توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تفاوت زمین خوردن دخترا وپسرا!
Bad Sector
8th June 2012, 05:56 PM
پسر در حال دویدن...
زااااارت (صدای زمین خوردن)
رفیق پسر: اوه اوه شاسکول چت شد؟ خاک بر سرت آبرومونو بردی الاغ، پاشو گمشو! (شپلخخخخخ "صدای پس گردنی")
یک رهگذر: چیزی مصرف کردی؟یکم کمتر میزدی خب!!
یک خانوم جوان رهگذر: ایییییش پسر دست و پا چلفتیِ خنگ!
.
.
.
.
.
دختر در حال راه رفتن…
دوفففففففسک (زمین خوردن به دلیل نقص فنی در قسمت پاشنه کفش)
رفیق دختر: آخ جیگرم خوبی؟ فدات شم! الهی بمیرم! چی شدی تو یهو؟ وااااااااااای…
یک رهگذر: دخترم خوبی؟ فشارت افتاده؟ میخوای برسونمت دکتری جایی؟
یک پسر جوان رهگذر: ای وای خانوم حالتون خوبه؟ دستتونو بدین به من!
من ماشینم همینجا پارکه یه لحظه وایسین،با این وضع که دیگه نمیتونین پیاده برین!!
bidmeshk
8th June 2012, 07:01 PM
ولی من پریروز تو دانشگاه خوردم زمین ینی خوردم زمین ها تمام کسایی که دیدن اول کلی خندیدن [khandeshadid] بعدم فقط دخترها ابراز نگرانی کردن
[khabalood]
*FATIMA*
8th June 2012, 07:27 PM
پسر در حال دویدن...
رفیق پسر: اوه اوه شاسکول چت شد؟ خاک بر سرت آبرومونو بردی الاغ، پاشو گمشو! (شپلخخخخخ "صدای پس گردنی")
.
.
.
.
.
دختر در حال راه رفتن…
[khande][khande][khande][khande][khande]
من یکی که کلی میخندم !
فرقی هم نمیکنه که پسر باشه یا دختر ! دوست باشه یا غریبه و یا حتی خودم !
تازه بعدشم میگم خودم میتونم بلند شم ، نیاز به کمک نیست [nishkhand]
نخند ! جدی میگم ! شاهد هم دارم ! حیف که الان داره امتحان میده [sootzadan]
یه بار دوستم کفش پاشنه بلند پوشیده بود اومده بود دانشگاه ، بعد پاشنه کفشش گیر کرد به میله پایینی در دانشگاه و با سر افتاد زمین !
حالا من نخند کی بخند !!!!!! [khande][khande][khande][khande][khande]
اخر سر یکی از پسرا دلش به رحم اومد گفت خانم دستش رو بگیر بلندش کن ! گناه داره ! آخه پاش ضربه دیده بود نمیتونست تنهایی بلند شه [sootzadan]
NameEly
9th June 2012, 04:36 PM
من یکی که کلی میخندم !
یه بار دوستم کفش پاشنه بلند پوشیده بود اومده بود دانشگاه ، بعد پاشنه کفشش گیر کرد به میله پایینی در دانشگاه و با سر افتاد زمین !
اخر سر یکی از پسرا دلش به رحم اومد گفت خانم دستش رو بگیر بلندش کن ! گناه داره ! آخه پاش ضربه دیده بود نمیتونست تنهایی بلند شه [sootzadan]
ابجی شما کلا قضیت فرق میکنه با بقیه دختر ها [nishkhand]
ولی واقعا دمت گرم خوب به دوستت خندیدی [khande]
ولی واقعا حال میده مخصوصا وقتی دختر میخوره زمین بشین روی زمین و از خنده غلت بزنی ( غلت رو دروست نوشتم [nishkhand]؟ )
همیشه ما پسر ها قشر مظلوم جامعه هستیم [fardemohem]
*FATIMA*
10th June 2012, 08:57 PM
ولی واقعا حال میده مخصوصا وقتی دختر میخوره زمین بشین روی زمین و از خنده غلت بزنی ( غلت رو دروست نوشتم [nishkhand]؟ )
آخی ! طفلکی ها ! [nishkhand]
من راستشو گفتم !
جون من شما بیا راستشو بگو !
اگه دوستت که پسر هم باشه بخوره زمین چیکار میکنی واقعاً ؟! [sootzadan]
NameEly
10th June 2012, 09:07 PM
من راستشو گفتم !
راستش رو بخوای ابجی بهش نمی خندم جلوی بقیه ولی کمکش هم نمی کنم که بلند بشه
کنار وای میستم و فقط لبخند میزنم بهش
ولی نمی دونی که توی دلم دارم ریسه میرم از خنده [nishkhand]
*FATIMA*
12th June 2012, 09:18 PM
راستش رو بخوای ابجی بهش نمی خندم جلوی بقیه ولی کمکش هم نمی کنم که بلند بشه
کنار وای میستم و فقط لبخند میزنم بهش
ولی نمی دونی که توی دلم دارم ریسه میرم از خنده [nishkhand]
شما که دست ما رو از پشت بستی که !!!!! [sootzadan]
خیلی بدجنسی ! نه میخندی ، نه کمکش میکنی که هیچ ، عقب هم می ایستی !!!!!!!!!!!!!!![taajob]
غزل بارون
12th June 2012, 09:49 PM
من یکی که کلی میخندم !
اینو راست میگه من اهدم البته خود من بدترم خودشم دیده بیوفتم زمین دو ساعت میخندم فقط بعد بلند میشم میگم زمین حال کردی هیچیم نشد[nishkhand]
پت
13th June 2012, 01:29 AM
والا من چند سال پیش توی دانشگاه از پله ها داشتم می اومدم پایین...بعد لیز خورم ..افتادم..دوستم باهام بود..بجای اینکه دستمو بگیره کمک کنه بلند شم..وایساده بهم میخنده.. یه عالمه پسرم اونجا بودن..نخندیدن اصلا..
rayarasool
13th June 2012, 01:10 PM
من راستشو گفتم !
واقعا میخندیدم اما نه پس گردنی می زدم
نه کمکش می کردم
چون یه مرد باید رو پای خودش واسته
[nadidan]
mamadshumakher
13th June 2012, 03:03 PM
این زمین خوردن دخترا با پسرا هم داستانی داره.تو نمایشگاه کتاب امسال یه دختری پاش پیچ خورد خورد زمین موقع زمین خوردن خورد بمن منم عقبی پرت شدم اگه یکم جمعیت متراکم تر بود این زنجیره تا جلوی در سالن پیش میرفت [nishkhand] [khande]
همه دور دختره جمع شدن ببینن میتونه پاشه یا نه.خیالشون که راحت شد سالمه همه لبخند ها متوجه من بود.یا بهتر بگم قه قه میخندیدن [nishkhand] اول از همه دوستای خودم.
_sanan
13th June 2012, 05:30 PM
ما پسرا همیشه بدبختیم ولی خداییش دوستی ما پسرا از دوستی دخترا محکمتره [tashvigh]
فرخنده.
13th June 2012, 09:08 PM
وااااااای شماها چجور آدمایی هستین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]
aq saba
13th June 2012, 09:16 PM
عاشق متننت شدم!خيلي باحال بود!
ارغنون
13th June 2012, 10:56 PM
پسر در حال دویدن...
.
.
.
.
.
دختر در حال راه رفتن…
طبیعتا وقتی یک آهو آسیب می بینه آدم ناراحت تر می شه نسبت به وقتی که یه شتر اسیب می بینه بلا نسبت.
کلا هیچ وقت نفهمیدم کجای افتادن خنده داره!
KOOLOOCHE
14th June 2012, 12:08 AM
والله من که بودم از خنده غش میکردم هرکاری میکنم تو این مواقع نخندم نمتونم بر خودم غلبه کنم[nishkhand] ولی برا خودم چن بار این اتفاق افتاد خیلی بده..........[negaran]
Sprits
14th June 2012, 12:12 AM
طبیعتا وقتی یک آهو آسیب می بینه آدم ناراحت تر می شه نسبت به وقتی که یه شتر اسیب می بینه بلا نسبت.
کلا هیچ وقت نفهمیدم کجای افتادن خنده داره!
سلام با احترام اون بلا نسبت پوشاننده توهینتان بود یا توهین کردنتون رو با یک بلا نسبت بی اثر کردید.
Sa.n
14th June 2012, 12:27 AM
اون روز می خواستم برم مهمونی که یه کفشی پوشیده بدم که اصلا راحت نبودم اما به روی خودم نمی آوردم [fardemohem]
رفتم شیرینی فروشی شیرینی بخرم وقتی شیرینی رو از آقایی که شیرینی هارو می ذاشت تو جعبه گرفتم چون باید می بردم اون طرف تا روش در بذارن و بسته بندیش کنن مجبور شدم یه چندیدن قدیمی راه برم چون خیلی هم عجله داشتم بدوبدو داشتم می رفتم که یه دفعه پام پیچ خورد و مثل گوجه فرنی له شده افتادم زمین کیکی که خریده بودم هم مالیده شده بود به لباسم کلی عصبی بودم و بدو بدو داشتم خودم رو جم و جور می کردم[asabani]همین جو روی زمین نشسته بودم و داشتم با دستمال لباسم رو پاک می کردم به خودم اومدم دور و برم رو نگاه کردم همه داشتن نگام می کردن و هیچ کس هم به خودش جریت نمی داد بخنده و همه هم از خنده سرخ شده بودن
من هم خیلی جدی پاشدم وایسادم یه لحظه خودم رو جای اونا فرض کردم بعد خودم خندم گرفت و زدم زیر خنده بقیه هم حالا نخند کی بخند همه داشتن روده بر می شدن [shaad][khande]
از اون موقع به بعد شد که هر موقع زمین خوردم برای این که اطرافیان موذب نباشن اول از همه خودم خندیدن رو شروع می کنم
ارغنون
14th June 2012, 03:33 PM
سلام با احترام اون بلا نسبت پوشاننده توهینتان بود یا توهین کردنتون رو با یک بلا نسبت بی اثر کردید.
اگه این جمله رو توهین در نظر می گیرید هر دو مورد.
من توهینی نکردم تو خلقت بعضی چیزها زیباترن و آدم از شکست و افتادنشون ناراحت می شه وگرنه شاید کاربرد شتر از آهو بیشتر هم باشه.
فقط برای این که امثال شما فکر نکنن که به شتر تشبیه شدن گفتم بلانسبت یعنی این نسبت مستقیم نیست صرفا مثالیه برای روشن شدن علت!
ا
Majid_GC
14th June 2012, 04:22 PM
اگه این جمله رو توهین در نظر می گیرید هر دو مورد.
من توهینی نکردم تو خلقت بعضی چیزها زیباترن و آدم از شکست و افتادنشون ناراحت می شه وگرنه شاید کاربرد شتر از آهو بیشتر هم باشه.
فقط برای این که امثال شما فکر نکنن که به شتر تشبیه شدن گفتم بلانسبت یعنی این نسبت مستقیم نیست صرفا مثالیه برای روشن شدن علت!
ا
نه بازی با الفاظ حقایق رو تغییر میده نه بد تعبیر کردنـــــــــ ...
آن کس که باید حقیقت رو ببیند می بیند !
این نیـــــز بگذرد
ارغنون
14th June 2012, 10:51 PM
نه بازی با الفاظ حقایق رو تغییر میده نه بد تعبیر کردنـــــــــ ...
آن کس که باید حقیقت رو ببیند می بیند !
این نیـــــز بگذرد
کلا همه چیز می گذرد
نکنه به شما هم برخورد!
این آقایون چقدر زودرنجن!
Majid_GC
15th June 2012, 10:50 AM
گذشتـــــــــن که بلـــــــه ، می گذرد
چگونه گذشتــــــــن مهم هست
که در اینجا گذشتـــــــن از روی بزرگی و بخشش هستـــــــ ...
*FATIMA*
15th June 2012, 11:09 AM
بچه ها چرا اینقدر مسئله رو بزرگ کردین !
جمله ارغنون فقط یه ضرب المثل بود (فک نکنم با ضرب المثلا مشکلی داشته باشیم)
اصلاً قصدشون توهین کردن به کسی نبود !
این تاپیک فقط یه طنز بود نه یه دعوا !
Majid_GC
15th June 2012, 11:21 AM
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد
چون ضرب المثل هست دلیل نمیشه که کاربرد بد نداشته باشــــه
ضرب المثل زیاد هست اما اینکه که کجا به کار ببری مهم هست که این ضرب المثل چه کاربرد خوبی در اینجا داره !!!
در کل بنده با حرف ایشون مشکل ندارم اما اگر کسی از این حرف خوشش نیاد و به جای روشن سازی بیشتر روی کاربرد بد تاکید بشه بنده فقط نظاره گر نیستم !
Bad Sector
15th June 2012, 11:47 PM
کلا همه چیز می گذرد
نکنه به شما هم برخورد!
این آقایون چقدر زودرنجن!
کی گفته . هان [tafakor]
من خیلـــــــــی کم می رنجم [labkhand]
لبطن جمع نببببندییین [nishkhand][sootzadan]
داداشی
16th June 2012, 12:14 AM
سلام
وقت همه دوستان بخیر
من که زمین میخورم برای رد گم کردن میخندم و دوستام از خندم میخندن، دوستام که میخورن زمین میخندم و اونام از خنده خندشون میگیره(اما اینبار برای رد گم کردن نیست برای جلب توجه هست [nishkhand]
البته فقط برای پرهام فرق داره (خواهر زاده چند ماهه بنده) بخوره زمین یا بخوره اینور اونور چون هیچ حرکتی نمیشه و همه خیلی معمولی برخورد میکنن برای خودش هم معمولی شده و ترس نداره .
(دوستان عزیز توجه داشته باشید خاطره تعریف کردن بنده(مثلا حواس ها رو پرت کردم) فقط به خاطر این بود که دوستانی که میخوان ارسال جدید در این تایپیک داشته باشند دیگه از پست های قبل از بنده نقل قول نزنند )
اگر دوستان اعتراض یا هر چیز دیگه ای دارند فقط و فقط در پیام خصوصی به هم بگند یا اعتراضی بود
فقط و فقط در پیام خصوصی به اینجانب، لطفا فضای تاپیک آلوده نشه! (جمله یکم تند هست!!!)
yas-90
16th June 2012, 10:20 AM
من وقتی میخورم زمین اکثرا جوری برخورد میکنم که انگار نه انگار اتفاقی افتاده بلند میشم و بدون اینکه به رو خودم بیارم راه میفتم و میرم.......یه چند باری تجربه کردم.........یادمه یکی از بدترین نوع افتادن مال یه روزی بود که بد جور بارون میومد جوری که سطح آسفالت خیابون معلوم نبود.....کل جوی آبها پر بود و اصلا مرز بین جوی آب با خیابون معلوم نبود بدون اینکه بدونم همچین افتادم تو جوی آب که تا سر رفتم زیر آب [taajob2] ....خدا به همه دوست داده به منم مثلا دوست داده بود وایساده بودن وسط خیابون قهقهه میزدن یکی نگفت بابا بریم کمکش ببینیم مرد یا زنده موند[narahatish]......خدا میدونه با چه رویی اومدم بیرون و بدون اینکه به روی خودم بیارم که ترافیک شد و چند نفر از ماشین پیاده شدن و حالم و میپرسن سرم و انداختم پایین و رفتم دبرو که رفتی.....تا دلتون بخواد هم برا دوستام خط و نشون میکشیدم و تو دلم با بد و بیراه از خجالتشون درمیومدم[sootzadan]....آخ چه روزی بود....چشتون روز بد نبینه ...از اون به بعد بود که دیگه وقتی میفتادم به روی خودم نمیوردم......الان هم همینجوریم البته حواسم و بیشتر جمع میکنم که نیفتم[cheshmak]
ارغنون
16th June 2012, 06:38 PM
گذشتـــــــــن که بلـــــــه ، می گذرد
چگونه گذشتــــــــن مهم هست
که در اینجا گذشتـــــــن از روی بزرگی و بخشش هستـــــــ ...
من همین جا ازتون می خوام انی گذشتتون رو پس بگیرید.
من هیچ حرفی نزدم که کسی بخواد در مقابلم بزرگانه رفتار کنه.
mamadshumakher
16th June 2012, 06:52 PM
ارغنون انگار به پست جناب داداشی توجه نکردیا[tafakor]
homeyra
16th June 2012, 10:06 PM
من هر وقت که به زمین خوردن دیگران خندیدم بلافاصله فرداش خودم بدجور میخورم زمین[shaad]بخاطر همین ترجیح میدم به زمین خوردن کسی نخندم چون عواقبشو دیدم[negaran] به دوستان هم همین پپشنهاد رو دارم.....
ERISA*
21st June 2012, 06:45 PM
ابجی شما کلا قضیت فرق میکنه با بقیه دختر ها [nishkhand]
ولی واقعا دمت گرم خوب به دوستت خندیدی [khande]
اره راست میگی چون منم یه بار خرده بودم زمین دوستام نبودن یکی از هم کلاسی هام کمکم کرد رسوندم دکتر واقعا شما در این مواقع مظلومیت.
اخی دلم سوخت.[cheshmak]
fsohrabi
22nd June 2012, 11:30 AM
منم یه بار تو دانشگاه پام سر خورد خوردم زمین کلی هم خانم دورو ورم بود یکیشون خندید دوستش بهش گفت مرض.ایشااله که بخوری زمین ما به تو بخندیم.از قضا سر کلاس همون خانوم رفت تمرین حل کنه پاش گیر کرد به سکو خورد زمین بچه ها کلی بهش خندیدن.منم داد زدم خورده زمین.خنده داره!!!!
ولی زمین خوردن خنده نداره.طرف از رو میره!!
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.