PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خدا وجود ندارد!!!!

مسافر007
6th June 2012, 09:19 PM
مردی برای اصلاح سر و صورتش به آرایشگاه رفت. در حال کار، گفتگوی جالبی بین آنها در گرفت. آنها به موضوع «خدا» رسیدند؛
آرایشگر گفت: “من باور نمی‌کنم خدا وجود داشته باشد.”
مشتری پرسید: “چرا؟”
آرایشگر گفت: “کافی است به خیابان بروی تا ببینی چرا خدا وجود ندارد. اگر خدا وجود داشت آیا این همه مریض می‌شدند؟ بچه‌های بی‌سرپرست پیدا می‌شدند؟ این همه درد و رنج وجود داشت؟ نمی‌توانم خدای مهربانی را تصور کنم که اجازه دهد این چیزها وجود داشته باشد.”

مشتری لحظه ای فکر کرد، اما جوابی نداد؛ چون نمی‌خواست جروبحث کند.
آرایشگر کارش را تمام کرد و مشتری از مغازه بیرون رفت. در خیابان مردی را دید با موهای بلند و کثیف و به هم تابیده و ریش اصلاح نکرده..
مشتری برگشت و دوباره وارد آرایشگاه شد و به آرایشگر گفت: “به نظر من آرایشگرها هم وجود ندارند.”
آرایشگر با تعجب گفت: “چرا چنین حرفی می‌زنی؟ من این‌جا هستم، همین الان موهای تو را کوتاه کردم!”
مشتری با اعتراض گفت: “نه! آرایشگرها وجود ندارند؛ چون اگر وجود داشتند، هیچ کس مثل مردی که آن بیرون است، با موهای بلند و کثیف و ریش اصلاح نکرده پیدا نمی‌شد.”
آرایشگر گفت: “نه بابا؛ آرایشگرها وجود دارند، موضوع این است که مردم به ما مراجعه نمی‌کنند.”
مشتری تایید کرد: “دقیقاً! نکته همین است. خدا هم وجود دارد! فقط مردم به او مراجعه نمی‌کنند و دنبالش نمی‌گردند. برای همین است که این همه درد و رنج در دنیا وجود دارد.”

Mr.Geo22
7th June 2012, 01:01 AM
مردی برای اصلاح سر و صورتش به آرایشگاه رفت. در حال کار، گفتگوی جالبی بین آنها در گرفت. آنها به موضوع «خدا» رسیدند؛
آرایشگر گفت: “من باور نمی‌کنم خدا وجود داشته باشد.”
مشتری پرسید: “چرا؟”
آرایشگر گفت: “کافی است به خیابان بروی تا ببینی چرا خدا وجود ندارد. اگر خدا وجود داشت آیا این همه مریض می‌شدند؟ بچه‌های بی‌سرپرست پیدا می‌شدند؟ این همه درد و رنج وجود داشت؟ نمی‌توانم خدای مهربانی را تصور کنم که اجازه دهد این چیزها وجود داشته باشد.”

مشتری لحظه ای فکر کرد، اما جوابی نداد؛ چون نمی‌خواست جروبحث کند.
آرایشگر کارش را تمام کرد و مشتری از مغازه بیرون رفت. در خیابان مردی را دید با موهای بلند و کثیف و به هم تابیده و ریش اصلاح نکرده..
مشتری برگشت و دوباره وارد آرایشگاه شد و به آرایشگر گفت: “به نظر من آرایشگرها هم وجود ندارند.”
آرایشگر با تعجب گفت: “چرا چنین حرفی می‌زنی؟ من این‌جا هستم، همین الان موهای تو را کوتاه کردم!”
مشتری با اعتراض گفت: “نه! آرایشگرها وجود ندارند؛ چون اگر وجود داشتند، هیچ کس مثل مردی که آن بیرون است، با موهای بلند و کثیف و ریش اصلاح نکرده پیدا نمی‌شد.”
آرایشگر گفت: “نه بابا؛ آرایشگرها وجود دارند، موضوع این است که مردم به ما مراجعه نمی‌کنند.”
مشتری تایید کرد: “دقیقاً! نکته همین است. خدا هم وجود دارد! فقط مردم به او مراجعه نمی‌کنند و دنبالش نمی‌گردند. برای همین است که این همه درد و رنج در دنیا وجود دارد.”

نکته اینجاست که خدا آرایشگر نیست و اگه خداست نباید بزاره که بدی و شر وجود داشته باشه حالا چه مردم بهش مراجعه بکنن چه نکنن

چرا نباید دنیا پر از صلح باشه؟
اگه عیبی در ما وجود داره در خلقت ماست و اگرم میتونست مارو طوری خلق کنه که به سمت خوبی ها تمایل داشته باشیم باید میکرد

اگه خدا توانای مطلق هست پس میتونه جهانی پر از صلح و برابری برقرار کنه و اگه خیرخواه مطلق هست پس باید این دنیای پر از صلح رو برای ما بخواد
پس چرا نیست؟؟؟؟

چون خدا آرایشگر نیست!!!

مسافر007
13th June 2012, 06:51 PM
نکته اینجاست که خدا آرایشگر نیست و اگه خداست نباید بزاره که بدی و شر وجود داشته باشه حالا چه مردم بهش مراجعه بکنن چه نکنن

چرا نباید دنیا پر از صلح باشه؟
اگه عیبی در ما وجود داره در خلقت ماست و اگرم میتونست مارو طوری خلق کنه که به سمت خوبی ها تمایل داشته باشیم باید میکرد

اگه خدا توانای مطلق هست پس میتونه جهانی پر از صلح و برابری برقرار کنه و اگه خیرخواه مطلق هست پس باید این دنیای پر از صلح رو برای ما بخواد
پس چرا نیست؟؟؟؟

چون خدا آرایشگر نیست!!!

دوست عزیز این صرفا یک مثال بود.
در ضمن خدا به ما عقل و اختیار داده که خوب و بد وبشناسیم.
اونطور که شما میگین ما میشدیم ادم کوکی و دستور انجام میدادیم. شما عقل داری پس خودت خوبی و انتخاب کن و صلح ایجاد کن.
به نظر من که فطرت همه ی ادم ها خوبه مهم استفاده از اونه.
راستی فکر کنم دلت پره.
به خودش بگی حتما باهم کنار میاین.

Mr.Geo22
14th June 2012, 06:44 PM
دوست عزیز این صرفا یک مثال بود.
در ضمن خدا به ما عقل و اختیار داده که خوب و بد وبشناسیم.
اونطور که شما میگین ما میشدیم ادم کوکی و دستور انجام میدادیم. شما عقل داری پس خودت خوبی و انتخاب کن و صلح ایجاد کن.
به نظر من که فطرت همه ی ادم ها خوبه مهم استفاده از اونه.
راستی فکر کنم دلت پره.
به خودش بگی حتما باهم کنار میاین.

عزیزم خب منم پاسخ این مثال رو دادم
اگه مبحث خاصی ارایه میشد منم در اون مورد بحث میکردم

دقیقا,پس دلیلی نداره که کسی بهمون چیزی رو دیکته کنه و خودمون عقلمون می رسه چیکار کنیم
تفاوت ما با موجودات زیر دستمون (از لحاظ رشد عقلی) در همینه دیگه

منم میگم که آدم کوکی بودن اشتباهه ولی خیلی ها دوست دارن که آدم کوکی باشند!

دلم پره؟؟؟ [soal]
از چی میتونه دلم پر باشه؟ [tafakor]
من درست فکر میکنم, تو هم درست فکر کن و با دل کاری نداشته باش
عقل باید تصمیم بگیره نه دل

من که نیازی به کنار اومدن با کسی ندارم
اگه کسی منطقی بود میپذیرمش ولی اگه . . .

Majid_GC
14th June 2012, 08:02 PM

دقیقا,پس دلیلی نداره که کسی بهمون چیزی رو دیکته کنه و خودمون عقلمون می رسه چیکار کنیم

دلم پره؟؟؟ [soal]

اختیاری هم که در انتخاب ادیان هست به همین خاطر هست که هیچ اجبار و دیکته شدنی در انتخاب دین وجود نداره !

هیچ دینی هم تفکر کردن و اراده ی انسانی رو نقض نمیکنه و بگه که مثل آدم کوکی باش

و فقط تاکید میکنه که از همین عنصر ها استفاده کنیم برای به کمال رسیـــــدن ...
[golrooz]

مسافر007
15th June 2012, 12:12 PM
اختیاری هم که در انتخاب ادیان هست به همین خاطر هست که هیچ اجبار و دیکته شدنی در انتخاب دین وجود نداره !

[golrooz]

من کاملا با شما موافقم.وقتی توانائی داریم اما نمیتونیم درست استفاده کنیم دیگه جای شکایتی نمیمونه.[tafakor]
ما خودمون باید خوبی و پرورش بدیم.
چون قدرتشو داریم.

مسافر007
15th June 2012, 12:17 PM

دلم پره؟؟؟ [soal]

دوست خوبم حرف شما درست
اما من منطقم بر این نیست که فقط عقل....
من میگم عقل و دل کنار هم کامل میشن.
به نظر من کسی دوست نداره ادم کوکی باشه مگر اینکه مجبور باشه.
خودتونم که میدونین جبر و اجبار این روزا جزئی از قانون شدن.

Mr.Geo22
15th June 2012, 03:39 PM

[golrooz]
متاسفانه در مورد ادیان آزادی همیسه به عنوان شعار استفاده شده ولی هیچ وقت در زمانی که قدرتشون اجازه داده آزادی وجود نداشته

نمیخوام در مورد تک تک ادیان صحبت کنم (هر چند نکات خیلی جالبی در مورد همشون وجود داره) ولی اگه برید بررسی کنید متوجه منظورم می شید که تا حالا از زمان ادیان ۱۰۰ هزارساله! تا امروز هیچ کدوم آزادی رو قبول نداشتند...!

در مورد اسلام فقط بگم که این آیه ی آزادی که همه ازش صحبت میکنند!
خب برید یه مقایسه بین سوره های مکی و مدنی انجام بدین و با توجه به عدم قدرت اسلام در مکه و سپس قدرت گرفتنش در مدینه تا همه چیز براتون روشن بشه

دوست خوبم حرف شما درست
اما من منطقم بر این نیست که فقط عقل....
من میگم عقل و دل کنار هم کامل میشن.
به نظر من کسی دوست نداره ادم کوکی باشه مگر اینکه مجبور باشه.
خودتونم که میدونین جبر و اجبار این روزا جزئی از قانون شدن.

نکته همینجاست که چون فکر نمیکنند خودشون رو مجبور می بینند

ولی در مورد وجود عقل و دل در کنار هم باید بگم که:

من با در نظر گرفتن احساسات در تصمیم گیری ها اصلا مخالف نیستم ولی اینکه تصمیم گیری بر مبنای احساسات باشه مخالفم

البته تعریف من از احساسات شاید با شما کمی متفاوت باشه!

Majid_GC
15th June 2012, 04:21 PM
متاسفانه در مورد ادیان آزادی همیسه به عنوان شعار استفاده شده ولی هیچ وقت در زمانی که قدرتشون اجازه داده آزادی وجود نداشته

نمیخوام در مورد تک تک ادیان صحبت کنم (هر چند نکات خیلی جالبی در مورد همشون وجود داره) ولی اگه برید بررسی کنید متوجه منظورم می شید که تا حالا از زمان ادیان ۱۰۰ هزارساله! تا امروز هیچ کدوم آزادی رو قبول نداشتند...!

در مورد اسلام فقط بگم که این آیه ی آزادی که همه ازش صحبت میکنند!
خب برید یه مقایسه بین سوره های مکی و مدنی انجام بدین و با توجه به عدم قدرت اسلام در مکه و سپس قدرت گرفتنش در مدینه تا همه چیز براتون روشن بشه

از نظر بنده باید حقیقت یک چیز مورد بررسی قرار میگیره نه آن چیزی که به دست ما رسیده !

اگر هم دینی رو بخواهیم بررسی کنیم باید حقیقتش خودش رو بررسی کنیم نه دینی که ما رسیده ! چون که بعید نیست همیشه کسانی در صدر قدرت برای حفظ قدرت خودشون تلاش بکنند و خود اصل اون دین رو زیر پا بزارند !

از هر پدیده ای هم میشه تفسیر مثبت کرد هم تفسیر منفی !
هر آیه ای که نازل میشده متناسب با حوادث اون زمان بوده و اون موقعیت !
تعجبی نیست که موضوعات آیات مکی و مدنی با هم فرق داشته باشه ، چون که در اون دو زمان موقعیت و شرایط متفاوت بوده و نیاز چیز دیگری بوده !!!!

اما در مورد همین آیه ی آزادی ! آیه ای نیست که این رو نقض کنه و نشون از همین هست که نیاز ها در زمان های مختلف متفاوت بوده و هست !

بانوی آب
15th June 2012, 08:17 PM
فرشتگان روزی از خداوند پرسیدند : بار خدایا تو که بشر را اینقدر دوست داری غم را دیگ چرا آفریدی؟
خداوند گفت: غم را بخاطر خودم آفریدم چون این مخلوق من که خوب میشناسمش تا غمگین نباشد به یاد خالق نمی افتند.[golrooz]

Mr.Geo22
30th June 2012, 12:24 AM
از نظر بنده باید حقیقت یک چیز مورد بررسی قرار میگیره نه آن چیزی که به دست ما رسیده !

اگر هم دینی رو بخواهیم بررسی کنیم باید حقیقتش خودش رو بررسی کنیم نه دینی که ما رسیده ! چون که بعید نیست همیشه کسانی در صدر قدرت برای حفظ قدرت خودشون تلاش بکنند و خود اصل اون دین رو زیر پا بزارند !

از هر پدیده ای هم میشه تفسیر مثبت کرد هم تفسیر منفی !
هر آیه ای که نازل میشده متناسب با حوادث اون زمان بوده و اون موقعیت !
تعجبی نیست که موضوعات آیات مکی و مدنی با هم فرق داشته باشه ، چون که در اون دو زمان موقعیت و شرایط متفاوت بوده و نیاز چیز دیگری بوده !!!!

اما در مورد همین آیه ی آزادی ! آیه ای نیست که این رو نقض کنه و نشون از همین هست که نیاز ها در زمان های مختلف متفاوت بوده و هست !

کاملا با نظرت موافقم و البته من هیچ وقت به جز حقیقت دین در مورد چیز دیگه ای بحث نمیکنم چون که ارزش بحث نداره و اصلا نمیشه که به حقیقت دین ربطش داد

دینی که به ما رسیده (جالا هر دینی) با چالش های زیادی روبرو بوده و در مورد اسلام هم با وجود ادعای عدم امکان تحریف قرآن و دین و محافظت ازش توسط خداوند باز باید کاملا محتاط بود و دونست که باید اصل و ریشه دین رو بررسی کرد نه چیزی که داریم می بینیم و بهمون تحمیل میکنن

من مشکلی که در زمان بحث در مورد دین با افراد مختلف دارم اینه که هر وقت بحثی میکنم هر چی که توضیح میدم آخرش میگن خب برو بیشتر تحقیق کن!!!
میگم شما چرا نمیرید به اندازه سر سوزن تحقیق کنید و با وجود اطلاعاتی که میدم همش به من میگید بیشتر تحقیق کن؟!!!

شعار, مشکل اصلی دینه!

تو میگی که به زمان و شرایط بستگی داره نزول آیات ولی آیا اصلا رفتی بررسی کنی که اون شرایط و موقعیت ها چی بودن؟

اتفاقا من اینو گفتم که بری و اون شرایط رو بخونی و تازه! متوجه اصل قضیه بشی...

اتفاقا تا دلت بخواد آیه هست که با اون آیه تناقض داره ولی ازم نخواه که بگم که اونجوری فایده نداره
باید برای گرفتن نتیجه درست بشیم محقق قرآن و دین!

Majid_GC
30th June 2012, 11:44 AM
من مشکلی که در زمان بحث در مورد دین با افراد مختلف دارم اینه که هر وقت بحثی میکنم هر چی که توضیح میدم آخرش میگن خب برو بیشتر تحقیق کن!!!
میگم شما چرا نمیرید به اندازه سر سوزن تحقیق کنید و با وجود اطلاعاتی که میدم همش به من میگید بیشتر تحقیق کن؟!!!

شعار, مشکل اصلی دینه!

تو میگی که به زمان و شرایط بستگی داره نزول آیات ولی آیا اصلا رفتی بررسی کنی که اون شرایط و موقعیت ها چی بودن؟

اتفاقا من اینو گفتم که بری و اون شرایط رو بخونی و تازه! متوجه اصل قضیه بشی...

اتفاقا تا دلت بخواد آیه هست که با اون آیه تناقض داره ولی ازم نخواه که بگم که اونجوری فایده نداره
باید برای گرفتن نتیجه درست بشیم محقق قرآن و دین!

خب مشکلی که شما مطرح کردی در مورد بحث با دیگران آیا الان خودتون تکرارش نمی کنید !!!

محسن جان در نظر هم داشته باش که با کسی که بحث کرده ای شاید اون هم پیش خودش اینطوری فکر بکنه ! توان ما هست که تنها نظرات مون رو ابراز کنیم نه اینکه کسی رو قانع کنیم !

من در کجا گفتم که شما بیشتر تحقیق کن ؟! من خودم اذعان دارم که اطلاعات من از شما بسی کمتر هست !

اینکه ما تشخیص بدیم تناقض داره یا نه فکر کنم بشه همونی که بدون در نظر گرفتن شرایط بخواهیم نظر بدیــــــم !

نمی دونم منظورت از محقق دین و قران چیه ! اما هر انسانی با منطق و عقلش میتونه خیلی چیز ها رو یا نقد کنه یا تاییــــد کنه !

باشه ما میریم تحقیق !

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد