PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر علی پروين: هيچ كس نمي‌تواند نتيجه دربي را پيشگويي كند

ØÑтRдŁ§
11th February 2009, 11:27 PM
پيشكسوت تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با سابقه 20 بار حضور در دربي مي گويم كه هيچ كس نمي‌تواند نتيجه اين بازي را پيشگويي كند .
علي پروين اظهار داشت: مطمئنم اگر تنش‌ها در دربي كم شود، اين بازي از لحاظ تاكتيكي در سطح بسيار بالايي برگزار خواهد شد.
وي افزود: ‌من سابقه حضور در 20 دربي را دارم. تجربه به من مي‌گويد كه هيچ كس نمي‌تواند اين بازي را پيشگويي كند.
پروين ادامه داد: شرايط تيم‌ها در اين بازي هيچ ربطي به وضعيت در جدول ندارد كه ما بگوييم يك تيم صدر جدول است و يك تيم ته جدول. اين بازي با همه بازي‌ها تفاوت دارد.
پروين در خصوص شرايط هواداران در اين بازي گفت: هر كسي برود تيم خودش را تشويق كند. از اينكه به اين و آن بي‌احترامي شود فوتبال ما ضرر مي‌كند. پس بهتر است با تشويق‌هاي درست شاهد يك بازي جونمردانه باشيم.
وي درباره محمدپروين گفت: خوشحالم كه محمد ويزاي اسلواكي اش درست شد و به اين كشور رفت. او كمي از تمرينات تيم خودش عقب بود و بايد با انگيزه بالاتر در چند روز آينده به شرايط ايده‌آل برسد. اميدوارم محمد بتواند نماينده خوبي در فوتبال اروپا باشد. سعي مي‌كنم بازي‌هاي او را دنبال كنم و به همين دليل وقتي به اسلواكي رفت از او خواستم برنامه‌هاي بازي‌هايش را براي من بفرستد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد