PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال

هايدي0078
20th June 2012, 02:03 PM
سلام دوستان!
يه سوالي بود كه يكي از دوستام از من پرسيد خيلي برام جالب بود من خودم يه نظراتي دادم حالا مي خوام بدونم نظر شما درباره ي اين سوال چيه.

سوال: اگه يه روزي از خواب بيدار شيد و بهتون بگن تموم اين اتفاقات و صحنه هايي كه تا حال براتون به وجود اومده و اتفاق افتاده همه يه رويا و خواب بوده اون وقت چه حسي بهتون دست ميده ؟
دوست داريد دوباره اون اتفاقات تكرار بشه؟

mamadshumakher
20th June 2012, 02:10 PM
حس بدی بهم دست میده.درسته که اتفاقات نا خوشایندی وجود داشت اما کلی اتفاقات خوب افتاد و کلی اتفاقات خیلی خوب دیگه در راه هست.

من که نمیتونم جور دیگه ای زندگی کنم.همینجوری دوست دارم و میخوام اگه بیدار شدم دیدم همه ی اینا رویا بود دوباره همچین اتفاقایی واسم بیوفته

Sa.n
20th June 2012, 02:42 PM
من خیلی ناراحت می شم دوستدارم دوباره اون اتفاقات تکرار بشه [nadidan][nadidan]

reyhane.R
20th June 2012, 03:50 PM
حسم بستگی داره به بیداریم
اگه اینو که بهم گفتن ببینم زندگیم توی بیداریم بهتر از زندگیم تو خوابمه خب معلومه که خوشحال میشم [shademan]
ولی اگه ببینم خوابی که میدیدم بهتر بود حال کسی که بیدارم کرده رو میگیرمsmilee_new2 (29)[bamazegi]

م.محسن
20th June 2012, 03:58 PM
اگه این اتفاق بیفته که عالیه

آسد مرتضي
20th June 2012, 06:41 PM
من تقریبا خوشحال میشم و میرم دنبال اون اتفاقات خوبی که برام افتاده بود تا دوباره تکرار بشه

SaSaMc2
21st June 2012, 03:33 AM
خوشحال ميشم...

پت
21st June 2012, 02:38 PM
یکم خوشحال میشم...اما دوس دارم بعضیاشون دوباره اتفاق بیفتن..

rayarasool
21st June 2012, 03:56 PM
پا میشم میرم چایی رو برمی دارم
یه کم پنیر و شروع می کنم صبحانم رو کامل خوردن.
بعد میرم کار هام رو میکنم [nishkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد