PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر پایان عمر فنر های ماشین ها

akbarkaramzadeh
12th June 2012, 10:26 AM
ایده ی جدیدی در رابطه با استفاده از اهن ربا به جای فنر

اگر ما بتوانیم میدان های مغناطیسی یک اهنربا را افزایش دهیم می توانیم از این اهنرباها به جای فنر استفاده کنیم

یک ایده ی جدید دیگر اینکه من در ماشین ها یک تور بین بادی جا سازی کردم که هم در تولید برق ماشین های الکتریکی کمک میکند وهم در قسمت های حساس تصادفی در داخل شهرها(تصادف از جلو به پشت ) جلو گیری میکند اما چجوری ؟
با گذاشتن میدان های مغناطیسی در جلو و پشت ماشین ها که این میدان ها از توربین بادی خود ماشین تامین می شود تغذیه می شوند وبقییش.........................

اما مشکل اینجاست که بوجه مالی می خواد هر کی بو جشو داره

بیا به وبلاگم اونجا شمارم هست
می تونم ایده هامو با هرکسی به تولید برسونم

شعار من : ایده و طرح از من بوجه از شما

وبلاگ من: www.akbarkaramzadeh.blogfacom (http://www.akbarkaramzadeh.blogfacom)

حسین متقی
12th June 2012, 02:47 PM
ایده ی جدیدی در رابطه با استفاده از اهن ربا به جای فنر

اگر ما بتوانیم میدان های مغناطیسی یک اهنربا را افزایش دهیم می توانیم از این اهنرباها به جای فنر استفاده کنیم

یک ایده ی جدید دیگر اینکه من در ماشین ها یک تور بین بادی جا سازی کردم که هم در تولید برق ماشین های الکتریکی کمک میکند وهم در قسمت های حساس تصادفی در داخل شهرها(تصادف از جلو به پشت ) جلو گیری میکند اما چجوری ؟
با گذاشتن میدان های مغناطیسی در جلو و پشت ماشین ها که این میدان ها از توربین بادی خود ماشین تامین می شود تغذیه می شوند وبقییش.........................

اما مشکل اینجاست که بوجه مالی می خواد هر کی بو جشو داره

بیا به وبلاگم اونجا شمارم هست
می تونم ایده هامو با هرکسی به تولید برسونم

شعار من : ایده و طرح از من بوجه از شما

وبلاگ من: www.akbarkaramzadeh.blogfacom (http://www.akbarkaramzadeh.blogfacom)

پیام خصوصی بهم بدین و 1 توضیح مختصر و توجیه اقتصادیشو مختصر بنویسین رسیدگی میشه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد