PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر پرويز سيار: داور پنالتي ايران را نگرفت / حسين كعبي مي‌توانست اخراج شود / «ويليامز» مقتدرانه سوت نزد

ØÑтRдŁ§
11th February 2009, 11:27 PM
پرويز سيار عملكرد داور استراليايي بازي ايران و كره را مقتدرانه ندانست.
اين داور بازنشسته درباره‌ي عملكرد داوران بازي ايران و كره جنوبي از مرحله‌ي مقدماتي جام جهاني 2010 گفت: داور بازي بسيار با آرامش قضاوت كرد اما، منظورم از آرامش او امري مثبت نيست. ويليامز بيش از اندازه‌ي لازم خونسرد بود و اقتداري كه براي قضاوت چنين ديدار حساسي لازم بود را نداشت. به نظر من بايد براي اين ديدار داوري انتخاب مي‌شد كه با قاطعيت بيشتري سوت مي‌زد.
سيار ادامه داد: داور ميدان در بسياري از صحنه‌ها از خطاهايي چشم پوشيد كه در حالت عادي هر كدام از آنها جريمه‌ي سنگيني داشتند. در بسياري از صحنه‌ها بازيكنان در جلوي چشم او حريف را هل مي‌دادند و با آنها درگيري لفظي داشتند اما، اين داور از اين گونه رفتارها بي‌تفاوت مي‌گذشت و واكنش نشان نمي‌داد. اگرچه او مقتدر نبود اما، سوت‌هاي جانب دارانه‌اي را هم نزد و بي‌طرف بود. به نظر من او بايد جلوي خطاهاي كوچك را مي گرفت ولي اين كار را نكرد.
اين كارشناس داوري درباره‌ي اخطارهاي داده شده هم گفت: درست است كه ما دو اخطار از داور گرفتيم اما، به نظر من او مي‌توانست كارت زردهاي بيشتري را هم نشان دهد. اگرچه تصاوير تلويزيوني خطاي كعبي روي بازيكن كره را تكرار نكردند اما، به نظرم خطاي او و حركتش بيش از حد خشن بود و احتمال اخراج كعبي نيز مي‌رفت. در صحنه‌ي گل ايران هم بازيكن خاطي روي كاظمي بايد كارت زرد مي‌گرفت چرا كه يك موقعيت گلزني را از ايران گرفته بود اما، داور استراليايي به سادگي از آن اخطار گذشت.
سيار درباره‌ي صحنه‌ي مشكوك درون محوطه‌ي جريمه كره جنوبي در ششمين دقيقه‌ي بازي هم گفت: به نظر من داور در تشخيص ندادن اين صحنه چندان هم اشتباه بزرگي را مرتكب نشد شايد با جايگيري بهتر مي‌توانست اين خطاي پنالتي را تشخيص دهد. خود من پس از شش بار تماشاي حركت آهسته‌ي خطاي بازيكن كره توانستم تشخيص بدهم كه او پايش را روي پاي كاظمي گذاشته و مرتكب خطا شده است. شايد اگر جاگيري داور مناسب‌تر بود، در اين صحنه هم بدشانسي نمي‌آورد و مي‌توانست قضاوت درستي داشته باشد. او يك پنالتي مسلم را از ايران گرفت ولي اين از بدشانسي او بود و به كار او نمي‌توانم ايراد بگيرم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد