PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال(جلوگیری از ریزش مو)

ali_1988
15th June 2012, 09:24 PM
آیا محلول تقویت موی Pretoxan واقعا باعث رویش مجدد موهای از دست رفته میشه؟
من به دلیل اینکه پارسال تابستون حی کچل میکردم و کلاه سرم میذاشتم تو قسمت جلوی سر و شقیقه 40 درصد از موها از بین رفتن مثل اینکه یک در میان موها رو کنده باشن
از ماینوکسیدیل زرد هم استفاده کردم اثرش خوب بود یعنی اگه یک ماه استفاده میکردم کامل خوب میشد اما الکلش حساسیت داد و دیگه نتونستم استفاده کنم
حالا دارویی هست که به اندازه همون ماینوکسیدیل قوی باشه اما الکل نداشته باشه؟
آلپسین هم الکل داره هم اینکه اثرش قوی نیست درمان نمیکنه اون اوایل اثر میکرد ولی بعدا دیگه هر چه قدر استفاده میکردم هیچ اثری نداشت
تا این حد اثر میکنه که بعد از دو هفته استفاده اون موهایی که از دست رفتن از زیر پوست بیرون میان اما قدرت رشد ندارن بعد از اون هر چه قدر هم که از محلول آلپسین استفاده کنم بیخودی پولم رو حروم کردم دیگه از اونجا به بعد رو زورش نمیرسه و درست سه-چهار روز بعد از قطع دارو اون موهایی هم که دراومده بودن میریزن و میشه عین اولش
حالا کسی از دوستان میتونه کمکمون کنه از این بدبختی دربیاییم

SaSaMc2
16th June 2012, 01:13 AM
سلام...

فكر ميكنم يه دارو به نام پروپشيا هم بود كه از ماينواكسيديل ميگفتن بهتره...

memory1986
16th June 2012, 10:37 AM
اخیرا من شنیدم داروی طلسم که محصول خود ایرانه وارد بازار شده به قیمت 128000 که میگن خیلی موثره!
تا نظر دوستان متخصص چی باشه؟!

poune
19th June 2012, 05:49 PM
آیا محلول تقویت موی pretoxan واقعا باعث رویش مجدد موهای از دست رفته میشه؟
من به دلیل اینکه پارسال تابستون حی کچل میکردم و کلاه سرم میذاشتم تو قسمت جلوی سر و شقیقه 40 درصد از موها از بین رفتن مثل اینکه یک در میان موها رو کنده باشن
از ماینوکسیدیل زرد هم استفاده کردم اثرش خوب بود یعنی اگه یک ماه استفاده میکردم کامل خوب میشد اما الکلش حساسیت داد و دیگه نتونستم استفاده کنم
حالا دارویی هست که به اندازه همون ماینوکسیدیل قوی باشه اما الکل نداشته باشه؟
آلپسین هم الکل داره هم اینکه اثرش قوی نیست درمان نمیکنه اون اوایل اثر میکرد ولی بعدا دیگه هر چه قدر استفاده میکردم هیچ اثری نداشت
تا این حد اثر میکنه که بعد از دو هفته استفاده اون موهایی که از دست رفتن از زیر پوست بیرون میان اما قدرت رشد ندارن بعد از اون هر چه قدر هم که از محلول آلپسین استفاده کنم بیخودی پولم رو حروم کردم دیگه از اونجا به بعد رو زورش نمیرسه و درست سه-چهار روز بعد از قطع دارو اون موهایی هم که دراومده بودن میریزن و میشه عین اولش
حالا کسی از دوستان میتونه کمکمون کنه از این بدبختی دربیاییم

سلام دوست من.
اول اینکه لطفا برای پاسخگویی سریعتر به سوالاتتون بهتره اون رو در بخش سوالات پزشکی مطرح کنید.

کلا محصولات بهداشتی و آرایشی که تبلیغات وسیع اینترنتی و ماهواره ای دارند به نظر نمیرسد که تاثیر چندانی داشته باشند
برای اطمینان از اثر بخشی یک محصول باید دنبال تائیدیه fda آن باشید که در مورد داروی مورد نظر شما به نظر نمیرسد این تائیدیه را داشته باشد و در سایت fda هم هیچ اطلاعاتی از این محصول نیست.
به نظر من شما باید به یه پزشک متخصص پوست و مو مراجعه کنید تا با توجه به علائم بالینی شما و هم چنین وسعت منطقه ای که ریزش مو داشتید و حجم کنونی مو شما و موارد حساسیتیتون داروی موثر رو براتون تجویز کنن.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد