PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پوستی اتو کشیده با این 8 ماده



غزل بارون
15th June 2012, 10:36 AM
مواد غذایی سرشار از پروتئین را دریابید

سینه‌ی مرغ بدون پوست، ماهی، انواع لوبیا، آجیل و مواد غذایی حاوی پروتئین دارای موادی هستند که با اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کنند. زمانی که پروتئین هضم می‌شود اسید آمینه‌هایی آزاد می‌کند که نقش موثری در ساخت سلول‌ها دارند. اگر ذخیره‌ی این اسید آمینه‌ها بالا باشید احیا و بازسازی سلول‌های پوستی و کلاژن به خوبی انجام می‌گیرد. توصیه می‌کنیم پروتئین‌های کم چرب مصرف کنید.
سلول‌های پوستی به میزان زیادی مایعات نیاز دارد تا غشای نرمی داشته و مواد مغذی مورد نیاز خود را جذب کنند. توصیه می‌کنیم برای داشتن پوستی نرم و
مرطوب، 6 تا 8 فنجان آب بنوشید




روغن زیتون دوست پوست شما


روغن زیتون حاوی اسید اولئیک است که غشای سلول‌ها را چرب کرده و پوست را نرم و لطیف می‌کند. روغن زیتون همچنین حاوی میزان اندکی از اسیدهای چرب ضروری دیگری نیز هست که خواص ضدالتهابی دارند. از این گذشته این روغن سرشار از ویتامین e و پولیفنول است. این دو آنتی اکسیدان جلوی تکثیر رادیکال‌های آزاد آسیب رسان به پوست را می‌گیرند. توصیه می‌کنیم در تهیه‌ی غذاهای روزانه‌تان از روغن زیتون استفاده کنید.

خواص سیر

سیر حاوی پولیفنول‌هایی است که از پوست حفاظت می‌کنند. یک سیر کوب دم دستتان باشد و به غذاهایتان سیر له شده اضافه کنید. توصیه می‌کنیم روزی یک حبه سیر میل کنید.

از میوه‌های ریز غافل نشوید

از قدیم گفته‌اند «فلفل نبین چه ریزه، بشکن ببین چه تیزه». در بین میوه‌ها و سبزیجات، میوه های ریز بر خلاف کوچکی شان حاوی بیشترین میزان آنتی اکسیدان‌ها هستند. هر زمان که توانستید توت‌فرنگی، تمشک، بلوبری و غیره میل کنید زیرا این میوه‌ها پیدایش چین و چروک‌ها را به تأخیر می‌اندازد. توجه داشته باشید که مرکبات و پوست سیب قرمز نیز سرشار از آنتی اکسیدان‌هاست.

چای سبز همیشه و همه جا

چای سبز حاوی میزان زیادی پولیفنول است که خواص فوق‌العاده‌ای برای پوست دارند. توصیه می‌کنیم هر روز 4 فنجان چای سبز میل کنید. اگر نسبت به کافئین حساس هستید از ساعت 3 به بعد از نوشیدن این چای خودداری کنید.

اگر می‌خواهید ماه باشید ماهی بخورید

ماهی آزاد، ماکرو و ماهی‌های چرب دیگر منبع اسیدهای چرب امگا 3 هستند که تأثیر فوق‌العاده‌ای روی پوست دارند.
روغن زیتون حاوی اسید اولئیک است که غشای سلول‌ها را چرب کرده و پوست را
نرم و لطیف می‌کند




علاوه بر این امگا 3 ها وظیفه‌ی حفاظت و آب رسانی به غشای سلولی را نیز بر عهده دارند. توصیه می‌کنیم هر هفته حداقل دو مرتبه ماهی میل کنید.


سبزیجات و لوبیا را فراموش نکنید

مصرف ماهی، روغن زیتون، سبزیجات و لوبیا معجونی است که پوستتان را زیبا، جوان و باطراوت می‌کند. نتایج پژوهش‌های محققان استرالیایی نشان می‌دهد مصرف زیاد سبزیجات، لوبیاها، ماهی و روغن زیتون باعث می‌شود پوست کمتر چروک شود. محققان این تأثیر را به ترکیب چربی‌های اشباع نشده ی مونو، آنتی اکسیدان‌ها و پروتئین‌های کم چرب نسبت می‌دهند. توصیه می‌کنیم هر روز سبزیجات متنوعی میل کنید. به سوپ‌ها و سالادهایتان لوبیا اضافه کنید.

آب بنوشید

سلول‌های پوستی به میزان زیادی مایعات نیاز دارد تا غشای نرمی داشته و مواد مغذی مورد نیاز خود را جذب کنند. توصیه می‌کنیم برای داشتن پوستی نرم و مرطوب، 6 تا 8 فنجان آب بنوشید. البته توجه داشته باشید زمانی که هوا گرم است، ورزش می‌کنید یا فعالیت بدنی زیادی دارید باید بیش از این میزان مایعات دریافت کنید. به خاطر این که عرق می‌کنید و بدنتان نیاز به آب بیشتری دارد.
متخصصان به خانم‌ها و آقایان توصیه می‌کنند که به ترتیب روزانه 11 و 15 فنجان مایعات (آب، آب میوه، قهوه، چای و غیره) بنوشند



در نهایت توصیه می‌کنیم برای داشتن پوستی سالم، زیبا و باطراوت مصرف کافئین و قند را کاهش دهید. کافئین با تحریک هورمون‌های استرس به ویژه آدرنالین و نورآدرنالین، روند پیدایش چین و چروک را سرعت می‌دهد. از این گذشته تا می‌توانید به مواد غذایی شیرین و کلاً شیرینی‌جات نه بگویید. مصرف مواد غذایی شیرین و نوشیدنی‌های گازدار به کلاژن آسیب می‌رساند و به همین دلیل خاصیت ارتجاعی پوست به خطر می‌افتد.


بخش تغذیه و آشپزی تبیان

amirhosyn
15th June 2012, 11:29 AM
مواد غذایی سرشار از پروتئین را دریابید

سینه‌ی مرغ بدون پوست، ماهی، انواع لوبیا، آجیل و مواد غذایی حاوی پروتئین دارای موادی هستند که با اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کنند. زمانی که پروتئین هضم می‌شود اسید آمینه‌هایی آزاد می‌کند که نقش موثری در ساخت سلول‌ها دارند. اگر ذخیره‌ی این اسید آمینه‌ها بالا باشید احیا و بازسازی سلول‌های پوستی و کلاژن به خوبی انجام می‌گیرد. توصیه می‌کنیم پروتئین‌های کم چرب مصرف کنید.
سلول‌های پوستی به میزان زیادی مایعات نیاز دارد تا غشای نرمی داشته و مواد مغذی مورد نیاز خود را جذب کنند. توصیه می‌کنیم برای داشتن پوستی نرم و
مرطوب، 6 تا 8 فنجان آب بنوشید




روغن زیتون دوست پوست شما


روغن زیتون حاوی اسید اولئیک است که غشای سلول‌ها را چرب کرده و پوست را نرم و لطیف می‌کند. روغن زیتون همچنین حاوی میزان اندکی از اسیدهای چرب ضروری دیگری نیز هست که خواص ضدالتهابی دارند. از این گذشته این روغن سرشار از ویتامین e و پولیفنول است. این دو آنتی اکسیدان جلوی تکثیر رادیکال‌های آزاد آسیب رسان به پوست را می‌گیرند. توصیه می‌کنیم در تهیه‌ی غذاهای روزانه‌تان از روغن زیتون استفاده کنید.

خواص سیر

سیر حاوی پولیفنول‌هایی است که از پوست حفاظت می‌کنند. یک سیر کوب دم دستتان باشد و به غذاهایتان سیر له شده اضافه کنید. توصیه می‌کنیم روزی یک حبه سیر میل کنید.

از میوه‌های ریز غافل نشوید

از قدیم گفته‌اند «فلفل نبین چه ریزه، بشکن ببین چه تیزه». در بین میوه‌ها و سبزیجات، میوه های ریز بر خلاف کوچکی شان حاوی بیشترین میزان آنتی اکسیدان‌ها هستند. هر زمان که توانستید توت‌فرنگی، تمشک، بلوبری و غیره میل کنید زیرا این میوه‌ها پیدایش چین و چروک‌ها را به تأخیر می‌اندازد. توجه داشته باشید که مرکبات و پوست سیب قرمز نیز سرشار از آنتی اکسیدان‌هاست.

چای سبز همیشه و همه جا

چای سبز حاوی میزان زیادی پولیفنول است که خواص فوق‌العاده‌ای برای پوست دارند. توصیه می‌کنیم هر روز 4 فنجان چای سبز میل کنید. اگر نسبت به کافئین حساس هستید از ساعت 3 به بعد از نوشیدن این چای خودداری کنید.

اگر می‌خواهید ماه باشید ماهی بخورید

ماهی آزاد، ماکرو و ماهی‌های چرب دیگر منبع اسیدهای چرب امگا 3 هستند که تأثیر فوق‌العاده‌ای روی پوست دارند.
روغن زیتون حاوی اسید اولئیک است که غشای سلول‌ها را چرب کرده و پوست را
نرم و لطیف می‌کند




علاوه بر این امگا 3 ها وظیفه‌ی حفاظت و آب رسانی به غشای سلولی را نیز بر عهده دارند. توصیه می‌کنیم هر هفته حداقل دو مرتبه ماهی میل کنید.


سبزیجات و لوبیا را فراموش نکنید

مصرف ماهی، روغن زیتون، سبزیجات و لوبیا معجونی است که پوستتان را زیبا، جوان و باطراوت می‌کند. نتایج پژوهش‌های محققان استرالیایی نشان می‌دهد مصرف زیاد سبزیجات، لوبیاها، ماهی و روغن زیتون باعث می‌شود پوست کمتر چروک شود. محققان این تأثیر را به ترکیب چربی‌های اشباع نشده ی مونو، آنتی اکسیدان‌ها و پروتئین‌های کم چرب نسبت می‌دهند. توصیه می‌کنیم هر روز سبزیجات متنوعی میل کنید. به سوپ‌ها و سالادهایتان لوبیا اضافه کنید.

آب بنوشید

سلول‌های پوستی به میزان زیادی مایعات نیاز دارد تا غشای نرمی داشته و مواد مغذی مورد نیاز خود را جذب کنند. توصیه می‌کنیم برای داشتن پوستی نرم و مرطوب، 6 تا 8 فنجان آب بنوشید. البته توجه داشته باشید زمانی که هوا گرم است، ورزش می‌کنید یا فعالیت بدنی زیادی دارید باید بیش از این میزان مایعات دریافت کنید. به خاطر این که عرق می‌کنید و بدنتان نیاز به آب بیشتری دارد.
متخصصان به خانم‌ها و آقایان توصیه می‌کنند که به ترتیب روزانه 11 و 15 فنجان مایعات (آب، آب میوه، قهوه، چای و غیره) بنوشند



در نهایت توصیه می‌کنیم برای داشتن پوستی سالم، زیبا و باطراوت مصرف کافئین و قند را کاهش دهید. کافئین با تحریک هورمون‌های استرس به ویژه آدرنالین و نورآدرنالین، روند پیدایش چین و چروک را سرعت می‌دهد. از این گذشته تا می‌توانید به مواد غذایی شیرین و کلاً شیرینی‌جات نه بگویید. مصرف مواد غذایی شیرین و نوشیدنی‌های گازدار به کلاژن آسیب می‌رساند و به همین دلیل خاصیت ارتجاعی پوست به خطر می‌افتد.


بخش تغذیه و آشپزی تبیان
ببخشید رادیکالهای آزاد چیه؟

پت
15th June 2012, 04:14 PM
ببخشید رادیکالهای آزاد چیه؟

گاهی اجزای واکنش دهنده ای در بدن به وجود می اید که به نام رادیکالهای آزاد معروفند، تولید رادیکالهای آزاد مسئله ای طبیعی است و در طی عمل تنفس به وجود میاید.
رادیکالهای آزاد اتمهای فعال و یا گروهی از اتمها با تعداد الکترونهای فرد هستند. وجود الکترونهای فرد در ساختار رادیکالهای آزاد، آنها را ناپایدار و واکنشپذیر میسازد.
اگر به طور ناگهانی تعداد زیادی رادیکال آزاد دربدن تولید شود باعث میشود یکسری واکنشهایی خاص پشت سر هم شروع شود. درحالت عادی سیستم دفاعی بدن این رادیکالهای آزاد را خنثی و بیضرر می کند، درحقیقت بدن این توانایی را دارد که به میزان معینی بر رادیکالهای آزاد فائق آمده و از آنها به نفع خود استفاده کند. اما عوامل مخرب محیطی مانند اشعه ماوراء بنفش، الکل و آ لودگیهای محیط باعث می شود بدن نتواند با این رادیکالهای آزاد مبارزه کند، در نتیجه ساختمان و عمل سلولهای بدنی توسط رایکالهای آزاد تخریب شده و منجر به بروز پیری زودرس و بیماریهایی مانند سرطان و بیماری قلبی میشود.

یکی از عوامل مهم درافزایش تولید رادیکالهای آزاد، انواع مختلف استرس است. شرایط تنشزای مختلفی سبب افزایش تولید رادیکالهای آزاد میشود. شرایط تنشزا عموماً به سه دسته طبقه بندی میشوند. دسته مهم آنها استرسهای تغذیهای میباشد شامل سطوح بالای اسیدهای چرب غیر اشباع با چند باند دوگانه، کمبود ویتامین e، سلینوم، روی یا منگنز، مقدار بالای آهن، مقادیر بالای ویتامین a و حضور سموم و ترکیبات سمی مختلف دسته دوم فاکتورهای استر س زا، شرایط محیطی هستند نظیر افزایش حرارت و رطوبت، کمبود اکسیژن، تشعشع و ... دسته سوم فاکتورهای استرس زای داخلی شامل بیماریهای ویروسی و باکتریایی مختلف همچنین پاسخهای آلرژیک میباشد.
برای جلوگیری از عمل این اتمها بدن باید دارای یکسر دفاعی از آنتی اکسیدانها باشد. آنتی اکسیدانها مولکولهایی هستند که جلوی عمل رادیکالهای آزاد را گرفته و مانع از تخریب سلولهای حیاتی بدن می شود. جلوگیری از تخریب سلولی باعث جلوگیری از بروز بیماریهایی مانند سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی، پیر شدن پوست و ... میشود.
مصرف آنتی اکسیدانها زمینه ای را فراهم می کنند که بدن به راحتی رادیکالهای آزاد مضر را از بین ببرد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد