس جمهور...

عيان را حاجت استخاره نيست...

رحمت سهم برابر دنياست...

312
25th June 2012, 12:12 AM
ببين جناب وكيل باعث ميشي كه چه برخوردهايي با ما بشه!!محمدآقا دستت دردنكنه.خوب مارو توي روغن نخبگان تفت دادي.
.........
از تمام كساني كه قربت الي الله دارند مارو سنگ ميزنند تشكر ميكنم.خدابهتون عوضشو سريعتر بده.
شكرخدا هنوز توي اين سرزمين معلوم نشده كه حلاج رو به ناحق كشتند يا به حق دار زدند!
از ادامه فعاليتهاي درراستاي قربت الي الله غافل نشيد رفقا.ادامه بديد برادران هم ميهن[tashvigh][nadanestan]

محسن آزماینده
25th June 2012, 12:17 AM
ببين جناب وكيل باعث ميشي كه چه برخوردهايي با ما بشه!!محمدآقا دستت دردنكنه.خوب مارو توي روغن نخبگان تفت دادي.
.........
از تمام كساني كه قربت الي الله دارند مارو سنگ ميزنند تشكر ميكنم.خدابهتون عوضشو سريعتر بده.
شكرخدا هنوز توي اين سرزمين معلوم نشده كه حلاج رو به ناحق كشتند يا به حق دار زدند!
از ادامه فعاليتهاي درراستاي قربت الي الله غافل نشيد رفقا.ادامه بديد برادران هم ميهن[tashvigh][nadanestan]

سلام دوست عزیز

فکر نمیکنید یک طرفه به قاضی رفته اید؟؟؟؟

یک بار دیگر نوشته های خودتون و بقیه دوستان را بخونید

ممنون

312
25th June 2012, 12:25 AM
بنده با جناب سكوت يك قاعده مكالمه شخصي داريم كه متاسفانه اهالي اين تاپيك نسبت به اينكه شايد جواب فقط مربوط به پست اول باشه عنايتي ندارند وطبق خواست خودشون تعبير و تجويز ميكنند.
بهرحال هرچه از دوست رسد نيكوست(ديه شم بيمه ميده)[kootak]

Sookoot
28th June 2012, 10:54 PM
از سرکار خانم Roksana65 (http://www.njavan.com/forum/member.php?63038-Roksana65) مدیر روشن ضمیر علوم انسانی بخاطر گشایش مجدد تاپیک سپاسگزارم

انشاالله مجموعه مباحث مفید دوستان نخبه بر دانش مان بیفزاید

باستان شناس
28th June 2012, 11:21 PM

خانمی عزیزم

نیروهای معظم پلیس دارای مراتب و ارکانی و مقاماتی هستن ...

گشت ارشاد مطمنا از وظایفش گرفتن اراذل و اوباش نیست ...این نوع گشت به اصطلاحشون قصدشون ارشاد هست اونم به شیوه خداپسندانه !

جنبه خوب اینه که با شیوه درست و با همونی شیوه های قرانی و خدایی پند دهیم و ارشاد کنیم تنها چیزی که از عکس پست اول به ذهن میرسه نه امر به معروف هست نه نهی از منکر !

دوستان گروه ارشاد سبک وسیاق خودشون رو در اجرا کردن اوامر خدا و رسول دارند ! و اون سبک ...سبک جبر و زور و در اخر اسلام گریزی رو متاسفانه دنبال میکنند!

باستان شناس
28th June 2012, 11:32 PM

گفتم حالا که خواهرا و برادرا سخت مشغول ارشاد هستند !! یه خسته نباشی جانانه بهشون گفته باشم

عزیز دل برادر ارشاد میکنی بکن !! ولی آخه چرا اینجوری ؟؟ همه جور ارشاد دیده بودیم الا : ارشاد با طعم کتک !!

خانمی عزیزم

نیروهای معظم پلیس دارای مراتب و ارکانی و مقاماتی هستن ...

گشت ارشاد مطمنا از وظایفش گرفتن اراذل و اوباش نیست ...این نوع گشت به اصطلاحشون قصدشون ارشاد هست اونم به شیوه خداپسندانه !

جنبه خوب اینه که با شیوه درست و با همونی شیوه های قرانی و خدایی پند دهیم و ارشاد کنیم تنها چیزی که از عکس پست اول به ذهن میرسه نه امر به معروف هست نه نهی از منکر !

دوستان گروه ارشاد سبک وسیاق خودشون رو در اجرا کردن اوامر خدا و رسول دارند ! و اون سبک ...سبک جبر و زور و در اخر اسلام گریزی رو متاسفانه دنبال میکنند!

میدونید دوستان اسلام اخرین دین خداست به نظرتون حیف نیست این دین برای مردم مملکت طوری تفسیر بشه که مردم حتی از بردن نامش منزجر بشن....

متاسفانه خود مسولین اسلام گریزی یا همون اسلام امریکایی رو در کشور رونق میدن ....

در کجای قران نوشته یا احادیث های امامان که با کتک و تحقیر و ....کسی رو به دین وصل کنید !

من سوالی میپرسم میدونم همه جواب دارید براش ....

شما هر روز از یک معلم خاص در یک درس خاص کتک بخورید به نظرتون شما تشویق به خواندن درس میشید یا منزجر !؟؟؟

اسلام دین محمد (ص) با تدابیر و بی خردی مسولین حال حاضر گاهی سبب رعب و وحشت شده
چرا چون مسولین ارکانی که من نمیدونم از کدوم قسمت دین استخراج میکنند برای مردم تفسیر میکنند....

کجای قران گفته کتک بزنید تا زنان یا مردان پاک بشن و حجاب کنند !

صبوری و سعه صبر در دین امده ...متاسفانه مسولین حال حاضر ....همگی روحانیونی هستند که قاضی هستند و خودشون هم مجری احکام !

فقط به مسولین میگم جرم کافر و مرتد خیلی خیلی کمتر از اونی هست که احکام خدا رو با زور وجبر اجرا میکنه و همه رو از دین فراری میده !

yas-90
28th June 2012, 11:54 PM
متاسفانه کسانی راه ارشاد در پیش گرفتن که خودشون بیشتر به ارشاد نیاز دارن

NameEly
29th June 2012, 01:10 AM
منم با حرف خانم باستان شناس عزیز موافقم

یکی از دلایل اینکه جامعه ی ما داره به این سمت میره اینه که دارن جوان ها رو از اسلام زده میکنند

به نظر شخصی خودم دین توی وجود ادم هست
مثلا من دین رو برای خودم انسانیت معنی می کنم درسته کنارش حجاب رو قرار میدم ولی اصلش رو توی چیز دیگه معنی می کنم

دوستان برداشت بد نکنن ولی من چند سال هست پای ممبر روحانیون ننشستم
می پرسید چرا ؟؟
چون هر وقت نشستم گفتن اهنگ گوش کنی خدا میندازد ته جهنم نماز نخوانی ته جهنمی
نمی دونم شاد باشی ته جهنمی بخندی ته جهنمی
ولی یک بار نشد بگن خدا مهربونه , بخشندس
همش از خدا مایه گذاشتن امان از یک ذره مایه از خودشون
بابا خدایی که من میشناختم که مهربون بود
خواسته ای رو به زبون نیورده بودم دیدم به خواستم رسیدم
ابن خدای که من دیدم کجا این خدایی که شما می گین کجا

بحث رو به حاشیه نکشونم »
90 درصد ما میدونیم مشکل وجود داره توی این قسمت گشت ارشاد
به نظر شخصی من باید اول توی همین بحثمون عللل ها رو مشخص کنیم بعد دنبال چاره باشه
یعنی مشکلات رو بگردیم پیدا کنیم

بابا بخدا , خدا خیلی مهربون تر از اونی هست که فکر می کنی
به نظر شخصی خودم وارد کردن بیش از اندازه ی روحانیون به حکومت و اداره کشور و وارد کردن بیش از اندازه دیدگاه روحانیون یکی از دلایل بی حجابی هست
خیلی ها با خودشون میپرسن اینها چه ربطی داره به هم
ولی وقتی محفل تنگ میشه جوان باید یک جوری خودشو تخلیه کنه

kamanabroo
29th June 2012, 01:11 AM
بنده قصد نداشتم توی این تایپیک پست بدم بخاطر اینکه بیشتر دوست داشتم تا جاییکه ممکنه نظر دوستان رو ببینم و نگاه عزیزان رو بدونم.

خوب درسته که هر کسی به اندازه اطلاعاتی که داره و برداشتی که می کنه و مخصوصا چیزی که می بینه نظر میده این چیز بدی هم نیست.

من هم وقتی این نوع ارشاد رو می بینم خیلی راضی نیستم.

البته این رو هم بگم یک طرفه هم به قاضی نمی رم که یا سنگ گشت ارشادی ها رو به سینه بزنم یا سنگ کسایی که گشت ارشاد اون ها رو می گیره.

با وجود اینکه بارها و بارها دیدم چقدر گشت ارشاد به حال مردم نفع داشته و موجب شده که ترس و نگرانی ها از یه عده آدم بزهکار مردم آزار از بین بره

اما باز هم اگر اشتباهی از طرف گشت ارشاد صورت بگیره نمی گیم رفتار گشت ارشاد حتما درسته .

اما یک مقدار انصاف هم داشته باشیم ؛ هم نسبت به خوبی ها و هم نسبت به بدی ها چشمانمون باز باشه.

این مطلبی هم که می خوام بگم درسته که عمومیت نداره اما نباید ازش غافل بود:

شما واقعا نمی بینید پوششهایی که رو انصافا زننده است؟ چه دختر چه پسر
این برازنده ی یک جامعه اسلامیه؟ (نگید جامعه اسلامی !!!! که به همین میزانی هم که هست نسبت به اون تعهدات و وظایفی داریم چون داریم توش زندگی می کنیم)
چرا وقتی نوبت به صاحبان رفتارهای زننده و پوششهای زننده میشه، دم از آزادی می زنند و ما باید خودمون انتخاب کنیم دینمون رو
پس جامعه و آدم ها دیگه هم باید بایستند منتظر بمونند که این برادران و خواهران دینشون رو انتخاب کنند و اگر در این فاصله (بخاطر رفتار و پوشش این آقایان و خانم ها) از دین بقیه چیزی نموند اشکالی نداره
و اگر در این فاصله جوونای مردم با این فرهنگ .. مسموم شدن و فاسد شدن اشکالی نداره ما داریم تاوان آزاد اندیشی مون رو پس میدیم..
احتمالا خواهند گفت که اگر کسی واقعا مسلمان باشه در هر شرایطی دینش رو حفظ می کنه؟!!!
که اونوقت همین جواب در خیلی جاهای دیگه به نفع کسایی که این جواب رو میدن تموم نمی شه!!

اگر پدر و مادری نگران آینده دختر شون باشن باید چیکار کنند؟
اگر پدر و مادری نگران آینده پسرشون باشن باید چیکار کنند؟
باید خدا خدا کنند که پسرم که رفت بیرون هر چیزی جلوی چشمش اومد خدایا تو حفظش کن !
یا هر کس جلوی دخترم رو گرفت و هر چی گفت و .. خدایا تو نگهدارش باش!
همین؟!
نباید یه جامعه اسلامی (حالا گیر بدین که کدوم جامعه اسلامی) محیطش برای اونهایی که می خوان اسلامی باشن یا اصلا نگیم اسلامی می خوان سالم باشن از هر نظر محیط مناسبی باشه؟

همه اینا رو گفتم فقط برای اینکه به هر دو طرف قضیه نگاه کنیم
اگر گاها رفتار های نادرستی از گشت ارشاد دیده میشه ، کل مملکت رو زیر سوال نبریم
اگر مشکل وضعفی هم هست (که هست) اونقدر بزرگش نکنیم که خوبی ها دیده نشه و اگر مخاطبی از چیزی اطلاع نداشت و حرف ما رو خوند فکر نکنه که الان همه جا جهنم شده.

این رو هم بگم:
بنده منکر این مطلب نیستم که این رفتار های نادرست ارشادی موجب زده شدن یه عده از دین و .. میشه
بله اگر ضعفی هست باید اطلاع رسانی بشه و گفته بشه تا درست بشه
اما به اندازه همون ضعفی که هست گفته بشه نه بیشتر و خوبی ها و یه عده آدم دیگه که هیچ ربطی به این قضیه ندارن با حرف ما مجازات نشن.

متاسفانه مسولین حال حاضر ....همگی روحانیونی هستند که قاضی هستند و خودشون هم مجری احکام !

بنده می دونم که این حرف از روی ناراحتی و رفتار بدی که مشاهده میشه زده شده اما تمام بندهای این جلمه با این عمومیت درست نیست

kamanabroo
29th June 2012, 01:33 AM
منم با حرف خانم باستان شناس عزیز موافقم

یکی از دلایل اینکه جامعه ی ما داره به این سمت میره اینه که دارن جوان ها رو از اسلام زده میکنند

به نظر شخصی خودم دین توی وجود ادم هست
مثلا من دین رو برای خودم انسانیت معنی می کنم درسته کنارش حجاب رو قرار میدم ولی اصلش رو توی چیز دیگه معنی می کنم

بنده هم با این قسمت حرف شما موافقم

دوستان برداشت بد نکنن ولی من چند سال هست پای ممبر روحانیون ننشستم
می پرسید چرا ؟؟
چون هر وقت نشستم گفتن اهنگ گوش کنی خدا میندازد ته جهنم نماز نخوانی ته جهنمی
نمی دونم شاد باشی ته جهنمی بخندی ته جهنمی
ولی یک بار نشد بگن خدا مهربونه , بخشندس
همش از خدا مایه گذاشتن امان از یک ذره مایه از خودشون
بابا خدایی که من میشناختم که مهربون بود
خواسته ای رو به زبون نیورده بودم دیدم به خواستم رسیدم
ابن خدای که من دیدم کجا این خدایی که شما می گین کجا

بحث رو به حاشیه نکشونم »

این انصاف نیست که چیزی رو که واقعا وجود نداره بگید و اینقدر هم نمکش رو زیاد کنید

یک رساله عملیه یا همون توضیح المسائل از مراجع نشون من بدید که گفته باشه اگر آهنگ گوش بدی ته جهنمی!

یک خطابه از روحانیون برام بیار که گفته باشه اگر شاد باشی یا بخندی ته جهنمی

خیلی معذرت می خوام اما باید به درست و غلط بودن حرفهامون هم فکر کنیم

اگر کسی بخاطر دینش اونقدر به خودش سختی نمی ده که حداقل یه کتاب احکام دین رو بخونه چرا این عدم آگاهی از دین و کارهایی که انجام میشه به پای روحانیون نوشته میشه و اینها مقصر قلمداد میشن

چرا نماز رو کنار موسیقی و آهنگ می گذارید؟

نمازی که رکن دین اسلام هست کجا و موسیقی که خوب و بد دارد و شرایط .. کجا؟

همین الان این همه برنامه های تلویزیون داره صحبت های روحانیونی رو پخش می کنه که از زیبایی های دین می گن
سوالات مردم رو جواب میدن
برنامه های تربیتی و اخلاقی زیبای دین رو میگن

چرا این ها رو نمی بینید اینها روحانی نیستن؟!

اینقدر سخنرانی میشه توسط روحانیون که آی جوونا خدا مهربونه هر قدر گناه کردی خدا باز هم آغوشش بازه و ... اینها رو شما نشنیدین؟

می دونم شما منظورتون اینه که اگر مردم رو از خدا فقط بترسونی و جلوه های سخت رو نشون بدی خوششون نمیاد ولی اینقدر هم بی انصافی توی کلام شما هست واقعیت نداره.

این روحانیون هم آدم هستند!

وارد کردن بیش از اندازه دیدگاه روحانیون یکی از دلایل بی حجابی هست
خیلی ها با خودشون میپرسن اینها چه ربطی داره به هم
ولی وقتی محفل تنگ میشه جوان باید یک جوری خودشو تخلیه کنه

باز این هم برای من جای سواله
منظورتون کدوم دیدگاه روحانیون هست
لطفا برای من توضیح بدید تا رابطه بی حجابی رو با دیدگاه روحانیون بدونم

شما به همین راحتی به جوان اجازه میدید که وقتی عرصه تنگ شد باید یک جوری خودش رو تخلیه کنه
من منکر این نیستم که جوان باید عرصه برای جولان داشته باشه اما همه چیز در حد منطقی و درستش
پس این وسط حق دیگران چی؟
حق همسایگی
حق هم جامعه بودن
حق شهروندی

NameEly
29th June 2012, 01:39 AM
دست عزیز kamanabroo (http://www.njavan.com/forum/member.php?1610-kamanabroo) درست میگن
واقعا بعضی از چهره هایی که میبینی توی جامعه زننده هستند
چهره ی پسر هایی که از دختر هم ابروهاشون رو باریکتر می کنن ( خوب این کجاش مردونگیه )
واقعا یک سوال دارم مرد فقط اسمش و جنسیتش مرد نیست
مردی به اینه که وقتی زنت توی چهرت نگاه میکنه تصویر یک دختر مانند رو نبینه , تصویری ببینه که مثل کوه باشه
اگر قرار باشه تصویر یک دختر رو ببینه جرا با مرد ازدواج کنه
یا دختر ها با ارایش ها و لباسهایی بیرون میان که از تفسیر اون عاجزم
من فقط یک سوال دارم چی رو با این لباس ها می خواین نشون بدید ؟؟؟
مگه امدید مسابقات پاورلیفتینگ ؟؟؟
مطمئن هستید افرادی که ارایش نمی کنن و لباسهای تنگ و بدن نما نمی پوشن از شما زیبا تر و خوشگل تر نیستند ؟؟

ما داریم میریم توی ظاهر ولی کسی به باطن توجه نمیکنه
تنها دلیل بالا رفتن امار طلاق هزینه ها نیست ( شاید اصلی ترین باشه ولی تنها نیست )
دختر پسر از ظاهر هم خوششون میاد , بعد میرن سر زندگی خسته کننده میشن برای هم

NameEly
29th June 2012, 02:06 AM
این انصاف نیست که چیزی رو که واقعا وجود نداره بگید و اینقدر هم نمکش رو زیاد کنید

یک رساله عملیه یا همون توضیح المسائل از مراجع نشون من بدید که گفته باشه اگر آهنگ گوش بدی ته جهنمی!

خیلی معذرت می خوام همین طوری شروع کردین به حرف زدن، کاری هم به خوب و بد و درست و غلطش ندارین

اگر شما بخاطر شناخت دینتون کمترین کاری که میشه کرد (مطالعه احکام دین) انجام ندادید که واقعیت رو ببینید بعد این حرف ها رو میزنید چرا به پای روحانیون می نویسید

همین الان این همه برنامه های تلویزیون داره صحبت های روحانیونی رو پخش می کنه که از زیبایی های دین می گن
سوالات مردم رو جواب میدن

اینقدر سخنرانی میشه توسط روحانیون که آی جوونا خدا مهربونه هر قدر گناه کردی خدا باز هم آغوشش بازه و ... اینها رو شما نشنیدین؟

می دونم شما منظورتون اینه که اگر مردم رو از خدا فقط بترسونی و جلوه های سخت رو نشون بدی خوششون نمیاد ولی اینقدر هم بی انصافی توی کلام شما هست واقعیت نداره.

باور نمی کنید ولی من شنیدم
یکی از روحانیون که از این حرفها میزد خود استاد اندیشه ی 1 بود
به جون کی قسم بخورم که باور کنید میگفت اگر اهنگ گوش بدی سورب داغ میریزن توی گوشت
از این حرف ها زیاد میزد همین استادمون ولی 1 بار حرف از بخشش خدا نزد
شب احیای 23 فکر کنم بود چند سال پیش
توی شبی که همه به فکر توبه هستند داشت از شکنجه هایی صحبت میکرد که خدا ادم رو میکنه برای تک تک گناهش

اتفاقا من تا جایی که بتونم و لازم داشته باشم مطالعه می کنم برای همون هم دارم از بعضی از روحانیون بی سواد می نالم

ولی انصافا روحانیونی رو هم دیدم که وقتی باهشون صحبت کردم از منطقشون خوشم امد

من یک سوال کاملا مبتدیانه میپرسم , نماز چرا ما می خوانیم ؟؟

شما به همین راحتی به جوان اجازه میدید که وقتی عرصه تنگ شد باید یک جوری خودش رو تخلیه کنه
من منکر این نیستم که جوان باید عرصه برای جولان داشته باشه اما همه چیز در حد منطقی و درستش
پس این وسط حق دیگران چی؟
حق همسایگی
حق هم جامعه بودن
حق شهروندی

جوان باید فضای عرض اندام داشته باشه ولی چرا ما کاری کنیم که این اتفاق توی حجاب بیوفته ؟؟؟
من اصلا اجازه ی جولان رو ندادم , اگر توی پست قبلیم هم دقت کنید مخالفت کردم با این کار

اول ازتون میخوام منو از ذهنتون به عنوان کسی که سنگ دختر پسر با این قیافه رو به سینه میزنه پاک کنید
چون من تا حالا حتی لباسی که شکل داشته باشه تنم نکردم دیگه حالا بقیه ظاهرم قضاوتش با خودتون

من دارم جوش انرژِی رو میزنم که به جایی که لقمه رو راست بزاری توی دهنت مجبوری خرجش کنی از پشت سر ببری توی دهنت

یک مثال میزنم براتون که شاید قانع بشید
بچه همیشه کاری رو میکنه که بابا مامان بهش میگن نکن و ازش بدشون میاد
ولی تا حالا دیدید بچه وقتی دلیل بد دوسنتن پدر مادر رو بدونه اون کار رو دوباره بکنه ؟؟؟

روحانیون به دلیل دخالت های بیش از اندازه باعث شدن تمام اتفاق ها داخل مملکت حتی اگه ربطی نداشته باشه به اونها رو از چشم روحانیون میدونن و بعد میشه قضیه والدین و بچه
توی تلویزون 5 تا کانال داریم 6 تاش روحانیون دارن صحبت می کنن ایا نمیشه به جای یکی از این روحانیون برنامه ی دیگه گذاشت ؟؟

یک سوال دیگه , روز 15 خرداد با روز تولد امام علی ع توی یک روز بود
توی اون روز طبق برنامه های تلویزیون ارزش تولد امام بالاتر بود یا 15 خرداد ؟؟؟

SaSaMc2
29th June 2012, 02:17 AM
سلام...[golrooz]

مشكل در چنين بحث هايي هميشه از اونجا شروع ميشه كه ما...

خط رو، راست فرض ميكنيم و سَرِمون رو كج ميكنيم تا آب از آب تكون نخوره...

يعني مشكل از اون تعداد مامور خطا كار هست؟

يه روز با وَن ميايم تا يه چي رو درست كنيم...

دو سال نميتونيم و قطع ميكنيم حركتمون رو...

دوباره ميايم و اينبار با ميني بوس...!!!

اگر خط راست بود جاي وَن الان بايد سواري مياورديم نه ميني بوس و سال بعد اتوبوس و يه روزي هم شايد قطار...

واقعا دوستان فكر ميكنن چنين اتفاقاتي واسه اينه كه مردم دين دار بشن يا كمتر گناه كنن يا ريشه هاي افعال بد خشك بشن؟ ! ! !

نميدون والله...

اميدوارم كسي رو جاي منه گناه كار توي گورم نذارن...

به هر حال از نظر من:

ايجاد گشت ارشاد، براي بالا بردن نارضايتي ست...

تا براي سال بعد دوم خردادي ها شرايط حضور خودشون رو در تناسب با ميزان نارضايتي بهتر از امروز بدونن...

و اقدام به شركت در انتخابات و ادامه راهه اصلاحات در جهت كاهش نارضايتي كنند...

و بدين صورت تنور انتخابات با رو به رو كردن اقشار مختلف جامعه و ايجاد كل كل داغ تر بشه...

و آخرشم . . .

Sa.n
29th June 2012, 06:08 AM
ولى خدايى اگر ما بياييم حجاب مون رو رعايت كنيم نه در حد زياد درحد معمول ديگه چرا كسي بياد بهمون گير بده خوب ما مي تنويم بدا مسائل دو نوع برخورد بكنيم ١-با لطافت ٢-با سختي و جنگ و دعوا منظور منو كه متوجه شديد!

kamanabroo
29th June 2012, 08:17 AM
باور نمی کنید ولی من شنیدم
یکی از روحانیون که از این حرفها میزد خود استاد اندیشه ی 1 بود
به جون کی قسم بخورم که باور کنید میگفت اگر اهنگ گوش بدی سورب داغ میریزن توی گوشت
از این حرف ها زیاد میزد همین استادمون ولی 1 بار حرف از بخشش خدا نزد
شب احیای 23 فکر کنم بود چند سال پیش
توی شبی که همه به فکر توبه هستند داشت از شکنجه هایی صحبت میکرد که خدا ادم رو میکنه برای تک تک گناهش

اتفاقا من تا جایی که بتونم و لازم داشته باشم مطالعه می کنم برای همون هم دارم از بعضی از روحانیون بی سواد می نالم

ولی انصافا روحانیونی رو هم دیدم که وقتی باهشون صحبت کردم از منطقشون خوشم امد

من یک سوال کاملا مبتدیانه میپرسم , نماز چرا ما می خوانیم ؟؟

جوان باید فضای عرض اندام داشته باشه ولی چرا ما کاری کنیم که این اتفاق توی حجاب بیوفته ؟؟؟
من اصلا اجازه ی جولان رو ندادم , اگر توی پست قبلیم هم دقت کنید مخالفت کردم با این کار

اول ازتون میخوام منو از ذهنتون به عنوان کسی که سنگ دختر پسر با این قیافه رو به سینه میزنه پاک کنید
چون من تا حالا حتی لباسی که شکل داشته باشه تنم نکردم دیگه حالا بقیه ظاهرم قضاوتش با خودتون

من دارم جوش انرژِی رو میزنم که به جایی که لقمه رو راست بزاری توی دهنت مجبوری خرجش کنی از پشت سر ببری توی دهنت

یک مثال میزنم براتون که شاید قانع بشید
بچه همیشه کاری رو میکنه که بابا مامان بهش میگن نکن و ازش بدشون میاد
ولی تا حالا دیدید بچه وقتی دلیل بد دوسنتن پدر مادر رو بدونه اون کار رو دوباره بکنه ؟؟؟

روحانیون به دلیل دخالت های بیش از اندازه باعث شدن تمام اتفاق ها داخل مملکت حتی اگه ربطی نداشته باشه به اونها رو از چشم روحانیون میدونن و بعد میشه قضیه والدین و بچه
توی تلویزون 5 تا کانال داریم 6 تاش روحانیون دارن صحبت می کنن ایا نمیشه به جای یکی از این روحانیون برنامه ی دیگه گذاشت ؟؟

یک سوال دیگه , روز 15 خرداد با روز تولد امام علی ع توی یک روز بود
توی اون روز طبق برنامه های تلویزیون ارزش تولد امام بالاتر بود یا 15 خرداد ؟؟؟

به نظر خودت بر فرض اینکه اون روحانی که می گید فقط و فقط این حرف ها رو زده باشه و به این فکر نکنیم که موضوع بحث چی بوده و ...
آیا با "یکی از .." میشه حکم رو برد روی همه ی روحانیون؟!

با "بعضی از.." میشه حکم رو برد روی همه ی روحانیون؟!

برداشت نشه که بنده با انتقاد نسبت به روحانیون (نه روحانیت، چون این دو با هم فرق دارند) مخالف هستم بلکه خیلی هم نقد بجا و منطقی رو می پذیرم.
من نسبت به شما هیچ جور فکر بدی نکردم و نمی کنم. شما هم مثل بقیه دوستان دغدغه پیشرفت دارید و این چیز بدی نیست.
مهم اینه که در این دغدغه بی انصافی نکنیم
خودتون هم دارید میگید حتی اگه ربطی هم نداشته باشه به پای روحانیون نوشته میشه. پس حداقل ما خودمون رو از مردمی که بدون ربط همه چیز رو به هم وصل می کنن جدا کنیم.

تا الان که می گفتین روحانیون حرف از مهربونی خدا و ... نمی زنن الان که میگین همه کانال ها شده روحانی؟! خوب یعنی چی؟ منظورتون اینه که الان این بده که یه عده روحانی بیان و تمام جوانب دین رو مطرح کنند و در کنار برخی برنامه های پوچ صداوسیما چند تا برنامه مفید هم باشه که مخاطب خودش رو داشته باشه؟ این اشکال داره ؟ ببین دوست من در هر کاری افراط و تفریط کردن درست نیست و نتیجه اش هم بده. من به این مسئله کاری ندارم که صداوسیما چیکار می کنه الان و اینجا هم جای بحثش نیست شما یه انتقادی کردی که به نظر من بی انصافی بود سعی کردم مطلب رو روشن کنم. همین.

منظورت از این سوال که می گی مبتدیانه است چیه؟ اگه دنبال جوابش می گردی تو بخش مذهبی >پرسش و پاسخ و مشاوره مطرح کنید پاسخ داده میشه انشاالله. چون اینجا جاش نیست.

ایده تا پدیده
29th June 2012, 08:45 AM

تمدن چند هزار ساله ماست دیگه لطفا زیاد پا پی این چور مسائل نشید[tafakor]

Joseph Goebbels
29th June 2012, 08:50 AM
بنده هم با این قسمت حرف شما موافقم

خیلی معذرت می خوام اما باید به درست و غلط بودن حرفهامون هم فکر کنیم

اگر کسی بخاطر دینش اونقدر به خودش سختی نمی ده که حداقل یه کتاب احکام دین رو بخونه چرا این عدم آگاهی از دین و کارهایی که انجام میشه به پای روحانیون نوشته میشه و اینها مقصر قلمداد میشن

سوالات مردم رو جواب میدن

پس این وسط حق دیگران چی؟
حق همسایگی
حق هم جامعه بودن
حق شهروندی

ولى خدايى اگر ما بياييم حجاب مون رو رعايت كنيم نه در حد زياد درحد معمول ديگه چرا كسي بياد بهمون گير بده خوب ما مي تنويم بدا مسائل دو نوع برخورد بكنيم ١-با لطافت ٢-با سختي و جنگ و دعوا منظور منو كه متوجه شديد!

مشکل تنها با حفظ پوشش در این مملکت روحانی درست نمیشه .

سال پیش هم جداشدن جنسیتی در دانشگاه ها مطرح بود .

یه سوالی دارم ؟ ایا در این مورد باز هم بدپوششی باعث شده بود که جداسازی جنسیتی رخ بده ؟ اون هم در مملکتی که با هر ندای یه مسوول سیاره مشتری 150 درجه از مسیر خودش کج شه ؟!

ایا به نظر شما الان گشت ارشاد ، فردا جداسازی جنسیتی ( البته تفکیک جنسیتی هست ، چون واژه تفکیک عربیه عوض پارسیش رو اوردم ) ، پس فردا چی ؟

پس ما نماز رو برای خنده می خونیم ؟ اهدنا الصراط المستقیم برای کشک و دوغ و ماست و پنیر و سایر لبنیات هست ؟

ایا درک ( مفهوم باز هم عربی بود ) اهدنا الصراط المستقیم برای اینه که فقط پوششت درست باشه ؟ ایا صرف به اینکه پوشش درست شد ایا همه چیز هم درست میشه ؟

زاهدان کین جلوه در محراب و منبر می کنند /// خود به جای دیگر می روند انکار دیگر می کنند .

شما چند درصد این امکان رو میدهی تا با پوشش تمام ( کامل باز هم عربی بود به جاش واژه تمام رو اوردم ) مشکل حل شود ؟

خواست مردم چیه ؟ ایا مگه به خواست مردم توجهی شده ؟

سال پیش گناه مردم چه بود که مجلس رای به کنار گذاشتن زنده کردن دریاچه ارومیه دادند تا موضوع ( طرح نیز عربی بود ) زیاد کردن تعطیلات عید فطر به اجرا گذاشته شه ( همون تصویب عربی ) ایا میشه گفت که بد پوششی (واژه حجاب یه واژه عربی هستش باز هم عوض پارسیش رو اوردم ) باعث شد تا چنین تراژدی به وجود بیاد ؟ به اجرا گذاشتن ( تصویب باز هم عربی بود ) طرح مزد تا اخر عمر سیاستمداران ( حقوق مادام العمر نیز که عربی بود ) نیز باعثش همین بد پوششی ها بود ؟

یه روز یه اخوندی به نام گلپایگانی که نوشتار دینی برای هدایت مردم ( همون رساله تقلید ، باز هم عربی بود ، پارسیش رو اوردم ) شعری زشت در مورد کوروش اورد که باعث شد یکی از تاپیکهای سایت سنترال کلاب بسته شه ! ایا باز هم میشه گفت که یکی از زمینه های ( عوامل باز هم عربیه ) این شعر گفتن هم بدپوششی باشه ؟!

چرا ما مشکلات جامعه رو به مردم وصل می کنیم ( ربط هم واژه عربی هست ) ؟ ایا مسوولین در این مورد پاک هستند ؟

عزیز جان خودت ببین چه قدر واژه عربی اینجا بودش که به جاش واژه پارسی رو اوردم . دین گریزی هم همین طوره . البته من دین گریز نیستم . بلکه اخوند گریز هستم .

kamanabroo
29th June 2012, 10:03 AM
مشکل تنها با حفظ پوشش در این مملکت روحانی درست نمیشه .

سال پیش هم جداشدن جنسیتی در دانشگاه ها مطرح بود .

یه سوالی دارم ؟ ایا در این مورد باز هم بدپوششی باعث شده بود که جداسازی جنسیتی رخ بده ؟ اون هم در مملکتی که با هر ندای یه مسوول سیاره مشتری 150 درجه از مسیر خودش کج شه ؟!

ایا به نظر شما الان گشت ارشاد ، فردا جداسازی جنسیتی ( البته تفکیک جنسیتی هست ، چون واژه تفکیک عربیه عوض پارسیش رو اوردم ) ، پس فردا چی ؟

پس ما نماز رو برای خنده می خونیم ؟ اهدنا الصراط المستقیم برای کشک و دوغ و ماست و پنیر و سایر لبنیات هست ؟

ایا درک ( مفهوم باز هم عربی بود ) اهدنا الصراط المستقیم برای اینه که فقط پوششت درست باشه ؟ ایا صرف به اینکه پوشش درست شد ایا همه چیز هم درست میشه ؟

زاهدان کین جلوه در محراب و منبر می کنند /// خود به جای دیگر می روند انکار دیگر می کنند .

شما چند درصد این امکان رو میدهی تا با پوشش تمام ( کامل باز هم عربی بود به جاش واژه تمام رو اوردم ) مشکل حل شود ؟

خواست مردم چیه ؟ ایا مگه به خواست مردم توجهی شده ؟

سال پیش گناه مردم چه بود که مجلس رای به کنار گذاشتن زنده کردن دریاچه ارومیه دادند تا موضوع ( طرح نیز عربی بود ) زیاد کردن تعطیلات عید فطر به اجرا گذاشته شه ( همون تصویب عربی ) ایا میشه گفت که بد پوششی (واژه حجاب یه واژه عربی هستش باز هم عوض پارسیش رو اوردم ) باعث شد تا چنین تراژدی به وجود بیاد ؟ به اجرا گذاشتن ( تصویب باز هم عربی بود ) طرح مزد تا اخر عمر سیاستمداران ( حقوق مادام العمر نیز که عربی بود ) نیز باعثش همین بد پوششی ها بود ؟

یه روز یه اخوندی به نام گلپایگانی که نوشتار دینی برای هدایت مردم ( همون رساله تقلید ، باز هم عربی بود ، پارسیش رو اوردم ) شعری زشت در مورد کوروش اورد که باعث شد یکی از تاپیکهای سایت سنترال کلاب بسته شه ! ایا باز هم میشه گفت که یکی از زمینه های ( عوامل باز هم عربیه ) این شعر گفتن هم بدپوششی باشه ؟!

چرا ما مشکلات جامعه رو به مردم وصل می کنیم ( ربط هم واژه عربی هست ) ؟ ایا مسوولین در این مورد پاک هستند ؟

عزیز جان خودت ببین چه قدر واژه عربی اینجا بودش که به جاش واژه پارسی رو اوردم . دین گریزی هم همین طوره . البته من دین گریز نیستم . بلکه اخوند گریز هستم .

تمام حرف شما اینه که فکر کردید که منظور ما یا هر کسی که فقط خواستیم که انصاف داشته باشیم در قضاوت هامون

اینه که با بحث پوشش همه چیز درست میشه!

نخیر هیچ آدم عاقلی این حرف رو نزده و نمی زنه. اگر دقت کنید می بینید موضوع تایپیک موجب شده که در این رابطه اینجا صحبت پیش بیاد.

اما درباره بحث لغات و زبان عربی :
یه سوال دارم از شما که اینقدر به پارسی بودن تاکید دارید و از عربی بودن لغات و .. شکوه دارید
چرا اسم و نام کاربری تون ژنرال فیلدمارشال رومل (http://www.njavan.com/forum/member.php?117062-%DA%98%D9%86%D8%B1%D8%A7%D9%84-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D 8%A7%D9%84-%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%84) هست؟
چرا یه اسم پارسی نگذاشتین؟
حالا چون عربی نیست اشکالی نداره دیگه نه؟
فقط اگر کلمات عربی باشه زمین به آسمون می رسه؟
حتما به ایشون علاقه خاصی دارید و می خواهید بگید شما ژنرال فیلد مارشال رومل رو نمیشناسید
من در این بحث هیچ کاری به شخصیت ها ندارم و به علاقه شما و شخصیت ایشون هم احترام می گذارم
فقط خودت و بقیه دوستان قضاوت کنند که حساسیت شما نسبت به زبان عربی کاملا نژاد پرستانه است.چرا این حساسیت نسبت به زبان انگلیسی نیست!
هر زبانی احترام خودش رو داره

من متاسفم بخاطر اینکه هنوز نتونستیم بین زبان عربی و عرب ها تفکیک کنیم.
یه عده هستند که از عرب ها خوششون نمیاد کل زبان عربی رو هم کنار عرب ها خراب می کنند، دین اسلام رو هم کنار این قضیه قرار میدهند.

یه سوال دیگه: اگر یه عده ای که مثلا توی سیاره مریخ هستند از زبان فارسی خوششون نیاد و نتونن بین زبان فارسی با فارس ها تفکیک کنن و بد بگن به نظر شما انصاف رو رعایت کردن؟ اونوقت شما نمی گین چه ربطی به فارس ها و فارس زبانها داره اگه شما از فارسی خوشتون نمیاد.

به همون مقداری که ما نیاز به فراگیری زبان های دیگر داریم برای پیشرفت و علم و ... به همون مقدار هم برای شناخت دین نیاز به فراگیری زبان عربی داریم و این یک مسئله کاملا طبیعی هست که نباید باهاش برخورد نژادپرستانه بشه.

چطور هیچ کس نمی گه که چرا برای هر رشته فلان واحد زبان عمومی و فلان واحد زبان تخصصی هست؟
(می دانم نیاز جامعه بشری این اقتضا رو داره، سوال من برای رسیدن به مطلب دیگریست)
اما تا پای زبان و لغت عربی که میاد باید به این فکر کنیم که دودمان پارسی گرایانه مون داره به باد میره!
مگه فرق زبان عربی با زبان انگلیسی چیه؟ مگر نه اینه که به هر دوتاش نیازمندیم (جامعه رو میگم)

شما که دین گریز نیستید می دونید برای فراگیری دین باید با زبان عربی آشنا شد و بخاطر همین ورود بعضی لغات به زبان یه چیز کاملا عادی هست.
همونطور که برای پیشرفت و علم آموزی زبانهای دیگر رو یاد می گیریم و ناچارا در تکلم و ادبیات ما هم وارد میشه اون لغات!

شما که می فرمایید آخوند گریز هستید بفرمایید زبان عربی چه ربطی به آخوندها داره؟
اینکه هر جایی یه نفر اشتباه می کنه چه ربطی به آخوندها داره؟
اینکه زبان دین اسلام عربی هست چه ربطی به آخوندها داره؟
بفرمایید اگر یک آخوندی اشتباه کنه چرا به پای همه آخوندها می نویسید؟

بهاران آبیدر
29th June 2012, 10:57 AM
سلام،بعد از خوندن نظرات عزیزان حیفم اومد چند جمله ای ننویسم.............
اول اینکه مشکل بد حجابی و برخورد با اون در جامعه ما تبدیل به یک هنجار حکومتی شده نه یک هنجار مذهبی از این دیدگاه مامور قانون موظف به برخورد با هنجار شکن است.............
دوم :اگر به حجاب به عنوان رعایت موازین دینی نگاه کنیم باید دید دین در بین مردم (بخصوص نسل جوان)چقدر درونی شده؟در جواب این سوال پاسخ های دوستان رو ملاک قرار میدم ومیگم که همه تقریبا یه چیز رو میخوان بگن(حکایت عنب وانگور وازم واستافیل در مثنوی) همگی به خدا وقرآن ودینمون ایمان داریم ولی مشکل چهره ظاهری دینه که به ما نشون داده شده...........

متاسفانه هر کسی از دیدگاه وعقاید خودش (بخصوص افراط گرایان در دین) دین رو به ما شناسوندن و در خیلی از موارد باعث انزجار ما دین وآموزه هاش شدن...............

حالا این حکایت حجاب هم شده حکایت چند سال پیش معتادان در جامعه ؛اگه یادتون باشه این بگیر وببند ها قبلا در مورد معتادان بود ولی حالا میگن معتاد یه بیمار وباید ریشه اعتیاد رو پیدا کردحالا هم چند سال دیگه طول میکشه تا به این نتیجه برسن که هر فردی باید خودش در مورد دینش وآموزه هاش کنکاش کنه تا براش درونی و نهادینه بشه.................فقط همیشه یه نسل سوخته هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟[negaran]

محسن آزماینده
29th June 2012, 11:02 AM
دوستان عزیز سلام مجدد

دوستان مقدار را میتوان با زور و جبر بالا یا پایین آور.ولی ارزش را نمیتوان

حجاب یک ارزش است و پوشش یک مقدار ی از ارزش

به نظر من هرچقدر هم عوامل زحمت کش نیروی انتظامی تلاش کنند،نمیتوانند به جایی برسند که انتظارش را دارند.چون نمیتوانند ارزشها را به مردم تحمیل کنند.مردم باید ارزش ها را بپذیرند.نه اینکه تحت تاثیر فشار اعمالی به آن تن دهند.

ممنون

Joseph Goebbels
29th June 2012, 11:10 AM
یه سوال دارم از شما که اینقدر به پارسی بودن تاکید دارید و از عربی بودن لغات و .. شکوه دارید

من فقط یه نمونه براتون اوردم از اینکه دین گریزی چه طور ممکنه رخ بده ! . از زبانی گلایه نکردم که اگه اینگونه بود که خیلی وقتها باید نمازمو به زبان المانی می خوندم !

چرا اسم و نام کاربری تون ژنرال فیلدمارشال رومل (http://www.njavan.com/forum/member.php?117062-%DA%98%D9%86%D8%B1%D8%A7%D9%84-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D 8%A7%D9%84-%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%84) هست؟
چرا یه اسم پارسی نگذاشتین؟
حالا چون عربی نیست اشکالی نداره دیگه نه؟

من خودم این فیلدمارشال رو خیلی دوست داشتم خواستم الگوم باشه نه اینکه داستان زبان عربی و پارسی و المانی به میان بیاد !

حساسیت شما نسبت به زبان عربی کاملا نژاد پرستانه است

اگه این گونه بود که شما می فرمایید من باید اسم کاربریم رو هیتلر می ذاشتم ! نه کسی که نژاد پرست نیست . در حالی که من گفتم این فقط یه نمونه بود برای دونستن دین گریزی نه وسیله ای برای گفته ای نژادپرستانه !

چرا این حساسیت نسبت به زبان انگلیسی نیست!

اگه حساس در مورد این موضوع هستین بهتره بگم ( این حرف من به هیچ گونه نژاد پرستی نیست ) بیشتر مقالات علمی و پژوهشی در دنیا به زبان انگلیسی هست نه عربی !

من متاسفم بخاطر اینکه هنوز نتونستیم بین زبان عربی و عرب ها تفکیک کنیم.
یه عده از عرب ها خوششون نمیاد کل زبان عربی رو هم کنار عرب ها خراب می کنند، دین اسلام رو هم کنار این قضیه قرار میدهند.

من هم گفته بودم که این موردی که برای زبان عربی زدم تنها یه نمونه بود و نه چیزه دیگه !

یک مسئله کاملا طبیعی هست که نباید باهاش برخورد نژادپرستانه بشه.

چند بار باید بگم که اون موردی رو که گفتم تنها یه نمونه بود ؟

شما که دین گریز نیستید می دونید برای فراگیری دین باید با زبان عربی آشنا شد و بخاطر همین ورود بعضی لغات به زبان یه چیز کاملا عادی هست.

نگهداری زبان هر کشوری یکی از پایه های بنیانی ان ملت هست . کسی با زبان بیگانه دشمن نیست . اگه این طور باشه که هر کسی المانی یاد گرفت باید مقداری زبان المانی وارد زبان خودش کنه ! هر کسی روسی / لهستانی / بلغاری / چینی و ژاپنی و... هم فرا گرفت باید مقداری از واژگان ان زبان را وارد زبان مادریش کنه ! پس پاکی زبان چی ؟

شما که می فرمایید آخوند گریز هستید بفرمایید زبان عربی چه ربطی به آخوندها داره؟

من تنها یه موردی رو گفتم اون هم برای نمونه .

farzadsw
29th June 2012, 11:59 AM
سلام به همه دوستان
در خصوص لغات زبان عربی( نه خود زبان عربی) اینو بگم که متاسفانه حدود 60% لغاتی که ما در فارسی استفاده میکنیم عربی هست ! به این سادگی ها ( به این سرعت ) نمیشه لغات جایگزینشون رو رواج داد . مثلا همون لغات جایگزینی که ژنرال گفتند هم متاسفانه اکثرا عربی هستند مثل : جنسیت ، درک ، تمام ، موضوع ، اجرا ، آخر ، هدایت !!! . صرف ای موضوع که در یک زبانی (هر زبانی) اکثر لغات مورد استفادش خارجی (چه عربی و چه فرانسوی و غیره) باشه خودش تاسف برانگیزه ! حالا میخواد لغات عربی تو فارسی باشه یا لغات انگلیسی تو هندی . و این موضوع ربطی به نژاد پرستی نداره . اگه دنبال جایگزینهای پارسی لغات هستید دکتر کزازی در این زمینه خوب کار کرده.
زبان تخصصی روحانیت عربی هست ، کاملا صحیح . ولی دلیل نمیشه زبان مردم رو هم به این سمت کشید . به عنوان مثال زبان تخصصی اکثر علوم انگلیسی هست ، ما باید بیایم زبان مردم رو به سمت انگلیسی ببیریم ؟ افراد متخصص وظیفه دارند که این زبان خارجی رو برای مردم ترجمه کنند. بگذریم.

در مورد موضوع اصلی تاپیک ، یک واقعیتی که هست اینه که در سالهای اخیر مردم زیادی (درصد نمیدم چون اداره آمار باید این کار ها رو بکنه) از دین زده شدند . من از روی افرادی که دور و بر خودم میبینم فقط میتونم قضاوت کنم . 10 سال پیش چند نفر روزه خواری میکردند ، الان چطور شده ؟ 10 سال پیش چند نفر به حجاب اعتقاد داشتند ، الان چند نفر ؟ با توجه به چیزی که من دور و بر خودم میبینم ( ومسلما یه جامعه آماری کوچیک هست ، هرچند 100% قابل استناد نباشه) می تونم بگم حدود 30-40 درصد از مردم (که من دیدم) از دین زده شده اند . علت بد(بی) حجابی هم همینه ! اگه کسی به حجاب اعتقاد داشته باشه قطعا در هر شرایطی حجاب رو رعایت میکنه . به نظر شما با گشت ارشاد میشه بین مردم اعتقاد به حجاب رو به وجود آورد ؟
جواب سوال بالا که مشخصه ، حالا فرض کنیم کشت ارشاد برای حفظ شئونات اسلامی در جامعه باشه ، ایا اساسا یه همچین چیزی امکان داره ؟ میشه یه نفری که هیچ اعتقادی به حجاب نداره رو مجبور کرد حجاب داشته باشه ؟ اگه تعداد این افراد کم باشه (مثلا 5درصد جامعه) میشه با گذاشتن قانون این افراد رو مجبور به رعایت حجاب کرد ولی این آمار خصوصا تو تهران خیلی خیلی بیشتره (بازم من صلاحیت ندارم آمار بدم ، خودتون برید تو خیابون نگاه کنید) و حتی میشه تصور کرد که این افراد اکثریت رو تشکیل میدن ! در این حالت گشت ارشاد و امثالهم باعث زده شدن افراد بیشتری از دین خواهد شد .
اجازه بدید فرض کنیم اصلا حجاب آزاد باشه ، شما پرسیدید :

گر پدر و مادری نگران آینده دختر شون باشن باید چیکار کنند؟
اگر پدر و مادری نگران آینده پسرشون باشن باید چیکار کنند؟
باید خدا خدا کنند که پسرم که رفت بیرون هر چیزی جلوی چشمش اومد خدایا تو حفظش کن !
یا هر کس جلوی دخترم رو گرفت و هر چی گفت و .. خدایا تو نگهدارش باش!
خب اگه حجاب آزاد باشه ، کسی نمیاد جلوی دختری که حجاب داره رو تو خیابون بگیره ! تعداد پسرهای عوضی و عقده ای هم که جلوی ملت رو میگیرن کم تر میشه و طرز پوشش هر کسی نشون دهنده اعتقاداتش خواهد بود (بر خلاف الان) .
برای اینکه ببیند آمار آزار و اذیت در زمانی که حجاب آزاد هست و زمانی که حجاب آزاد نیست چه فرق با هم داره ، ایران زمان شاه و الان ، یا کشورهایی مثل مالزی و ترکیه رو با ایران الان مقایسه کنید .
البته همونطور که قبلا گفتم ، این آزادی حجاب با این فرض قابل تصوره که افرادی که به حجاب اعتقاد ندارند درصد نسبتا بالایی رو تشکیل بدن (که در این صورت اسم اون جامعه رو نمیشه اسلامی گذاشت!) و من امیدوارم واقعا این اتفاق در ایران نیوفتاده باشه !

محسن آزماینده
29th June 2012, 12:28 PM
برای تایید فرمایشات دوستان یک داستان را براتون تعریف میکنم که خیلی وقت پیش در یک مجله آمریکایی خوندم

به دلیل شکایت زنی از یک مرد به دلیل اینکه زن احساس کرده که مرد با نظر خاصی او را خطاب قرار داده است،مرد به 6 ماه زندان محکوم شده سات

متن شکایت زن با چنین مضمونی بود:

مرد در مترو طوری به من نگاه میکرد و مرا خطاب قرار میداد که من احساس کردم نیتی زشتی دارد و من از طرز نگاه او اذیت شدم

توضیحات قاضی نیز چنین بود:

تا زمانی که یک فرد در دیسکو یا هر جای دیگری است مجاز هستید هرکار یا هر طرز نگاهی داشته باشید.ولی وقتی از آن محل بیرون آمد یک شهروند عادی است و باید طبق حقوق شهروندی به او احترام گذاشت.مزاحمت خیابانی هر چند به کسی که در کابارا و دیسکو کار میکند،جرم محسوب میشود

حال خود شما این داستان را به ماجرای کشور ما ربط دهید.

باستان شناس
29th June 2012, 07:37 PM
ببنید دوستان عزیز

مطمنا حرفای ما هر کدوم از سر تفکر و تامل ما سرچشمه میگیره ...و مطمنا نظرات ما محسوب میشوند....

ولی در نهج البلاغه علی (ع) فرمایش کردند ....من اینو شماره خطبه اش رو نگاه میکنم و در همین پست بعدا درج میکنم ...

هر انچه با دو چشم به وضوح و درستی دیدیدهمان راست و حقیقت می باشد !

به نظرتون علی (ع) منظورشون از جمله بالا چی بوده ؟

مطمنا دوستان همه ما از مواردی که در سطوح طبقات اجتماع می بینیم برداشت میکنیم ...

ما می بینم در ادارات شوه خواری غوغا میکنه و می بینیم زمین خواری نیمی از مردم رو بی خانمان کرده !

می بینم دانشجویان بیسوادی که پدر یا مادرشون منصب دولتی یا سیاسی دارند در دانشگاه های معروفی تحصیل میکنند بدون اینکه حقی داشتند باشند !

در جامعه می بنیم دولت هزنیه هایی که باید صرف امور جوانان خود بکند صرف ابادانی لبنان و عراق و فلسطین و ....میکند ! ( کمک و یاری به کشورهای مسلمان بله صد در صد لازم هست ولی هر چیزی حد و حدودی دارد ...

هزینه های که باید صرف میشد که موسساتی رایگان یا حداقل نیمه بها باشه برای آموزش جوانان ایرانی صرف بازسازی مناطقی شد که خود اون مردم ان کشورها در رفاه کامل هستن ولی موقعی که جنگ میشه ....ایران باید هزینه ابادانی و حمایت رو بپردازد .....

اینجاست که مردم ایران به علت دیدن این مسایل میخواهند به نوعی ارزش های دولت رو زیر پا بگذارند شاید هم دلخواه نباشه ولی نیاز به ابزاری دارند که اعتراضشون رو هویدا کنند .....

و حجاب متاسفانه در این میان دست اویز شده ....

و من به شخصه متاسفم که حجاب که گوهر وجودی و اخلاقی یک مرد و یک زن هست اینگونه به تاراج میره و این بلای هست !

ولی مطمنا بی انصافی در کار نیست ....

مردم و جوانان ایران اگر در زمان تعطیلات و کل سال از خدمات دولت برای اموزش های رایگان استفاده ببرند صد در صد به جای متر کردن خیابان ها به موسسات اموزشی میروند !

متاسفانه موسسات اموزشی هست ولی مطمنا شما هم هزینه و شهریه کلاس ها رو دیده اید !

در مورد باشگاه ورزشی بانوان عرض میکنم خودم به شخصه شاهد هستم !

هزینه بدنسازی و ایروبیک در موسسات خصوصی ...سه روز در هفته 70 هزار تومان و 6 هزار تومان هم بیمه ورزشی !
هزینه بندسازی در موسسات دولتی ...سه در هفته30 هزار تومان و 6 هزار تومان بیمه ورزشی !

دوستان رقم های بالا به نظرتون چند نفر توان پرداختشون رو دارند ! ( حساب کنید هر خانوار سه فرزند داشته باشد)
قضاوت و انصاف دست شما !

خب وقتی خانواده ای نتواند سه فرزند خود رو به باشگاه ورزشی و ....بفرستید به نظرتون چیکار باید کرد اونا حتی هزنیه های موسسات دولتی رو ندارند چه برسه به خصوصی !

خب بعدش چه میشود اونا جوانان نا امید از این اموزش ها سعی میکند تفریحات مجانی برای خود کشف کند و اینکه با دوستان محتلفی وارد پارک و خیابان ها می شوند و کاملا بی هدف !

و کم کم برای اعتراض به وضع موجود خانما سعی میکنند مواردی که برای دولت مهم هست مثل حجاب رو زیر پا بگذارند و اقایون هم به همون شکل ( شیوه برخورد کاملا نا مناسبی رو متاسفانه انتخاب میکنند و من خودم به نوعی وقتی باهاشون حرف میزنیم میگویند انتقام نداشتن امکانات رو از دولت میگیرند ( شخصا معتقد به این حرفا هم نیستم ) و اینم درست نیست !

و اینکه گشت ارشاد که باید امر به معروف کند و نهی از منکر ...وارد کارزار میشود و من خودم به شخصه در چهار راه ولیعصر دیدم که ( خدا رو شاهد میگیرم برای این حرفام) دختری رو یک مامور خانم گشت ارشاد کشان کشان روی زمین میبردند به طرف ون هنوز جیغ و فریادهای اون خانم تو ذهنم هست ! الان به سخن علی (ع) میرسیم !

هر امری و هر اموری شگرد خودش رو دارد ! ...
شگرد کتک و تحقیر و توهین هرگز هرگز جواب نمیدهد بلکه افراد رو انتقام جو بار میاورد !

قرار بود گشت ارشاد به مردم تذکر زبانی بدهد و محترمانه برخورد کنه ایا اینکار رو کردند !

قرار بود گشت ارشاد امنیت بیاورد ولی با تحقیر و توهین و کتک به مردم کمک میکنه و امنیت رو بر قرار میکنه !

من هرگز بی انصافی نمیکنم و نخواهم کرد

ولی گشت ارشاد من به شخصه خودم دیدم کشان کشان دختری رو میبرد ! این رسم سنت هست یا ایا این دختری که کشان کشان کف اسفالت خیابون میکشیند هرگز و هرگز مسلمان معتقد خواهد بود !

ایا از این مهمتر افرادی زیادی که مثل من شاهد بردن کشان کشان ی دختر ایرانی رو کف اسفالت خیابون بودند آیا اونا همون موقع میگویند درود بر اسلام و یا خدای نکرده میگویند ل ع ن ت بر ....( استغرا...)

قضاوت همه موارد با خود شماست و اینکه در عین گفتن نظراتون مطمنا بی انصافی در کار نیست !

اگر گشت ارشاد به کارای تحقیر و توهین به شیوه خودش ادامه دهد تمامی زحمات افرادی که بر تدین دین و برگشت مردم به دین رو نادیده میگیرد.

باستان شناس
29th June 2012, 07:57 PM
بنده می دونم که این حرف از روی ناراحتی و رفتار بدی که مشاهده میشه زده شده اما تمام بندهای این جلمه با این عمومیت درست نیست

اقا مهدی سلام

در این قسمت فکر کنم سوتفاهم شده ...منظور من از روحانیون ...روحانی اگاه به دین نیست من منظورم کسانی بوده هست که یک شخص عادی هستن ( فاقد تحصیلات حوزه علمیه) مثلا یک افسرآگاهی ولی نشسته مانند یک روحانی آگاه به دین احکام رو هر طوری دید تفسیر میکنه و به خورد مردم از طریق ارشاد میدهد ...

و این از نظر من حتی توهین به شخصیت روحانی آگاهی چون شماست ! به نظرتون کسی که حتی خطی از فلسفه های حوزه رو دنبال نمیکند و فقط و فقط اسلام ستیزی رو از طریق توهین و کتک و تحقیر دنبال میکند میتواند به کتاب خدا عمل کند و احکام رو استخراج کند !

بازم میگم این کارای ارشاد و گشت های مخصوصی به اون زحمات شما رو برای لطیف سازی مردم و برگشت مردم به سوی دین مبین اسلام ضایع میکند !

به نظرتون شخصی که کتک خورده و تحقیر شده توسط ارشاد فوری بعدش از راه ارشاد میره مسجد نماز جماعت میخونه نه تنها این عمل رو انجام نمیده بلکه دنبال راهکارهایی دیگر میگردد تا بیشتر جلوی گشت ارشاد مقاومت کند ...

مطمنا منظور من ا روحانی شخص تحصیل کرده در حوزه نبوده بلکه افراد عادی که ادعایی روحانی بودن و مقدس بودن منظور داشتم ...

ای کاش همگی افراد بخصوص روحانیون مثل شما بودند به منطقی بودن شما

Joseph Goebbels
29th June 2012, 08:55 PM
هر چه قدر خواستم حقیقت رو بگم نشد .

http://uc-njavan.ir/images/63zzpp6zff8zxr6318x.jpg

http://uc-njavan.ir/images/loltwe6kupitj3yqgv.jpg

http://uc-njavan.ir/images/hmux8w1xs5vbou9bgfoq.jpg

http://uc-njavan.ir/images/s5hsvem4uhhromxltu6g.jpg

http://uc-njavan.ir/images/na1ghgk4nj296yyg1hj8.jpg

mamadshumakher
29th June 2012, 09:00 PM
با سلام خدمت تمامی دوستای گلم.

خیلی خوبه که اینجا همه با هم راحت بحث میکنند تا به نتیجه برسند.و هر کسی دیدگاه خودشو میگه و البته که تو دیدگاه هر کسی با دیگران تفاهماتی هست.و این نشونه ی خوبیه.
ما گاهی یک داستان میشنویم و از روی اون داستان نتیجه میگیریم.گاهی یه حادثه رو میبینیم و از روی اون حادثه یه نتیجه ای رو مییگیریم.
ولی این بحث بحثی نیست که با یک مثال و داستان و شواهد و ... بشه یک نتیجه ی ثابت گرفت.این همون جریانی هست که کشورهای اسلام ستیز دارن میلیارد میلیارد برای رسیدن به خواسته هاشون هزینه میکنند.و انصافا من تحت تاثیر سیاست و تفکراتشون قرار گرفتم.
اونا دین مارو از خودمون بهتر میشناسن. 2تا مثال ساده میزنم که همه میدونیم.تو اسلام برای حجاب زن حد و حدود گذاشته شده.همه ی خانمای محترم میدونند که گفته شده از مچ دست به بالا باید پوشیده باشه.یا تا مچ پا باید پوشیده باشه.حتما همه ی شما به خاطر دارید که چند سال پیش شلوارهای جین دخترانه قد کوتاهی داشتن که در مواردی ساق پای خانم دیده میشد.این دقیقا ضربه ای بود از دشمنان اگاهتر به دین ما.الان هم که میبینید دقیقا آستین مانتوها کوتاه گرفته میشه.
خب خودتون قضاوت کنید یک دختر با حجاب کامل کنار یک دختر با همچین مانتویی.کدام بیشتر جلب توجه میکنند؟خیلی معذرت میخوام که اینو میگم برای کدوم دختر احترام بیشتری قائل میشن؟
جالبه کل دنیا با سیاست های اشکار و پنهان دارن دین مارو برای ما خراب میکنند اونوقت خودمون رو میچسبونیم به مدل های اونها.یک بار نپرسیدیم از خودمون که چرا اونا میخوان روسری رو از سرمون بردارن؟چرا اینقد روابط نا مشروع زیاد شده؟چرا همچین لباسهایی باید در بازار ایران باشه؟اصلا چرا گشت ارشاد به دخترای بد حجاب گیر میده.
من برای مسئولان کشور متاسفم که هییییییییچ کار درستی نمیکنن غیر از بی احترامی به مردم.اما فقط کافیه ما که خودمون جوونیم کمی مطالعه خودمون رو بیشتر ببریم کمی از خودمون سوال کنیم واقعا چرا؟
اصلا مگه این اسلام چی داره که کل دنیا میخوان خرابش کنن؟من اینا رو گفتم که کمی دخترای ما هم باید به کارای خودشون فکر کنند.کار گشت ارشاد اشتباه.اما واقعا چرا میخوان که دخترا حجاب داشته باشن؟چرا دخترا این رو از خودشون نمیپرسن؟

elinaaa
29th June 2012, 10:36 PM
خواستم یه چیزی بنویسم دیدم بقیه دوستان خیلی بهتر از من نوشتن و نظرات جامع و کاملی دادن...من فقط تاسف میخورم با وجود این همه فکر و نظرات خوب و با وجود این همه آدم عاقل و بالغ اونم تو یه کشوری مثل ایران که 24ساعته داریم حرف از تمدن و فرهنگ و دین میزنیم چرا باید این صحنه هارو ببینیم...اینا فقط جهل مسئولین رو نشون میده که میخوان به زور همه چیزو یه شبه درست کنن،البته چیزایی که خودشون باعث به وجود اومدنش شدن حالا موندن چه جوری جمعش کنن...به هر حال جا داره از همه دوستان تشکر کنم...

- - - به روز رسانی شده - - -

خواستم یه چیزی بنویسم دیدم بقیه دوستان خیلی بهتر از من نوشتن و نظرات جامع و کاملی دادن...من فقط تاسف میخورم با وجود این همه فکر و نظرات خوب و با وجود این همه آدم عاقل و بالغ اونم تو یه کشوری مثل ایران که 24ساعته داریم حرف از تمدن و فرهنگ و دین میزنیم چرا باید این صحنه هارو ببینیم...اینا فقط جهل مسئولین رو نشون میده که میخوان به زور همه چیزو یه شبه درست کنن،البته چیزایی که خودشون باعث به وجود اومدنش شدن حالا موندن چه جوری جمعش کنن...به هر حال جا داره از همه دوستان تشکر کنم...

kamanabroo
30th June 2012, 12:54 AM
اقا مهدی سلام

در این قسمت فکر کنم سوتفاهم شده ...منظور من از روحانیون ...روحانی اگاه به دین نیست من منظورم کسانی بوده هست که یک شخص عادی هستن ( فاقد تحصیلات حوزه علمیه) مثلا یک افسرآگاهی ولی نشسته مانند یک روحانی آگاه به دین احکام رو هر طوری دید تفسیر میکنه و به خورد مردم از طریق ارشاد میدهد ...

و این از نظر من حتی توهین به شخصیت روحانی آگاهی چون شماست ! به نظرتون کسی که حتی خطی از فلسفه های حوزه رو دنبال نمیکند و فقط و فقط اسلام ستیزی رو از طریق توهین و کتک و تحقیر دنبال میکند میتواند به کتاب خدا عمل کند و احکام رو استخراج کند !

بازم میگم این کارای ارشاد و گشت های مخصوصی به اون زحمات شما رو برای لطیف سازی مردم و برگشت مردم به سوی دین مبین اسلام ضایع میکند !

به نظرتون شخصی که کتک خورده و تحقیر شده توسط ارشاد فوری بعدش از راه ارشاد میره مسجد نماز جماعت میخونه نه تنها این عمل رو انجام نمیده بلکه دنبال راهکارهایی دیگر میگردد تا بیشتر جلوی گشت ارشاد مقاومت کند ...

مطمنا منظور من ا روحانی شخص تحصیل کرده در حوزه نبوده بلکه افراد عادی که ادعایی روحانی بودن و مقدس بودن منظور داشتم ...

ای کاش همگی افراد بخصوص روحانیون مثل شما بودند به منطقی بودن شما

سلام جناب باستان شناس گرامی
خواهش می کنم و ممنونم از نظر لطفتون.

حضور و وجود شما هم درسایت مایه افتخار ماست.

همونطور که قبلا هم گفتم بنده اصلا از هیچ رفتار اشتباهی دفاع نکرده و نمی کنم و مثل شما دارم همه این صحنه ها رو می بینم.

بله باید تدبیری دیگر اندیشیده بشه که اگر همین طور پیش بره نتیجه درستی نخواهند و نخواهیم گرفت.

علاوه بر اینکه خود افراد هم باید نسبت به مسلمانی خودشون بیشتر توجه کنند ( که هیچ ربطی هم به ارشاد و دولت و .. نداره ) و رابطه شون رو با خدای خودشون بیشتر مد نظر قرار بدن که خدا از ما چی می خواد نه فقط به خواسته دلشون نگاه کنند.

باز هم از شما و از همه عزیزانی که در بحث ها شر کت می کنند سپاسگذارم.[golrooz]

NameEly
30th June 2012, 01:16 AM
با سلام دوباره و شرمندگی بابت تحمل کردن من [nadidan]

به نظر شخصی بنده دولت و کلا نظام میتونه سیاست بهتری به خرج بده در برابر توطئه ی بیگانگان
اقا اینکه خارجی ها دارن دست روی اسلام میزارن درست ولی
سیاست دولت ما هم اشتباه و به نظر شخصی خودم 100 درصد یا اغراق نکنم 90 درصد با هم در ارتباط هستند

من صحبت هامو بیشتر دوست دارم با مثال بزنم
دختری رو میشناختم که سنش کم بود و یک جورایی از خونه فرار میکرد و حالا بماند در زمان فرار کردن کجا بود
پدر , عمو , دایی وقتی این دختر رو پیدا میکردن تا جایی که توان داشتن این رو میزدن که چرا فرار کردی و کدوم گور بودی
چند هفته هم نمیزاشتن از خونه بره بیرون , حتی مدرسه

حالا به نظر شما بعد از چند هفته بره بیرون این دختر دیگه خوبه خوب شده ؟؟؟
یا بدتر از گذشته

همیشه کتک رو با کتک نباید جواب داد

بنده خودم به شخصا به عنوان یک جوان که داره از دولت و سیاست هاش ضرب میخوره کاری می کنم که مخالف ارمان هاشون باشه
حالا این مخالف نسبت داره و در جبهه های مختلف هست

Sookoot
1st July 2012, 03:58 PM
به شخصه از مطالب دوستان کلی چیز گرفتم

مثلا اینکه اگر نگاه به حجاب نگاه ارزشی باشه حتما رعایت اون با دل و جون خواهد بود و هم تاثیرات لازمش رو خواهد گذاشت

اما اگر حجاب صرفا تابع قوانین شد و رعایت اون تابع بگیر ببند باشه حتما تاثیرات منفیش به مراتب بیشتر از اثار مثبتش میشه

یه نکته دیگه

هیج جای دنیا گشت ارشاد و تذکرخیابانی و به این شکل وجود نداره خب پس حالا که اینطوره

حضرات مسئول و مامورین زحمتکش خواهشا این قانون منحصر بفردو که نمونه اش هیچ جا نیست رو درست اجرا کنید ، ارشاد کنید اما نه ارشاد با طعم کتک !! اخه هر کس این طعمو بچشه دیگه هیچوقت از یادش نمیره !

کتک یادش میاد ! اما ارشاده از یادش میره

spinas2
1st July 2012, 11:39 PM
حرفی که زدید عالی بود واقعا!!!!!!!!!!!

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد