توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث نظر شما در مورد اتفاقات اخیر سوریه چیه؟؟؟
آسد مرتضي
14th June 2012, 02:25 PM
سلام به همه دوستان عزیز میخواستم نظر شما عزیزان رو در مورد اتفاقات سوریه بدونم.....ممنون
این هم یه طرح گرافیکی همراه با نظر پدید آورندش یعنی سایت دوئل (http://www.duelfa.com/):
سوریه، گرهی ست که هرچه بیش تر کور کنند، نابودی شان را تسریع می کند … عربستان و آمریکا و قطر و ترکیه و الخ … با متشنج کردن فضای سوریه به خودشان جفا می کنند
http://www.uc-njavan.ir/images/9h4l935pgswm23qc5pi.jpg
SaSaMc2
14th June 2012, 03:10 PM
سلام...[golrooz]
بوي خوبي نمياد...
بدترين اتفاق براي يك كشور تجزيه اون به چند كشور هست...
سياست مداران هرگز از موضع قدرت خود كوتاه نميان...
حق و نا حق هم نداره و همشون تا حالا همينجوري بودن...
يه سري كشور مثل روسيه هم كه دنبال آب گلالود ميگردن تا سفره خورشون رو روي خون و جون ملت ها تور كنن...
مخالفان سوريه هم كه پر تعداد و قدرتمند و لجوج هستند...
اميدوارم هر اتفاقي مي افته به مردم يك كشور آسيب نرسه و باعث تجزيه اون كشور نشه...
elinaaa
14th June 2012, 05:48 PM
مهم اینه که یه ملتی واسه خواسته هاش ایستادگی کنه و جلوی حرف زور بایسته چون دشمن همیشه هست و کاریش نمیشه کرد...ملت سوریه هم نباید کم بیاره...خیلی سخته بشه پیش بینی کرد تهش چی میشه...ولی دشمن همیشه بازنده ست...
آسد مرتضي
14th June 2012, 05:59 PM
مهم اینه که یه ملتی واسه خواسته هاش ایستادگی کنه و جلوی حرف زور بایسته چون دشمن همیشه هست و کاریش نمیشه کرد...ملت سوریه هم نباید کم بیاره...خیلی سخته بشه پیش بینی کرد تهش چی میشه...ولی دشمن همیشه بازنده ست...
سلام ...[golrooz]
ممنون از نظرتون....البته به نظر من دشمنی همیشه بازنده است که دشمن حق و حقیقت و عدالت باشه....حالا باید ببینیم که آیا تو سوریه اینطور هست یا نه....که به نظر من تو سوریه اینجوریه
elinaaa
14th June 2012, 10:51 PM
سلام ...[golrooz]
ممنون از نظرتون....البته به نظر من دشمنی همیشه بازنده است که دشمن حق و حقیقت و عدالت باشه....حالا باید ببینیم که آیا تو سوریه اینطور هست یا نه....که به نظر من تو سوریه اینجوریه
سلام...بله مسلما همینطوره...موافقم...
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.