PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه نشستن در تاکسی

ریپورتر
23rd June 2012, 06:11 PM
http://www.apadanet.ir/i/attachments/1/1339396372763858_orig.jpg

NameEly
23rd June 2012, 07:05 PM
چی بگم مهدی جان فقط میتونم بگم دمت گرم

داش مهدی بمب اتم [tashvigh]

Sa.n
23rd June 2012, 09:08 PM
ببینید بعد انتظار دارید صدای ما در نیاد آقا مهدی شما دیگه چرا ؟
بعد داداشی میان می گن کل کل نکنید خوب برادر من وقتی تحریک می کنید انتظار دارید کل کل نکنیم ؟

NameEly
23rd June 2012, 09:16 PM
خوب حرف حق رو داره میزنه

اصطلاحا طنز یک نمونه و کنایه ای از واقیت هست

اقا مهدی فقط حقیقت رو گذاشته شما خانوم ها هم هرچی کل کل کنید مدارکش بالا موجود هست هم من می تونم نشون بدم همم میتونید خودتون ببینید

Sa.n
23rd June 2012, 09:21 PM
ببینید یادتون نره که ما هم می تونیم طنز بنویسیم یا به همون تعبیر شما حقیقت
ما فقط نمی خوایم چیزی رو به رخ تون بکشیم چون مسلما کم میارید

reyhane.R
23rd June 2012, 09:47 PM
شهر شما رو نمیدونم ولی شهر ما که تاکسیامون عین زمان قدیمن , حالا اتوبوس که جای خود داره!!!!!!!!!![asabani]
شما چه دشمنی ای با خانوما دارید من نفمیدم...

NameEly
23rd June 2012, 10:31 PM
نمی دونم راستش ولی هم شهر ما هم شهر مهدی اقا که چزء بزرگترین شهر های کشور هستند براشون صحت داره این مطلب

ما داریم روی حقیقت ها کار می کنیم [nishkhand]

ریپورتر
23rd June 2012, 11:58 PM
چی بگم مهدی جان فقط میتونم بگم دمت گرم

داش مهدی بمب اتم [tashvigh]

نوکرتم اقا الیاس گل[nishkhand]

ریپورتر
23rd June 2012, 11:59 PM
ببینید بعد انتظار دارید صدای ما در نیاد آقا مهدی شما دیگه چرا ؟
بعد داداشی میان می گن کل کل نکنید خوب برادر من وقتی تحریک می کنید انتظار دارید کل کل نکنیم ؟

بابا چه تحریکی فقط یک تصویر ساده هست خب قدیم پسرا اذیت میکردن حالا دخترا تلافی میکنن این عدالت هست دیگه[nishkhand]

Sa.n
24th June 2012, 12:03 AM
بابا چه تحریکی فقط یک تصویر ساده هست خب قدیم پسرا اذیت میکردن حالا دخترا تلافی میکنن این عدالت هست دیگه[nishkhand]
خدایی داداشی دلتون می یاد به دخترای مظلوم بگید اذیت می کنن ما که آزارمون به مورچه هم نمی رسه
البته داداشی جون اگر پاروی دممون بذارن پارو دمشون می ذاریم
البته با اجازه ی شما

Sa.n
24th June 2012, 12:07 AM
نمی دونم راستش ولی هم شهر ما هم شهر مهدی اقا که چزء بزرگترین شهر های کشور هستند براشون صحت داره این مطلب

ما داریم روی حقیقت ها کار می کنیم [nishkhand]

من فکر می کنم تاکسی های تهران توی زمان قدیم مونده
من که زمان قدیم نبودم اما فکر می کنم باید جای زمان قدیم با زمان جدید عوض بشه
این جوری خیلی بهتره مگه نه ؟

ریپورتر
24th June 2012, 12:11 AM
خدایی داداشی دلتون می یاد به دخترای مظلوم بگید اذیت می کنن ما که آزارمون به مورچه هم نمی رسه
البته داداشی جون اگر پاروی دممون بذارن پارو دمشون می ذاریم
البته با اجازه ی شما

خدایی نه دختر مظلوم داریم نه پسر مظلوم فقط هر کدوم گاهی مظلومیت نسبی دارن که اونم موقتی هست و بعدش شر میشن[nishkhand]

zolfa
24th June 2012, 12:16 AM
به نظرم زمان قدیم و زمان حال نداره
وقتی یه دختر در مقابل یه اکیپ پسر قرار میگیره مورد ظلم واقع میشه![nishkhand]
البته عکسش هم صادقه!بلاخره اونی که تعدادش بیشتره زبونش درازتره![sootzadan]

Sa.n
24th June 2012, 12:16 AM
بله ولی کلا دخترا مظلوم تر و به ظاهر بی دفاع تر از پسرا هستند
در سته اما کلا بعضی از پسرا و بعضی از دخترا یک خصوصیت بد دارن که اگر بخوان می تونن این کارو نکنن
مثلا پسرا اکثریت پرو ان
و دختر ها اکثریت لوسن
که در هر دو مورد خودشون می تونن این عادتشون رو ترک کنن

ریپورتر
24th June 2012, 12:21 AM
این درست نیست دخترا مظلومتر نیستن فقط ظاهر نشون میده مظلومن هر دو تاشون به هم میچربند[nishkhand] پس شک نکنید تو مظلومیت و ظالم بودن و کلک بودن به پای هم میان [nishkhand]

م.محسن
24th June 2012, 12:22 AM
تو تهران که تاکسی های ویژه بانوان فعالیت میکنه پس ظاهراً مشکل باید حل شده باشه

NameEly
24th June 2012, 12:23 AM
راستش نمی دونم چرا میگن حقوق زن و مرد برابره

وجدانا برابر نیست

این خانوم ها رحم به همون حقوق برابر هم نکردن
الان حقوق خانوما 90 درصد اقایون 10 درصد

توی خونه حرف خانوم ها بیرون حرف خانوم ها , من الان فقط موندم الان حق ما اقایون چیه
مهدی جان نظرت چیه یک انجمن دفاع از حقوق اقایون راه بندازیم , شاید تونستیم حداقل 10 درصد حق رو بکنیم 20 درصد , بازم غنیمته [nishkhand]

ریپورتر
24th June 2012, 12:26 AM
راستش نمی دونم چرا میگن حقوق زن و مرد برابره

وجدانا برابر نیست

این خانوم ها رحم به همون حقوق برابر هم نکردن
الان حقوق خانوما 90 درصد اقایون 10 درصد

توی خونه حرف خانوم ها بیرون حرف خانوم ها , من الان فقط موندم الان حق ما اقایون چیه
مهدی جان نظرت چیه یک انجمن دفاع از حقوق اقایون راه بندازیم , شاید تونستیم حداقل 10 درصد حق رو بکنیم 20 درصد , بازم غنیمته [nishkhand]

مرد حسابی چرا عادلانه نمیحرفی خودتم میدونی حرف اول و اخر رو ما میزنیم همیشه که اونم چشم هست پس ببین حرف حرف ما هست[nishkhand][khande]

- - - به روز رسانی شده - - -

ببین دیگه از انجمن هم کاری بر نمیاد [nishkhand]

Sa.n
24th June 2012, 12:32 AM
همین که پسر ها از دختر ها قوی تر (البته از لحاظه جسه و قدرت )هستند ما رو مظلوم می کنه
همین که بعضی از پسر ها شاخ و شونه می کشن مارو مظلوم می کنه
در کل توی دنبا طوری جا افتاده که زن ها مظلومن و به کسی کاری ندارن و این کاملا درسته [cheshmak]

ریپورتر
24th June 2012, 11:03 AM
خب اتفاق میوفته که کل دنیا اشتباه کنن[nishkhand] دخترا مظلوم نیستن این حقیقت هست با پسرا برابر هستن دقیقا .حالا توی هر دو طرف مظلوم هم پیدا میشه ولی هیچکدوم مظلومتر نیست

Sa.n
24th June 2012, 01:36 PM
ببینید باز هم قبول نکردید که تعدادی از دخترا مظلوم و برخی پر رو هستن
خو اینطوریه دیگه
ولی تک و توک پسر مظلوم پیدا می شه

ریپورتر
25th June 2012, 11:21 PM
عمرا پسرا و دخترا مظلوم برابر هستن اصلا اینجور نیست که دخترا بیشتر مظلوم باشند.شک نکنید دخترا بیشتر مظلوم نیستن[nishkhand]

Sa.n
26th June 2012, 12:00 AM
من خودم دیدم که می گم به نظر من اصلا برابر نیستن

mamadshumakher
26th June 2012, 12:49 AM
داشتم درس میخوندم واسه رفع خستگی گفتم برم یه سری به سایت بزنم.این موضوعات نظرم رو جلب کرد.
تا الان هیشکی به این تاپیک اخطار نداد.الان من یک جمله بنویسم سازمان دفاع از حقوق بشر هم میاد وسط [nishkhand]
پس سعی میکنم نظر ندم.اینجوری که شما دارید پیش میرید به نتیجه نمیرسید.هر کی حرف خودشو میزنه.پس لطف کنه یه نفر یه نظر سنجی بذاره :دخترا مظلوم ترن یا پسرا با دخترا برابر؟
اما جدا از شوخی من خودم خیلی جاها دیدم پسرا مظلوم واقع شدن.که بیان کردن اون وقایع اصلا با روحیه ی لطیف دخترای سایت جور نیست.پس نمیگم.

ریپورتر
26th June 2012, 10:17 AM
من خیلی دیدم پسرا با دخترا در یک سطح هست مظلومیتشون اصلا همچین چیزی نیست که میگن دخترا مظلومتر هستن .

elinaaa
26th June 2012, 09:21 PM
به نظرم قبل ترا دخترا خیلی مظلوم تر بودن...ولی الان دیگه یه جورایی مظلومیت تو دختر پسرا برابر شده...برای اولین بار با آقایون موافقم ولی خواهشا جوگیر نشید آقایون مظلوم....

aq saba
26th June 2012, 09:30 PM
زمان قديمش كه درسته ولي فك كنم زمان حالم با قديم خيلي فرق نكرده فقط قيافه پسرها كمي تغيير كرده فقط كمي!

- - - به روز رسانی شده - - -

زمان قديمش كه درسته ولي فك كنم زمان حالم با قديم خيلي فرق نكرده فقط قيافه پسرها كمي تغيير كرده فقط كمي!

sheri khoshgele
1st July 2012, 01:26 AM
من كه سوار تاكسي ميشم بايد بچسبم به در.همواره هون شكل قديم پابرجاست...

نارون1
1st July 2012, 09:45 AM
من كه سوار تاكسي ميشم بايد بچسبم به در.همواره هون شكل قديم پابرجاست...

دقیقا مثل من ... هروقت میشینم تو تاکسی ، این دستگیره رو میگیرم میچسبم به در ......

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد