PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دختر نمونه از نظر قدیمی ها

ریپورتر
23rd June 2012, 06:10 PM
http://www.apadanet.ir/i/attachments/1/1339397004768547_orig.jpg

بانوی آب
23rd June 2012, 06:37 PM
ولی امان از دخترای امروزی که خودم به قربونشون برم حرف ندارن[golrooz]

NameEly
23rd June 2012, 07:04 PM
خدا ماشین ظرف شویی و ماشین لباس شویی رو از این خانوم ها نگیره که چه شود

Sa.n
23rd June 2012, 09:05 PM
والا اگر شما هم جای ما بودین 100 برابر از ما خسته تر می شدید
وای به روزی که ماشین ظرف شویی و لباس شویی نباشه و شما هم مسولیت خانم های خونه رو به گردن بگیرید[khanderiz]

NameEly
23rd June 2012, 09:17 PM
یک فیلم بهتون معرفی می کنم

زنان ونوسی مردان مریخی ( بازیگرای معروفی بازی می کنن توش )

اونجا متوجه میشید چقدر شما خانوم ها زحمت میکشید برای شوهراتون [nishkhand]
حتما ببینید

ریپورتر
24th June 2012, 12:05 AM
ولی حالا دور از شوخی خانما به نظرم سختتر هست کارشون البته خانمهای کمی قدیمتر چون امکانات نبود ولی یک چیزی هست اقایون از کار بالاخره بازنشست میشن اما خانمها و اقایون روز تعطیل دارن اما خانمها نه پس خدایی نتیجه میگیریم کار اینا سختتر هست میدونی کار گاهی سخت هست و سنگین زود اقایون انجام میدن میان خونه و بعدش راحتن کمی ولی کار خانمها سنگین و سخت نیست زیاد اما چون زیاد هست تعدادش خیلی خسته میکنه ادم رو

Sa.n
24th June 2012, 12:12 AM
این که مسلمه اما داداش مهدی بعضی از مردا می خوان ثابت کنن غیر از اینه و خودشون هم می دونن که نمی تونن ثابت کنن چون یک چیزی که خودشون هم دارن جلوی چشای خودشون می بینن
پس در نتیجه بهتره که اون بعضیا دست بردارند

ریپورتر
24th June 2012, 12:16 AM
میدونی از نظر من نه زن میتونه کار مردها رو انجام بده نه مرد کار زنها رو چون کلا دو جنس متفاوت هستن با دو روح متفاوت خانمها تو کارهای خونه بهتر هستن اقایون در کارهای بیرون البته گاهی شاید پیدا بشه کسانی که بتونن کار همدیگه رو انجام بدن اما بازم یک جای کار میلنگه چون برای اون کار ساخته نشدن

ریپورتر
24th June 2012, 12:17 AM
منتها الکی هم اقایون و خانمها میخوان به هم نشون بدن کم نمیارن که این تفکر درستی نیست کم اوردم ملاک نیست هر جنسی توی یک موضوع میتونه خوب رفتار کنه و کار انجام بده پس دلیلی برای رقابت الکی و به رخ کشیدن نباید باشه

Sa.n
24th June 2012, 12:20 AM
دقیقا به نظر من هم زن و هم مرد کامل کننده ی هم هستند به عنوان مثال مردی که بیرون از خونه کار می کنه و وقتی میاد خونه 100 در صد نمی تونه هم لباسارو بشوره هم غذا درست کنه و ...
و همین طور زن نمی تون در بیرون از خونه یک سری کار های مردون رو در محل کارش انجام بده
در اصل هر کسی را بهر کاری ساختند [nishkhand]

NameEly
24th June 2012, 12:22 AM
کسی با من که نبود ؟؟!!!!! [nishkhand]

اره داداش بیا اینجا رو یک حق کوچیکی به خانوم ها بدیم
هرچند حق ما اقایون همیشه خورده شده ولی اینم روش عیبی نداره [nishkhand]

ریپورتر
24th June 2012, 12:22 AM
دقیقا به نظر من هم زن و هم مرد کامل کننده ی هم هستند به عنوان مثال مردی که بیرون از خونه کار می کنه و وقتی میاد خونه 100 در صد نمی تونه هم لباسارو بشوره هم غذا درست کنه و ...
و همین طور زن نمی تون در بیرون از خونه یک سری کار های مردون رو در محل کارش انجام بده
در اصل هر کسی را بهر کاری ساختند [nishkhand]
افرین واقعا درست گفتی باید هر دو تا بفهمند با هم کامل میشن و نباید شاخ و شونه بکشن که کی برتر هست هر دو تا به هم نیاز دارن و در یک سطح هستن

ریپورتر
24th June 2012, 12:23 AM
کسی با من که نبود ؟؟!!!!! [nishkhand]

اره داداش بیا اینجا رو یک حق کوچیکی به خانوم ها بدیم
هرچند حق ما اقایون همیشه خورده شده ولی اینم روش عیبی نداره [nishkhand]

ببین منو در ننداز با این جماعت شما که خبر داری میزنن سر من از تنم جدا میشه.یک زمانی ابهتی داشتیما[nishkhand][khande]

Sa.n
24th June 2012, 12:34 AM
خدا نکنه آقا مهدی اینقدر هم ظالم نیستیم ولی زورمون بهتون می چربه [nishkhand]

NameEly
24th June 2012, 12:43 AM
ببین منو در ننداز با این جماعت شما که خبر داری میزنن سر من از تنم جدا میشه.یک زمانی ابهتی داشتیما[nishkhand][khande]

مهدی جان شما برو جلو من مثل دیوار چینی که اون جادوگره ازش رد شد پشتتم

نتتتتتتتتترسسسسس برو جلو [nishkhand]

Sa.n
24th June 2012, 12:46 AM
ی وقت دیوار چین با دیدن جمعت ما در نره یا فرار نکنه ؟
بعد آقا مهدی بمونه با یک جماعت البته آقا مهدی که تا الان با ما کاری نداشته
ما هم کاری نداریم ایشون غیر از لطف به ما کار دیگه ای نکردند
که من هم از ایشون تشکر می کنم

ریپورتر
24th June 2012, 10:59 AM
خواهش میشه نظر لطف شماست.نه بابا جنگ که نداریم مسالمت امیز حل میکنیم مشکل رو[nishkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد