PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه نویسی

david77
10th June 2012, 04:25 PM
سلام خدمت همه دوستان

سوال:فرمی شامل یک textbox و یک Button به گونه ای طراحی کنید که کاربر پس از تایپ نام خود یا جمله دلخواه دیگری و کلیک روی button تا زمانی که از برنامه خارج نشده است، موقیعیت textBox روی صفحه به صورت رندوم تغییر کند.

ممنون میشم.

rayarasool
10th June 2012, 04:44 PM
سلام اول اینکه فصل فصل امتحاناته
دوم زبان مورد نظر
سوم ما را دست انداختی
این که ابکیه
البته با جاوا

david77
10th June 2012, 05:46 PM
به زبان سی شارپ

Steve Jobs
10th June 2012, 06:37 PM
سوال:فرمی شامل یک textbox و یک Button به گونه ای طراحی کنید که کاربر پس از تایپ نام خود یا جمله دلخواه دیگری و کلیک روی button تا زمانی که از برنامه خارج نشده است، موقیعیت textBox روی صفحه به صورت رندوم تغییر کند.

سلام دوست عزیز

همان طور که خدمت تان عرض کردم من #C نمی دونم اما چون مسئله ای که پرسیدید ساده است و مشابه اش درجاوا بسیار ساده نوشته میشه، فکر کنم بتونم مواردی را بگم.
این لینک (http://www.morrowland.com/apron/tutorials/cs/cs_form_button_text/index.php)نحوه درست کردن یک Button , textbox را میده اما برای اینکه مکانش به شکل رندم تغییر کنه باید تابع مربوط به set کردن مکان textbox را پیدا کنید و ورودی آن تابع را اعداد رندمی قرار بدهید که خودتون با تابع رندم تعریف شده در سی شارپ نوشتید.
اینکه باید اتفاقی پس از درج جمله ای در textbox رخ بده،میشه رخ داد action. در جاوا برای پاسخ دهی به رخ داد یک actionlistener ، action می نویسند. ببینید #C چه طوریه.

ببخشید بیشتر از این نمیدونم[golrooz]

david77
10th June 2012, 07:06 PM
سلام دوستان من واقعا شرمنده هستم

ببخشید مرا من آخه یک هفته دارم برای جاهای مختلف پیغام می زارم و کسی جوابمو نداده منم دیگه کفری شدم کنترلمو از دست دادم
شما راست میگید من واقعا شرمنده همه ی دوستان هستم قبل از این که شما تاپیک بزارید من پشیمون شده بودم که آن مطلب را گذاشته بودم برای همین رفتم پاکش کردم چون دیدم در شان این سایت نیست که این مطالب نوشته شده باشه.

من دوباره از همه ی دوستان واقعا عذر می خوام امیدوارم دوستانی که آن مطلب را دیده بودن عذر مرا پذیرا باشم از شما Steve jobs هم ممنونم ولی کاشی قبل از این که من مطلبم را پاک کنم شما این تاپیک رانمی گذاشتید تا من این قدر شرمنده نمیشدم لطف کنید اگه میشه آن قسمت پایینیشو پاک کنید همچنین شما خیلی خوب حرف میزنید بخاطر این قلم به شما تبریک میگم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد