توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روزی که از همیشه ناراحت تر بودید
Sa.n
19th June 2012, 07:55 PM
سلام سلام دوستان گل و نازنینم
هر کسی در طول عمرش بعضی از روز ها می شه که خیلی ناراحت باشه و هر کی هم که بگه چنین روزی توی عمرش وجود نداشته داره دروغ می گه من مطمینم
حالا من هم از شما می خوام که اگر دوست دارید بگید کی از همه ی روز ها ناراحت تر بودید
اگر هم دوست داشتید میتونید دلیلش رو برامون بنویسید
و بگید چی کار کردید که ناراحتیتون رفع شد ؟
.
.
.
..
.
.
.
.
.
باتشکر
رضوس
19th June 2012, 08:08 PM
اون روز روزی بود که مادر بزرگم رفت شش سال پیش
امسال هم یه روز قبل از اون روز پسرخاله
بدترین روز عمرم این روز بود
حسین متقی
19th June 2012, 08:22 PM
من روزهای بدمو فراموش میکنم
ارغنون
19th June 2012, 08:35 PM
امروووووووووووووووووووووو ووووووووز
KOOLOOCHE
19th June 2012, 09:09 PM
روزای بد زیاد بوده کدومو بگم ولی همش میگذره............
mamadshumakher
19th June 2012, 09:11 PM
خیلی عذر میخوام همچین حرفی میزنم.ولی ایده ی ایجاد این تاپیک اصلا جالب نبود.
Sa.n
19th June 2012, 09:33 PM
خیلی عذر میخوام همچین حرفی میزنم.ولی ایده ی ایجاد این تاپیک اصلا جالب نبود.
چرا خوب نبود؟
avm2
19th June 2012, 09:45 PM
هر روز....
mamadshumakher
19th June 2012, 09:55 PM
چرا خوب نبود؟
چون نه مطالب علمی حساب میشه.نه طنز.پس میمونه عمومی.اما مسئله اینجاست هر کسی که این تیتر رو میخونه نا خودآگاه یاد یکی از روزای بدش میوفته.اونی هم که بیاد بنویسه خب با نوشتنش لبخند از رو لبش گرفته میشه.و با دونستن این موضوع از که بدترین روز زندگیش کی بوده از شما هم کاری بر نمیاد.هدف و نتیجه ی خاصی هم نمیشه برداشت کرد.نکنه میخواید دلداری بدید؟
البته من اول عذر خواهی کردم.و این نظر شخصی من بود.
mamadshumakher
19th June 2012, 10:57 PM
مثلا اون روزی که مادر بزرگ دوست عزیزمون فوت کرد من باید متوجه چه اشتباهی بشم؟یا همون دوستمون متوجه کدوم اشتباهش بشه؟فقط میتونم بگم خدا رحمتش کنه.
شما میتونستید تاپیکی با عنوان بزرگترین اشتباهی که کردید چی بود ؟ایجاد کنید که بشه نتیجه ای ازش گرفت.
یا حداقل بهترین روز زندگیتون یا بهترین خاطره ی زندگیتون بهتر بود چون در هر صورت یک فضای شاد با کلی خاطره ی قشنگ ایجاد میشد که لبخند رو روی لب همه میاورد.
Sa.n
19th June 2012, 11:04 PM
مثلا اون روزی که مادر بزرگ دوست عزیزمون فوت کرد من باید متوجه چه اشتباهی بشم؟یا همون دوستمون متوجه کدوم اشتباهش بشه؟فقط میتونم بگم خدا رحمتش کنه.
شما میتونستید تاپیکی با عنوان بزرگترین اشتباهی که کردید چی بود ؟ایجاد کنید که بشه نتیجه ای ازش گرفت.
یا حداقل بهترین روز زندگیتون یا بهترین خاطره ی زندگیتون بهتر بود چون در هر صورت یک فضای شاد با کلی خاطره ی قشنگ ایجاد میشد که لبخند رو روی لب همه میاورد.
ملا نمی تویم غم هامون رو پنهان کنیم و این یک چیزیه که وجود داره همین فوت کردن مادر بزرگ دوست گرامی تون ما می تونیم ازش نتیجه بگیریم که وقتی یه کسی از بین ما می ره باید صبور باشیم و مقاومت کنیم
این خودش یه نتیجه ی عالیه
حالا شما می خای نیمه ی خالی لیوان رونگاه کنیذ نگاه کنید هیچ کس مانعتون نیست اما برای خودتون بهتره نیمه ی پر رو نگاه کنید
mamadshumakher
19th June 2012, 11:10 PM
جالبه.بیخیال.
واقعا از روی پست دوستمون نتیجه ی عالیه صبور بودن رو گرفتی؟
من معذرت میخوام.بهتره پستام حذف شه.
amirhosyn
19th June 2012, 11:41 PM
بعضی مسائل غم انگیز را بیشتر مواقع ومکانها نمیشه بیان کرد.وهمین طور که میدانید درددلها راباید بیرون ریخت با گریه یا صحبت کردن بخاطر همین از دوست عزیزم sa.n تشکر میکنم[tashvigh]
amirhosyn
19th June 2012, 11:44 PM
بدترین روز من 12فروردین1390 بود.کسی را که با دنیا عوضش نمیکردم ازدواج کرد[taajob]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.